• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım seni böyle görünce ilk ek gıdaya geçtiğimiz zamanlar geldi aklıma ☺️ Küçük küçük koyma paketleyip dolaba attığımız, et suları hazırladığımız.. özel ekmekler, pankekler.. şimdi de Nutella kavanozunu önlerinden zor kaçırıyoruz 😅 tebrik ederim seni, Allah evlatlarına sağlık afiyet versin
Bana dedin galiba canım 😁 evet bizim hala ilk ek gıda zamanındaki gibi, et suları, mayalanan yoğurtlar vs. Ekmeği kendim yapiyorum daha doğrusu yiyeceği herseyi kendim yapıyorum. Kızıma hamileyken ilk aylarda Nutella sevdasına çok düşmüştüm, bir daha hiç almadım yemedim de... kızımın da çikolatasını kendim yapıyorum bizde ona yaptığımızda yiyoruz. Yoksa başka türlü hemen istiyor her gördüğünü. Daha gofret vs hiç tüketmedi evde pirinç patlaği kendi yaptığım çikolatayı karıştırıp gofrete benzetiyorum şeklini 😁 onu yiyor. Alerjiyle uğraşınca mecbur yapıyorsun. Hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün canım 💕 ne yapıyorsak hepsi onların sağlığı için iyiliği için sonucta..

Normalde her sene annem hazırlayıp veriyordu ama yaşlandı kendisine zor yapıyor artik, yorulsun da istemiyorum. Salça vs hazirlari çok tuzlu biz tuz tüketmiyoruz ailecek. Ona gore yapıyorum. Kahvaltiliklarda sabah geç uyandığımda acil yapmalik çok pratik oluyor gerçekten. Tarhana ve kesme yi kendim için değil kızım için onun tuketebilecegi şeylerden kendimce tarif yaptım onu yapıyorum, baska türlü hemen alerji oluyor cunku. Kendime değil kızıma reçel yapıyorum şekersiz. Bakalım umarım halledebilirim 🙈

Ay yukarıdaki mesaji sana yazmıştım ama alıntılamadan paylaşmışım 😂 Rheaa Rheaa kuafördeydim sıram gelmişti 😅

Yaa sendemi yeni başladın canım genetik sonucun nasıl senin acaba? Evet canım randevu bulmak çok zor ve bulana kadar napıcam bilmiyorum doktor iki kutu yazmış eczane 1 verdi içinde 10 tane var 🤦‍♀️ Ay öyle miymiş bakmamıştım daha içeriğine 🙄rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah canım cuma günü başka biyere gideceğim bakalım
Evet canm Eylül'ün 6 sında başladım banada 10 tane yazdı bir kutud iki tane var günde bir tane yapıyorum 20 gün yetiyor bende 10 kutu bulanadim 8 tane bulunca aldım yegenm araştırmada hemşire randevu ayarlamaya çalıştı ama vermiyorlar bakalım artık bende hem cuma devlete gitcem pazartesi de Zeynep Kamile sonraki haftada pazartesi de başka bir Dr gitcem sağlıkla alalım kucağımıza tek duam bu🤲

Benmki böyle çıktı pek anlamıyorum ama gitcegim Dr detaylı sorcam
Yaa sendemi yeni başladın canım genetik sonucun nasıl senin acaba? Evet canım randevu bulmak çok zor ve bulana kadar napıcam bilmiyorum doktor iki kutu yazmış eczane 1 verdi içinde 10 tane var 🤦‍♀️ Ay öyle miymiş bakmamıştım daha içeriğine 🙄rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah canım cuma günü başka biyere gideceğim bakalım

