İnşallah canım kışın kendi kendimizi ısıtacağız menopoza giren kadınlar gibiEvet kesinlikle bilinçaltımızın oyunlarısıcakta çok çok zor valla hele izmir sıcağında çocuğa da eziyet anneye de eziyet. Çok şükür iyi olacak bizim için
Doğalgaza zam geldi zaten içten ısıtma iyi olurİnşallah canım kışın kendi kendimizi ısıtacağız menopoza giren kadınlar gibi
Hamileler calışmamalı ama yaaBen de beyanname açıyorum
Ben ücretsiz izne ayrılırım bir süre sonra da bakıcı tutup annem çalışacağı için kayınvalidemi çağırmayı planlıyorum.Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Bende 2.trimester deyım canım doktorum bahsetmedi böyle birşeydenKızlar doktorunuz AFP testinden bahsetti mi hiç? Bi dahaki kontrolümde bu testi istedi benden 2. trimesterda yapılması gerekiyor önemli dedi.
Keşke öyle yasal bi hakkımız olsaHamileler calışmamalı ama yaa
Bakici tutacağız. Bizim başka alternatifimiz yok maalesef... Kızımi bir bakıcı büyüttü, çok da memnundum. İnşallah buna da iyi bir bakıcı bulurum. Evimde annem ya da kv olunca aile duzenimin bozulması beni rahatsız ediyor. İnsan normaldeki gibi olmuyor ister istemez. 1 yaşına kadar eşimle donusumlu izinleri kullanarak bakarız sonra bakıcı...Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Bol bol düşünüyoruz valla. Bir tane netlik kazanan Bi isim bulduk ama her an herşey değişebilirİsim düşünmeye başladınız mı kızlar
Her dr istemiyordur belki canım benim dr biraz garantici detayları incelemeyi seviyorBende 2.trimester deyım canım doktorum bahsetmedi böyle birşeyden
Hmm olabilir canımHer dr istemiyordur belki canım benim dr biraz garantici detayları incelemeyi seviyor
Ne güzel bu bile büyük bi gelişmeBol bol düşünüyoruz valla. Bir tane netlik kazanan Bi isim bulduk ama her an herşey değişebilir
Tabi tabi bazen didişiyoruz bile eşimle şu olsun hayır bu olsun diyeNe güzel bu bile büyük bi gelişme
Kesinlikle ben de eşimin içine sinsin istiyorumTabi tabi bazen didişiyoruz bile eşimle şu olsun hayır bu olsun diyeama diyorum ikimizinde istediği ortak bir isim olması önemli
Ay bizde öyleydik biliyomusun erkek isminde baya alternatif bulduk kız ismi bir türlü düşünüp bulamıyordukKesinlikle ben de eşimin içine sinsin istiyorumerkek olsaydı eşimin baya alternatifi vardı ama kız diyince dr. Tıkandı o da
Sagol canim bnimCok geçmiş olsun canim cok zor bir hastalık, bazilarinda hamilelikte azalıyor bazilarinda artıyormuş. Burnunu açmak için okyanus suyu ya da burun bantı denedin mi? Maalesef doğal çözüm önerim yok ancak bu konuda uzman bir KBB ci bulsan doğal çözümler de önerir diye düşünüyorum. İnternette aratinca doğal çözümler diye cikiyor biseyler ama doktora danışmak lazim
Bana da ilk hamileligimde yapılmadı, int.te baktim önemli olan detaylı ultrason yazıyor. Hatta birileri bu testi yaptırmış sonuç yüksek çıkınca çok endiselenmisler ama detaylı ultrasonda bir sorun görülmemiş. Çok kafaya takmayın bence, doktor gerek görürse mutlaka bilgilendirirBende 2.trimester deyım canım doktorum bahsetmedi böyle birşeyden
Bende bakıcı düşünüyorum, zaten 6ay evdeyim, 1bucuk yasına kadar da hafta içi 8.00-14.30 calısıcm, ailelerimiz 1 saatlik uzakta ama bakıcı daha cazip geliyor.. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız..Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
İnci ismini çok severim, çok kibar bir isim ama çevremde varAy bizde öyleydik biliyomusun erkek isminde baya alternatif bulduk kız ismi bir türlü düşünüp bulamıyordukkızım olsaydı adını İNCİ koymak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?