Günaydın
özel laboratuvarlarda da yapıyorlar canım, ya da poliklinik vs. o tarz yakın bi yer varsa yaptırabilirsin sonucu da doktoruna atarsın.
ayy o kadar büyüdü mü yaa foto atsana göbüşünü üçüz gebelik nasıl çok merak ettim
Merhaba cnm bir sıkıntı, problem görseydi söylerim mutlaka. Söylemek zorundalar çünkü eminim yoktur hiç stres yapma. Sonucunda çıksın o zaman rahat edersin.Hepimiz sonuçlarımızı beklerken hep tedirgin olduk. Aynı şeyleri düşündük. Ben hep bşr sıkıntı çıkacakmış gibi korkuyordum. İnan bunlarda geçiyorMerhaba güzel anneler nasılsınız? Derslerden fırsat bulup giremedim, bende dün ikili teste gittim sonuclarımızı bekliyoruz.. Ense kalınlıgı için Dr bişey söylemedi, burun kemiği olusmus dedi ama cok tedirgin gittim bide us bakarken testler hakkında ne düşünüyorsunuz deyince iyice moralim bozuldu.. Rabbim korktugumuzdan korusun.. Birde çatlak oluşumunu engellemek için vazelin, zeytinyağı ve kayısı yagı önerdi..
Merhaba canım ayaklarını üşütmüş olabilirsin benimde ayaklarım buz gibi hep. Panik yapma ama doktoruna danış hatta yakın bşr yerden mutlaka idrar testi yaptır ona göre önlemini alırsın. Çok geçmiş olsunz
Sağlık ocağı aile hekimleri yapıyor yapmak zorundalar en basit test onu da yapamıyorlarsa kapatsınlar orayı. Yoksa da bir tıp merkezine gidersin poliklinik falan. Senin bol bol su içmen lazım aslında hepimizin lazım tabiki ama sen 3 üz annesi olacaksın o yüzden bizden daha da fazla içmen lazım. Neyseki havalar serinledi hepimiz rahat etmeye başlarız artık bu aydan sonra.Bizim sağlık ocağı küçük sağolsun ne sorsak buraya o yetkiyi vermediler diyoryine de gidip sorayım ayy benim karnım burnuma gelmek üzere zaten nasıl bir göbek büyümesi görseniz su içmeyi arttırdım ağrı azaldı ama geçmedi test yaptırıp nedenini göreyim en azından ilaç kullanıp rahatlarım
benim de 2.çocuk ilkinde 5. Aydan sonra karnım belirli olmaya başlamıştı. Ama Bunda daha erken başladı 15+3 teyim gerçekten normal şuanda herkes karnın büyümüş diyor ama bana hiç o kadar büyük gelmiyor. Bu haftadan sonra hızlıca büyümeye başlayacakmış. Bir de yaş 39 demişsiniz ikili testten mi yapmak istedi doktor genelde 35 ten sonra nifty testi öneriyorlar ikili testin değerleri yaştan dolayı yüksek çıkabiliyormuş. Bilmem belki doktorunuz sizinle konuşur. Ya da ikili testin sonucuna görene isteyebilir diye düşünüyorum.Kızlar selam,
benim ikinci gebelik, 11. haftada olduğum halde hemen karnım belirginleşti taş gibi, ilk gebeliğmde 3.5 aydan sonra hafif belli olmaya başlamıştı, ikinci gebeliği olan başka benim gibi örnek var mı ? kilo mu aldım diyorum ama tüm kilo karnımda başka yerimde pekte bir değişiklik yok. pantolon şort kesinlikle giyemiyorum şimdiden işyerinde bile bol elbiselere döndüm.
doktorum 13. haftanın içinde çağırdı, o zaman mı ikili test oluyor?ikili testi benim eski doktorum kendi yapmıştı, perinatolog harici kadın doğum doktorları da ikili testi yapabiliyor mu ? doktorum nifty vb. hiçbirşey istemedi yaş 39, açıkçası 30 yıllık doktor kadının deneyimi de çok hiç işine karışmak istemiyorum o ne derse ne isterse öyle hareket etmek niyetindeyim.
