- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 23
- 31
Duyulur bence doktor çok küçük olduğu için düzensiz dedi bayramdan sonra bir daha gidicem daha net duyabilmek için yalnız hiç belirtin yok çok korkuyorum kalbinin durmasından kötüyü çağırıyorum biliyorum ama hamile gibi değilim hiçBen de 5+5 te gideceğim acaba duyulur mu
Evet canım haber vermek gerekiyor. Onların gebliz sistemi var gebe ,bebek izlemi yapıyorlar. Kadın Doğum doktorunuzun haricinde onlarda gebelik sürecinde belirli tarihlerde sizi çağırıyor sisteme bilgilerinizi işliyor, mesela kilonuz , 3'lü-5'li tarama sonuclari kan tahlili sonuclariniz , bebeğin kalp atışları vs. Aşı olmanız gerekiyorsa gebelikte tetenoz vs onları planlıyor. Doğumdan sonra da bebeğin aylik gelişimini ve aşılarını takip ediyor.Canım bir şey soracağım sağlık ocağına haber vs vermek gerekiyor mu hamilelik için. Tetanoz aşısı yapılıyor ya belli zamanlarda
Bende hep 7. Haftada başlıyordu kusma ama ölü gibiydim su bile içemiyorum bir ayda 7 kilo vermiştim 14. Haftadan sonra Dr zahmet ederek prillam yazdı ilk defa duymuştum bu ilacı çok iyi gelmişti bugün k.validede acayip bulandı Zor tuttum kendimisizde bulantı kusma vs var mı? bende hiçbir şey yok bazen sol kasığım ağrıyor o kadar
Bilgileri paylaşmamız çok güzel olmuş yeni gördüm beni de ekleyebilir misin canımMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 C Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 @Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 @sm1 feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 @S_lidya @beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet @Betus1905 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @Kelebekaysee @mayaaaa 25 Mayıs @Papatyamveben-Mavi 26 Mayıs Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 Mayıs @meinfika @khilall214 @Rande 25 Mayıs mysteryhrn 24 Mayıs Maviesil23 @biyomelina @askk3 @marshmallow @Sunrseee @Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 Helenk 35 1 Haziran İstanbul MaviFlorra @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 @sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 @Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 @Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @pheebs 29 4 Haziran İstanbul 1 62 @ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 @ozguss 19 Mayıs Sonbahardagel 35 1 Haziran İstanbul 2 52
Canım maşallah ne kadar zayifsinBilgileri paylaşmamız çok güzel olmuş yeni gördüm beni de ekleyebilir misin canım
Yaş 30
Sat 2 haziran
Şehir İstanbul
Kilo 46
İlk çocuk
Nasıl bir akıntınız oldu acaba benimde dün kahverengi oldu 5+4 deyim kesem göründü ama akıntı üzdü beniInsan başına gelince ne yapacağını bilmiyor gerçekten. Huzurlu olabilmek adına sanırım en azından bir hafta kullanacağım progestan i umarım bir daha gelen akinti falan olmazallahım emanetler. Sabırla bekleyeceğiz. Teşekkür ediyorum.
Düşüklerde yaşadığınız lekelenmeler ne tarzdaydı acaba bende iki gün önce kesemi gördüm dün kahverengi bir akıntı lekelenme olduKese oluşumundan bebek tutunmaya başlayana kdar hep risk vardır o yüzden çocuğunlukla düşükler bu süreçlerde oluyor çünkü bebeğin oluşum süresi bu oluyor ben 6 tane düşük yaptım hepsini bu süreçlerde yaptım burada da yapan arkadaşların hemen hemen hepsi aynı süreçlerde yapmış. Ama sağlıklız bir gebelikse biz ne yaparsak yapalım yine de düşüyor maalesef elimizden gelen sadece dikkatli olmak rabbim inşalah hepimize güzel süreçler verecek lekelenmeler kanamalar son bulsun inşallah
çok geçmiş olsun ya en son çocukken kusmuştum herhalde nefret ediyorum o histen bi de ay sonunda kpss sınavı var inşallah denk gelmez çok korkuyorumBende hep 7. Haftada başlıyordu kusma ama ölü gibiydim su bile içemiyorum bir ayda 7 kilo vermiştim 14. Haftadan sonra Dr zahmet ederek prillam yazdı ilk defa duymuştum bu ilacı çok iyi gelmişti bugün k.validede acayip bulandı Zor tuttum kendimi
Sağol canım herkesinki bir olmuyor inşallah rahat bir gebelik geçirirsin sınavda da başarılar diliyorumçok geçmiş olsun ya en son çocukken kusmuştum herhalde nefret ediyorum o histen bi de ay sonunda kpss sınavı var inşallah denk gelmez çok korkuyorum
Hâlâ geliyor arada tuvalete girdikten sonra peçete silince böyle açık kahve lekeler. Doktor kesede sorun yok etrafında kanama alanı yok dedi ama bir tane düşüğüm var diye korkuyordum. Ama doktor her iki kadından birinde bu lekelenmeler oluyor üzülüp bebeği de üzmeyin dedi. Bayramdan sonra tekrar gel dedi de ben sanırım okadar bekleyemem birkaç gün sonra gidip tekrar keseye baktiracagim . Progestan kullanıyorum sabah öğle akşam fitil olarak. Iğne de yaptırdım ne olur ne olmaz diye.Nasıl bir akıntınız oldu acaba benimde dün kahverengi oldu 5+4 deyim kesem göründü ama akıntı üzdü beni
Bende iğne yaptım fitil kullanıyorum bayramdan sonra gel dedi bide kaçıncı haftafasın hayırlısı ile kalp atışı ve kendisini. GörseydikHâlâ geliyor arada tuvalete girdikten sonra peçete silince böyle açık kahve lekeler. Doktor kesede sorun yok etrafında kanama alanı yok dedi ama bir tane düşüğüm var diye korkuyordum. Ama doktor her iki kadından birinde bu lekelenmeler oluyor üzülüp bebeği de üzmeyin dedi. Bayramdan sonra tekrar gel dedi de ben sanırım okadar bekleyemem birkaç gün sonra gidip tekrar keseye baktiracagim . Progestan kullanıyorum sabah öğle akşam fitil olarak. Iğne de yaptırdım ne olur ne olmaz diye.
Doktor parol içebilirsin demişti bana etrafimdaki tum hamilelerde parol iciyorKızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye
Parol içmekten değilde vücudumda enfeksiyon olması beni korkutuyorDoktor parol içebilirsin demişti bana etrafimdaki tum hamilelerde parol iciyor
Hiç kilolu olduğumu bilmem kuzum en fazla 47 oldumCanım maşallah ne kadar zayifsin
5 haftalık gibi demişti doktor. Benim geç döllenme olduğu için kalp atışından sonra tam hafta belirtiriz dedi. 11 mm kese.Bende iğne yaptım fitil kullanıyorum bayramdan sonra gel dedi bide kaçıncı haftafasın hayırlısı ile kalp atışı ve kendisini. Görseydik
Geçmiş olsun canımKızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye
Covid çok fazla bu ara. Dikkat edin. Parol kullanabileceğiniz tek ilaç. Allahım şifa versinKızlar ben hasta oldum akşam ateşim falan çıktı hece kalkıp parol içtim içmemeye çok direndim ama olmadı bugünde sabah dayanamadım yine içtim şimd biraz toparladım gibi ama çok korkuyorum bir şey olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?