2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Günaydın tatlım

Tabi bende yakında küçük bir hastane var oraya gitmeyi düşünüyorum ama önce sağlık ocağına uğrarım zaten okula giderken yol üstünde sayılır

Göbeğini atarim ama evimde tek boy aynası yatak odasında eşim de akşam çalıştığı için bu hafta şuan yatıyor giremem odaya o gidince çeker atarim ya da anneme çektiririm gelirse insallah o zaman daha erken atabilirim benim kizimdaki 6 aylik karnim var suan ama kızımdaki gibi yayik degil baya top koymusum gibi

Merhaba cnm bir sıkıntı, problem görseydi söylerim mutlaka. Söylemek zorundalar çünkü eminim yoktur hiç stres yapma. Sonucunda çıksın o zaman rahat edersin.Hepimiz sonuçlarımızı beklerken hep tedirgin olduk. Aynı şeyleri düşündük. Ben hep bşr sıkıntı çıkacakmış gibi korkuyordum. İnan bunlarda geçiyor

Evet bende ondan şüphelendim biraz Datça çok sıcaktı geldim burası serin baya iyi geldi çorap terlik falan giymedim hemen üşüttüm sanırım yaptıracam testi çünkü basit bir şey olsa bu kadar su içince geçerdi geçmedi bir sorun olmasın erken teşhis iyidir

Sağlık ocağı aile hekimleri yapıyor yapmak zorundalar en basit test onu da yapamıyorlarsa kapatsınlar orayı. Yoksa da bir tıp merkezine gidersin poliklinik falan. Senin bol bol su içmen lazım aslında hepimizin lazım tabiki ama sen 3 üz annesi olacaksın o yüzden bizden daha da fazla içmen lazım. Neyseki havalar serinledi hepimiz rahat etmeye başlarız artık bu aydan sonra.

benim de 2.çocuk ilkinde 5. Aydan sonra karnım belirli olmaya başlamıştı. Ama Bunda daha erken başladı 15+3 teyim gerçekten normal şuanda herkes karnın büyümüş diyor ama bana hiç o kadar büyük gelmiyor. Bu haftadan sonra hızlıca büyümeye başlayacakmış. Bir de yaş 39 demişsiniz ikili testten mi yapmak istedi doktor genelde 35 ten sonra nifty testi öneriyorlar ikili testin değerleri yaştan dolayı yüksek çıkabiliyormuş. Bilmem belki doktorunuz sizinle konuşur. Ya da ikili testin sonucuna görene isteyebilir diye düşünüyorum.

Kesinlikle hemfikirim bence de kapatıp gitsinler artık ne sorsam biz yapamıyoruz dediler bir tek tam kan sayımı sormuştum gelin yapalım dedi bir tek o yani
Ben aslında 4 litre falan içmeliyim galiba 3 içiyorum ama yetmiyor sanirim dün gece bu ağrı başladığından bu yana 2 buçuk litreden fazla su içtim bazen az su içince oluyordu hamile olmadigim zamanlarda da ondan böyle çok su içersem geçer dedim ama hala var ağrı dünkü kadar çok değil ama devam ediyor yani sonucta bir sey denedim gecmedi daha fazla riske atamam artık doktor baksın sonuca çünkü enfeksiyonda ciddiyse bir de su ile geçmez ne olduğunu bilmek lazım

Kızlar trendyolda eylül indiriminde gerçekten bir çok seyin fiyatı düsüyor dün bebek arabamiza karar vermistik bugün alacaktık sabah uyandim bir baktim trendyolda 300 tl indirim gelmis sizlerde bakın derim

Aaa bak hiç takip edemiyorum bu ara gerçi bebek arabası işi bende karışık biraz yine de bir sürü şeye indirim gelebiliyor bilgilendirdigin için teşekkür ederim

