2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yani eminiz gibi 3 defa 2 farklı doktor da kız dedi artık değişirse şansımıza 🤭 bazılarının 20. Haftadan sonra bile değişiyormuş sonradan degistirmek daha zorsa 2 hafta sonra bir kontrolüm daha var 4. Kez duyayım öyle yazarız madem 😂
Hayırlısı olsun canım, kız bebekleri ayrı bir severim çok sevindim gerçekten 🥰cinsiyet konusunda eminsiniz listeye eklemesini yapıyorum hemen

Selamlar
Ben Nisan annesiydim ama dün kalp atisindan sonra ilk ultrasonuma girdim ve tarihim 4 gün kayınca Mart annesi oldum😂
Zaten kızımı 37+6da dogurdugum için muhtemelen Mart ortası gibi doğum yapacağım İnşallah
Herkese iyi forumlar :KK36: :anneadayı:
Aramııza hoşgeldiniz 😇sizi de mart anneleri listesine ekleyelim hemen 🥰

Ekleme : listeye dahil ettim 🥰

rüya falan görürüz belki dur bakalım :KK70:
Ay keşke ya 😄 bizim dr dun cinsiyet tahmini yapti bi sonraki kontrolde net olur ama buyuk ihtimal belli dedi bacak arasina baya bakti bnde gördüm ultrasondan anliyosam kiz gibiydi ama anlamiyo da olabilirim😄 esimin yeğeni heves etti ben size surpriz yapicam diye dr tahminini bile bilmiyorum kagida yazdi bizde ona verdik bakalim neymiş 😅 ogrenseydim bari isim secenegi azalırdı

Ay keşke ya 😄 bizim dr dun cinsiyet tahmini yapti bi sonraki kontrolde net olur ama buyuk ihtimal belli dedi bacak arasina baya bakti bnde gördüm ultrasondan anliyosam kiz gibiydi ama anlamiyo da olabilirim😄 esimin yeğeni heves etti ben size surpriz yapicam diye dr tahminini bile bilmiyorum kagida yazdi bizde ona verdik bakalim neymiş 😅 ogrenseydim bari isim secenegi azalırdı
bi dahaki kontrolde netleşir bence :KK68:sürprizi ne zaman yapacak :p

Ben kızımda doğumdan sonra 1 yaşına kadar ücretsiz izin almıştım.1 yaşında ise dönüş yapacaktım ama şartlarda patronla anlasamayinca işten çıkarttı kziimi kendim büyütüyorum şuan. Yeni bebektede 2 yaşına kadar yine ben büyütürsen 2 yaşından sonra iş hayatına dönüş yaparım diye düşünüyorum.
En güzeli :) çok zor durumda kalırsam ben de bir süre ücretsiz izin alırım sanırım

odur canım zaten detaylıda da bakıyorlarmış bu kapanmalara ya çokta mühim bir test gibi durmuyor ama doktor isterse yaptırırız
Canım bu bahsettiğin test 3lu tarama testi içinde yapılan bir test zaten. 2020 test arşivimden bulup senin için çıkarttım 🤭🤭🤭🤭

Eklentiler

• Screenshot_20220908-145344_Chrome.jpg
    Screenshot_20220908-145344_Chrome.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 45
eşin bi akraba ismi istiyordu galiba hala ısrarcı mı o konuda :bicak:
Bence beni kizdirmak icin soyluyor gibime geliyor artik. Sana soylemeden kimligini cikartirken yazdiricam dedi, seni mahkemeye veririm dedim bende bosanmadan dava goren ilk cift oluruz dedim.:sinirli::sinirli::sinirli: öylece duruyor.
Aslında benim aklımda 2 isim var doğrusu. Eşimle daha çocuk planlama donemindeyken paylaşmıştım o zaman ikisi de güzel demişti. Ben halen o isimlerde ısrar ediyorum 🥰eşimde sağlıklı olsun sonra bakarız diyor.
Kızımın Eylül Doğa ismi. Eşimi ikna edebilirsem içimden geçen isimleri paylaşayım sizle 🤭🤭🤭
Kız olursa Alya Duru
Erkek olursa Efe Dora düşünüyorum hatta istiyorum ben, geriye babayı ikna kaldı sadece 😋

Bence beni kizdirmak icin soyluyor gibime geliyor artik. Sana soylemeden kimligini cikartirken yazdiricam dedi, seni mahkemeye veririm dedim bende bosanmadan dava goren ilk cift oluruz dedim.:sinirli::sinirli::sinirli: öylece duruyor.
Aslında benim aklımda 2 isim var doğrusu. Eşimle daha çocuk planlama donemindeyken paylaşmıştım o zaman ikisi de güzel demişti. Ben halen o isimlerde ısrar ediyorum 🥰eşimde sağlıklı olsun sonra bakarız diyor.
Kızımın Eylül Doğa ismi. Eşimi ikna edebilirsem içimden geçen isimleri paylaşayım sizle 🤭🤭🤭
Kız olursa Alya Duru
Erkek olursa Efe Dora düşünüyorum hatta istiyorum ben, geriye babayı ikna kaldı sadece 😋
Erkekler öyle gıcık gıcık konuşabiliyor ama onu yapmaya yürekleri var mı onu bi düşünsünler önce 😂 Dora benim kuzenimin adı 😋 güzel bi isim bence 💘 doğa-dora çok uyumlu hem 😇

