2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evettttt ben şu ana kadar iki kere gittim kontrole eşimin kuzeni olmasına rağmen heyecan oluyor :)
Ben bide hicbisey soramiyirum bı heyecanlanıyorum ki aklıma hiç bişey gelmiyor ekrana kilitlenip kalıyorum sanki muayene süresi bir dk gibi geliyor bu sefer not alıp gitmeyi düşünüyorum

Ay ben tipini tahmin etmeye çalışsam çok beynim yanar Dediğin gibi sağlıkla gelsin canım zaten senin için dünya güzeli olacak. Allah gönlündeki gibi versin

Ya senin çok güzel bi hikayen var ne güzel bi hediye verilmiş sana. Okuyunca çok duygulanmıştım gerçekten ne güçlü kadınlar var dedim
Ben de eğitim araştırmada bi doçent dr var ona gidiyorum kuzum. Devlet hastaneleri de gayet güzel. Daha henüz özel hastaneye veya muayenehaneye gitmedim. Annem o yönden de karışıyor biraz
Ablam da bir çocuğunu devlette birini özelde doğurdu. Özel hastane kabus gibiydi. Kapı süsüne lohusa şerbetine kadar getirdiler ama yeterli gazlı bezleri bile yoktu

Evet ya cihaz farkı da etkili olur o benim aklıma gelmemişti açıkçası ama çok da mantıklı tabi kesin cihaz farkından kaynaklanmıştır inşallah kuzum hem sağlıklı hem de çok güçlü olur

Yuvarlak kızmış

Benim yuvarlak çıkmadıydı zaten yüzük erkek çıktıydı şimdi size 2 tane daha cinsiyet tahmini yöntemi yazcam altta uygulatabileceginiz insanlar varsa o yöntemler eksik kalmasın yapın

Anladım canım
Eğer önceden doğum yaptıysak rahim ağzı daha mı iyi oluyormuş yani uzunluk olarak
Benim ilk olacak da :)

Önceden yapılan zamanlı doğum yeterli uzunlukta olduğunu düşündürür ama bazen yeterli olmaz veya kısalır onu ben şimdiden bilemem demişti ben 39+4te doğum yapmıştım ordan biliyor durumu ondan bu varsayımı yapıyor sizde bu durumu bilemedikleri için biraz daha olumsuz bir tavır sergiliyor olabilirler ama alakası yok bence uygun olan gebe her türlü uygun oluyor ilk de olsa 2 de olsa bu ilk donemlerde bunlari dusunup takma kafana insallah cok güzel bir sekilde ilerleyecek ve saglikla kucagimiza alacagiz bebislerimizi kucagimiza

Bak şimdi size 2 yöntem daha ama bunları yapması için suç ortağına ihtiyacınız var benim anam yapmıştı
1) senin olmadığın zamanda koltukların altı olur arkası yastıklı koltuk varsa o olur onların altına makas ve bicak saklayacak bir kisi sen de olaydan habersiz ortama girip rastgele bir yere oturcan ki bazen birkac yer degistir.e sonucu o malzemelere erisiyorsun makasa yakin yere oturursan kiz bicaga yakin yere oturursan erkek olur bu bende erkek ciktiydi
2) senin arkan donukkenbir kişi kafandan tuz serpiyor sen eğer burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız bu bende kız çıkmıştı

Efsane yöntemleri denemek için bir suç ortağınız olmalı ve bunu söyledikten sonra her an yapabilir olmalı yani size supriz olmalı ben hiç bilmediğim için alakasız bir şekilde dahil olmustum sürece

Kızlar perşembe günü randevum var devlette nedense randevu günü yaklaşınca çok tedirgin oluyorum sizlerde böyle oluyormu

Ben çok heyecanlanıyorum ama tedirginlik pek olmuyor ben uyku uyuyamayacak derecede heyecanlı oluyorum

Kız sen cinsiyeti niye takıyorsun kızın da olacak oğlunda

Evet aslında doktorum da tahmin etti ama işte insan oğlu doyumsuz oluyo

Heralde bunu bn yazdim bnimde 3.050 cikti ilac kullanıyorum haftaya persembe randevum var duser endise etme biri bana daha once yazmisti ilacla hemen düşüyor diye

Kızlar perşembe günü randevum var devlette nedense randevu günü yaklaşınca çok tedirgin oluyorum sizlerde böyle oluyormu
Hem de nasıl stresten midem ağrıyor doktorun odasına girince doktor hadi hadi hemen bakalım sen dayanamıcan diyor
Benim yuvarlak çıkmadıydı zaten yüzük erkek çıktıydı şimdi size 2 tane daha cinsiyet tahmini yöntemi yazcam altta uygulatabileceginiz insanlar varsa o yöntemler eksik kalmasın yapın

1. Yöntem tehlikeli bıçak başka bi taraflarımıza girebilir zaten kabızlıktan çekiyorum bi de bıçak yarası ile uğraşmak hoş olmaz

2. Yöntem biri kafama tuz serpse burnumu kaşımam direk ağzına çakarım

Merhaba ben yeni üyeyim. SAT 1 haziran. Beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum
Oncelikle hayirli olsun tebrik ederim saglikla guzellikle gelsin sn 11 haftayi nerde gecirdin beee biz kesesiydi kalp atisiydi yerlesme kanamasiydi carti curtu konusurken sn nerdeydin sn nerdesin esprik yapiom bu arada hosgeldinn

Seninkilerin çoğu kızı gösteriyor adetin kaçıncı günü 955 çıktı. Git bi de yüzük salla çok eğlenceli

Ben yaklaşmadan da tedirgin oluyorum doktorun kapısının önünde beklediğim anları da üniversite sınavıyla falan kıyaslamam o derece heyecan oluyor

Bn fetal dna icin bugun nice firmasiyla görüştüm 4 haftalikken bile test yapiliyor dedi. Normalde 10 haftalikken yapılırmış yani. Firma yaptığı testlerde hic yanilmamis. Ama bn yaptirmayacagim bu testi ikili uclu yapar gecerim cok üstüne düşmüyorum

Perşembe günü ablama gidiyorum kuzenim de olacak onlara söylerim. Eğlence olur bize de. İkincinin habersiz yapılması lazım tabi ben kız istediğim için direkt ağzımı kaşırım çünkü

Heralde bunu bn yazdim bnimde 3.050 cikti ilac kullanıyorum haftaya persembe randevum var duser endise etme biri bana daha once yazmisti ilacla hemen düşüyor diye
Ben yazmış olabilirim düşüyor diye Aynıymış tsh değerimiz. Kaçlık kullanıyorsun canım ilacını. Mutlaka sonucunu yaz aynıyız çünkü benim haftaya randevum cuma kan tahlili vereceğim önce

Oncelikle hayirli olsun tebrik ederim saglikla guzellikle gelsin sn 11 haftayi nerde gecirdin beee biz kesesiydi kalp atisiydi yerlesme kanamasiydi carti curtu konusurken sn nerdeydin sn nerdesin esprik yapiom bu arada hosgeldinn
En güzelini yapmış bosver kafasını bizim gibi herseye takmamış belki de. belirti var belirti yok soru işaretlerini vs hepsini geçmiş, o level i atlamış:)
Hosgeldiniz A Angel angel

Tuz şeysini annem yaptı onda da kız çıktı eğer o kadar şeye rağmen oğlan çıkarsa tezi çürütücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…