2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Geçmişler olsun. Enfeksiyon durumunda kan değeri hatalı çıkabiliyor demişti bizim Dr. Kan değerimiz 9.4 tü ondan bu konuya ben de çok üzülüyorum.
Canım bizim 8. Aydan beri böyle çıkıyor, sizinde düşükmüş benim baba tarafında Akdeniz anemisi taşıyıcılığı var oğlanda da var heralde , o durumda kanı zaten yükseltmek mümkün olmuyor pek, ilk fırsatta bi hematolojiye gidip bunu netleştirmek istiyorum çünkü demiri boşa kullanıyorum yani hiç artmıyor

Doğrudur canım ben yine de denemek istiyorum. Başlarda senin de yaptığın gibi.
Okul işin içine girince hastalık ikiye katlanıyor maalesef
O sayfalar benim bulunduğum yere göndermiyorlar tavuk gelene kadar bozulur maalesef
Toparladı çok şükür. Sürekli patates, yoğurt, pirinç yedirdim ama hayatımda öyle bir ishal görmemiştim çok korkuttu
Ateş için sarımsaklı zeytinyağı deneyebilirsin bizde iki saat içinde iki derece düşürdü ateşi. Şu boğaz kızarıklığı en sevmediğim, mahvediyor çocukları
Tuvalet eğitimi için erken değil midir? Keşke öğrense de kurtulsa bezlerden.
Canım genetik olarak ailede varmış o zaman doğal ilaçlardan değil de aile sağlığı merkezlerinin verdiklerini kullansan?
Gribal enfeksiyonu geçirmiş ise antibiyotik niye? Orayı anlamadım.

Bizim de babada var canım tasıyıcılık. 3 aylık tedavi sonrası bakacağız yoksa bizde hematolojiye gideceğiz.

Ya kanda bi değer hala yüksekmiş yanı devam ediyor dedi,çocukta bişey yok ama burayada yazmıştım ya bu ara gerçekten aşırı huysuzdu

Bizim de babada var canım tasıyıcılık. 3 aylık tedavi sonrası bakacağız yoksa bizde hematolojiye gideceğiz.
Bizim de çok düşük olmadığı için bişey demiyorlardı ama bu sefer 1 yaş kontrolünde ısrarla soracağım bakalım ne diyecek çünkü gelişim çağında aslında şuan 11.5 da düşük , bende benim baba tarafında var ama bende yok kan değerlerim iyi benden almadıysa almamıştır diye düşünüyordum ama alabiliyor mu bilmiyorum genetiği çok

Anladim canim ama tavuk çok elzem değil o yüzden takılma. Horoz eti bulabiliyorsan horoz da verebilirsin sanırım tavuktan daha besleyiciymis köyde falan vardir mutlaka. İshal benim korkulu rüyam direk pişik yapiyor bi de Ekini cidden allah korusun toparlamasina sevindim wc eğitimi için bebeğin gelişimi ve sinyallerini takip etmekte fayda var, mesela gece bezi de çok dolu olmamali bunlar hep işaret

Hatırlıyorum pudrayla anca toparlamıştı bir ara bizim ishal bir gün sürmesine rağmen fena pişik oldu, temizlemeye dokundurmuyordu. Hala tam anlamıyla iyileşmiş değil.

Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?

Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Ben pek oynamıyorum nadır o da dıl gelısımı ıcın ıste bır seylerı tanıtıyorum kucuk hayvanlar var mesela gosterıyorum ya da kıtap bazen okuyırum. Kendı kendıne oynuyor dolanıyor abısı oyun kurup oynuyor. Sız sız olun cok oynamayın sonra cıdden anneye babaya alısınca ılla benımle oynayın dıyorlar. Buyuk oglum da pandemı ıdı cok fazla oynadım evın ıcınde saklambaç neler neler suan 4.5 yasında halen benımle saklambaç oyna oyun oyna dıyor ve suan kardesı ile karsılastırıyorum da kardesı kendı kendıne uzunca oynuyor ama Abısı 5 10 dk tek oynardı ben oynayayım dıye bana sarardı.

Birkaç etkinlik sayfasını takibe aldım oralardan baktığım şeyleri yapıyorum. Genelde araba sürüyoruz birlikte, en sevdiği bu.
Vaktim varsa mutlaka dışarı parka ya da çimenlerin üzerine çıkarıyorum. Orda zaten her şey oyun oluyor.
Çok mantıklı. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Aslında kendi başına oyun kurmaları çok daha iyi olur ama şu an için uzun süreli olamaz sanırım.

