2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Leedong Leedong canım iki gündür yazmadin merak ettim umarim iyisindir
Merhaba canım bulantılarım çok fazlaydı 2 gündür günde 6:7 defa çıkartıyordum. Bitmeyecek galiba benim bulantılarım 2 gün serum takıldı yine. Napacağımı bilmiyorum. Bulantı olunca da bilirsiniz bağ ağrısı baş dönmesi bayıyor yazıları okuyamıyorum. Takip edemedim pek. Çok şükür bu sabah dinç uyandım biraz ama yine hafiften başladı sabahları olmuyor ama saat 2/3 gibi bir başlıyor taki ben yatana kadar. Benim gibi çeken var mı ya sadece ben mi böyleyim Mart annelerinde.. moralim bozuk canım şıklın

Merhaba canım bulantılarım çok fazlaydı 2 gündür günde 6:7 defa çıkartıyordum. Bitmeyecek galiba benim bulantılarım 2 gün serum takıldı yine. Napacağımı bilmiyorum. Bulantı olunca da bilirsiniz bağ ağrısı baş dönmesi bayıyor yazıları okuyamıyorum. Takip edemedim pek. Çok şükür bu sabah dinç uyandım biraz ama yine hafiften başladı sabahları olmuyor ama saat 2/3 gibi bir başlıyor taki ben yatana kadar. Benim gibi çeken var mı ya sadece ben mi böyleyim Mart annelerinde.. moralim bozuk canım şıklın
Canım çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen geçicek inşallah bugünlerde inşallah güzel günlere kavuşacağız. Benim bile arada bir midem bulandığında kötü oluyorum haklısın. Allahın izniyle iyileşiceksin geçicek bu zor günler canım 🌸💕

Burda da test yaptıranlar vardı onlara da telefonda mi söylendi? Kagitta yazmıyoruz demisti telefonda isteyene bilgi veriyoruz demisti bana test yapan bir merkezle görüştüğümde...
Kağıtta yazmıyorlar telefondan doktoruma söylemişler canım. Ama doktorum da usgden baktığında kıza benzetmişti zaten.o yüzden doğru olduğunu düşünüyorum olmadı zateb detaylı usg den gözükür oda 20. Haftada falan yapılıyor zaten o. Aya kadar bişi almayacağım beklerim yani canım. Cinsiyet partisi yapanları bilemem tabi:)

allah yardımcı olsun çok yazamasam da okuyorum yazdıklarını iki gün görmeyince merak ettim herkes farklı tabi senin ağır geçiyor umarım dedikleri gibi biter sonuna kadar böyle olmazsın

Canım çok geçmiş olsun. Üzülme lütfen geçicek inşallah bugünlerde inşallah güzel günlere kavuşacağız. Benim bile arada bir midem bulandığında kötü oluyorum haklısın. Allahın izniyle iyileşiceksin geçicek bu zor günler canım 🌸💕
İnşallah canım bende bekliyorum. 14+1 deyim bakalım 16 da kısmet olur da biter inşallah canım. Artık tam 2 ay oldu ki ben böyleyim. Allah kimseye vermesin ne kızıma yararım dokundu ne eşime ne de kendime, işi düşünmüyorum bile onlarda üzülüyor beni böyle görünce. Ama elimde değil keşke bitse de bende rahat etsem eski Halime dönebilsem. Enerjimde yok başım kalkmıyor yastıktan biraz kalkayım başlıyor yine fokur fokur kaynamaya hemen baş ağrısı baş dönmesi. Şükür yine de bu gibi ne kdar da gebelikte hiç sıkıntı yaşamadım rabbim yaşatmasın çektiklerime değsin 🙏

allah yardımcı olsun çok yazamasam da okuyorum yazdıklarını iki gün görmeyince merak ettim herkes farklı tabi senin ağır geçiyor umarım dedikleri gibi biter sonuna kadar böyle olmazsın
İnşallah olmam sonuna kdar böyle olmam canım. Teşekkür ederim sorduğun için. Sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş bak haftalık oldun

İnşallah canım bende bekliyorum. 14+1 deyim bakalım 16 da kısmet olur da biter inşallah canım. Artık tam 2 ay oldu ki ben böyleyim. Allah kimseye vermesin ne kızıma yararım dokundu ne eşime ne de kendime, işi düşünmüyorum bile onlarda üzülüyor beni böyle görünce. Ama elimde değil keşke bitse de bende rahat etsem eski Halime dönebilsem. Enerjimde yok başım kalkmıyor yastıktan biraz kalkayım başlıyor yine fokur fokur kaynamaya hemen baş ağrısı baş dönmesi. Şükür yine de bu gibi ne kdar da gebelikte hiç sıkıntı yaşamadım rabbim yaşatmasın çektiklerime değsin 🙏
Bak maşallah büyüyor annesi zor oldu ama güzel olcak canım benim 😘 biraz daha sabretmelisin geçicek inşallah canım benim Bi kaç haftan kalmış 16 da geçicek inşallah artık 🤲🏻

