2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlaaarr hic hiziniza yetisilmiyor:) bu hafta 2 kere istanbula gidip gelmek durumunda kalldik. Yollarda perisan oldum. Okumaya calistim mesajlari ama cok hizli ilerliyorsunuz yetismek ne mumkun :)
Cok bulantisi olanlara cok uzuluyorum gercekten. Benim de bulaniyor ama kusturacak kadar cok zorlamadi. 1 gun kotu oldum sadece. Onun disinda midem bulaninca hemen sirt ustu yatiyorum ben. Kusmaktan nefret ediyorum. Aglama krizine giriyorum hemen cocuklugumdan beri nedense. En cok korktugum sey bu diyebilirim. genel olarak yatarak geciriyorum su sureci. Gozumu hic uykudan acamiyorum zaten. Bir de prilam dr bana iyi geldi. Yatmayla da cozulecek gibi degilse o ilactan aliyorum. Cok fazla da ilac kullanmak istemiyorum.
Yemek konusu bende de sıkıntılı. Sadece meyve onda da cogunlukla seftali yiyebiliyorum ya da tost. yemek falan gormek istemiyorum. Mutfagin kapisini bile acamiyorum. Annem yapiyor esime de yemekleri sagolsun. Canim bisey cekiyor annem yapiyor hemen sagolsun bi kasik yesem hemen midem kalkiyor. Yogurt, ayran, cacik da iyi geldi bana bu surecte. Ben de kolonya sisesiyle yasar oldum :)
Bir de bugun ben de doktora gittim iki hafta once 6+1 di bugun 9+1 cikti. Doktorun da kafasi karisti. Sati duzenleyip duzenlememe konusunda. Bir kac kontrolden sonra karar verelim dedi. 2 haftada 3 haftalik mi buyudu bu bebek anlamadim ki. Bos gebelik dendi basta, sonra 2 hafta geri oldu, simdi normal gorunuyor. Normal derken sata gore 9+5 olmasi gerekiyormus, 9+1 cikti bugun yani. Hayirlisiyla gecseydi su 9 ay saglikla kucaklarimiza alsak. Hep bir endise hali bende.

Güzel annecikler,
cuma günü kontrolde doktor kese büyümüş ama yolk sac dahi gelismemis dedi.
Alessia kese olarak kaldı ve gelmemeyi seçti.
Onun kararına sevgi ve saygı duyuyorum
Nasip olursa bu pazartesi günü son kez büyük ultrason makinesi ile bakacak doktorum ve sonrası malum.
Rabbim sağlıkla sihhatle yavrularıniza kavuştursun inşallah hepinizi

Bence hemen umidini kesme. Bende de hic bisey gorunmemisti gorunmesi gereken zamanda. 6. Hafta Kese 18 mm di yolk bile yoktu. Muhtemelen bos gebelik dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar bakip karar verelim dedi. 1 hafta sonra gittigimde surpriz yapti bizim minik. Kalp atisi bile olusmustu. Sen de bekle biraz istersen.

Eger saglikliysa ALLAH nasip etsin size İNSAALLAH Allahtan ümit kesilmez

Canım sen isim mi değiştirdin yoksa yeni mi geldin.
Kusura bakma merak ettim
Siz ikili tarama yapacak mısınız
Evet canım 11+3 te gitmeyi düşünüyorum ama aynı gün oğlumun diş randevusu var çok zor bulduk o doktora.
Olmazsa 11+5 te gideceğim bir gün sonra kendi kadın doğum doktoruma randevum var
Aa çok güzel canım ya
Ben oğlumda park beşik almıştım.
Ayaklaninca yan tarafında fermuari var kendi girip çıkıyordu oraya
Herkese merhaba bende cok uzun süredir giremiyordum Benim bebişe de cinsiyet tahmini yaparmısınız 12+1 resimlerimizi ekledim herkese güzel sağlıklı gebelikler
Kız diyorum, hem de çok güzel

Ayy darısı basıma

Canım benim insallah Tek duam

Canım 9. Hafta bitti bende malsf geç döllenme diye edilen hesapa bile uymadik. son hafta bu haftaydi, az önce de hafif bir kanamam bir oldu doktoru aradım pazartesi gel dedi kesin. Allah bağışlasın inşallah

Ne kadar nazik bir mesaj bu. Sen çok güzel bir annesin ağlattın beni. Bir de burada en çok bağ kurduğum annelerden birisin. O kadar istedim ki senden güzel bir haber almayı. Allah evladını sana bağışlasın. Sonra da ona en kısa zamanda bir kardeş versin Son noktaya kadar olumsuz da konuşmak istemiyorum. Ama kesin demişsin. Mart annesi olamasan da önümüzdeki aylar sana iyi gelecektir. Zaten güçlü ve pozitif bir kadınsın. Hem alışıksın yine yaz annesi olursun belki…

Bebeğin için çok sevindim canım. Ölçümler farklı çıkabiliyormuş evet çok takılmamak lazım. Geç döllenme değil bence bebeğin yetişti normal gelişimine şimdi. Hiç endişe etme artık Ben de burada bi iyi bi kötü haber duyuyorum endişe ve umut arasında gidip geliyorum. Ama senin için endişe edecek bişey yok bence artık. Ne güzel iyiymiş bebeğin Anneciğin de iyidir inşallah. Burada herkesin bebeğini düşünüyorum senin bir de anneni düşünüyorum iyi mi diye

Canım sen isim mi değiştirdin yoksa yeni mi geldin.
Kusura bakma merak ettim
Yok canim isim degistirmedim, yeni de gelmedim surekli olmasa da arada yaziyorum. Sadece yesildim, kirmizi oldum bir de kanamalardan hic bahsetmemistim burda, belki ondan hatirlayamamissindir. Ama nutella kavanozuna dusmemden veya masterchef izlerken herseyi canimin cekmesinden filan hatirlarsin belki bilemedim

Ben ikili tarama yapmaktan korkuyorum doktor kötü bir şey derse kendime gelemem. Sanırım sonuçlarda kesin değil
Yaptırmasan bile içinde hep bir “acaba” olacaktır. Eğer test yaptırmazsam kafam rahat olur diyorsan sen bilirsin canım. Kendini sen tanıyorsun. Ben yaptırmazsam da strese girerim o yüzden yaptıracağım. Bir de olumsuz sonuçta nasıl bir karar alacağına da bağlı. İyi düşün alacağın karar hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…