2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Erkekkkk

Ben de geçen hafta üşüdüm tüylerim diken diken oldu ayaklarım dondu çorapla pike örttüm üzerime ama gündüz olmuştu. Sonra 1 saate geçti bu sefer yanmaya başladım yine

sağlıkla gelsinler minik kuzucuklar çok güzeller kolları bacakları oluşmuş nasılda tatlılar

Maşallah canım bizim de aynı süreçlerde olsak büyük ihtimalle benim de önden gidiyor bir de sezeryan olacağım için Şubat sonu gibi olacak doğum demişti doktorum. İlk doğumlar arkasındayız herhalde Allah yardımcımız olsun sağlıkla sıhhatle doğsunlar. Şunlara bak yaaaaa küçük insancık olmuşlar hepsi :)))

Hadi hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Maşallah Benim içime erkek gibi doğdu canım
2 li tarama için ne kadar ödedin fiyat nedir?

Anladım canım yine yollara düşeceksiniz demek. Sonuç güzel olur inşallah da çektiğiniz sıkıntıya değer. Dualarımız seninle

Ben de kullanıyorum 1 kutuda 10 tane oksapar var eşim 2 kutu alıyor 95/100 TL arası ödeme yapıyor. 4000lik kullanıyorum ben kızlar. Bilmem bana çok uygun geldi fiyatı.

Canım kontrolden çıktın mı seni merak ettim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Q qizemli

Kuzum devlet hastanesi 1 buçuk dedi 2 buçukta girdim ama ilgileri çok iyi olduğu için kızmıyorum beğendim capayı genel olarak

Perinatolog gerilik yok çocukların ikisi 12+3 bir tanesi 12+1 gözüküyor dedi ama plasentasi yapışık olanlar var onları almak istediler ben istemedim aynı plasentasi kullanıyor erken doğum durumuna kesin gözüyle bakıyorum şuan dedi ikna olmadım sonuçta seni uyardık bundan sonra 16. Haftada gel sonra Haftada bir kontrol dedi tatlı kadındı şimdi prosedürleri gerçekleştirdi kesinlikle kibar bir dille bende kabul etmedim durum çözüldü

Sabah mesajlarınızı okudum ama yazamadım her birinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için bebislerim şuan ici sağlıklı inşallah bu şekilde devam edeceğiz

Bu arada arkada olan çocuk karından olculmuyormus mecburen alttan baktı dedi bu kadar arkada olmaz normalde ama gelişimi gayet iyi hatta bu bebeği tutmayı tavsiye ediyorum diğer ikisi daha riskli geldi bana ama dediği risk erken doğum riski ben onu göze aldım ense kalınlıkları iyi burunları oluşmuş dedi 2li test de yaptı arada bizim 2li test bu kadar oluyo kan alınmıyormuş sonuçta ben güzel haberlerle geldim umarım herkes güzel haberlerle döner bugün dualarım sizinle

Maşallah Benim içime erkek gibi doğdu canım
2 li tarama için ne kadar ödedin fiyat nedir?
teşekkür ederim canım bizede erkek gibi geldi ama bakalım artık canım benim sigortam karşılıyor o yüzden ödeme yapmadım.
gözün aydın canım benim çok sevindim

Maşallah bebişe kocaman olmuş gözün aydın canım Ben yine kız diyorum

Ben de öyle tahmin ettim 3 tanesini net göremez birisi arkada kalmıştır dedim. Çok şükür inşalalh dağlıkla da doğacaklar canım benim sen gönlünü ferah tut. Rabbim normal yollarla 3 tane veriyorsa bir bildiği vardır mutlaka canımm. Çok ama. Çok sevindim canım.

ufaklık icin cok sevindim, maşallah canım. dualarımız seninle, inşallah hepsini saglıkla kucagınıza alacaksınız

Çooook sevindim canım gözünaydın inşallah her şey çok güzel şekilde ilerlemeye devam eder

sata göre önde gidiyor ama bir de sezaryen olacağı için 25 şubatta falan doğmuş olur dedi :) 6 cm'lik bir küçük insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…