2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim çok fazla yorgunluk ve agızda acı bir tat var mide yanması migde bulantısıda yogun yaşıyorum herşey kokuyor
Kaç haftalıksın canım sen şuan aynı durumdayız. Hasta gibiyim hep mide yanması bulantı her şeyden tiksinti. Ağzımda acımsı tat. Yediğim hiç bişeyde tat tuz yok sanki. Midem ağzıma dayanmış gibi yemek boruma kadar yanma var

Hayırlsıı olsun canım sen Şubat annesi olabilir misin acaba hepimizden hemen hemen 1,5 hafta öndesin.

Bende önceki geneligimde bir kere gidip pişman olmuştum. Bu sefer doktorumu değiştirdim. Doktorum perinatolog fakültenin doktoru. Özel muayenehanesine gidiyorum. Testleri fakültede yaptırıyorum.

İyi sıra bulmuşsun fırsatını buldukça değerlendir yaptır bütün testlerini

Bende önceki geneligimde bir kere gidip pişman olmuştum. Bu sefer doktorumu değiştirdim. Doktorum perinatolog fakültenin doktoru. Özel muayenehanesine gidiyorum. Testleri fakültede yaptırıyorum.
En iyisini yapıyorsun canım alanında en iyi zaten perinatalog sağlıkla ilerler inşallah

6+4 canım yemekten sonra acı tat agzımda midem bulanıyor ögürme var korkulardan tiksiniyorum hep yogurt tarzı şeyler yiyorum iyi geliyor bana cacık ayran o kadar ama kusma yok belki çıkarsam rahat edicem ama olmuyor

Arkadaşlar ben geçen hafta cuma günü doktora gittim keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışlarını duymamız lazım dedi kaç haftalık dedigimde onu bebegi ölçdügüm zaman kesin öyle söylerim kaç haftalık oldugunu dedi ama hesaba göre ben 6+4 haftalıgım

Ben hiç düşük yapmadım ama yine yaşımdan dolayı korkuyorum. Şehir dışı çok gidiyoruz. 15 güne yurtdışına gideceğiz ayakta fazla kalıyorummm
Kaç yasindasin merak ettim benim hem yaşım hem kilom var hem de hiç oturmak şehir dışına bende gideceğim 18 saatlik yol Dr gidebilirsin dedi

Valla benim iki çocuk geç döllenme evet kalp atışı geç duyuluyor ama adet tarihiyle aynı zmaan hesaplanıyor normal doğumda zaten 42.haftaya kadar süre taniyorlar geç döllenme diye

6+4 canım yemekten sonra acı tat agzımda midem bulanıyor ögürme var korkulardan tiksiniyorum hep yogurt tarzı şeyler yiyorum iyi geliyor bana cacık ayran o kadar ama kusma yok belki çıkarsam rahat edicem ama olmuyor
Benimde aynı kusma yok ama zorlarsam biraz onda olacak kusmamak için her şeyi yapıyorum midem çok kötü napıvam bilmiyorum yarın doktoruma mesaj atacağım ilaç versin dayanamıyorum midem böyleyken baş ağrısı yapıyor halsizlik sanki hep hastayım yataktan kalkamıyorum biraz iyi hissetsem ufak tefek işlerimi yapıyorum sonra hemen tekrar kötüleşiyorum bu saatlerde ve sabahları özellikle sabah ve akşamları çok yoğunlaşıyor bende. Patates haşladım yedim tuzlu. Ayran yaptım yanında. Akşam yatmadan da domatesle ekmek yiyorum biraz tok tutsun diye o da. Gerçekten bayılacağım sanki

Bende 5+4 ken gittim kese gözüktü dedi perşembe çağırdı şimdi 6+0 gözüküyorum hesaplara göre tabi bebeği gördükten sonra net gününü hesaplıyorlar. Perşembe duyarım inşalah kalp atışlarını

Takvime göre 1 Mart Muhtemelen doğum Şubat ayında olur ama Mart anneleriyle devam etmek istiyorum
Benimde 6 Mart gözüküyor takvime göre büyük ihtimalle sezeryan olacağım için benimde Şubat sonu gibi gözüküyor 25 Şubat ve 2 Mart olur dedi doktorum.. Sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımIza alalım yeter bize. Şubat Mart Nisan farketmiyor vallahi canım

İnşallah canım, aynen öyle. İnşallah sağlıkla hayırla o günleri görelim

Ben maalesef sağ tüpte dış gebelik geçiriyorum nolur dua edin...
İğne oldum değerim 921 iken ..
Cumartesi değerim 1200 çıktı.
Çarşamba günü tekrar kan verecegim

Aynılarını yapıyorum canım bende tuz iyi geliyor ama sonra gene başlıyor. İlk hamileligim 6 ay sürdü mide bulantılarım ve kusma 7 ayda düzeldi dedim dogum gebelik zehirlenmesinden erken dogum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…