İnşallah canım benim ümidimin tükendiği zamanda sürpriz oldu bana da. Adet olup hsg çekilmeyi bekliyordum. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olurHemen hemen herkesin sebepsiz düşükleri oluyor canım hiç birşey doğal olmadığı için doğal yollardan gebe kalmak artık git gide zorlaşıyor. Benim 6 tane kimyasalım var. Rabbim bu sefer yüzümüze gülsün bebeklerimiz bizlere tutunsun bizde ilerleyen zamanlarda beşiklerden tulumlardan konuşalım inşalalhHayırlsıı olsun canım hoşgeldin aramıza
kese oluştuktan sonra ne gibi riskler var siz daha önce neler yaşadınız?Doktorum olumlu konuştu alışkındım her an olumsuz olabilir hazır ol demelerine. Ama bu sefer olacak çok güzel tam hastasında dedi çok mutlu oldum. Hakkımızda hayırlısı olur inşalah
Sağol canım şu an bayram geliyor eğer sökülme vs olmazsa doktora giderim bayram sonuCanım doktoruna gözük istersen bende 2 aydır Mfk kullanıyorum 5+4 haftalık gebeyim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Başka şeylerle alakası olabilir. Böbreklerle ilgili de olabilir. Bilemiyorum idrarsa kanamayı ilk defa duydum gebelikte. O yüzden doktora gözükmen en doğru karar senin için. Çok geçmiş olsun
Merhaba benimde bugün 5+2 bende gittim ultrasonda bakıp çok şükür keseyi gördü ama çok küçük dedi banada iki hafta sonrasına gün verdi sizin karından mı yoksa vajinal ultrason mu olduKızlar şimdi doktordan geldim, kese gözüktü yolkta gözüktü düzgün gözüküyor dedi 5+3 haftasına göre de uyumlu olduğunu söyledi doktor ancak kalp atışı için erken haftaya perşembe günü çağırdı o zaman kalp atışını duyarız güzel gözüküyor merak etme bu sefer olacak dedi bana. Çok mutlu oldum ama yine de kalp atışını duysak daha da rahat edeceğiz inşallah
Son adet 10 haziranXnm senin sat ne
Ay maşallahEvet canım rahimin içindeki kese oluşmuş yuvarlak hemen ucunda üstte beyaz bişey var o bebek olacak dedi doktor.
Insan başına gelince ne yapacağını bilmiyor gerçekten. Huzurlu olabilmek adına sanırım en azından bir hafta kullanacağım progestan i umarım bir daha gelen akinti falan olmazHer doktor farklı söyler ben de 15 senelik sağlıkçıyım en doğru olanı takibini kim yapıyorsa ona okun tedavisini uygulamak. Yoksa bir başka doktora daha sorsan o da bambaşka bir şey söyleyecek… maalesef doktorlar böyle eşin de iyi biliyordur zaten canım. İnşallah devamı da gelmez güzel gebelikler geçiririz bitanem
Benimde 7 sanırım ayniyiz gün farkıyla haftaya kalbi duyulur dedili doktorunSon adet 10 haziran
Ne güzelll, evet bana da 10 gün sonra dediBenimde 7 sanırım ayniyiz gün farkıyla haftaya kalbi duyulur dedili doktorun
Bizde doktorumuzla görüşmüştük bayramdansonra tekrar tüp bebek yaptıracaktık. Allah büyük canım şimdi veriyorsa bir bildiği vardırİnşallah canım benim ümidimin tükendiği zamanda sürpriz oldu bana da. Adet olup hsg çekilmeyi bekliyordum. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
Kese oluşumundan bebek tutunmaya başlayana kdar hep risk vardır o yüzden çocuğunlukla düşükler bu süreçlerde oluyor çünkü bebeğin oluşum süresi bu oluyor ben 6 tane düşük yaptım hepsini bu süreçlerde yaptım burada da yapan arkadaşların hemen hemen hepsi aynı süreçlerde yapmış. Ama sağlıklız bir gebelikse biz ne yaparsak yapalım yine de düşüyor maalesef elimizden gelen sadece dikkatli olmak rabbim inşalah hepimize güzel süreçler verecek lekelenmeler kanamalar son bulsun inşallahkese oluştuktan sonra ne gibi riskler var siz daha önce neler yaşadınız?