Evet canm Eylül'ün 6 sında başladım banada 10 tane yazdı bir kutud iki tane var günde bir tane yapıyorum 20 gün yetiyor bende 10 kutu bulanadim 8 tane bulunca aldım yegenm araştırmada hemşire randevu ayarlamaya çalıştı ama vermiyorlar bakalım artık bende hem cuma devlete gitcem pazartesi de Zeynep Kamile sonraki haftada pazartesi de başka bir Dr gitcem sağlıkla alalım kucağımıza tek duam bu🤲
İğne için mi bu yazdığın hastane veya doktora gidiceksin canım? Zeynep Kamil yakın galiba sana orası iyi diyorlar. Benim bir kutuda 10 tane var sadece canım 10 kutu değil malesef keşke öyle çoklu alabilsek inşallah rapor yazdırıpta alabiliriz 🤦‍♀️ inşallah sağlıkla gelsinler canım benim 🤲🏻

İğne için mi bu yazdığın hastane veya doktora gidiceksin canım? Zeynep Kamil yakın galiba sana orası iyi diyorlar. Benim bir kutuda 10 tane var sadece canım 10 kutu değil malesef keşke öyle çoklu alabilsek inşallah rapor yazdırıpta alabiliriz 🤦‍♀️ inşallah sağlıkla gelsinler canım benim 🤲🏻
Benm riskli dediler bide geçmişte kayıplarım var ondan genetik doktoru hematoloji ve perinatolojiye de takipli olcaksin dedi Zeynep Kamil yaklaşık bir 45 dk aracımızla biraz ters ama orda bı prof varmış perinatoloji drlarun sefiymis ona buldum randevu igneyede ben 8 kutu için 350 TL ödedim 20 günde bir çok geliyor ama kardiyoloji ve hematoloji raporu yazarsa ücretsiz alabilirmisim birde hematoloji başka tahlillerde yapacakmış dedi doktorum

Benm riskli dediler bide geçmişte kayıplarım var ondan genetik doktoru hematoloji ve perinatolojiye de takipli olcaksin dedi Zeynep Kamil yaklaşık bir 45 dk aracımızla biraz ters ama orda bı prof varmış perinatoloji drlarun sefiymis ona buldum randevu igneyede ben 8 kutu için 350 TL ödedim 20 günde bir çok geliyor ama kardiyoloji ve hematoloji raporu yazarsa ücretsiz alabilirmisim birde hematoloji başka tahlillerde yapacakmış dedi doktorum
Anladım canım Allah kolaylık versin bizlere inşallah güzelce ilgilenir doktorun 😔 bizde bir kutuya 75 TL verdik. Evet rapor çıkartırsak inşallah çözülmüş olur sorun canım. Evet bende öyle duydum hematolojide farklı tahlil yapıyormuş galiba.

IMG_20220905_114835.jpg

Anladım canım Allah kolaylık versin bizlere inşallah güzelce ilgilenir doktorun 😔 bizde bir kutuya 75 TL verdik. Evet rapor çıkartırsak inşallah çözülmüş olur sorun canım. Evet bende öyle duydum hematolojide farklı tahlil yapıyormuş galiba.
Amin inşallah canm cümlemizinkini kolay geçirsin sağlıkla alalım kucağımıza🤲

Canım edindiğim bilgilere göre protrombin yani faktör ll ve faktör v genin heterozigot olduğu için kan sulandırıcı kullanman lazımmış zaten 😔 doktorlarda açıklar zaten bu durumu canım geçmiş olsun inşallah 🤲🏻
Sağol canım teşekkür ederim 🌼

Canım ben ilk hamileligimde fakültede şeker takibindeydim, ve daha önce bahsetmiştim ya göz le ilgili sorun yaşamıştım diye. Polkliniklerden randevu vs bulamıyordum bir türlü, fakültede işim olduğunda göz- beyin polklngine gittim randevu bulamiyorum böyle böyle hamileyim diye. Hamileler telefonla randevu almadan gelebilir öncelik var sabah erken gelin herkes yardımcı olur demislerdi hattano gün 5 farklı polklnige randevu almadan çıkmıştım aynı gün içinde. Sizde sabah erken gidip hematolojiye ordaki sekretere durumu anlatın çok uzak tarihe randevu veriyor ama beklersem bir sorun çıkacak diye endişeliyim deyin hemen aynı güne çıkabilirsiniz belki.
Bunu duymam çok iyi oldu randevu bulamıyorum çünkü

Back