2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de ne zaman yoğurt yesem Ekin gazdan çatlardı süt ürünlerini de çok tüketme hahahahah huyu sana benzer belki ordan kurtarırsın

inşallah canım artık bünyem kaldırmıyor sen bir de çalışıyorsun daha da zor olur senin için. Ben evdeyken bile zorlamıyorum
Zor canım valla zor bu sayede insan vücudunun ne kadar güçlü olduğunu test etmiş oluyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben de ne zaman yoğurt yesem Ekin gazdan çatlardı süt ürünlerini de çok tüketme hahahahah huyu sana benzer belki ordan kurtarırsın
Canım yoğurt çok rahatsız ediyor benimkini de ya , oğlan hiç böyle değildi bunda çok dikkat etmem lazım o zaman, annenin yediği bebeğe geçmez diyor bazı doktorda o hikaye o zaman

Canım yoğurt çok rahatsız ediyor benimkini de ya , oğlan hiç böyle değildi bunda çok dikkat etmem lazım o zaman, annenin yediği bebeğe geçmez diyor bazı doktorda o hikaye o zaman
Bence kesinlikle etki ediyor özellikle dikkat etmiştim ben canım, nurse Harvey in colex diye bitkisel bir şurubu var ekini o çok rahatlatıyordu çok güzel kaka yaptırıyor her şeyi çıkarıyordu

minseo Akilvar kızlar bir türlü girip cvp veremedim kaç gündür, uyku tavsiyeleriniz için teşekkür edemedim. Öğle uykusunu biraz öne çekmeye çalıştım 21.30 da uyumuş oluyor, oyun atölyeleri olmadığı günler öğlen uykusunu 13.30da bitiriyorum o zamanlar 21.00 de uyumuş oluyor. Her yerde 15.00den önce bitirin yazıyor ama bu forum kadar faydalı bir yer yok anladım ki 14.00 de bitmiş olmalı yoksa sabaha kadar dans bizde. Siz nasılsınız bişeyler yazılmış şimdi geriden gelip okuyacağım Biz bugün menenjit 3. Dozları olduk, yine çok etkiledi yavrumu önceki menenjit de çok kötü etkilemişti şimdi de çok ağladı akşam, yürüyemedi oturdu saatlerce, bacağını gösteriyor hep, aşı karşıtı değilim ama aşılardan da nefret ediyorum

Cnm çok zaman geçmiş mesajının üstünden ama yazayım dedim, eğer ortam sıcaklığı çok düşük değilse aslında pek de sorun değilmiş çorapsız gezmesi. Şuna denk gelmiştim geçenlerde

Aa çok iyi canım teşekkürler bizimki hala çorapsız devam.

Buaralar gece çok uyanıyor, gece emiyor. Yatağı bizim yatağın hemen yanında ve bir hamleyle bizim yatağa geliyor, neredeyse beraber yatıyoruz. Tam oda ayırma zamanı gibi hissediyorum geçen gece uyandı ve sürekli ik mık zar zor daldı uykuya ben de salona geldim biraz sosyal medyada dolaştım, ben yatakta olsam yarım saatte bir ses çıkarak çocuk tık demeden uyudu. Ben odaya gelince yine sinyal vermeye başladı. Anne sensörü var bizimkinde, uyuyamıyor sizinkilerin gece uykusu nasıl?

Benimki çorabı çıkarınca kızıyor ben de biraz çorapsız gezsin istiyorum ama imkansız
Uykular çok fenaydı ama burnu tıkalıydı yavrumun o da etkiliyordu muhtemelen, hastalığı geçince hem morali düzeldi hem uykuları. Şu ara iyiyiz ama ben artık bir saat sonrasını bile kestiremiyorum Uyumuyor yeter artık derim ertesi gün pıt uyur, en azından iyi yiyor derim ve bir anda yemez olur, her şeyin değişken olduğu bir dönem oldu bu son 3 ayımız.

Bir kasenin içine traş köpüğü ve içinde hayvan figürleri arayıp bulmaca diğer kaseye de su koyup yıkayıp kurulamacayı seviyor mesela aklıma gelen daha çok da yazamayacağım galiba, şu sayfadan bakıyorum ben genelde bugün çöp şişlere kestiğim pipetleri geçirdik mesela bu sayfada görmüştüm yine ekliyorum

Ben mümkünse önceden söylüyorum şimdi bir kez daha yapalım sonra kapatacağım diye önden uyarmak iyi oluyor bir anda bitti demektense ama oldu ki uyarmadan hayır diyip aldım ve krize girdi ben inatla çocuk orada delirirken çok kesin hayırsa hayırdır diye inatlaşmıyorum son kez yine izin verip tamam yapalım ama son bu kapatacağız diye iki dk daha izin veriyorum kriz çıkmıyor.

Ay yazmayı unutmuşum tam da bu sebeple ben de odayı ayırmıştım yatakta dönmeme bile uyanıyordu ikimize de işkence oluyordu ayrı odada çocuk da daha rahat etti biz de. Sizin de zamanı gelmiş sanki.

Benim oglanda besiginde agliyor yanima aliyorum susuyor son 1 aydir boyleyiz hicbizaman beraber yatmadik guvenlik sebebiyle hep kendi yataginda yatirdim ama bitek benim yanimda uyuyor yani bilemiyorum bende rahat uyuyamiyorum bu sekilde nolacak bilmiyorum besigine geri koydugum an uyaniyor

Ya çocuğum yokken çocuklu arkadaşlarım iki yaş sendromu vs diye muhabbet ettiğinde dalga geçer çok bilmiş gibi konuşurdum ama artık anlıyorum böyle bir sendrom var ve çok fena bişi. 18. Aydan beri sanırım benim kız da bu sendroma giriş yaptı.

Uyku uyuması değil de dalması son bir aydır çok sıkıntılı. Bunun dışında fizik kurallarına aykırı şeyler isteyip duruyor ve olmadığını, olamayacağını gösterdiğim halde çılgınlar gibi ağlamaya başlıyor. En son sehpamın onun kafasının bile girmesine imkan olmayan daracık bir kısmından geçemiyor diye kriz yaşadık mesela ahdhshjs
Yada şu ahşaptan şekilleri yerleştirdikleri puzzlelar var ya normalde onları tak tak yerleştiriyor, renklerine kadar biliyor ama bazen canı üçgeni kareye oturtmak istiyor… ve yapmadığında ortalığı tahmin ediyorsunuzdur

Tamamen aynı durumdayım
Uyku düzeni oturdu dediğim çocuğum dün 11.30 da uyutabildik
Bi babası yarım saat uğraşıp sinir krizi geçirmemek için bana getirdi bi aynısı ben yaşadım bu 3-4 sefer sürdü
En son yumurta kırdım 11 de çünkü ısrarla dolabı aç diyordu
Onu yedi yattı
Dedik heralde bu kadar ağlamaya acıktı
Dün öğlen markete gittik
Kefir aldık marketten
Arabaya bindirirken dökülmesin diye elinden alıyoruz ağlıyor
Kapağını kapatıyoruz ağlıyor
Sonra dökülüyor döküldü diye ağlıyor
Dün o kadar zor bir gündü ki yani imdaat diye bağıracaktım en son 11.30 uyudu ve şükürler olsun Rabbim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…