12. Haftada cinsiyet belli oluyor mu canımBen pek kordon ihtimalini düşünmüyorum ama hayırlısı bakalımresim de işaret koydum canım bak bakalım sence kordon mudur ki
Herkese merhaba bende cok uzun süredir giremiyordumBenim bebişe de cinsiyet tahmini yaparmısınız 12+1 resimlerimizi ekledim herkese güzel sağlıklı gebelikler
Bence hemen umidini kesme. Bende de hic bisey gorunmemisti gorunmesi gereken zamanda. 6. Hafta Kese 18 mm di yolk bile yoktu. Muhtemelen bos gebelik dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar bakip karar verelim dedi. 1 hafta sonra gittigimde surpriz yapti bizim minik. Kalp atisi bile olusmustu. Sen de bekle biraz istersen.Güzel annecikler,
cuma günü kontrolde doktor kese büyümüş ama yolk sac dahi gelismemis dedi.
Alessia kese olarak kaldı ve gelmemeyi seçti.
Onun kararına sevgi ve saygı duyuyorum
Nasip olursa bu pazartesi günü son kez büyük ultrason makinesi ile bakacak doktorum ve sonrası malum.
Rabbim sağlıkla sihhatle yavrularıniza kavuştursun inşallah hepinizi
Eger saglikliysa ALLAH nasip etsin size İNSAALLAH Allahtan ümit kesilmezGüzel annecikler,
Nasip olursa bu pazartesi günü son kez büyük ultrason makinesi ile bakacak doktorum ve sonrası malum.
Oyy maşallahhanım hanımcık bi kıza benziyor annesi
Kıza benzettim ben
Kızlar cok fena kafamı karıştırdınız doktor erkek demişti 2. Resimdeki minik cıkıntıda pipisi demiştiMerhaba
Bence bebişin kıza benziyorumarım sağlıkla kucağına alırsın
Canım sen isim mi değiştirdin yoksa yeni mi geldin.En son gittigimde yoktu kuzum evet. Yani sundandir diye birsey soylemiyor, olabilir diyor sadece. İste sanci ya da cok belirgin kanama olmadigi surece endiselenme diyor.
Ben de inaniyorum Allah’in izniyle hersey guzel olacakBenim rahim kucuk ya, belki genislemesi daha zor oluyordur ondan oluyor olabilir diye ben kendimce fikir yurutuyorum:)
Yani bizim gonlumuz erkekten yana, ama erkegin nazlisi da cok hos olmaz yani ne bileyimsaka bir yana kismet tabi hangisi olursa basimiz uzerine
Evet canım 11+3 te gitmeyi düşünüyorum ama aynı gün oğlumun diş randevusu var çok zor bulduk o doktora.Siz ikili tarama yapacak mısınız
Aa çok güzel canım yaKızlarcım yatak geldi ben çok beğendim evi küçük olanlara tavsiye edebilirim hemen kurduk kurması kaldırması çok kolay bebek 15 kg olana kadar kullanılıyormuş derli toplu kapılardan falan geçiyorinsallah sağlıkla kullanır zamanı geldiğinde
Kız diyorum, hem de çok güzelHerkese merhaba bende cok uzun süredir giremiyordumBenim bebişe de cinsiyet tahmini yaparmısınız 12+1 resimlerimizi ekledim herkese güzel sağlıklı gebelikler
Ayy darısı basımaCanım sen isim mi değiştirdin yoksa yeni mi geldin.
Kusura bakmamerak ettim
Evet canım 11+3 te gitmeyi düşünüyorum ama aynı gün oğlumun diş randevusu var çok zor bulduk o doktora.
Olmazsa 11+5 te gideceğim bir gün sonra kendi kadın doğum doktoruma randevum var
Aa çok güzel canım ya
Ben oğlumda park beşik almıştım.