Sağlık ocağı aile hekimleri yapıyor yapmak zorundalar en basit test onu da yapamıyorlarsa kapatsınlar orayı. Yoksa da bir tıp merkezine gidersin poliklinik falan. Senin bol bol su içmen lazım aslında hepimizin lazım tabiki ama sen 3 üz annesi olacaksın o yüzden bizden daha da fazla içmen lazım. Neyseki havalar serinledi hepimiz rahat etmeye başlarız artık bu aydan sonra.
Kızlar trendyolda eylül indiriminde gerçekten bir çok seyin fiyatı düsüyor dün bebek arabamiza karar vermistik bugün alacaktık sabah uyandim bir baktim trendyolda 300 tl indirim gelmis sizlerde bakın derim
Merakla bekliyorum canımGünaydın tatlım❤
Tabi bende yakında küçük bir hastane var oraya gitmeyi düşünüyorum ama önce sağlık ocağına uğrarım zaten okula giderken yol üstünde sayılır
Göbeğini atarim ama evimde tek boy aynası yatak odasında eşim de akşam çalıştığı için bu hafta şuan yatıyor giremem odaya o gidince çeker atarim ya da anneme çektiririm gelirse insallah o zaman daha erken atabilirim benim kizimdaki 6 aylik karnim var suan ama kızımdaki gibi yayik degil baya top koymusum gibi
Rica ederim canim bizde bebek arabasi konusunda karar veremiyorduk yani ben begenemiyordum hem hafif olsun hem kolay katlansin hem cift taraflı olabilsin derken her gittigim ebebekte kovulacaktım artıkAaa bak hiç takip edemiyorum bu ara gerçi bebek arabası işi bende karışık birazyine de bir sürü şeye indirim gelebiliyor bilgilendirdigin için teşekkür ederim
Merakla bekliyorum canım
Rica ederim canim bizde bebek arabasi konusunda karar veremiyorduk yani ben begenemiyordum hem hafif olsun hem kolay katlansin hem cift taraflı olabilsin derken her gittigim ebebekte kovulacaktım artıkİstanbulda yasayanlar maslak ebebek subesine baksın çalısanlari cok ilgili ve tatlı orda karar verebildim 1 saat bizimle ( benimle ) sıkılmadan ilgilendiler
Ay dogru görmüstüm ücüzdü sizinki Allah kolaylik versin ama 3 tane bebis çok tatlıTamamdırsize grubun en büyük karnını göstereceğim gün içinde
Ben kararsızlıktan ziyade seceneksizlikten araba alamıyorum üçüz bebek bekliyorum ama ülkemizde üçüz arabası yok ne yazık kie bebek candır hele o maslaktaki çok güzel gerçekten benim de kızıma aldığım bir takım küçük gelmişti 1 yaşındayken benimle aynı takımı aramıştı sağolsun bir çalışan zor bulduk önüne başka birşey asmış insanlar ama bulduk azmin zaferi
İnşallah canım, ilkinde böyle değildim, daha az bilgim vardı bu konularda, daha rahattım, öğrendikçe insanın stresi daha da artıyor.. İyi ki sizler varsınız, konusup rahatlıyoruzMerhaba cnm bir sıkıntı, problem görseydi söylerim mutlaka. Söylemek zorundalar çünkü eminim yoktur hiç stres yapma. Sonucunda çıksın o zaman rahat edersin.Hepimiz sonuçlarımızı beklerken hep tedirgin olduk. Aynı şeyleri düşündük. Ben hep bşr sıkıntı çıkacakmış gibi korkuyordum. İnan bunlarda geçiyor
iyi bari yalnız olmadığıma sevindim :) minik minik spora da başladım ama bu yavaşlık ve hafif spor ile pek bir kilo kontrolü mümükün değil artık olduğu kadar diyeceğim.aslında daha hiçbirşey önermedi kendimce yorum yapıyorum, belki de nifty önerecek gidince göreceğim. belki de ikili yapar, nifty önerecekse bu haftaya kadar önermez miydi ama sanki o daha erken yapılıyor diye düşünmüştüm kendimce.benim de 2.çocuk ilkinde 5. Aydan sonra karnım belirli olmaya başlamıştı. Ama Bunda daha erken başladı 15+3 teyim gerçekten normal şuanda herkes karnın büyümüş diyor ama bana hiç o kadar büyük gelmiyor. Bu haftadan sonra hızlıca büyümeye başlayacakmış. Bir de yaş 39 demişsiniz ikili testten mi yapmak istedi doktor genelde 35 ten sonra nifty testi öneriyorlar ikili testin değerleri yaştan dolayı yüksek çıkabiliyormuş. Bilmem belki doktorunuz sizinle konuşur. Ya da ikili testin sonucuna görene isteyebilir diye düşünüyorum.
