- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 23
- 31
Ben kullanıyorum canım bana doktor kanama alanları var düşük tehliken var dedi hap olarak alıyorum günde 2 tane 200 mg etkinde şuan 5 haftalık gebe ona vermedi düşük tehlikesi olanlara veriyor doktor bana zararı yok dedi doktorKızlar progestan bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıyomuş doktora sormak gerekirmi acaba kullanmak için kanamam olmadı çok şükür ama sizlere sormak istedim kullanan varmı
Hayırlısı olsun hakkımızda beklemekten başka yok çaremizEvet. Ama bakin siz bunlara takılmayın. Kimsenin çocuğu birbirine nasıl benzemiyorsa bu durumlar da kimseye benzemiyor. Dün bir arkadaşımla görüştüm 9 aylık gün sayıyor. 5 ay boyunca kanaması geldi. Bildiğiniz pihtili kan. Herkesin süreci farklı. Umarım sağlıklı embriyolardir sıkı sıkı tutunurlar. Degilse de ne yazık ki doğal seleksiyon düşüncek. Benim de bir düşüğüm var o yüzden inanın aklım çıkıyor ama allahima emanet o ne derse o. tedbirimizi aldik bakalım
6+6 sat 24 Mayıs BDT 1 Mart ilk çocuk ığdır 47 kiloyum şuanCanım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruz
Öyle. Bakın tek biz değiliz burda lekelenmesi olan çok kişi var okuduğum kadarıyla. annem bana hamileyken olmuş. Yengem olmuş falan. Kimsenin süresi de bir değil. Hamileliginizin tadını çıkartın ben iki gündür daha iyiyim. Inşallah daha da iyi olacağız.Hayırlısı olsun hakkımızda beklemekten başka yok çaremiz
İnşallah bebeğim senle konuşmak çok iyi geldiÖyle. Bakın tek biz değiliz burda lekelenmesi olan çok kişi var okuduğum kadarıyla. annem bana hamileyken olmuş. Yengem olmuş falan. Kimsenin süresi de bir değil. Hamileliginizin tadını çıkartın ben iki gündür daha iyiyim. Inşallah daha da iyi olacağız.
Sağlıklı olsun önemli olan o şu an 6+6 oldum hiç hamile gibi değilim inanırmısın her hafta kontrole gidiyorum çünkü tüp bebek yapacaktım bu ay ve mucize gibi bir şey olduHiç alakası yok canım. Benim ilk hamileligimde ne bulaştım vardı ne baş dönmem ne tiksindigim besin nede kokan bir esya vs.. Sadece yemeye çok düşkündüm. Kasik ağrım şu anki kadar yoktu şuan daha fazla. Ve kızım var
Maşallah canm yumurtlaman erken olmuş benden demekki sağlıkla ilerlesin7 temmuz da canım
Çok teşekkür ederim çok şükür düşük riski yok ama insan korkuyor birşey olacak diye bir an önce bu ayları atlatalım hep beraber inşallahBen kullanıyorum canım bana doktor kanama alanları var düşük tehliken var dedi hap olarak alıyorum günde 2 tane 200 mg etkinde şuan 5 haftalık gebe ona vermedi düşük tehlikesi olanlara veriyor doktor bana zararı yok dedi doktor
selam, Yaş.:33 Sat 04.06.2022 İstanbul 2.çocuk kilo:90Kızlar selam 🖐
Bilgileri eksik olan annislerimi toplu paylaşıyorum. Haydi listemizi dolduralım
@sunpineapple @sm1 @feslegenhanim @skt587 @S_lidya @Birtutamdiyet B Betus1905 @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa @Papatyamveben-Mavi @ebemmmmnry @meinfika @khilall214 @Randemysteryhrn B biyomelina @askk3 @marshmallow @Sunrseee @ozguss K kadinca1234 Z ZzHHrR @salsa84
Yaşın , bat, şehir, kaçıncı çocuk, başlangıç kilo bilgilerini paylaşabilirsiniz misin?Ben şuan 6+6 yım benide ekler misin listeyeBDT 1 Mart olarak gösteriyor sat ise 24 Mayıs
Bence hiç kötü düşünme hiç düşünme, ben ilk gebeligimde çok kafama takmıştım acaba birsey olacak mı diye, sonuç kanamam olup düşük tehlikesi atlattım. İstemeden düşünerek çağırıyoruz bence. Bu gebeligimde hiç dusunmiyorum gerçi ufakligim sağ olsun düşünmeye fırsatım kalmıyor.Sağlıklı olsun önemli olan o şu an 6+6 oldum hiç hamile gibi değilim inanırmısın her hafta kontrole gidiyorum çünkü tüp bebek yapacaktım bu ay ve mucize gibi bir şey olduO yüzden korkuyorum kalp atışını dinledim ama belirti olmayınca hep kötüyü çağırıyorum çarşamba işin rahat edecek inş
Canım sgk gideceğim özelde geçiyorsa sistemden görebilme ihtimalleri var. Çünkü devletin sistemine giriliyor tüm bilgiler özelde de. Gebliz diye bir sistem var gebelerin ilerleyişleri takipleri giriliyor aynı sistemi devlette kullanıyor. Ama doktoruna söylersin özeldekine çok pahalı testlerimi yaptırmak için karın doğuma gitme zorunluluğu var dersen anlayışla karşılar..
