2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Ben ücretsiz izne ayrılırım bir süre sonra da bakıcı tutup annem çalışacağı için kayınvalidemi çağırmayı planlıyorum.

Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Bakici tutacağız. Bizim başka alternatifimiz yok maalesef... Kızımi bir bakıcı büyüttü, çok da memnundum. İnşallah buna da iyi bir bakıcı bulurum. Evimde annem ya da kv olunca aile duzenimin bozulması beni rahatsız ediyor. İnsan normaldeki gibi olmuyor ister istemez. 1 yaşına kadar eşimle donusumlu izinleri kullanarak bakarız sonra bakıcı...

Kesinlikle ben de eşimin içine sinsin istiyorum 🤩 erkek olsaydı eşimin baya alternatifi vardı ama kız diyince dr. Tıkandı o da 😅
Ay bizde öyleydik biliyomusun erkek isminde baya alternatif bulduk kız ismi bir türlü düşünüp bulamıyorduk 😂😂😂 kızım olsaydı adını İNCİ koymak isterdim 😊

Cok geçmiş olsun canim cok zor bir hastalık, bazilarinda hamilelikte azalıyor bazilarinda artıyormuş. Burnunu açmak için okyanus suyu ya da burun bantı denedin mi? Maalesef doğal çözüm önerim yok ancak bu konuda uzman bir KBB ci bulsan doğal çözümler de önerir diye düşünüyorum. İnternette aratinca doğal çözümler diye cikiyor biseyler ama doktora danışmak lazim
Sagol canim bnim 😘okyanus suyu banti falan denemedim beni tıkanıklık degil de kasinti mahvediyor. Dr a propolisi sorayim belirli aralikla kullan der belki . Drlar sanki hep ilaca yonlendirir gibi geliyor şöyle adamakilli bir dr bulsam belki bi yontemi vardir.

Bende 2.trimester deyım canım doktorum bahsetmedi böyle birşeyden 🤔
Bana da ilk hamileligimde yapılmadı, int.te baktim önemli olan detaylı ultrason yazıyor. Hatta birileri bu testi yaptırmış sonuç yüksek çıkınca çok endiselenmisler ama detaylı ultrasonda bir sorun görülmemiş. Çok kafaya takmayın bence, doktor gerek görürse mutlaka bilgilendirir

Selamlar
Ben Nisan annesiydim ama dün kalp atisindan sonra ilk ultrasonuma girdim ve tarihim 4 gün kayınca Mart annesi oldum😂
Zaten kızımı 37+6da dogurdugum için muhtemelen Mart ortası gibi doğum yapacağım İnşallah
Herkese iyi forumlar :KK36: :anneadayı:

Bende bakıcı düşünüyorum, zaten 6ay evdeyim, 1bucuk yasına kadar da hafta içi 8.00-14.30 calısıcm, ailelerimiz 1 saatlik uzakta ama bakıcı daha cazip geliyor.. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız..

Back