- 24 Kasım 2021
- 5.063
- 6.295
- 31
Canım bizim 8. Aydan beri böyle çıkıyor, sizinde düşükmüş benim baba tarafında Akdeniz anemisi taşıyıcılığı var oğlanda da var heralde , o durumda kanı zaten yükseltmek mümkün olmuyor pek, ilk fırsatta bi hematolojiye gidip bunu netleştirmek istiyorum çünkü demiri boşa kullanıyorum yani hiç artmıyorGeçmişler olsun. Enfeksiyon durumunda kan değeri hatalı çıkabiliyor demişti bizim Dr. Kan değerimiz 9.4 tü ondan bu konuya ben de çok üzülüyorum.
Doğrudur canım ben yine de denemek istiyorum. Başlarda senin de yaptığın gibi.B
Bende oyleydım canım asırı derecede ılk dogala yonelırdım ve eve almadıgım sey kalmadı ama bu yıl oglum krese basladı sureklı hastalık getırdı ve ben daha hasta olmadan kullanmama ragmen hıc işe yaramadılar.
O sayfalar benim bulunduğum yere göndermiyorlar tavuk gelene kadar bozulur maalesefInstagramda köy tavuğu satan sayfalar var canım ama ben almadim
Özge’nin Elinden (@koy_tavugu35) • Instagram photos and videos
33K Followers, 67 Following, 64 Posts - See Instagram photos and videos from Özge’nin Elinden (@koy_tavugu35)www.instagram.com
Ekin'in de boğazları kızarmış ateş ve ishal varnasil oldu sizin toparladı mi?
Tuvalet eğitimine hazır olduğunun işaretlerinden biri canım
Canım genetik olarak ailede varmış o zaman doğal ilaçlardan değil de aile sağlığı merkezlerinin verdiklerini kullansan?Kan verdik , kanı düşük kızlar ya 11.3 çıktı şimdide asla 12 yi görmedik, demir kullanmama rağmen yemesi de kötü değil ette yediriyorum, gribal enfeksiyon geçirmiş kanı düşük bide egzama birleşmiş ağır geçiriyor dedi, hiç bi grip belirtimiz de yok,ilaçları değiştirdi antibiyotik yazdı alerji şurubu yazdı bunlar da ağır geldi kullanmasam mı dedim bilmiyorum , çok moralim bozuldu ya kanına
Bizim de babada var canım tasıyıcılık. 3 aylık tedavi sonrası bakacağız yoksa bizde hematolojiye gideceğiz.Canım bizim 8. Aydan beri böyle çıkıyor, sizinde düşükmüş benim baba tarafında Akdeniz anemisi taşıyıcılığı var oğlanda da var heralde , o durumda kanı zaten yükseltmek mümkün olmuyor pek, ilk fırsatta bi hematolojiye gidip bunu netleştirmek istiyorum çünkü demiri boşa kullanıyorum yani hiç artmıyor
Ya kanda bi değer hala yüksekmiş yanı devam ediyor dedi,çocukta bişey yok ama burayada yazmıştım ya bu ara gerçekten aşırı huysuzduDoğrudur canım ben yine de denemek istiyorum. Başlarda senin de yaptığın gibi.
Okul işin içine girince hastalık ikiye katlanıyor maalesef
O sayfalar benim bulunduğum yere göndermiyorlar tavuk gelene kadar bozulur maalesef
Toparladı çok şükür. Sürekli patates, yoğurt, pirinç yedirdim ama hayatımda öyle bir ishal görmemiştim çok korkuttu
Ateş için sarımsaklı zeytinyağı deneyebilirsin bizde iki saat içinde iki derece düşürdü ateşi. Şu boğaz kızarıklığı en sevmediğim, mahvediyor çocukları
Tuvalet eğitimi için erken değil midir? Keşke öğrense de kurtulsa bezlerden.
Canım genetik olarak ailede varmış o zaman doğal ilaçlardan değil de aile sağlığı merkezlerinin verdiklerini kullansan?
