2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım işte reflu sadece kusma ıle kendını gostermez. Aynen agzına gelmesı oyle yuzunu eksıtmesı o an. Cunku oglum emmiyor ıken bızım doktor gızlı reflu olabılır bır reflu ılacı deneyelım demıstı.

Önerin var mı canım, weleda da var bende biliyorsundur temiz içerik alman markası ama hiç fayda vermedi
Ben doğduğundan beri mustela kullandım. Çok kötü olduğu zamanlarda nadiren ince tabaka halinde kortizonlu krem kullandım (hekimine bilgi vererek) Hep aynı marka bezi kullandım 1.5 yıldır ama bu ara bizde de kızarıklık çok oluyor. Kaka yaptığını anladığım an değiştiriyorum . Bir de asidik gıdaları azaltmaya çalışıyorum.

Benim kizima da hic bir pisik kremi etki etmiyordu, oksizinc krem cok etkili olmustu arastir istersen.
Oksizinc benim oğlanı mahvetti, çinko içerikli çok iyi gelir dedikleri için kullanmıştım. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Kremi bırakınca normale döndü çocuk. Denem yanılma yöntemi biraz.

Zaten bır kotu pısık olunca vsr ya sankı hıc bır sey fayda etmıyor gıbı. Temız ıcerıklı pısık kremlerı asla her ıkı ogluma fayda etmemıstı yanı pısık olunca duzeltmıyorlardı. Bebapanthole sadece yarıyor. O da temız ıcerıklı degılımıs.

Bir de bu ürünleri sürekli kullanmıyoruz ki, çok zorda kalınca başvuruyoruz. Çocuğun totosu kanıyorken temiz içeriğini araştıramam ne geçiriyorsa onu kullanırım

Cok sasirdim,benim iki kizda da gecmeyen pisiklere bire bir faydasi olmustu.Demekki yine de deneme yanilma yoluyla dogru kremi bulmak lazimmis.

Kizlar bebekleriniz 2 yas sendromuna girdiler mi? Benim kiz istedigi olmayinca gunde bir iki kez siddetli aglama krizlerine giriyor, her seye "ben ben ben" yani ben yapacagim diyor.Sanirim biz girdik sendrom donemine.Zaten buyuk kiz da 4 yas sendromunda,bir de cok kavga ediyorlar, evde kriz bitmiyor

Evet gerçekten zor. İkisi de büyüdü ve aralarında kavgalar da başladı ve ciddi ciddi saç saça baş başa kavgalar yani. Öfke kontrolünü bilmedikleri için de zarar veriyorlar. Oğlan kıza ulaşamayınca direk ısırıyor valla ne yapicam bilmiyorum diyebilirim. Türlü türlü huylar

Toto üstü oturmaya vaktim yok. Bir de gittim spora yazıldım çok vaktim varmış gibi. Ama kilo vermem lazım kızı okuldan almadan oglanla birlikte spora gidiyorum gerçekten çok zorlaştı. Birde üstüne dün, arkadasim var bir tane ; oğlandan 2 ay küçük çocukları ikiz dün tekrar ikizleri olacago haberini aldım ve içimde inanılmaz bir korku kapladı kaza kursununa gelir miyim diye. Yeminle kafayı yerim
Fikri olmayan ellerden çıkan bir video. Ciddiye almıyorum bile. Ama bu sinir bozucu olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi
Haber izlememeye çalışıyorum çünkü aksiyetem tavan yapıyor. Ve ülke durumu vs çok ama çok kötü. Daha haberlere yansımayan neler neler vardır kim bilir

Hahah bu biz. Oğlan konuşmuyor benim ya. 3 kelime baba mama meme. Başka yok. Herseyi anlıyor yapıyor ama konuşma yok. Kızda öyleydi gerçi sonra bir anda açıldı. Ama her şeyi ben yapacağım tek başıma durumu var. Yolda yürürken el tutmama kendi başına yürüyecekmis felan. Yani ever 2 yaş sendromu. Zaten sendrom 6-8 ay öncesinden kendini göstermeye başlıyor . Huyları değişiyor. Hep bir bireyselcilik modu. Evde hep bir kavga. Kimin elinde oyuncak varsa o daha kıymetli oluyor nedense.

Evet O kavgalar bizde de var,kucugu de artik karsilik veriyor ama sonunda dayagi yiyor abladan,cok uzuluyorum kucugu dogdugundan beri kardes kiskanligi yasiyoruz hayatimin en zor donemi,terapiler de aliyoruz,biraz yol katettik ama gunun sonunda kavga kacinilmaz oluyor

Kesinlikle girdiğimizi düşünüyorum zaten 18 ay itibariyle başlıyormuş. Ne yapmak nasıl davranmak lazım çok tecrübesizim. Bununla kafa yoruyorum bu aralar. Çatışmaya mahal vermemek lazım ama her zaman mümkün olmuyor

Bu vurma işini nasıl çözeceğiz kızlar bende zorlanıyorum anlık pat yapışıyıryor varya sn sürmüyor bir an gözümü ayıramıyorum , pedagog desteği mi alsam diye düşündüm daha 18 ay ama bence vurmaması gerektiğini çok iyi biliyor bilinçli vuruyor

Bence evet yani belirtiler var inat, benmerkezcilik, istediği olmayınca kafasını bi yerlere vurma, eve girmicem ağlamaları, uyku düzensizliği, bi de bu ara yemek yedirirken elimi ittiriyor falan
Ayy kolay gelsin arkadaşım iyi yapmışsın zor olsa da sana bi mola olur spor. Kaza olayına çok üzüldüm ikiz üstüne ikiz nedir yahu tuvalette ekmeğe mi basmış bu kız
Motor gelişimi önde olan çocukların konuşması gecikiyormuş. Benim kızım da şakır şakır konuşmuyor belli başlı kelimeler ama ayına göre normal. Fakat Ekin'in motor gelişimi çok iyi gitti zaten erken yürüdü, taklalar, zıplamalar diğer becerileri çok hızlı kaptı. Bir şeye yoğunlaşınca diğerinin biraz geriden gelmesi de çok normal bu da çocuğa bağlı bir şey aslında

Arkadaşın için cidden üzüldüm ya iki ikiz cidden Allah hayırlısını versin. Benim en yakın arkadaşım şu an ikizlere hamile o bile zorlandı en basta bir iki ay nasıl olacak vs düşünmekten. Bu arada spor olayını çok iyi yapmışsın ben de 4 aydır aletli pilatese gidiyorum aşırı iyi geldi bana. İşten sonra alinle ilgilen sonra evden çık spora git falan çok zorlanıyorum ama gittikten sonra iyi ki diyorum hep baya da inceldim sana da çok iyi gelir eminim ki

Ya ben de evde spor yapmak istiyorum yaptığım zaman kaslarım çok güzel çıkmıştı, vücudum güçlenmişti. O zamanlara dönmek istiyorum Ama kilo vermek istemiyorum kızlar bu nasıl olacak? öyle salon vs yok buralarda, evde leslie ile kırk günde çok güzel fizik yapmıştım Daha dik duruyordum

Anam ikiz üstü ikiz mi bende olmaz diye düşünüp 2. Maceramdan sonra olacağına inandım 3. ye çok dikkat edeceğim

Valla benim oğlanın motor gelişimi de çok iyi değildi, 14-15 ayda yürüdü, kelime de az , ben nere gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…