2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Harika inşallah hep güzel haberler alırsın

Sağlıklı olmasına çok sevindim canım gözün aydın ne güzel büyümüş

Son düzenleme:
Gözün aydın canım benim. Civcivlerin seninle aferin onlara çok sağlıklı güçlü olacaklar

Cevap için teşekkür ederim canım evet ben de sordum senin dediğin gibi söyledi. İnşallah sağlıkla gider geliriz

Kızlar, ben de bugün doktora gittim, bebeğimi gördüm çok şükür. Her şey yolunda dedi. 12. haftam bitti, 2’li test bilgilendirmesi yaptı biz istemediğimizi söyledik. Cinsiyetini de epey net bir şekilde KIZ olduğunu söyledi inşallah sağlıkla afiyetle rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini

Merhaba. Bebeklerinizi sağlıkla alın kucağınıza. Ben de Muğlada oturuyorum. Doktorunuz kim acaba?
amin inşallah
yahya kemal koçyiğit e gidiyorum ben, fethiye de kendisi. siz neredesiniz ? merkezden de doktor araştırmıştım onları da söyleyebilirim.

Evet hatta eczacı bile zorlandı bu sistemden niye 0.4 yazmamış herkes onu kullanıyor dedi. Ama ben coraspinle birlikte 0.4 kullanıyodum coraspini kesince Dr dozajı yükseltti. Neyse artık sağlık sonuçta bi şekilde halledeceğiz

Evet 120 küsür bi para ödedim ben de raporum olmasına rağmen

ay çok şükür ya çok sevindim sağlıkla ilerlesinler büyüsünler inşallah

Çok sevindim kuzum ya oh ne güzel haberler maşallah

Ben 3 kilo aldım inanılmaz moralim bozuk. Hamile diyetisyenine başladım bakalım sonuç nasıl olacak.
Neyse canım.. Diyetisyenle sağlıkla ilerlersin ne güzel.. Merak etme..
Daha benim doktor kilo lafı etmedi şükür.. Yoksa daha fena hissederim, doktora gitmek bile istemem Ben de bugün ilk defa isteyerek yumurta yedim. Haftalardır yiyemiyordum. Can çekmesi gibi değil ama, normalde de hamur işi, ekmek, fast food falan çok severim. Sürekli diyet modunda olduğum için yemezdim hiç.. Şimdi de hep öyle şeyler yemek istiyorum. Ekmek peynir simit falan :) Fazla yemiyorum yine de ama eskisine göre çoğalttım. Hayatı boyunca sürekli diyet modunda olan bünye de tabi ki onları görünce hemen tutuyor, bırakmıyor. Şiştim de biraz. Umarım bu kilo alma ivmesi azalır. Dünden beri daha çok dikkat diyorum.
Nasıl yapılıyor ki? Yani bir defa yapınca 3 çocuk olacağı nasıl anlaşılıyor
Yüzüğe ip bağlayıp avucunu açıp oraya doğru sarkıtıyorduk biz galiba. Biraz unutmuşum ama. Kendi kendine harekete başlıyor. Yuvarlak olursa kız sağa sola olursa erkek diyorlar. Mesela harekete başladı ya.. durur gibi oluyor, sonra yine başlıyor. o 2. çocuk falan.. öyle devam ediyor. Bitince de tamamen duruyo :) Sanırım böyleydi. Ama sen yapmayacaksın, sana başkası yapacak. Ciddiye alınacak bir şey değil tabi de :)
Günaydın kızlar, baş ağrısı ile uyandığım bi gün
Geçmiş olsun canım.. Şimdi nasılsın?
Bende dün toplantıda klima karşısında kaldım bugün grip olmuş olarak uyandım
Sana da geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?

tamam canım paslaşalım

bu arada İzmir'de olan arkadaşlar sizin belli mi detaylıya gideceğiniz doktor ?

Canım dünkü haberlerini de bugün okumuştum. Sana yazacakken şimdi bunu okudum. Çok şükür Çok sevindim canım.. Rabbim tüm yavruşlarına sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah Biri, üçü aynı.. insan vazgeçebilir mi hiç..? Allah inşallah sağlıkla kavuşturacak sizi canım Hep böyle güzel haberler alman dileğiyle

Ben de bu mühim konuda hemen bilgilerimi yazdım Alimallah es geçmeyeyim dedim hahahaha

ah o ekmek peynir simit beni de mahvetti canım ben de normalde karbonhidrat kısıtlı besleniyordum bir de aralıklı oruc yapıyordum, şimdi bütün düzen altüst oldu. bulantılardan dolayı ara ara tıkıştırmaktan son birkaç haftada 2,5 kilo aldım, acayip moralim bozuldu, hedefim ilk 3 ay hiç kilo almamaktı. 1 hafta önce doktora gittigimde sadece 1 kilo almıstım ona bişey dememişti. muhtemelen bu hızla kilo almaya devam edersem bana da laf edecektir. bugünden itibaren makarna pilav ekmek kesiyorum ben de, midemi bastırmak icin daha farklı şeyler bulmaya calısıcam, zaten zamanla azalıyor gibi bulantılar, eskiye göre daha iyiyim cok şükür.
Aycoregi1 benim de niyetim diyetisyene gitmekti aslında ama suan birebir uyamam diye erteliyorum, inşallah sen de süreci ideal bir kilo ile tamamlarsın canım