Ben özel etkinlik falan yapmıyorum canim her hafta değişimli 5-6 oyuncağı oluyor ortada mesela sebze birlestirme oyuncağı var cirtli onu çıkarıyorum onla oynuyor biraz sıkılınca belli ediyor topluyorum legosunu veriyorum gibi. Önce kendi oynamasi için alan veriyorum benim yapmami isteyince bana getiriyor destek oluyorum. Bütün oyuncaklari ayni anda önüne vermiyorum hep tek tek veriyorum böylece dikkat süresi uzuyor daha verimli oynuyor. Konuşturan kartlar var ona birlikte bakiyoruz karttaki sesleri taklit ediyoruz bir de kitaplari çok seviyor sürekli kitaplara bakiyoruz hareketli kitaplarla oynamayi çok seviyor özellikle

Bugün 40 dk parka götürdüm ve kitap okudum sayılır mı Valla canım oruç beni ezip geçiyor çok bir şey yapamıyorum. Önüne veriyorum kendi bir şeyler yapıyor
Bizimki evi tarumar ediyor daha çok, çekmece boşatıyor. Çekiçle vurmalı bi oyuncak var onu seviyor, halka geçirmeli bir oyun var onu oynuyor. Diğer çocuklar gelince onlar biraz oyalıyorlar sağolsunlar

Ay benzer bişey geçen bi arkadaşımdan duydum 4 yaşında çocuğu yarım saat bile kendi oynamıyormuş sürekli sende benle oyna diyormuş bende dedim sanıyorum o yaşlarda rahatlarım , yok dedi o yaşlardada seni istiyor dedi de , demek ki biraz bize de mi bağlı

Yok canım benım oglum oynuyor cık guzel oyunlar kuruyor uzun uzun oynuyor ama benimle oynamayı cok sevıyor ve sureklı anne ne zaman oyun oynarız dıyor. Gecen yıl dogum yaptım 3.5 yasında yataktayım o bızs oyun kurmusBen dd kıyamıyordum ama bu yıl restı cektım. Yorgun degılsem ara da 1 defa oynuyorum. Aslında ben pandemı kımseyı gormuyor eglendıreyım derken fazla oynamısım. Sımdı kucuk oglum oyle kendı kendıne guzel oynuyor arabasınu suruyor legolarla kulelerle oynuyor. Yurumesıne ragmen yurume arkadası ıle halen gezmeyı sevıyor. Ben de oyle cok ozel aktıvıte vs yapmayı dusunmuyorum şuan cok abartılmış durumda ve ben pamdemı sebeplı de abarttım dersımı aldımOyuncak alırken kendıme almıs gıbı heyevanlanırdım oynardık. Sımdı bır oyuncak alıyor kendı uzun uzun oynuyor sonra baslıyor senınle oynayalım. Bu yıl anlattım senin oyun arkadasın degılım annenım okulda arkadaslaırnla oyna anlıyor gecen yıl daha ısrarcıydı

Son düzenleme:
Yaa maşallah iyi yapmışsın canı valla 2 çocukla yoksa napacaktın, Benim 2. De ki en büyük umudum az büyüsün birlikte oynarlar teorisi

Yaa maşallah iyi yapmışsın canı valla 2 çocukla yoksa napacaktın, Benim 2. De ki en büyük umudum az büyüsün birlikte oynarlar teorisi
Oynarlar canım benımkıler suan gun ıcınde ıllakı oynuyorlar yanı abısı konusa konusa dahıl edıyorAma konusması bıle ıyı gelısımı ıcın.

Havalar güzelleşti biz sık sık dışarı çıkıyoruz etkinlik eskisi gibi fazla yapamıyoruz, kitap her uyku öncesi mutlaka okuyoruz. Sevdiğim bir instagram hesabı var şov olsun diye görsel kasan etkinlikler değil de aylara göre becerilerini belirterek neler oynattığını paylaşıyor, mesela yarın için bir kutuya delik açıp kavanoz kapaklarını atmayı deneteceğim 5 dkda hazırlanır zaten çok basit. Öne çıkanlarda 12.ay diye yazıyor oyunlar.
Login • Instagram

Ben de aynı şekilde 3 4 saat en az dışardayım hatta 1 öğünü de dışarda yediriyorum çocuklarla da oynuyor eve tıkmak istemiyorum bana da yürüyüş oluyor 8 kilo vermişim düşün günde en az 5 km yürüyorum kuzey'le ben de bu tarz bir sayfa takip ediyorum başta bu bebek nasıl yapiyor benim oglum agzina aliyor yapamiyor diyordum ki 3 gündür yapmasına uğraştığım şeyleri yapiyor nasil mutlu oluyor anlatamam yarin denicem ben de bu kavanoz kapagini bakalim yapabilecek mi

Geçen konuşturan bir kitap alacaktim bime gelmişti kadinin teki geldi yanima cocuguyla ne gerek var zaten zamani gelince konuşuyorlar bu sefer de susturmaya çalışacaksin boşver alma dedi
Kitap okuyunca ekin de garip garip sesler çıkararak konuşmaya çalışıyor mu bizimkisi onu çok yapıyor

Iyi ki abisi var büyük rahatlık bence yoksa senin peşini bırakmazdı bazen kendisi oynuyor akşamları yapışıyor bana bırakmıyor ben ağaç o koala dışarda daha rahat ediyorum hep dışarı çıkıyorum o yüzden en azindan çocuklarla oynasin oynamasa bile çocuklari görsün diye. Abisi olsa ne güzel olurdu ama malesef bir abi varsa o da kuzey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…