Canım ben idrara sıkışık gidemedim o yüzden alttan baktı bunda ama ondan 4 gün önce gitmiştim idrara sıkışıksan 4+6 da çok üstten gözükmüştü. Mümkün olduğunca idrara sıkışık gitmeye çalışın daha ney gözükebilir. Hayırlsıı olsun bu arada cnmMerhaba benimde bugün 5+2 bende gittim ultrasonda bakıp çok şükür keseyi gördü ama çok küçük dedi banada iki hafta sonrasına gün verdi sizin karından mı yoksa vajinal ultrason mu oldu
Amin canım inşalalh olmaz sen gönlünü ferah tut rabbim bize bağışlasın onlerıInsan başına gelince ne yapacağını bilmiyor gerçekten. Huzurlu olabilmek adına sanırım en azından bir hafta kullanacağım progestan i umarım bir daha gelen akinti falan olmazallahım emanetler. Sabırla bekleyeceğiz. Teşekkür ediyorum.
Aynen öyle gerçekten senin ilk gebeliğin mi canım bir de kaç yaşındasınBizde doktorumuzla görüşmüştük bayramdansonra tekrar tüp bebek yaptıracaktık. Allah büyük canım şimdi veriyorsa bir bildiği vardır
35 yaşındayım canım. 1 tane kızım var çok şükür 11 yaşında. 7 senedir de kardeşi olsun diye uğraşıyoruz 6 tane sebepsiz düşüğüm oldu 5 defa kürtaj oldum 1 aşılama 2 tüp bebek bayramdan sonra tekrar tüp bebek başlayacaktım ki hiç ummadığın anda gebe kaldım inşalalh hayırlsıyoa bu sefer sağlıkla tutunacak. Çok zor süreçler yaşadım o yüzden ne seviniyorum ne üzülebiliyorum şu süreçlerin geçmesini bekliyorum ilk 3 ay geçince rahatlayacağım ben. Keza 2 tanesinin kalp atışını da duymuştum.Aynen öyle gerçekten senin ilk gebeliğin mi canım bir de kaç yaşındasın
Canım bişey soracağım. 2 tanesinin kalbi durdu demişsin ya. Onları doktora gitmeden hissettin mi bi sıkıntı olduğunu? Ne gibi belirtilerin oldu? Ben 2 kimyasalda da kese görmedim hiç. Şimdikinde de kese gördüm ama kafam bu sefer de bu kalp atışının durmasına takıldı öyle bişey yaşarsam diye korkuyorum35 yaşındayım canım. 1 tane kızım var çok şükür 11 yaşında. 7 senedir de kardeşi olsun diye uğraşıyoruz 6 tane sebepsiz düşüğüm oldu 5 defa kürtaj oldum 1 aşılama 2 tüp bebek bayramdan sonra tekrar tüp bebek başlayacaktım ki hiç ummadığın anda gebe kaldım inşalalh hayırlsıyoa bu sefer sağlıkla tutunacak. Çok zor süreçler yaşadım o yüzden ne seviniyorum ne üzülebiliyorum şu süreçlerin geçmesini bekliyorum ilk 3 ay geçince rahatlayacağım ben. Keza 2 tanesinin kalp atışını da duymuştum.
bilmiyordum bunu allah kimseye yaşatmasın hepsi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin inşallahKese oluşumundan bebek tutunmaya başlayana kdar hep risk vardır o yüzden çocuğunlukla düşükler bu süreçlerde oluyor çünkü bebeğin oluşum süresi bu oluyor ben 6 tane düşük yaptım hepsini bu süreçlerde yaptım burada da yapan arkadaşların hemen hemen hepsi aynı süreçlerde yapmış. Ama sağlıklız bir gebelikse biz ne yaparsak yapalım yine de düşüyor maalesef elimizden gelen sadece dikkatli olmak rabbim inşalah hepimize güzel süreçler verecek lekelenmeler kanamalar son bulsun inşallah
Teşekkür ederim bebeğim seninde hayırlı olsun miniğin bakalım sabah bulantısı kaçıncı haftada başlıycak en merak ettiğim konuCanım ben idrara sıkışık gidemedim o yüzden alttan baktı bunda ama ondan 4 gün önce gitmiştim idrara sıkışıksan 4+6 da çok üstten gözükmüştü. Mümkün olduğunca idrara sıkışık gitmeye çalışın daha ney gözükebilir. Hayırlsıı olsun bu arada cnm
Anladım canım gerçekten zor olmuştur senin için. İnşallah sağlıklı olur kucağına alırsın35 yaşındayım canım. 1 tane kızım var çok şükür 11 yaşında. 7 senedir de kardeşi olsun diye uğraşıyoruz 6 tane sebepsiz düşüğüm oldu 5 defa kürtaj oldum 1 aşılama 2 tüp bebek bayramdan sonra tekrar tüp bebek başlayacaktım ki hiç ummadığın anda gebe kaldım inşalalh hayırlsıyoa bu sefer sağlıkla tutunacak. Çok zor süreçler yaşadım o yüzden ne seviniyorum ne üzülebiliyorum şu süreçlerin geçmesini bekliyorum ilk 3 ay geçince rahatlayacağım ben. Keza 2 tanesinin kalp atışını da duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?