Geçmiş olsun canım doktor bi sıkıntı yok demiş içini ferah tut. Sen 7.haftadasın sanırım kalp atışını duydun mu?Selam kıZlardün gece lavaboya kalktım ve peçeteye kıpkırmızı kan geldi.hiç ağrım falan yoktu,hemen acile gittik ama doktor hiç bi sıkıntı yok dedi.neydi bu anlamadım,devamı gelmedi şükür ama çok korktum gece öyle kan görünce
Çok geçmiş olsun neyseki doktorunuz her şey yolunda demişSelam kıZlardün gece lavaboya kalktım ve peçeteye kıpkırmızı kan geldi.hiç ağrım falan yoktu,hemen acile gittik ama doktor hiç bi sıkıntı yok dedi.neydi bu anlamadım,devamı gelmedi şükür ama çok korktum gece öyle kan görünce
Sen yine de kullan bence canım bi zararı yok ki progestanın. Benim de lekelenmem vs yoktu gebeliğimi öğrendiğimden beri önlem amaçlı kullanıyorum.Kızlar annemdeyim peceteye silince koyu sarı gibi somon rengi gibi bir şey geldi aklım cıktı. Koştur koştur doktora gittik
. Ultrasonda her sey normal kese yerinde kanama alanı yok dedi. Ne olur ne olmaz progestan verdi. Sabah öğle akşam. Iğne de yazdı kanamaya dönerse evde bulunsun diye veriyorum dedi. Eşim de doktor kendi hastanesinde ordaki kadin dogumcuya sormuş. Göstermiş fotosunu fizyolojik bu bir şeyi yok kullanmasın progestan i demis ne yapsam bilmiyorum ya çok kararsizim.
Valla bende öyle canım taytla duruyorum hep göbeğimi gören anlar hamile olduğumu sanki 3 aylıkBende 54 kg normalde evde dışarda tayt şortlardan giyiyorum çok rahat oluyorum onunla işe gelirken elbise,etek giymeye başladım
Hemen hemen herkesin sebepsiz düşükleri oluyor canım hiç birşey doğal olmadığı için doğal yollardan gebe kalmak artık git gide zorlaşıyor. Benim 6 tane kimyasalım var. Rabbim bu sefer yüzümüze gülsün bebeklerimiz bizlere tutunsun bizde ilerleyen zamanlarda beşiklerden tulumlardan konuşalım inşalalhKızlar herkese merhaba son adet tarihim 19 Mayıs. 20 haziranda kan testim negatifti. Bugün beta 9632 çıktı. Doktor son adete göre 7 hafta olması gerekiyor ama 5 haftaya uyumlu geç yumurtlamış olabilirsin problem değil dedi. Keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gidicem. Decavit folik asit başladı. İnşallah sorunsuz ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Aralık ayında düşük yapmıştım biraz tedirginim ama her şey olacağına varıyor tadını çıkarmak en güzeli
Canım doktoruna gözük istersen bende 2 aydır Mfk kullanıyorum 5+4 haftalık gebeyim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Başka şeylerle alakası olabilir. Böbreklerle ilgili de olabilir. Bilemiyorum idrarsa kanamayı ilk defa duydum gebelikte. O yüzden doktora gözükmen en doğru karar senin için. Çok geçmiş olsunKızlar sürekli yazmak istemiyorum kusura bakmayın.. Mfk 1 aylık eş paketi kullanıyordum adet oldum sandım ama dün lavaboda idrarda kan geldi ama dünden bu yana lekelenme bile yok başına böyle bir şey gelen var mı ? Adette 12 gün var. Acaba sökülemedim mi yoksa neyin
Bende öyle canım ne istediyse yedim o zaman 45 kg dım zaten boyum 175 o yüzden hiç kötü olmadı güzel de durdu çok yakışmıştı bana. Ama şimdi 54 kiloyum biraz ağzımı tutucan mecburBenimde ilkinde oyleydive asermem çok vardı hep yedim hep yedim. birde gebelik şekeri çıktı daha da bir şiştim bakalım bu nasıl geçecek