ALLAH yardimcin olsun gercekten zor benim de yemek yemediğim surece sikinti yok ama yemek yediğimde mide bulantim basliyor ama kusmadim hic senin ki cok zor bir durum İNSAALLAH tez zamanda kusmalarin gecer rahatça hamileliginin tadını cikarisin🤲🤲🥰🥰

Burda da test yaptıranlar vardı onlara da telefonda mi söylendi? Kagitta yazmıyoruz demisti telefonda isteyene bilgi veriyoruz demisti bana test yapan bir merkezle görüştüğümde...
İlk başlarda bu uygulama yasaktı aslında erken belli olsa da doktorlar yasal süre dolmadan söylemiyordu çünkü cinsiyeti beğenmeyip kürtaj olmak isteyenler oluyormuş bunun önüne geçmek için söylemiyoları erken dönemde. Nifty de cinsiyeti bilemedikleri çok oluyor benim karşıma çok çıktı,sekreter karıştırmış falan diye yalan söylüyorlar aslında

Daydream_ Daydream_ nerelerde kaç gündür girmedi her şey yolundadır inşallah
Canim buradaki kayıplardan çok etkilendim bi süre girmemeye karar verdim kusura bakmayın göremedim yazdıklarınızı. Iyiyim çok şükür hersey yolunda bugun kontrolum vardı rahatladım biraz
Sen nasilsin hersey yolunda mi

Bitti işler kızlar...
Kocaman bir OHHHHH... çekiyorum... sonuçlar güzel.
İkili test sonucu da genel değerler düşük, sadece yaş oranı yüksek çıkmış o da çok normal dedi önemsemediler bile 😁
Tüm olumsuzluklar ortadan kalkmış ...
Merak edenler vardı biliyorum sorun neydi diye..
Omfalosel durumu vardı. Yani bebeğin karın duvarı kapanmadığı için iç organları karın boşluğu dışında yüzüyordu. Bu tüm bebeklerde gelişimin bir parcasi fakat 10. haftada organlar karın boşluğuna girerek karının iki yandan birleşmesi gerekirken bizim 10+5te halen kapanmamıştı. Doktorum da son tarih olarak 11+5 i bekleyip ona göre eğer kapanmadaydi ek tahliller yaparak deformasyonun boyutunu ve organ hasarlarına bakacaktı. Ama gerek kalmadı kapanmış....
Bu arada cinsiyet içinde tahminde bulundu 🙈%51 dedi ana hocanın asistaniyla sonradan konuştuk ne derse çıkar hoca dedi 🙄🙄
Tahminlerden aklımda kalan;
Prens takimi: @oblomov21 , Leedong Leedong @Lastmoon06 @Cmz
Prenses takimi: Daydream_ Daydream_ Aycoregi1 Aycoregi1 @Sunrseee minseo minseo

Kazanan takimi kendimden alıntıyla açıklıyorum

3.yü planlamaya yakında başlarım 😂😂😂😂😂
Yüzde 51 orana ben güvenmem:) hala kız olması ihtimali yüksek 😊 cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina

Kızlar günaydın, bugün ikili tarama testi yaptırdım sabahtan.
Çok şükür usg' de bir sorun görmedi doktor ama cinsiyet ile ilgili bir şey demedi.
Çarşamba kendi doktoruma randevu var bakalım o diyecek mi
Masallah herseyin yolunda olmasina sevindim Usg fotosu varmi tahminde bulunalım:) ben de aticam 12+5 teyiz doktor tahminde bulunmadı cok hareketliydi

Canim buradaki kayıplardan çok etkilendim bi süre girmemeye karar verdim kusura bakmayın göremedim yazdıklarınızı. Iyiyim çok şükür hersey yolunda bugun kontrolum vardı rahatladım biraz
Sen nasilsin hersey yolunda mi
Merak ettim ben de girmeyince :) ben de toparlamaya çalışıyorum canım işte daha iyiyim şükür

Yüzde 51 orana ben güvenmem:) hala kız olması ihtimali yüksek 😊 cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina

Genel olarak canım %51 oran düşük yani hatta güvenilir bir değer hiç değil. Ama sekreteri şunu dedi, erken hafta olduğu için bu şekilde soyluyor. Keisn erkek çıkacak ben daha yanıldığını hiç görmedim dedi. Benim de aklıma yattı doğrusu erken haftalarda cinsiyeti beğenmeme durumu olup kürtaj olayı olmasın diye. O yüzden düşük bir yüzde verdi gibime geldi. 2 hafta pes pese yaklaşık 1-1.5 saate yakın inceleme yaptı doktorum. Yanılmaz diye düşünüyorum ama bir yanim da umarım yanılır diyor 😬

Back