- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 23
- 31
İlkinde bulantım vardı sadece sonra kanamam geldi. Az az geldi sonra yoğunlaştı kalp durduktan sonra kese parçalanmaya başlıyor canım. Diğerinde de belirtilerim hiç yoktu ama şimdi nasıl desem kalp atışını duyduk eve geldim akşam kumrular yuva yapmıştı yavrular ölmüştü o anda dedim kesin benim Yavrumunda kalbi durdu sabahtan doktora gittik hatta işyerinden doktoruma gözüktüm bana dediki kumrular öldü diye panik mi yapılır 9 ay yandık desene dedi. Sonra bi baktı. İnanmıyorum ya gerçekten çok şaşırdım dün vardı güzeldi kalp atışı nasıl oldu böyle dedi. Bende demekki hislere güvenmek lazımmış hocam dedim. Hissettim sadeceCanım bişey soracağım. 2 tanesinin kalbi durdu demişsin ya. Onları doktora gitmeden hissettin mi bi sıkıntı olduğunu? Ne gibi belirtilerin oldu? Ben 2 kimyasalda da kese görmedim hiç. Şimdikinde de kese gördüm ama kafam bu sefer de bu kalp atışının durmasına takıldı öyle bişey yaşarsam diye korkuyorum
Bende şu an öyle hissediyorum hiç bir belirti yok yalnız hamile gibi değilim zaten başından beri belirtim yoktu sormak istediğim ikinci bebeğinizin kalbi durduğunda yine kanama oldu mu acaba ?İlkinde bulantım vardı sadece sonra kanamam geldi. Az az geldi sonra yoğunlaştı kalp durduktan sonra kese parçalanmaya başlıyor canım. Diğerinde de belirtilerim hiç yoktu ama şimdi nasıl desem kalp atışını duyduk eve geldim akşam kumrular yuva yapmıştı yavrular ölmüştü o anda dedim kesin benim Yavrumunda kalbi durdu sabahtan doktora gittik hatta işyerinden doktoruma gözüktüm bana dediki kumrular öldü diye panik mi yapılır 9 ay yandık desene dedi. Sonra bi baktı. İnanmıyorum ya gerçekten çok şaşırdım dün vardı güzeldi kalp atışı nasıl oldu böyle dedi. Bende demekki hislere güvenmek lazımmış hocam dedim. Hissettim sadece
Merak etme benmde hiç biseykm yok hamile gibi değilim oğlumda öyleydim hatta aradan 7 yıl geçince tohaf bile hissediyorum kendimi hiç bişe yokmus gibi normal öyle olmasında dua et öyle geçsinKızlar merhaba sat 24 Mayıs şu an 6+4 üm geçtiğimiz salı kalp atışını duyduk yalnız küçük olduğu için düzensiz bir şekildeydi sormak istediğim benim hiç bir belirtim yok kusma ,tiksinme vs. yani kese ve kalp atışını duymasam kendime hamile demem acaba bu normal mi çok korkuyorum bebeğimin kalbi durur mu diye acaba ben boşuna mı evham yapıyorum ? Bu arada kanamam,kasık ağrım yok ama düşüklerde hep kanama olması gerekmiyormuş bayramdan sonra kontrole gideceğim fakat içime kuşku girdi
Aaa evet hiseder anneler bende ilk bebeğime hamileyken Dr bir ay sonra gel demişti ben sabah uyandım bir hafta sonra Dr gitmem lazım dedim gittim ve Dr bir hafta önce burdaydin niye geldin dedi bir aya gelecektin bakmam lazım dedim uyandım içimde tuhaf bir duygu dedim Allah yaşatmasın tabu öyle oluyorİlkinde bulantım vardı sadece sonra kanamam geldi. Az az geldi sonra yoğunlaştı kalp durduktan sonra kese parçalanmaya başlıyor canım. Diğerinde de belirtilerim hiç yoktu ama şimdi nasıl desem kalp atışını duyduk eve geldim akşam kumrular yuva yapmıştı yavrular ölmüştü o anda dedim kesin benim Yavrumunda kalbi durdu sabahtan doktora gittik hatta işyerinden doktoruma gözüktüm bana dediki kumrular öldü diye panik mi yapılır 9 ay yandık desene dedi. Sonra bi baktı. İnanmıyorum ya gerçekten çok şaşırdım dün vardı güzeldi kalp atışı nasıl oldu böyle dedi. Bende demekki hislere güvenmek lazımmış hocam dedim. Hissettim sadece
Amin canım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziMerak etme benmde hiç biseykm yok hamile gibi değilim oğlumda öyleydim hatta aradan 7 yıl geçince tohaf bile hissediyorum kendimi hiç bişe yokmus gibi normal öyle olmasında dua et öyle geçsinsağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimi
Amin canım sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızıMerak etme benmde hiç biseykm yok hamile gibi değilim oğlumda öyleydim hatta aradan 7 yıl geçince tohaf bile hissediyorum kendimi hiç bişe yokmus gibi normal öyle olmasında dua et öyle geçsinsağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza
Kanamam olmamıştı henüz ama 1/2 gün sonra başlayacaktı dedi doktor durunca kese parçalanmaya başlıyor lekelenmeye başlayıp yoğun bir kanama oluyor sancılı. Ben erken hissettim. Merak etmeyin stres yapmayın siz herkeste olacak diye bişi yok şuan bende kalp atışını duymadım ama keseyi gördüm pozitif düşünmeye çalışıyorum. Olursa olur rabbim sağlıklıysa versin zaten.Bende şu an öyle hissediyorum hiç bir belirti yok yalnız hamile gibi değilim zaten başından beri belirtim yoktu sormak istediğim ikinci bebeğinizin kalbi durduğunda yine kanama oldu mu acaba ?
