2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Inşallah öyledir ya bugün biraz gerildim yalan yok 😑 ben muhtemelen çok zorlancam onumuzdeki haftalarda ama bari bu haftalar sorunsuz gecsin dua ediyorum 🤲🤲 evet çok zorluk yasarım ama sonunda en erken ben doğururum 🤣 ben kurtulmuş olurum çünkü durum ağır belli oldu şimdiden ama siz tadını çıkarın tek çocukla hamilelik çok güzel bence 🥰🥰🌸🌸
Allah kolaylık versin canim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoslari, kendini yorma bol dinlen❤️

Panomu bile yaptım🤭 inşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet😄
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil 🥰 gerçek ismim Esra bu arada🤭
Aa bende kızım olsaydı inci ismini koymayı istiyordum sizde düşünmüşsünüz ne güzel 😊😊

Aralık 2012
Şubat 2013
Ağustos 2013 3 doz olmuşum
Canım şimdi internette araştırırken şuna rastladım. Sanırım biz 3 doz olduğumuz için koruyuculuk 5 sene imiş. Bende en son 2020 de oldum 2025e kadar koruyuculugu devam ediyor. Sizinde yazdıklarınıza göre 2018 de bitti belki tek hatırlatma dozu olup koruyucuk süresi uzayabilir. Tabi tabloya göre kendimce yorum yapıyorum siz yine sağlık ocağına sorun mutlaka

Eklentiler

• gebelikte_asilanma_a.png
    gebelikte_asilanma_a.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 42
Panomu bile yaptım🤭 inşaAllah tekrardan değişmez cinsiyet😄
Eşimle benim ilk iki harflerimizi birleştirerek Esil koymaya karar verdik o yüzden de burda kullanıcı adım Esil 🥰 gerçek ismim Esra bu arada🤭
Ya çok güzel olmuş 🥰bu arada Mavi ismini çok severim 🥰 nickinizin başı Mavi ya ondan soyleyeyim dedim 🤭🤭🤭
Esil ismi de çok güzel kulağa geliyor. Ben eşimle hızım ilk iki harflerimizi birleştirsek çok anlamsız bir şey çıkıyor ya 😅😅

Ayrı olunca mecbur inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız ben bu konuda şanslıyım şükür annemler acayip şımartır o kesin ama kayınvalidem hem ozelime ve kişisel alanıma çok saygılı hem çok disiplinli beni rahatsız etmemek için evime bile gelmez genelde dışarda görüşelim ister ben çok israr ederim de gelir eve oterite konusunda da içim rahat yoksa bende bakıcı düşünürdüm
Ne kadar düşünceli bir kayinvalide ya...
kv tarafından şanslısınız herkese nasip olmaz 🤭🤭

Nasıl tatlı geliyor ama di mi 🤣
Evet işin tuhaf tarafı ben acı biber falan asla sevmezdim ağzıma dahi sürmezdim. Hamile kalmadan 1 ay önce eşim çok ısrar etti denemelisin bence diye çok güzel diye o gün bugündür acı seviyorum şaka gibi 😂😂 bazen kendime inanamıyorum 😄

Doktorum ilkinde de kıza benziyor demişti kız çıkmıştı bu defa da öyle dedi ben sağlıklı hayırlı ve kız olmasını istediğim için öyleymiş gibi düşünmek istiyorum 🥰
2 hafta sonra tekrar muayenem var o zaman netlestiririz dedi. İlkinde ve giden çok arkadaşım var hiç birimizde yanilmadigi için inanmak istiyorum 😂
Ayy hangi doktor ben de gideyim netleştirsinler artık ikide bir kıza benziyo diyolar net diyen yok😌😌😌

Evet işin tuhaf tarafı ben acı biber falan asla sevmezdim ağzıma dahi sürmezdim. Hamile kalmadan 1 ay önce eşim çok ısrar etti denemelisin bence diye çok güzel diye o gün bugündür acı seviyorum şaka gibi 😂😂 bazen kendime inanamıyorum 😄
Ben yerdim ama bu kadar canım istemezdi şimdi avuç avuç yiyesim var 🤣

Back