Yani eminiz gibi 3 defa 2 farklı doktor da kız dedi artık değişirse şansımıza 🤭 bazılarının 20. Haftadan sonra bile değişiyormuş sonradan degistirmek daha zorsa 2 hafta sonra bir kontrolüm daha var 4. Kez duyayım öyle yazarız madem 😂
Kesin gibi yazınca ben listeye eklemiştim bile 🤭🤭🤭

• Beğen
Reactions: Cmz
En güzeli :) çok zor durumda kalırsam ben de bir süre ücretsiz izin alırım sanırım
Evet güzel oldu bizin için ama tabi maddi olarak biraz yıpratıyor, birde kızımın alerjik oluşu vs bizi çok endişelendiriyor ve sürekli yakın takip diyet gerektirdiği için böyle bir karar almıştık eşimle. Normalde 2 yaşında ise dönüş yapacaktım sonra düşündüm dedim ben bu kıza kardeş istiyorum , onu da kızım gibi kendim büyütmek istiyorum ise başla sonra 1 sene sonra yine yeniden doğum süresi başla bırak olmasın hazır başlamamışken 2.cocukta olsun 🤭🤭🤭 böylesi daha mantıklı geldi bize 😊

2 li iyi çıktı ya 3 lü 4 lü yaptırmıcam o yüzden ayrı istiyor dr o zaman
Canın 2li , 3'lu ve 4'lu 5li testlerde başka şeylere bakıyorlar diye biliyorum, tabi tercih meselesi . Mesela bana doktorum 2li- 3lu ve 5li testi yapıyorum demisti kızımda , 5 li test 4luyu kapsadığı için tercih etmiyorum demisti ikili testten sonra 4-5 haftada bir surekli kan tahlili vermiştim kızımda mesela.
3'lu testte sadece AFP ye bakmıyorlar.
3luyu ben yine yaptırırım 2liden once hatırlarsın omfolosel durumu vardı ama kapanmıştı.
"Üçlü tarama testi, down sendromu (trizomi 21), nöral tüp defekti ve trizomi 18 adı verilen genetik hastalığın anne karnındaki bebekte olma olasılığını saptayan bir kan incelemesidir. Ayrıca üçlü test yardımı ile diğer bazı anomalileri de saptamak olasıdır. Bebeğin karın duvarı anomalilerinde (gastroşizis, omfalosel), böbrek anomalilerinde de test sonuçları yüksek çıkabilir."

Erkekler öyle gıcık gıcık konuşabiliyor ama onu yapmaya yürekleri var mı onu bi düşünsünler önce 😂 Dora benim kuzenimin adı 😋 güzel bi isim bence 💘 doğa-dora çok uyumlu hem 😇
Valla iki ismini de aktif kullanıyoruz. Eylül ismini babası Doğa yi benn koyunca hep Doğa diyesim geliyor 🤭🤭ama tüm aile Eylül u kullanıyor.

Canın 2li , 3'lu ve 4'lu 5li testlerde başka şeylere bakıyorlar diye biliyorum, tabi tercih meselesi . Mesela bana doktorum 2li- 3lu ve 5li testi yapıyorum demisti kızımda , 5 li test 4luyu kapsadığı için tercih etmiyorum demisti ikili testten sonra 4-5 haftada bir surekli kan tahlili vermiştim kızımda mesela.
3'lu testte sadece AFP ye bakmıyorlar.
3luyu ben yine yaptırırım 2liden once hatırlarsın omfolosel durumu vardı ama kapanmıştı.
"Üçlü tarama testi, down sendromu (trizomi 21), nöral tüp defekti ve trizomi 18 adı verilen genetik hastalığın anne karnındaki bebekte olma olasılığını saptayan bir kan incelemesidir. Ayrıca üçlü test yardımı ile diğer bazı anomalileri de saptamak olasıdır. Bebeğin karın duvarı anomalilerinde (gastroşizis, omfalosel), böbrek anomalilerinde de test sonuçları yüksek çıkabilir."
Evet canım ekstra bir durum varsa baktırmaktan zarar gelmez. Ben diğer durumlar için detaylıyı daha faydalı buluyorum bu testler beni çok tatmin etmiyor :( o yüzden afp yi yaptırıp detaylıyı beklicem

Back