2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benimki için ne düşünüyorsunuz 12. Hafta bu , ters duruyor
7114517D-7A77-4E23-AFE3-CE8EACBC945D.jpeg

Günaydınlar herkese 🌸 2 hafta önce kendi doktoruma kontrole gitmiştim 2li test için ama kendisi bir sonraki kontrolü 5 hafta sonraya verdiği için dün dayanamadim başka doktora gittim🙈 1 haftadır hiçbir belirtim yoktu panik oldum çok şükür her şey yolunda çok çok hareketli yaramaz bir KIZiniz olacak dedi doktor 😍 kendi doktorum da kız demişti zaten artık tam emin olduk ❤️ Rheaa Rheaa
Hayırlısı olsun canım, kız bebekleri ayrı bir severim çok sevindim gerçekten 🥰cinsiyet konusunda eminsiniz listeye eklemesini yapıyorum hemen 🥰

bebeğin beyin ve omuriliğini oluşturan nöral tüplerin bu haftalarda kapanması gerekiyormuş, eğer kapanmazsa spina bfida anomalisi oluyormuş. bunu tespit etmek için yapılan bir testmiş ben de araştırınca öğrendim.
Kapanmayinca peki tedavi var miymis? Yoksa ikili gibi tespit mi sadece

Günaydın kızlar ☀️ Havalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi ☕ hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız 🤭

Dün gece rüyamda elimde ultrason aleti doktorumla birlikte cinsiyeti kesinleştiriyorduk 😂 1 saat inceledik ve sonuç kız çıktı 🧜‍♀️ sonraki kontrol gelse de artık netleşse 😋
Kız uykuya yatmadan önce ne yiyorsun ne içiyorsun soyle bende yapayım benzer rüyalar göreyim 😅

Kapanmayinca peki tedavi var miymis? Yoksa ikili gibi tespit mi sadece
hayır canım, felç geçirme olasılığı daha az olduğu için planlı sezeryan yapılıyormuş eğer sorun varsa ve uygun yoğun bakımı olan hastane seçiliyormuş. bir de bu tarz bi durum varsa bi kaç ek test daha yapılıyormuş gebelikte.
Kız uykuya yatmadan önce ne yiyorsun ne içiyorsun soyle bende yapayım benzer rüyalar göreyim 😅
valla akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum :D sen bana bakma benim bilinçaltım çöplük gibi gördüğüm rüyalar film tadında oluyor hep :D

Ben ruyamda gordum. Esime soyledim ama hic bir sey soylemedi. Hz mevlananin ismini koymak istiyorum. Bi de erkekse ruyamdaki ismi koymazsam olmaz sanki... Yani taa 8.hafta erkek oldugunu fisildamis oldu Rabbim 💕🤲
Rumi mi gördün canım? Adını vermesen bile göbek adını mutlaka ver kulağına okut ben böyle rüyalara çok inanırım

Sagol tatlım ya sizde dikkat edin aman diyim☺️ nasıl geçiyor hamilelik😁
Evet kuzum dikkat etmek lazım bildiğimiz yerden taze alıp evde yapmak en güzeli 😊 çok şükür iyi gidiyor, ara ara kasık ve bel ağrım oluyor o da normal onun dışında sorun yok çok şükür 🙏
Ben de inaniyorum. Burda da cinsiyet tahmininde herkes erkek dedi :) Peki sen dusundum mu?
Valla canım ben eşimin de içine sinsin istiyorum ortak karar verelim o yüzden daha araştırıyorum. Aslında bi isim vardı ama o ismi önceki hamileliğimde çok istemiştik olumsuz durumlar olunca o ismi bu bebeğe koymak istemedim hamile kalınca. Sanki onun negatif karmasını buna aktarırım gibi geldi içime sinmedi. Taze ve yeni bişiler istiyorum 😅 çok yeni isimleri de sevmiyoruz lina, mila vs. Bakalım nolcak 🤔

Back