2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah canım benim ümidimin tükendiği zamanda sürpriz oldu bana da. Adet olup hsg çekilmeyi bekliyordum. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur

Doktorum olumlu konuştu alışkındım her an olumsuz olabilir hazır ol demelerine. Ama bu sefer olacak çok güzel tam hastasında dedi çok mutlu oldum. Hakkımızda hayırlısı olur inşalah
kese oluştuktan sonra ne gibi riskler var siz daha önce neler yaşadınız?

Sağol canım şu an bayram geliyor eğer sökülme vs olmazsa doktora giderim bayram sonu

Merhaba benimde bugün 5+2 bende gittim ultrasonda bakıp çok şükür keseyi gördü ama çok küçük dedi banada iki hafta sonrasına gün verdi sizin karından mı yoksa vajinal ultrason mu oldu

Insan başına gelince ne yapacağını bilmiyor gerçekten. Huzurlu olabilmek adına sanırım en azından bir hafta kullanacağım progestan i umarım bir daha gelen akinti falan olmaz allahım emanetler. Sabırla bekleyeceğiz. Teşekkür ediyorum.

İnşallah canım benim ümidimin tükendiği zamanda sürpriz oldu bana da. Adet olup hsg çekilmeyi bekliyordum. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
Bizde doktorumuzla görüşmüştük bayramdansonra tekrar tüp bebek yaptıracaktık. Allah büyük canım şimdi veriyorsa bir bildiği vardır

kese oluştuktan sonra ne gibi riskler var siz daha önce neler yaşadınız?
Kese oluşumundan bebek tutunmaya başlayana kdar hep risk vardır o yüzden çocuğunlukla düşükler bu süreçlerde oluyor çünkü bebeğin oluşum süresi bu oluyor ben 6 tane düşük yaptım hepsini bu süreçlerde yaptım burada da yapan arkadaşların hemen hemen hepsi aynı süreçlerde yapmış. Ama sağlıklız bir gebelikse biz ne yaparsak yapalım yine de düşüyor maalesef elimizden gelen sadece dikkatli olmak rabbim inşalah hepimize güzel süreçler verecek lekelenmeler kanamalar son bulsun inşallah

Merhaba benimde bugün 5+2 bende gittim ultrasonda bakıp çok şükür keseyi gördü ama çok küçük dedi banada iki hafta sonrasına gün verdi sizin karından mı yoksa vajinal ultrason mu oldu
Canım ben idrara sıkışık gidemedim o yüzden alttan baktı bunda ama ondan 4 gün önce gitmiştim idrara sıkışıksan 4+6 da çok üstten gözükmüştü. Mümkün olduğunca idrara sıkışık gitmeye çalışın daha ney gözükebilir. Hayırlsıı olsun bu arada cnm

Amin canım inşalalh olmaz sen gönlünü ferah tut rabbim bize bağışlasın onlerı

Aynen öyle gerçekten senin ilk gebeliğin mi canım bir de kaç yaşındasın
35 yaşındayım canım. 1 tane kızım var çok şükür 11 yaşında. 7 senedir de kardeşi olsun diye uğraşıyoruz 6 tane sebepsiz düşüğüm oldu 5 defa kürtaj oldum 1 aşılama 2 tüp bebek bayramdan sonra tekrar tüp bebek başlayacaktım ki hiç ummadığın anda gebe kaldım inşalalh hayırlsıyoa bu sefer sağlıkla tutunacak. Çok zor süreçler yaşadım o yüzden ne seviniyorum ne üzülebiliyorum şu süreçlerin geçmesini bekliyorum ilk 3 ay geçince rahatlayacağım ben. Keza 2 tanesinin kalp atışını da duymuştum.

Canım bişey soracağım. 2 tanesinin kalbi durdu demişsin ya. Onları doktora gitmeden hissettin mi bi sıkıntı olduğunu? Ne gibi belirtilerin oldu? Ben 2 kimyasalda da kese görmedim hiç. Şimdikinde de kese gördüm ama kafam bu sefer de bu kalp atışının durmasına takıldı öyle bişey yaşarsam diye korkuyorum

bilmiyordum bunu allah kimseye yaşatmasın hepsi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin inşallah

Teşekkür ederim bebeğim seninde hayırlı olsun miniğin bakalım sabah bulantısı kaçıncı haftada başlıycak en merak ettiğim konu

Anladım canım gerçekten zor olmuştur senin için. İnşallah sağlıklı olur kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…