Gribal enfeksiyonu geçirmiş ise antibiyotik niye? Orayı anlamadım.
Bizim de çok düşük olmadığı için bişey demiyorlardı ama bu sefer 1 yaş kontrolünde ısrarla soracağım bakalım ne diyecek çünkü gelişim çağında aslında şuan 11.5 da düşük , bende benim baba tarafında var ama bende yok kan değerlerim iyi benden almadıysa almamıştır diye düşünüyordum ama alabiliyor mu bilmiyorum genetiği çokBizim de babada var canım tasıyıcılık. 3 aylık tedavi sonrası bakacağız yoksa bizde hematolojiye gideceğiz.
Anladim canim ama tavuk çok elzem değil o yüzden takılma. Horoz eti bulabiliyorsan horoz da verebilirsin sanırım tavuktan daha besleyiciymis köyde falan vardir mutlaka. İshal benim korkulu rüyam direk pişik yapiyor bi de Ekini cidden allah korusun toparlamasina sevindimsayfalar benim bulunduğum yere göndermiyorlar tavuk gelene kadar bozulur maalesef
Toparladı çok şükür. Sürekli patates, yoğurt, pirinç yedirdim ama hayatımda öyle bir ishal görmemiştim çok korkuttu
Ateş için sarımsaklı zeytinyağı deneyebilirsin bizde iki saat içinde iki derece düşürdü ateşi. Şu boğaz kızarıklığı en sevmediğim, mahvediyor çocukları
Tuvalet eğitimi için erken değil midir? Keşke öğrense de kurtulsa bezlerden.
Hatırlıyorum pudrayla anca toparlamıştı bir araAnladim canim ama tavuk çok elzem değil o yüzden takılma. Horoz eti bulabiliyorsan horoz da verebilirsin sanırım tavuktan daha besleyiciymis köyde falan vardir mutlaka. İshal benim korkulu rüyam direk pişik yapiyor bi de Ekini cidden allah korusun toparlamasina sevindimwc eğitimi için bebeğin gelişimi ve sinyallerini takip etmekte fayda var, mesela gece bezi de çok dolu olmamali bunlar hep işaret
Ben pek oynamıyorum nadır o da dıl gelısımı ıcın ıste bır seylerı tanıtıyorum kucuk hayvanlar var mesela gosterıyorum ya da kıtap bazen okuyırum. Kendı kendıne oynuyor dolanıyor abısı oyun kurup oynuyor. Sız sız olun cok oynamayın sonra cıdden anneye babaya alısınca ılla benımle oynayın dıyorlar. Buyuk oglum da pandemı ıdı cok fazla oynadım evın ıcınde saklambaç neler neler suan 4.5 yasında halen benımle saklambaç oyna oyun oyna dıyor ve suan kardesı ile karsılastırıyorum da kardesı kendı kendıne uzunca oynuyor ama Abısı 5 10 dk tek oynardı ben oynayayım dıye bana sarardı.Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Birkaç etkinlik sayfasını takibe aldım oralardan baktığım şeyleri yapıyorum. Genelde araba sürüyoruz birlikte, en sevdiği bu.Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Çok mantıklı. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Aslında kendi başına oyun kurmaları çok daha iyi olur ama şu an için uzun süreli olamaz sanırım.Ben pek oynamıyorum nadır o da dıl gelısımı ıcın ıste bır seylerı tanıtıyorum kucuk hayvanlar var mesela gosterıyorum ya da kıtap bazen okuyırum. Kendı kendıne oynuyor dolanıyor abısı oyun kurup oynuyor. Sız sız olun cok oynamayın sonra cıdden anneye babaya alısınca ılla benımle oynayın dıyorlar. Buyuk oglum da pandemı ıdı cok fazla oynadım evın ıcınde saklambaç neler neler suan 4.5 yasında halen benımle saklambaç oyna oyun oyna dıyor ve suan kardesı ile karsılastırıyorum da kardesı kendı kendıne uzunca oynuyor ama Abısı 5 10 dk tek oynardı ben oynayayım dıye bana sarardı.
