Nerde görsem tanirim 9. Sıçrama bu
malesef biz de dibine kadar yaşadık googledan bi arastir 58. Haftalarda falan başlıyor 64 e doğru etkileri azalıyor
Henüz almadim ama yatak benim ince çizgimdir
yatsandan alacagim kendi yatağımızda ordan fakat markasi yatsan değil sealy , amerikadan ihraç edilen bir marka. Aşırı aşırı rahat ve konforlu. Bulutlarin üzerinde uyuyormussun hissi veriyor ve aşırı dinlenmiş uyaniyorsun.Hem visco hem pocket yay sistemli. Denemeni tavsiye ederim
Canim her bebek kendine özel kimi yenidoğan çok zor geçirir kimi büyüdükçe zorlaşır. İlk zamanlar senin anneliğe alışma sürecin ve onun dünya adaptasyon süreci ile psikolojik zorluklar da işin içine girdiği için kendini daha çok çıkmazda hissedebilirsin. Büyüdükçe evet her şey çok kolay olmayacak ama bebeğinin dilini anlayıp isteklerini çözmeye başladıkça kendini daha rahat hissedeceksin. Fiziksel yorgunluğa bir noktadan sonra alışıyorsun. 8 saat uyuyunca uykumu alamayan ben 2-3 saat uyku ile işe geldiğim zamanlar oldu mesela vücut bu sürece bir şekilde adapte oluyor
Umarim çevrende seni anlayan ve destek olan birileri vardır ve bu süreci geçirmende kolaylık sağlarlar. Güzel günlerde büyütmeni dilerim
Ekin 2 aydır tek uyku canım. İki uyku yapinca gece uykulari çok bozuluyordu. şuan tek uyku 8.00-8.30 uykuya geçiş bazen 9.00 a sarkıyor. Gece 2 civari mama yiyor. Sabah 8-9 arasi uyanıyor. Şuan düzenimiz bu şekilde
Tabiki atak ve diş dönemleri gece uykularinda gerileme bozulma oluyor