2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ikili testten bunlar çıkmış. Tabloyu bekliyorum heyecanla inşallah iyi çıkar

Eklentiler

• IMG_20220902_114010.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 80
Almadim ama iste seker yuzunden karbonhidratli yiyemiyoruum. Kacamak yapinca karnim tas oluyor ve gazdan bitiyorum... Surekli avakado yiyorum, et, tavuk balik sifir...nerde yesil sey var orda Ben
Anladım dikkatli olman gerekiyor. Karbonhidratsız nasıl doyuyorsun Allah kolaylık versin canım

Evet canım ya aslında mutlu oluyorum yalnız hissetmiyorum kendimi ikili test sonucu bekliyorum heyecanla
Ben de senin son adet tarihin neydi benim 3 haziran.
Cok iyi bence...
Çok şükür canım rutin beslenmemde artış olmadı sanırım o yüzden almadım daha ekstra kilo tabi önümüzdeki haftalar rahim bebek büyüdükçe tartıda artarız
AA sende hiç almamışsın
Maşallah de kız annemin genlerine güveniyorum inşallah iki hamileliğini de 7 kilo ile tamamlamış
Kızlar ikili testten bunlar çıkmış. Tabloyu bekliyorum heyecanla inşallah iyi çıkar
Tablo gelince cut off değerin altında yazıyorsa sıkıntı yok demek canım böyle değerler ile anlamak zor

Canım 1 haziran benimde hemen hemen yanı gidiyomuşuz
Maşallah hepinize kız ben onu pcfl arkadaşa demiştim
İnşallah temiz ve iyi sonuçlar alırım canım

Sacma değil ben kovitten sonra oyle oldum ve hala da azda olsa devam ediyor bu malesef

Anladım dikkatli olman gerekiyor. Karbonhidratsız nasıl doyuyorsun Allah kolaylık versin canım
Ilk ac kaldim inan. Ama zamanla dogdum. Bi de surekli yesil elma tarzi seyler yiyorum... Ilginc ki suan tiksindim zaten ekmekmis, makarna pilav istesem de yiyemiyorum... Allah yardim etti bence

Ilk ac kaldim inan. Ama zamanla dogdum. Bi de surekli yesil elma tarzi seyler yiyorum... Ilginc ki suan tiksindim zaten ekmekmis, makarna pilav istesem de yiyemiyorum... Allah yardim etti bence
Anladım canım doğrudur

Koronadan sonra belli bi sure nefes darlığı olabilir ama gecer bende de kovit olduğumda ole olmustu

Kizlar bu cinsiyet tahmini ücretli mi ben de bakiyim dedim para istiyor esim diyor nasil inaniosun nerden biliyormuş falcı midir nedir dedi ben de içine para girince vazgectim hic inanasım gelmedi

Kizlar bu cinsiyet tahmini ücretli mi ben de bakiyim dedim para istiyor esim diyor nasil inaniosun nerden biliyormuş falcı midir nedir dedi ben de içine para girince vazgectim hic inanasım gelmedi
Valla birine baktırdım ucretsizdi erkek dedi neyse başka bitane vardı yüzde yüz biliriz derdi paraliydi 60 TL bende baktirmadim

Selamünaleyküm kızlar. Hepinize hayırlı cumalar Rabbim gönlümüzden geçen güzel niyetlerimizi kabul etsin inşallah. Bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşmamızı nasip etsin sabah kontrolüm vardı benim de. Elhamdülillah çok iyi bebiş cinsiyet için çok erken dedi. Tekrar rutin olarak kan ve idrar tahlili istedi onları yaptırdım. Sonuçlar inşallah temiz çıkar

Ben de aynı durumdayım baştan beri hem de. Burası çok sıcak ama ona bağlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…