Ayaklaninca yan tarafında fermuari var kendi girip çıkıyordu oraya
Kız diyorum, hem de çok güzel
Canım benim insallahKızlar hepinize merhaba. Üç gündür neredeyse hiçbir şey yazamadım. Şehir dışındaydım işlerim çok yoğundu. Bundan sonra da biraz yoğun olacak gibiyim. Ne güzel muhabbet ederdik özledim hepinizi@Yaz-ruzgari annewith @minseo Rheaa ve diğer arkadaşlardan doktora gidenler oldu. Sizlere cinsiyet yorumu yapabilmek isterdim yetişemedim zaten hep konuşulmuş. Keşke yetişebilseydim annewith ve Rheaa bazı endişeleriniz var çok konuları anlayamadım hızlı geçtim ama umarım ilerleyen süreçte herşey yolunda gider. Güzel haberlerinizi bekliyoruz sizi çok seviyorum Yeni isimlerini gördüğüm arkadaşlar oldu. Onları etiketleyemedim. Son sayfaya gelene kadar hiçbir alıntı yapmadan okuyarak geldim. İleriki günlerde zamanında yanıtlayabilirsem mesajlarınızı sizlere de güzel şeyler yazmak isterim. Ultrason paylaşanlar olmuş bebeklerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim
Kızlar cok fena kafamı karıştırdınız doktor erkek demişti 2. Resimdeki minik cıkıntıda pipisi demişti
Canım 9. Hafta bitti bende malsf geç döllenme diye edilen hesapa bile uymadik. son hafta bu haftaydi, az önce de hafif bir kanamam bir oldu doktoru aradım pazartesi gel dedi kesin. Allah bağışlasın inşallahBence hemen umidini kesme. Bende de hic bisey gorunmemisti gorunmesi gereken zamanda. 6. Hafta Kese 18 mm di yolk bile yoktu. Muhtemelen bos gebelik dedi doktor. 1 hafta sonra tekrar bakip karar verelim dedi. 1 hafta sonra gittigimde surpriz yapti bizim minik. Kalp atisi bile olusmustu. Sen de bekle biraz istersen.
Çok sağolEger saglikliysa ALLAH nasip etsin size İNSAALLAH Allahtan ümit kesilmez
Ozaman ALLAH sana saglikli hayirli evlatlar versin İNSAALLAHÇok sağolama kesin
Ne kadar nazik bir mesaj bu. Sen çok güzel bir annesin ağlattın beni. Bir de burada en çok bağ kurduğum annelerden birisin. O kadar istedim ki senden güzel bir haber almayı. Allah evladını sana bağışlasın. Sonra da ona en kısa zamanda bir kardeş versinGüzel annecikler,
Bebeğin için çok sevindim canım. Ölçümler farklı çıkabiliyormuş evet çok takılmamak lazım. Geç döllenme değil bence bebeğin yetişti normal gelişimine şimdi. Hiç endişe etme artıkKizlaaarr hic hiziniza yetisilmiyor:) bu hafta 2 kere istanbula gidip gelmek durumunda kalldik. Yollarda perisan oldum. Okumaya calistim mesajlari ama cok hizli ilerliyorsunuz yetismek ne mumkun :)
Cok bulantisi olanlara cok uzuluyorum gercekten. Benim de bulaniyor ama kusturacak kadar cok zorlamadi. 1 gun kotu oldum sadece. Onun disinda midem bulaninca hemen sirt ustu yatiyorum ben. Kusmaktan nefret ediyorum. Aglama krizine giriyorum hemen cocuklugumdan beri nedense. En cok korktugum sey bu diyebilirim. genel olarak yatarak geciriyorum su sureci. Gozumu hic uykudan acamiyorum zaten. Bir de prilam dr bana iyi geldi. Yatmayla da cozulecek gibi degilse o ilactan aliyorum. Cok fazla da ilac kullanmak istemiyorum.
Yemek konusu bende de sıkıntılı. Sadece meyve onda da cogunlukla seftali yiyebiliyorum ya da tost. yemek falan gormek istemiyorum. Mutfagin kapisini bile acamiyorum. Annem yapiyor esime de yemekleri sagolsun. Canim bisey cekiyor annem yapiyor hemen sagolsun bi kasik yesem hemen midem kalkiyor. Yogurt, ayran, cacik da iyi geldi bana bu surecte. Ben de kolonya sisesiyle yasar oldum :)
Bir de bugun ben de doktora gittim iki hafta once 6+1 di bugun 9+1 cikti. Doktorun da kafasi karisti. Sati duzenleyip duzenlememe konusunda. Bir kac kontrolden sonra karar verelim dedi. 2 haftada 3 haftalik mi buyudu bu bebek anlamadim ki. Bos gebelik dendi basta, sonra 2 hafta geri oldu, simdi normal gorunuyor. Normal derken sata gore 9+5 olmasi gerekiyormus, 9+1 cikti bugun yani. Hayirlisiyla gecseydi su 9 ay saglikla kucaklarimiza alsak. Hep bir endise hali bende.
Yok canim isim degistirmedim, yeni de gelmedimCanım sen isim mi değiştirdin yoksa yeni mi geldin.
Kusura bakmamerak ettim
Yaptırmasan bile içinde hep bir “acaba” olacaktır. Eğer test yaptırmazsam kafam rahat olur diyorsan sen bilirsin canım. Kendini sen tanıyorsun. Ben yaptırmazsam da strese girerim o yüzden yaptıracağım. Bir de olumsuz sonuçta nasıl bir karar alacağına da bağlı. İyi düşün alacağın karar hakkında hayırlısı olsunBen ikili tarama yapmaktan korkuyorum doktor kötü bir şey derse kendime gelemem. Sanırım sonuçlarda kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?