Evet canım gerçekten de hissediyorsun o bağ Rahime düştüğü zaman kuruluyor. Bir tanesinde de kalbi yavaş atıyordu normal kızımda hızlı hızlı atıyordu diğer düştüğümde yavaştı ama doktor her şey güzel bir sıkıntı yok demişti. Bende eşime dedim ki kalbi biraz yavaş gibi geldi dedim. O da bana doktordan iyi mi bilcen kötü düşünme sen demişti sonrasında düşüğüm başladı demekki kalbi durmaya başlamıştı lekelenme ve kanamayla devam etti 10 gün yattım iğne yaptı arkadaşlarım gelip eve hastaneye bile çıkmadım sadece wcye ama olmadımı olmuyor canımAaa evet hiseder anneler bende ilk bebeğime hamileyken Dr bir ay sonra gel demişti ben sabah uyandım bir hafta sonra Dr gitmem lazım dedim gittim ve Dr bir hafta önce burdaydin niye geldin dedi bir aya gelecektin bakmam lazım dedim uyandım içimde tuhaf bir duygu dedim Allah yaşatmasın tabu öyle oluyor
Anladım canım Allah sabır versin. İnşallah miniğim sağlıklı olur dualarımdasınİlkinde bulantım vardı sadece sonra kanamam geldi. Az az geldi sonra yoğunlaştı kalp durduktan sonra kese parçalanmaya başlıyor canım. Diğerinde de belirtilerim hiç yoktu ama şimdi nasıl desem kalp atışını duyduk eve geldim akşam kumrular yuva yapmıştı yavrular ölmüştü o anda dedim kesin benim Yavrumunda kalbi durdu sabahtan doktora gittik hatta işyerinden doktoruma gözüktüm bana dediki kumrular öldü diye panik mi yapılır 9 ay yandık desene dedi. Sonra bi baktı. İnanmıyorum ya gerçekten çok şaşırdım dün vardı güzeldi kalp atışı nasıl oldu böyle dedi. Bende demekki hislere güvenmek lazımmış hocam dedim. Hissettim sadece
Aynıyız benim de 10 haziran ve bugün alttan kese görüldüKızlar benimde son adet 10 haziran bugün alttan kese gözüktü decavit ve diğeri kimyasal olduğu için kan sulandırıcı verdi 4-5 hafta arası dedi sağlıkla gelsinler inşallah
Her gün ultrasona girsem demişsiniz yaAmin canım sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızıStres oluyorum sadece acaba ters giden bir şeyler mi var diye doktor düşük riski olabilir dedi dikkat et dedi aslında kese kalp atılı hafta hafta denk geldi Allah’ıma şükür ama düşünüyorum ister istemez elimden gelse her gün ultrasona gidicem
Orası öyle çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin bebişinKanamam olmamıştı henüz ama 1/2 gün sonra başlayacaktı dedi doktor durunca kese parçalanmaya başlıyor lekelenmeye başlayıp yoğun bir kanama oluyor sancılı. Ben erken hissettim. Merak etmeyin stres yapmayın siz herkeste olacak diye bişi yok şuan bende kalp atışını duymadım ama keseyi gördüm pozitif düşünmeye çalışıyorum. Olursa olur rabbim sağlıklıysa versin zaten.
Her gün ultrasona girsem demişsiniz yailk gebeligimde sağlık ocağı da kalp atisi felan dinleyip sisteme not ediyor. Hemşireden o aleti istemiştim ben evde dinlerim diye tabiki vermedi
Gündüz çok sağlam yemek gerekiyor yoksa gece bı açlık geliyor bide muz falan yersen tutar seni moral bozmana hiç gerek yok gündüz güzelce bol bol ye akşamda muz ye süt iç bastırır ama gece açlığı bende ezelden beri var :)Kızlar akşam 9 gibi yemek yedik şimdi midem sanki sabahtan beri açmışım gibi yarım ekmek sandviç yapıp yedim az önce hala aç gibiyim sanki yarım saat sonra yine acıkcağım. Sizde de böyle mi oluyor psikolojik olarak değil gerçekten su içinde miden boş olduğunda anlıyorsun ya benimde öyle anlıyorum hem de karnım gurluyor hep moralim bozuldu uyuyamıyorum açlıktan
Hormonlardandir bence yoğurt ye istersen uykuda yaparKızlar akşam 9 gibi yemek yedik şimdi midem sanki sabahtan beri açmışım gibi yarım ekmek sandviç yapıp yedim az önce hala aç gibiyim sanki yarım saat sonra yine acıkcağım. Sizde de böyle mi oluyor psikolojik olarak değil gerçekten su içinde miden boş olduğunda anlıyorsun ya benimde öyle anlıyorum hem de karnım gurluyor hep moralim bozuldu uyuyamıyorum açlıktan
Tamam canım gece uyku serserim kalkıp bişeyler hazırlamaya üşeniyorum kardeşimde yanına muzla su koy ye hemen yeri yat dedi bundan sonra da öyle deneyeceğlm canımGündüz çok sağlam yemek gerekiyor yoksa gece bı açlık geliyor bide muz falan yersen tutar seni moral bozmana hiç gerek yok gündüz güzelce bol bol ye akşamda muz ye süt iç bastırır ama gece açlığı bende ezelden beri var :)
Yok kuzum zaten uykum çok var ama açlıktan uyuyamıyorum yoğurt beni kesmez anca içine yarım ekmek doğramam lazım :)))Hormonlardandir bence yoğurt ye istersen uykuda yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?