aynıyız ya :) hayırlısı, doktorum çok soğuk kanlı bir doktor beni doğru yönlendirecektir diye düşünüyorum. nifty sen yaptırdın mı ? o hangi aralıkta yapılıyor ?kadın doğum yapabiliyor ikili testi ben perinatologa gitmedim kendi doktorum yaptı. 13. Hafta içinde yapar sana da 99%Bu arada benim ilk gebelik olmasına rağmen baya belli olmaya başladıbenim de ikinci gebeligim, hadi ilkinde fazla kilom vardı karnım hemen cıkmıstı ama bunda saglıkla bir kilo ile hamile kaldım ona ragmen karnım 5 aylık gibi, sadece karnıma kilo aldım ben de, uzun süredir pantalonlar şortlar olmuyor aynı şekilde.
ben de 39 olmak üzereyim bana nifty mutlaka önerdiler, ikiliyi doktorum önermedi ben de sadece perinatalog a detaylı ultrasona gittim 12 haftalıkken. doktorun yönlendirir ama yaşından dolayı ikilide kafan karısabilir buna hazırlıklı ol canım
Merakla bekliyorumTamamdırsize grubun en büyük karnını göstereceğim gün içinde
Abdominal aort damarı canım o pıt pıt atanbu arada karnımın yan tarafına elimi koyduğum zaman kalp atışı hissediyorum aslında kalp atışı değilde böyle hani elimizi boynumuzda şah damarının üzerine koyunca böyle bir atma hissi varya o işte. bu bebekten dolayımı var yoksa hep varmıydı da ben şimdimi farkettim sağ tarafta bişey yok sol tarafda kasığın 2 parmak üstündesizdede varmı öyle bir şey
çok şeker görünüyor karnın maşallah canım :)kadın doğum yapabiliyor ikili testi ben perinatologa gitmedim kendi doktorum yaptı. 13. Hafta içinde yapar sana da 99%
Bu arada benim ilk gebelik olmasına rağmen baya belli olmaya başladı
teşekkür ederim valla ilk defa hisediyorumMerakla bekliyorum
Abdominal aort damarı canım o pıt pıt atankalpten rahime kan pompalıyor hamile olduğumuz için kan akışı fazla olduğu için farkediyoruz
Keşke onu dışardan anlayabilsekteşekkür ederim valla ilk defa hisediyorumbende diyorum ki her dokunduğumda iyi kalbi atıyor bebeğimin kafayı yedim iyice
Evet karnımda kalp atıyor karnım şişiyor iniyor aort damarının yayıldığını hamilelikte daha da hissediyoruzBenimde karnım balon gibi aşırı şiş hissediyorum kendimi göğüslerim çok şişti85 takıyordum şuan 90 beden sıkıyor sütyende valla ne yapacam bilmiyorum . bu arada karnımın yan tarafına elimi koyduğum zaman kalp atışı hissediyorum aslında kalp atışı değilde böyle hani elimizi boynumuzda şah damarının üzerine koyunca böyle bir atma hissi varya o işte. bu bebekten dolayımı var yoksa hep varmıydı da ben şimdimi farkettim sağ tarafta bişey yok sol tarafda kasığın 2 parmak üstünde sizdede varmı öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?