2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
1 buçuk aydır berbat durumdaydım hiç zevk alamıyordm hayattan ama 1 haftadır hiç midem bulanmadı ve hiç kusmadım mükemmel bir duygu 😊 Allah yardımcın olsun çok zor ve hiç bişey etki etmiyor malesef
Çok sevindim adınıza gerçekten bende o günü bekliyorum salondan lavaboya yetişemiyorum resmen bı anda boşalıyor migdemde ne varsa elimde poset

Ay gecen hafta cok iyiydim bu hafta bir gün iyiyim bir gün en kötü halimdeyim sanki hic bitmeyecek gibi hissetmeye basladim. Ben 6 .haftadan beri prilam kullaniyorum 12. Haftada birakirim diyordum ama daha uzun süre beraberiz gibi
Hapın etkisi bı hafta mi acaba ya şuan hap migdemi daha da bulandirip kusma surecimi hizlandiriyor

Günaydın kızlar kulağım iltihap oldu tamamen tıkalı şuan doktora gidip ilaç kullanmak istemiyorum doğal bir çözüm bilen bar mi

• Beğen
Reactions: Cmz
Saol çok teşekkür ederim cnmm oncelikle bende.benim bos gebelik ve kalp atımı olmadi diye onlem amaçlı başladık 04 igne ve 150 ecopirine yalniz benim perinatologuma gore kilo (80) faktörü ailede kalp damar hastaligi seker,sigara bunlar hep faktormus.baska bir doktoruma gorede gebelikte bu değersiz gorulen değer önem arz ediyomus.kimisi gereksiz buldu ilaçları vs derken bu dozlara rağmen kalp atımı alamamıştım ve dozumu bu gebeligi ogrenir ogrenmez degerim12) iken başladık 06 iğneye.mesela yengemde sadece coraspin ile devam etmisti gebeliklerine pihtilasmaya bakmadi ama kaybi olmustu kan akışı bebeğe iyi gitmiyor diye.yani suan haftaniz ilerde ve inşallah sagliklida gebeliginiz endişe etmeyin ilaç yetersiz olsaydi bu haftaya kadar gelmezdi deneyimlerime dayanarak oyle dusunuyorum.enideselenme lütfen canım tadını çıkar 🙏🥰🌼
Çok teşekkür ederim canım güzel ve net açıklaman için.ben Bi ara şey düşündüm hatta acaba yaş ve kiloyla alakalımı diye. O kadar çok araştırdımki artık genetikte olan bütün terimleri falan yaladım yuttum yani. Yazdıklarını da dikkatlice okudum canım. Şuan için kullanıyorum bakalım coraspine devam. İnşallah öyledir canım. Biraz olsun sakinleştim endişem bebeğim için o yüzden böyle oluyorum kusura bakmayın 😌 hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 😘🌸💕

Kızlar simdi şubat -mart tüp bebek annelerinin sayfasına göz atarken ilginç bir duruma rastladım 😒 anne adayı nifty testi yaptırıyor ve test sonucunda anneye bebeğin cinsiyetinin kız olacağı söyleniyor. Sonraki kontrollerde cinsiyetini erkek çıkıyor. Cinsiyeti telefonla bilgi veriyorlarmış, personel karıştırıp kız demiş meğerse...

B

bende erkek hissediyorum çoğunlukla ama o sayfa %80 kız dedi. Benimde kıza alışmam gerekir. 🤗 Doğruluk payı çoksa ya da ne kadar doğruyu biliyorlar tartışılır.
Izleyip gorecegiz bakalim:) benim doktor 16’sinda soyleyecegim dedi…
Siz aslinda artii soylenebilir haftaya gelmissiniz ama:)

Kızlar simdi şubat -mart tüp bebek annelerinin sayfasına göz atarken ilginç bir duruma rastladım 😒 anne adayı nifty testi yaptırıyor ve test sonucunda anneye bebeğin cinsiyetinin kız olacağı söyleniyor. Sonraki kontrollerde cinsiyetini erkek çıkıyor. Cinsiyeti telefonla bilgi veriyorlarmış, personel karıştırıp kız demiş meğerse...
Bence birincisi telefonla bilgi verilmesi doğru değil ikincisi yanlış bilgi vermesi de tuhaf

Çok teşekkür ederim canım güzel ve net açıklaman için.ben Bi ara şey düşündüm hatta acaba yaş ve kiloyla alakalımı diye. O kadar çok araştırdımki artık genetikte olan bütün terimleri falan yaladım yuttum yani. Yazdıklarını da dikkatlice okudum canım. Şuan için kullanıyorum bakalım coraspine devam. İnşallah öyledir canım. Biraz olsun sakinleştim endişem bebeğim için o yüzden böyle oluyorum kusura bakmayın 😌 hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 😘🌸💕
Çok iyi anlıyorum ben başta 04/ 100 Luk coraspin ile başladığımda yeterlimi diye diye yedim kendimi stresten tansiyonumun çıkmasını bile son iki ayda strese bağladım.icini ferah tut lütfen 🙏💜🌸 doktor bana gebeliklerdeki kayıpların yüzde 60 ı nedeni bilinmiyor bile demişti.ben sigara kilo dedim durdum ama öte yandan kilo sigara olup gebeliğini sağlıklı ve ilaçsız yürüten var.kullaniyorum ama kafamda deli sorular hala 😵‍💫 sağlıkla doguralim da dusunmeyelim en iyisi şuan herşey yolunda 🌸🙏🥰

Çok iyi anlıyorum ben başta 04/ 100 Luk coraspin ile başladığımda yeterlimi diye diye yedim kendimi stresten tansiyonumun çıkmasını bile son iki ayda strese bağladım.icini ferah tut lütfen 🙏💜🌸 doktor bana gebeliklerdeki kayıpların yüzde 60 ı nedeni bilinmiyor bile demişti.ben sigara kilo dedim durdum ama öte yandan kilo sigara olup gebeliğini sağlıklı ve ilaçsız yürüten var.kullaniyorum ama kafamda deli sorular hala 😵‍💫 sağlıkla doguralim da dusunmeyelim en iyisi şuan herşey yolunda 🌸🙏🥰
Çok haklısın aslında bazen çok kafaya takıyor insan bazı şeyleri söz konusu sağlık olunca. Doğru diyorsun aslında canım. Çok teşekkür ederim güzel temkinlerin için 😌💕🌸

Izleyip gorecegiz bakalim:) benim doktor 16’sinda soyleyecegim dedi…
Siz aslinda artii soylenebilir haftaya gelmissiniz ama:)
Ben en son 12 haftanın başında gittim tahmin yapmadı bende sormadım cinsiyetini. İkili tarama ölçümüne daha odaklıydı doktor. Sonra 1 ay sonra gel dedi 15 eylül de benimde randevum var 16 haftalık oluyor nasipse o zaman gösterirse söyler artık. Bekleyeceğim hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Back