2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar progestan bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıyomuş doktora sormak gerekirmi acaba kullanmak için kanamam olmadı çok şükür ama sizlere sormak istedim kullanan varmı
Ben kullanıyorum canım bana doktor kanama alanları var düşük tehliken var dedi hap olarak alıyorum günde 2 tane 200 mg etkinde şuan 5 haftalık gebe ona vermedi düşük tehlikesi olanlara veriyor doktor bana zararı yok dedi doktor

Hayırlısı olsun hakkımızda beklemekten başka yok çaremiz

Hayırlısı olsun hakkımızda beklemekten başka yok çaremiz
Öyle. Bakın tek biz değiliz burda lekelenmesi olan çok kişi var okuduğum kadarıyla. annem bana hamileyken olmuş. Yengem olmuş falan. Kimsenin süresi de bir değil. Hamileliginizin tadını çıkartın ben iki gündür daha iyiyim. Inşallah daha da iyi olacağız.

İnşallah bebeğim senle konuşmak çok iyi geldi

Sağlıklı olsun önemli olan o şu an 6+6 oldum hiç hamile gibi değilim inanırmısın her hafta kontrole gidiyorum çünkü tüp bebek yapacaktım bu ay ve mucize gibi bir şey oldu O yüzden korkuyorum kalp atışını dinledim ama belirti olmayınca hep kötüyü çağırıyorum çarşamba işin rahat edecek inş

Çok teşekkür ederim çok şükür düşük riski yok ama insan korkuyor birşey olacak diye bir an önce bu ayları atlatalım hep beraber inşallah

Merhaba bende 6+3 üm , 3 gün önce kalp atışını dinledik şükürler olsun.
Kanaması olan arkadaşlar benim yaklaşık 20 gündür bazen lekelenme bazende aktif kanama şeklinde devam ediyor fakat kese çevresinde kanama görmediler bazen olabiliyormuş aylarca devam ediyormuş ama yine de takip edip dikkat etmekte fayda var

Kızlar selamm Henüz doktora gitmedim ama sanıyorum 5+5 teyim. Regl günümden iki gün önce beta 68 ile öğrenmiştim en son 3gün önce yani 5+2 deyken yaptırdım beta 5313 çıktı araya bayram girdi yine gidemedim doktora ilk öğrendiğim zamanlar tıpkı regl sancısı gibi sancı giriyodu kasığıma ama sadece sağ kasığıma şimdi girmiyo ağrı hiç. Bulantım tiksinmem falan da yok en net belirtim sürekli yorgun ve uyku halinde olmam başka da belirtim yok gibi inşAllah her şey yolundadır. İnşAllah hepimiz çok sağlıklı ve güzel bir gebelik dönemi yaşayıp kolay bir doğumla evlatlarımıza kavuşuruz.

Bence hiç kötü düşünme hiç düşünme, ben ilk gebeligimde çok kafama takmıştım acaba birsey olacak mı diye, sonuç kanamam olup düşük tehlikesi atlattım. İstemeden düşünerek çağırıyoruz bence. Bu gebeligimde hiç dusunmiyorum gerçi ufakligim sağ olsun düşünmeye fırsatım kalmıyor.

Daha önce enabizdan bakmıştı hormon testleri yaptırmıştım devlette. Bakabiliyor herhalde tam bilmiyorum ama bana ilk gebeligimde de testleri devlette yaptirabilirsin demisti ama o zaman randevu zor alıyordum çok gidemedim bazen devlette yaptım bazen onun hastanesinde. Ondan tahminimce bu kez de git tabi ki der bana simdi yakinlarimda da devlet hastanesi var hemen randevu buldum 26sina. 13ünde onlara giderim sonra sağlık ocağına giderim kayıt olurum en son da devlet hastanesine giderim her yerden takip edilirim iyi olur gibi geliyor

Bu Sabah mide yanması çok oldu hafif de kahverengi lekelenme oluyor
Hafif oluyorsa sıkıntı etme canım doktorunla irtibat halinde ol her zaman. Burada okuyorum ilk haftalarında lekelenmesi olan gebe çok var ama hepsi güzel ilerlemiş sonra. Seninde öyle olur. Dinlen uzan hep sakın iş güç yapma.

5+6 da bebek göründü mü canım ultrason da
Canım kese göründü yolkta gözüktü bebek oluşmaya başlıyor bu hafta yani perşembe de doktorum kalp atışı için çağırdı. Kalp atışını da duyarız dedi. Bir de idrara sıkışık giderseniz daha ney gözükür usgden. Bu perşembe kısmet olursa inşalalh kalp atışını da duyabileceğiz

Onu diyorum işte özelde devlette sgk n varsa eğer aynı sistemi kullanıyorlar canım. Seni görmemeleri imkansız haberdar olacakslrdır ama sen aksi bir doktora denk gelmişsin. Yoksa bunu anlamayacak doktor yoktur. Ben de özele gidiyorum 750 TL muayene ücreti veriyorum ama testlerimi sağlık ocağına yaptırıyorum hiç birisi de tek kelime edemiyor. Özelde de yaptırırm ama aile hekimliği de takip edip yapmak zorunda. İstersen aile hekimine git bileğim kadarıyla rubella toxo ve cmv tarama testleri haricinde hepsini yapıyorlar kalanları özelde yaptırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…