Ben özel etkinlik falan yapmıyorum canim her hafta değişimli 5-6 oyuncağı oluyor ortada mesela sebze birlestirme oyuncağı var cirtli onu çıkarıyorum onla oynuyor biraz sıkılınca belli ediyor topluyorum legosunu veriyorum gibi. Önce kendi oynamasi için alan veriyorum benim yapmami isteyince bana getiriyor destek oluyorum. Bütün oyuncaklari ayni anda önüne vermiyorum hep tek tek veriyorum böylece dikkat süresi uzuyor daha verimli oynuyor. Konuşturan kartlar var ona birlikte bakiyoruz karttaki sesleri taklit ediyoruz bir de kitaplari çok seviyor sürekli kitaplara bakiyoruz hareketli kitaplarla oynamayi çok seviyor özellikleKizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Ay benzer bişey geçen bi arkadaşımdan duydum 4 yaşında çocuğu yarım saat bile kendi oynamıyormuş sürekli sende benle oyna diyormuş bende dedim sanıyorum o yaşlarda rahatlarım , yok dedi o yaşlardada seni istiyor dedi de , demek ki biraz bize de mi bağlıBen pek oynamıyorum nadır o da dıl gelısımı ıcın ıste bır seylerı tanıtıyorum kucuk hayvanlar var mesela gosterıyorum ya da kıtap bazen okuyırum. Kendı kendıne oynuyor dolanıyor abısı oyun kurup oynuyor. Sız sız olun cok oynamayın sonra cıdden anneye babaya alısınca ılla benımle oynayın dıyorlar. Buyuk oglum da pandemı ıdı cok fazla oynadım evın ıcınde saklambaç neler neler suan 4.5 yasında halen benımle saklambaç oyna oyun oyna dıyor ve suan kardesı ile karsılastırıyorum da kardesı kendı kendıne uzunca oynuyor ama Abısı 5 10 dk tek oynardı ben oynayayım dıye bana sarardı.
Yok canım benım oglum oynuyor cık guzel oyunlar kuruyor uzun uzun oynuyor ama benimle oynamayı cok sevıyor ve sureklı anne ne zaman oyun oynarız dıyor. Gecen yıl dogum yaptım 3.5 yasında yataktayım o bızs oyun kurmusAy benzer bişey geçen bi arkadaşımdan duydum 4 yaşında çocuğu yarım saat bile kendi oynamıyormuş sürekli sende benle oyna diyormuş bende dedim sanıyorum o yaşlarda rahatlarım , yok dedi o yaşlardada seni istiyor dedi de , demek ki biraz bize de mi bağlı
Yaa maşallah iyi yapmışsın canı valla 2 çocukla yoksa napacaktın, Benim 2. De ki en büyük umudum az büyüsün birlikte oynarlar teorisiYok canım benım oglum oynuyor cık guzel oyunlar kuruyor uzun uzun oynuyor ama benimle oynamayı cok sevıyor ve sureklı anne ne zaman oyun oynarız dıyor. Gecen yıl dogum yaptım 3.5 yasında yataktayım o bızs oyun kurmusBen dd kıyamıyordum ama bu yıl restı cektım. Yorgun degılsem ara da 1 defa oynuyorum. Aslında ben pandemı kımseyı gormuyor eglendıreyım derken fazla oynamısım. Sımdı kucuk oglum oyle kendı kendıne guzel oynuyor arabasınu suruyor legolarla kulelerle oynuyor. Yurumesıne ragmen yurume arkadası ıle halen gezmeyı sevıyor. Ben de oyle cok ozel aktıvıte vs yapmayı dusunmuyorum şuan cok abartılmış durumda ve ben pamdemı sebeplı de abarttım dersımı aldım Oyuncak alırken kendıme almıs gıbı heyevanlanırdım oynardık. Sımdı bır oyuncak alıyor kendı uzun uzun oynuyor sonra baslıyor senınle oynayalım. Bu yıl anlattım senin oyun arkadasın degılım annenım okulda arkadaslaırnla oyna anlıyor gecen yıl daha ısrarcıydı
