2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim ki 13 aylık neredeyse aynı sizin dediğiniz gibi hala korkuyor yürümüyor ama tutunarak her yerde geziyor yürüteci kaldırıp yönünü değiştirip yürümeye devam ediyor biz tutup yürütürken bırakıyoruz bazen o tuttuğumuzu sanıyor yürüyor mesela düşmüyor ama korkuyorlar kendilerine güvenleri gelince yürürler az kaldı bence

Kızlar oğlum epey zamandır kakasını yapacağı zaman bir yerlere gizlenip öyle yapıyor. Bunun anlamını bilen var mı?

Kızlar bebeğine atopik dermatit teşhisi konan var mı, benim oğlan bi süredir neşesini kaşıyordu baktım normal bi kaşıma değil 2 doktora götürdüm 1 I anlamadı diğeri direk atopik dedi, krem verdi, kortizonlu değil krem , bugün 3. Gün sürüyorum ama gördüğüm kadarıyla fayda etmedi, başına gelen var mı önerisi olan

Aslında aktivite masası var iterek oynuyor, yine büyük çamaşır sepeti var onu da tutunup kalkıyor ama itince düşer diye müdahale ediyoruz. Deneyeyim bi teşekkür ederim

Bizde aynı böyleyiz henüz yürüme yok yaş çekimimiz var bayramda yürürse zor oluyormuş ondan sonra yürüsün inşallah
Ah bizimde aynı tarihlerde 1 yaş çekimi var, zor oluyormuş yürüdükleri zaman dediğin gibi... Ondan sonra dört gözle yürümesini bekliyorum çünkü artık belim, kollarım pert

Ah bizimde aynı tarihlerde 1 yaş çekimi var, zor oluyormuş yürüdükleri zaman dediğin gibi... Ondan sonra dört gözle yürümesini bekliyorum çünkü artık belim, kollarım pert
Canım benim çektirdiğim yerin fiyat tarifesi değişiyor yürüyen çocukta o kadar yani abartmışlar biraz bence ama evet bende yürüsün istiyorum ya şuan duvarlara falanda tutunup yürüyor bazen düşüyor daha tehlikeli böyle

Kızlar oğlumun emziğinde kan vardı, neyse ki burada birisi yazmıştı diş çıkarken ağzında kan gördüm diye de onu hatırlayıp panik olmadım kimdi hatırlamıyorum ama sağolsun Keyfi yerindeydi zaten hiç canı acımamış sanırım.

Benimki de 6 gün sonra 13 aylık olacak tutunarak tüm evi dolaşıyor ama ellerini bırakınca hop diye oturuyor.

Benim oğluma demişti doktor kulakları, kulak memesi falan çok kuruydu. Atopia kullandık şuan sorun yok

Ben yazmiştim dişinde kan gördüm diye de birisi de diş çıkarken kanamaz demişti tam ordan diş çıkmıştı

Diğer dişlerde yaşamadık ama azı dişinde kanama oldu bizim de canım yağız da ağlamadı acımıyor demekki

Ben yazmiştim dişinde kan gördüm diye de birisi de diş çıkarken kanamaz demişti tam ordan diş çıkmıştı
gayet kanıyor ya , ucu çıkarken kanamadı ama dişin devamı gelirken kanadı, ucunda dişin ittiği et parçası vardı hatta sağol bu arada iyi ki yazmışsın
Diğer dişlerde yaşamadık ama azı dişinde kanama oldu bizim de canım yağız da ağlamadı acımıyor demekki
Evet azı dişi bizim de canım, acımıyor ben de eminim

Kan aldırdık biz de sonunda, babası ve 3 hemşire zor tuttu el kadar bebeyi, çıkınca da bebeğiniz ne kadar güçlüymüş dediler oğlum ve herkes mahvolmuştu, çok ağladı ben de odanın dışında sesini duymaktan fena oldum, istemediği bişey olduğunda gerçekten dev gücü geliyor bebeme, hiç hasta olmasınlar bir daha da kan aldırmak zorunda kalmayalım çok zor işmiş.

Cnm ensesi demiştin sanırım, terlemeden dolayı da kaşınıyor, kumaşı %100 pamuk olan ince şeyler giydir özellikle uyurken o da etki edebilir. Çok geçmiş olsun.
Sadece ensesi canım evet pamuk giydirmeye dikkat ediyorum ama biraz katlanıyor ve terliyor ensesi üstlerini iyice incelttim yatarken inşallah farkeder, çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…