Merakla bekliyorum canım

Aaa bak hiç takip edemiyorum bu ara gerçi bebek arabası işi bende karışık biraz yine de bir sürü şeye indirim gelebiliyor bilgilendirdigin için teşekkür ederim
Rica ederim canim bizde bebek arabasi konusunda karar veremiyorduk yani ben begenemiyordum hem hafif olsun hem kolay katlansin hem cift taraflı olabilsin derken her gittigim ebebekte kovulacaktım artık İstanbulda yasayanlar maslak ebebek subesine baksın çalısanlari cok ilgili ve tatlı orda karar verebildim 1 saat bizimle ( benimle ) sıkılmadan ilgilendiler

Merakla bekliyorum canım

Tamamdır size grubun en büyük karnını göstereceğim gün içinde

Ben kararsızlıktan ziyade seceneksizlikten araba alamıyorum üçüz bebek bekliyorum ama ülkemizde üçüz arabası yok ne yazık ki e bebek candır hele o maslaktaki çok güzel gerçekten benim de kızıma aldığım bir takım küçük gelmişti 1 yaşındayken benimle aynı takımı aramıştı sağolsun bir çalışan zor bulduk önüne başka birşey asmış insanlar ama bulduk azmin zaferi

Ay dogru görmüstüm ücüzdü sizinki Allah kolaylik versin ama 3 tane bebis çok tatlı sağlıkla kavusun minnoslara

İnşallah canım, ilkinde böyle değildim, daha az bilgim vardı bu konularda, daha rahattım, öğrendikçe insanın stresi daha da artıyor.. İyi ki sizler varsınız, konusup rahatlıyoruz

Benimde karnım balon gibi aşırı şiş hissediyorum kendimi göğüslerim çok şişti 85 takıyordum şuan 90 beden sıkıyor sütyende valla ne yapacam bilmiyorum . bu arada karnımın yan tarafına elimi koyduğum zaman kalp atışı hissediyorum aslında kalp atışı değilde böyle hani elimizi boynumuzda şah damarının üzerine koyunca böyle bir atma hissi varya o işte. bu bebekten dolayımı var yoksa hep varmıydı da ben şimdimi farkettim sağ tarafta bişey yok sol tarafda kasığın 2 parmak üstünde sizdede varmı öyle bir şey

iyi bari yalnız olmadığıma sevindim :) minik minik spora da başladım ama bu yavaşlık ve hafif spor ile pek bir kilo kontrolü mümükün değil artık olduğu kadar diyeceğim.aslında daha hiçbirşey önermedi kendimce yorum yapıyorum, belki de nifty önerecek gidince göreceğim. belki de ikili yapar, nifty önerecekse bu haftaya kadar önermez miydi ama sanki o daha erken yapılıyor diye düşünmüştüm kendimce.
aynıyız ya :) hayırlısı, doktorum çok soğuk kanlı bir doktor beni doğru yönlendirecektir diye düşünüyorum. nifty sen yaptırdın mı ? o hangi aralıkta yapılıyor ?kadın doğum yapabiliyor ikili testi ben perinatologa gitmedim kendi doktorum yaptı. 13. Hafta içinde yapar sana da 99%Bu arada benim ilk gebelik olmasına rağmen baya belli olmaya başladı

Tamamdır size grubun en büyük karnını göstereceğim gün içinde
Merakla bekliyorum
Abdominal aort damarı canım o pıt pıt atan kalpten rahime kan pompalıyor hamile olduğumuz için kan akışı fazla olduğu için farkediyoruz

kadın doğum yapabiliyor ikili testi ben perinatologa gitmedim kendi doktorum yaptı. 13. Hafta içinde yapar sana da 99%

Bu arada benim ilk gebelik olmasına rağmen baya belli olmaya başladı
çok şeker görünüyor karnın maşallah canım :)

Merakla bekliyorum

Abdominal aort damarı canım o pıt pıt atan kalpten rahime kan pompalıyor hamile olduğumuz için kan akışı fazla olduğu için farkediyoruz
teşekkür ederim valla ilk defa hisediyorum bende diyorum ki her dokunduğumda iyi kalbi atıyor bebeğimin kafayı yedim iyice

Evet karnımda kalp atıyor karnım şişiyor iniyor aort damarının yayıldığını hamilelikte daha da hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…