Geçmiş olsun canım dinlenmen lazım yat hep en azından 3.ayına kadar. Kanama ve lekelenmelerfe hepsinde sıkıntı olmuyor ama bilemiyoruz biz yine de hepsi riskli gebelik oluyor. Yatıp dinlenenlerin çoğunda güzel ilerlemeye devam ediyor. O yüzden stres yapma tek seferlik olmuş zaten. Allah’ın izniyle sağlıkla tutunur sana bebişinSelam kıZlardün gece lavaboya kalktım ve peçeteye kıpkırmızı kan geldi.hiç ağrım falan yoktu,hemen acile gittik ama doktor hiç bi sıkıntı yok dedi.neydi bu anlamadım,devamı gelmedi şükür ama çok korktum gece öyle kan görünce
Evet canım 50 ile hamile kalmıştım , 5.ayda bir anda gebelik şekerine bağlı çok yüksek kilo almıştım. doğumda 82 idim30 muuune kadarını verebildiniz peki? Ben kilo almaktan çok korkuyorum zar zor vermiştim zaten
Benim ilkinde çıktı, takibindeki doktorum anlayamadıBende öyle canım ne istediyse yedim o zaman 45 kg dım zaten boyum 175 o yüzden hiç kötü olmadı güzel de durdu çok yakışmıştı bana. Ama şimdi 54 kiloyum biraz ağzımı tutucan mecburçok şükür şekerim de çıkmamıştı. Sanmam yine çıksın ailede şeker yok bizde öyle bariz bi seviyede ama dikkat edeceğim bunda Allah izin verirse nasip ederse inşalalh
Doktorum da bana son aylarımda akşm 8 den sonra sadece yoğurt ye yat dedi ben yemeye devam ettim dinlemedim midem kazınıyordu uyuyamıyordum nihayetinde 30 kg aldım. Hastaneden çıktım 2 ayda 20 kg geri verdim zaten. Çocuğa bakmaktan30 muuune kadarını verebildiniz peki? Ben kilo almaktan çok korkuyorum zar zor vermiştim zaten
Ben de dün keseyi gördüm sizlerle paylaşıyorum canım bir sıkıntı yok haftaya kalp atışını duyarız der doktorum sağlıklı gözüküyor stres yapma bu sefer olacak dedi. İnşalalh olurkızlar ben bugün gittim doktora ve kese göründü bir sıkıntı yok size de fotoğraf atıyorum küçücük siyah nokta
Her doktor farklı söyler ben de 15 senelik sağlıkçıyım en doğru olanı takibini kim yapıyorsa ona okun tedavisini uygulamak. Yoksa bir başka doktora daha sorsan o da bambaşka bir şey söyleyecek… maalesef doktorlar böyle eşin de iyi biliyordur zaten canım. İnşallah devamı da gelmez güzel gebelikler geçiririz bitanemKızlar annemdeyim peceteye silince koyu sarı gibi somon rengi gibi bir şey geldi aklım cıktı. Koştur koştur doktora gittik
. Ultrasonda her sey normal kese yerinde kanama alanı yok dedi. Ne olur ne olmaz progestan verdi. Sabah öğle akşam. Iğne de yazdı kanamaya dönerse evde bulunsun diye veriyorum dedi. Eşim de doktor kendi hastanesinde ordaki kadin dogumcuya sormuş. Göstermiş fotosunu fizyolojik bu bir şeyi yok kullanmasın progestan i demis ne yapsam bilmiyorum ya çok kararsizim.
Yaa o içindeki yuvarlak yolk kesesi dimiBen de dün keseyi gördüm sizlerle paylaşıyorum canım bir sıkıntı yok haftaya kalp atışını duyarız der doktorum sağlıklı gözüküyor stres yapma bu sefer olacak dedi. İnşalalh olur
Evet canım rahimin içindeki kese oluşmuş yuvarlak hemen ucunda üstte beyaz bişey var o bebek olacak dedi doktor.Yaa o içindeki yuvarlak yolk kesesi
yaa maşallah sizinkisi daha büyük duruyorBen de dün keseyi gördüm sizlerle paylaşıyorum canım bir sıkıntı yok haftaya kalp atışını duyarız der doktorum sağlıklı gözüküyor stres yapma bu sefer olacak dedi. İnşalalh olur
Xnm senin sat neBana folbiol kullanma artık dedi, imom omega yazdı.
Doktorum olumlu konuştu alışkındım her an olumsuz olabilir hazır ol demelerine. Ama bu sefer olacak çok güzel tam hastasında dedi çok mutlu oldum. Hakkımızda hayırlısı olur inşalahyaa maşallah sizinkisi daha büyük duruyorolumlu düşün olumlu olsun canım, olumsuzlukları kafandan sil inşallah sağlıkla gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?