Sağol canım evet regl bittikten bi kac gun sonra yumurtluyorum benMaşallah canm yumurtlaman erken olmuş benden demekki sağlıkla ilerlesin
MerhabalarCanım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruz
Ben hiç düşük yapmadım ama yine yaşımdan dolayı korkuyorum. Şehir dışı çok gidiyoruz. 15 güne yurtdışına gideceğiz ayakta fazla kalıyorummm
Sağlıkla ilerler inşallah şu süreçlerimiz geçse de bizde tarama testlerinden cinsiyet tahminlerinden konuşsak bir an önce5+2 an itibariyle
Hafif oluyorsa sıkıntı etme canım doktorunla irtibat halinde ol her zaman. Burada okuyorum ilk haftalarında lekelenmesi olan gebe çok var ama hepsi güzel ilerlemiş sonra. Seninde öyle olur. Dinlen uzan hep sakın iş güç yapma.Bu Sabah mide yanması çok oldu hafif de kahverengi lekelenme oluyor
Canım kese göründü yolkta gözüktü bebek oluşmaya başlıyor bu hafta yani perşembe de doktorum kalp atışı için çağırdı. Kalp atışını da duyarız dedi. Bir de idrara sıkışık giderseniz daha ney gözükür usgden. Bu perşembe kısmet olursa inşalalh kalp atışını da duyabileceğiz5+6 da bebek göründü mü canım ultrason da
Onu diyorum işte özelde devlette sgk n varsa eğer aynı sistemi kullanıyorlar canım. Seni görmemeleri imkansız haberdar olacakslrdır ama sen aksi bir doktora denk gelmişsin. Yoksa bunu anlamayacak doktor yoktur. Ben de özele gidiyorum 750 TL muayene ücreti veriyorum ama testlerimi sağlık ocağına yaptırıyorum hiç birisi de tek kelime edemiyor. Özelde de yaptırırm ama aile hekimliği de takip edip yapmak zorunda. İstersen aile hekimine git bileğim kadarıyla rubella toxo ve cmv tarama testleri haricinde hepsini yapıyorlar kalanları özelde yaptırırsın.Valla canım hiç sanmıyorum (kendi adıma konuşayım) ben ilk gebeligimde bir dönem ufak bir maddi sıkıntı geçirmiştim demiştim testlerimi devlette yaptırayım. Gittiğimde doktor bir sövmediği kalmıştı. Yok efendim işte işimi parasiz halletmek için gitmişim yok efendim madem takibimi başka doktor yapıyormuş orda yaptirsaymisim herseyi, doktora gitmeye param varmis tahlile gelince yokmus vs vs. kendi doktorumun istediği tahlilleri vermeme rağmen başka doktorun yazdığını yapamam deyip kendi tahlil yazdı ve kendi doktorumun istediği hiçbir şeyi eklememiş tahlil listesine. O gün çok sinirlendim eksik olduğu için tahliller özelde yeniden yaptırmak zorunda kalmıştım. Belkide kadının o gün ters günüydü bilemiyorum tabi. Ama anlayışsızı da çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?