- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Yaş.:30 26.05.2022 Kocaeli 2.çocuk kilo:57Canım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş.:30 26.05.2022 Kocaeli 2.çocuk kilo:57Canım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruz
Oluyor canım ara ara batmalar, ayakta çok kalırsam daha çok oluyor. Lekelenmen oldu mu bir dahaGittim bir kez lekelenme olmuştu kahverengi progesteron vermişti cuma günü tekrar çağırdı kese için. Bu arada sende rahimin altında iğne batma hissi oluyor mu bugün sabah oldu bende yaşayan var mı acaba
Battan birgün önce az lekelenme oldu iki gün sonrada akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı bir kereliğine şükür sonrasında hiç yaşamadım senin var mıOluyor canım ara ara batmalar, ayakta çok kalırsam daha çok oluyor. Lekelenmen oldu mu bir daha
Günde 1 fincan şekersiz veya az şekerli olarak içebilirsiniz demişlerdiKizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Günde bir fincan içebilirsiniz.Kizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Yok canım olmadı şükür, senin de olmasin inşallah bir dahaBattan birgün önce az lekelenme oldu iki gün sonrada akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı bir kereliğine şükür sonrasında hiç yaşamadım senin var mı
Ben de cok severim hele sabahları olmazsa olmaz ama öğrendiğimden beri hiç içmedimKizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Haftada bı iki kez içmekten sorun olmaz sanırım cuma günü doktoruma soracam acayip canım çekiyor artıkBen de cok severim hele sabahları olmazsa olmaz ama öğrendiğimden beri hiç içmedim
Canım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruz
Ben içiyorum her gün 1 tane. Şekersiz. Kahveyi normal yaptığımdan daha az koyuyorum. İlk gebeligimde de içmiştim bunda da içmeye devam ediyorum. Doktorum günde 1 bardak kahve , 2 bardak ta açık çay içebilirsin demisti ilk gebeligimde.Kizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Bende arada bir icecem canm bir fincanın sakıncası yok benncedeBen içiyorum her gün 1 tane. Şekersiz. Kahveyi normal yaptığımdan daha az koyuyorum. İlk gebeligimde de içmiştim bunda da içmeye devam ediyorum. Doktorum günde 1 bardak kahve , 2 bardak ta açık çay içebilirsin demisti ilk gebeligimde.
En son beta kaçtı sizinCuma günü canm tekrar kan istedi o gün sonrada ultrasona alırım dedi direk ultrasonda neden bakmayip beta istiyor anlamadım
8 temmuzda 317 betaEn son beta kaçtı sizin
Çok teşekkür ederim Aminnnnn dualarla büyürler inşallahKan görünce rüya bozulurmuş korkmayın ben de gördüm. Hamilelere böyle olurmus. Abdestli uyumaya çalışın . Allah hayırlara çıkartsın.
Belki o yuzdendir ben doktora gittigimde beta 4000 i gecmisti o yuzden istemedi benden8 temmuzda 317 beta
Ne zaman çıkmıştı sonuç 4000Belki o yuzdendir ben doktora gittigimde beta 4000 i gecmisti o yuzden istemedi benden
7 temmuz da canımNe zaman çıkmıştı sonuç 4000
Ben şuan 6+6 yım benide ekler misin listeye BDT 1 Mart olarak gösteriyor sat ise 24 MayısKızlar selam 🖐
Bilgileri eksik olan annislerimi toplu paylaşıyorum. Haydi listemizi dolduralım
@sunpineapple @sm1 @feslegenhanim @skt587 @S_lidya @Birtutamdiyet @Betus1905 @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa @Papatyamveben-Mavi @ebemmmmnry @meinfika @khilall214 Rande mysteryhrn @biyomelina @askk3 marshmallow @Sunrseee @ozguss K kadinca1234 @ZzHHrR @salsa84