Oynarlar canım benımkıler suan gun ıcınde ıllakı oynuyorlar yanı abısı konusa konusa dahıl edıyorYaa maşallah iyi yapmışsın canı valla 2 çocukla yoksa napacaktın, Benim 2. De ki en büyük umudum az büyüsün birlikte oynarlar teorisi
Havalar güzelleşti biz sık sık dışarı çıkıyoruz etkinlik eskisi gibi fazla yapamıyoruz, kitap her uyku öncesi mutlaka okuyoruz. Sevdiğim bir instagram hesabı var şov olsun diye görsel kasan etkinlikler değil de aylara göre becerilerini belirterek neler oynattığını paylaşıyor, mesela yarın için bir kutuya delik açıp kavanoz kapaklarını atmayı deneteceğim 5 dkda hazırlanır zaten çok basit. Öne çıkanlarda 12.ay diye yazıyor oyunlar.Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Ben de aynı şekilde 3 4 saat en az dışardayım hatta 1 öğünü de dışarda yediriyorumHavalar güzelleşti biz sık sık dışarı çıkıyoruz etkinlik eskisi gibi fazla yapamıyoruz, kitap her uyku öncesi mutlaka okuyoruz. Sevdiğim bir instagram hesabı var şov olsun diye görsel kasan etkinlikler değil de aylara göre becerilerini belirterek neler oynattığını paylaşıyor, mesela yarın için bir kutuya delik açıp kavanoz kapaklarını atmayı deneteceğim 5 dkda hazırlanır zaten çok basit. Öne çıkanlarda 12.ay diye yazıyor oyunlar.
Login • Instagram
12. AY = @hemsireannee06
See Instagram '12. AY' highlights from Gamze Şeyda Kamanlı/Çocuk Hemşiresi/Fizyoterapi (@hemsireannee06)www.instagram.com
Geçen konuşturan bir kitap alacaktim bime gelmişti kadinin teki geldi yanima cocuguyla ne gerek var zaten zamani gelince konuşuyorlar bu sefer de susturmaya çalışacaksin boşver alma dediBen özel etkinlik falan yapmıyorum canim her hafta değişimli 5-6 oyuncağı oluyor ortada mesela sebze birlestirme oyuncağı var cirtli onu çıkarıyorum onla oynuyor biraz sıkılınca belli ediyor topluyorum legosunu veriyorum gibi. Önce kendi oynamasi için alan veriyorum benim yapmami isteyince bana getiriyor destek oluyorum. Bütün oyuncaklari ayni anda önüne vermiyorum hep tek tek veriyorum böylece dikkat süresi uzuyor daha verimli oynuyor. Konuşturan kartlar var ona birlikte bakiyoruz karttaki sesleri taklit ediyoruz bir de kitaplari çok seviyor sürekli kitaplara bakiyoruz hareketli kitaplarla oynamayi çok seviyor özellikle
Iyi ki abisi var büyük rahatlık bence yoksa senin peşini bırakmazdıBen pek oynamıyorum nadır o da dıl gelısımı ıcın ıste bır seylerı tanıtıyorum kucuk hayvanlar var mesela gosterıyorum ya da kıtap bazen okuyırum. Kendı kendıne oynuyor dolanıyor abısı oyun kurup oynuyor. Sız sız olun cok oynamayın sonra cıdden anneye babaya alısınca ılla benımle oynayın dıyorlar. Buyuk oglum da pandemı ıdı cok fazla oynadım evın ıcınde saklambaç neler neler suan 4.5 yasında halen benımle saklambaç oyna oyun oyna dıyor ve suan kardesı ile karsılastırıyorum da kardesı kendı kendıne uzunca oynuyor ama Abısı 5 10 dk tek oynardı ben oynayayım dıye bana sarardı.