Ya masallah nazar değmesinÇınar 1.5 yasından falandı canım 2. Uykuyu bıraktıgında cunku 1. 5 yasında ıtıbaren sabah uyanma saatı gec olmaya basladı o zaman bıraktı. Çınar gecen seneye kadar oglen uykusu yapıyordu yapmasa cok huysuz olurdu okula baslayınca bıraktı ama halen evde ıse uyur. Benımkılerın işi de uyumak. Öğünlerını vermıssem karınları toksa atıatırma vs yapmazlar. Abısı oyle Yıgıt de oyle olacak gıbı. Alın kıme cekmıs oyleAman yesın yemeyen bebek aşırı zor oluyor. Diş sıkıntısı olmuyor demek Alının cunku diş cıkarırken genelde iştahsızlar
Ay inşallah ya kesmeye çalışacağım artıkİnşallah en yakın zamanda kesersin alin kendiliğinden kesti sağolsun cok iyi oldu benim için
Sade canim altıncı aydan beri veriyorum günde bir bardak
B12 si daima düşük çıkan ben , maşallah oğluna ne yediriyon söyle bizde yiyelimKızlar bebegının B12 sı yuksek cıkan var mı referansta ust sınır 505 Oglumun 978 cıkmıs bır zararı olur mu acaba doktoruna mesaj attım da henuz cevap gelmedi.
Ay canım bır an korktum ben cıdden İnternet işi sıkıntı ordan bakınca korktumB12 si daima düşük çıkan ben , maşallah oğluna ne yediriyon söyle bizde yiyelim
Kesinlikle mide de emilimde bazılarında sorun olduğu için hep düşük çıkıyormuş canım banada öyle açıkladılar, oğlan inşallah bana çekmemiştir yoğurtta sürekli mayalayıp günlük veriyorumAy canım bır an korktum ben cıdden İnternet işi sıkıntı ordan bakınca korktumAma doktoru yazdı normal deger sıkıntı Olmaz dıye. En cok yedıgı yogurt kahvaltıda bıle yogurt Abısının de yuksek bazılarının yapısal sanırım emılım ıyı oluyorsa demek.
Bu hesap da çok güzelmiş, kaydettim hemen bişeyler ama hava çok güzel kapıya gidip ağlıyor hiç evde duramıyoruz artıkBen de aynı şekilde 3 4 saat en az dışardayım hatta 1 öğünü de dışarda yediriyorumçocuklarla da oynuyor eve tıkmak istemiyorum bana da yürüyüş oluyor 8 kilo vermişim düşün günde en az 5 km yürüyorum kuzey'le ben de bu tarz bir sayfa takip ediyorum başta bu bebek nasıl yapiyor benim oglum agzina aliyor yapamiyor diyordum ki 3 gündür yapmasına uğraştığım şeyleri yapiyor nasil mutlu oluyor anlatamam yarin denicem ben de bu kavanoz kapagini bakalim yapabilecek mi
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Her uyandığında 120cc uykudan önce 90cc veriyorum.Kızlar günde kaç kez mama veriyorsunuz
Canım 725 çıktı bizim de ama doktor gayet güzel dedi değerleri bir sıkıntı yok demek ki. Maşallah minnoşuna baya yüksekmiş kebap mı gömüyor her öğün napıyorKızlar bebegının B12 sı yuksek cıkan var mı referansta ust sınır 505 Oglumun 978 cıkmıs bır zararı olur mu acaba doktoruna mesaj attım da henuz cevap gelmedi.
Durumunuz nasıl ?Kızlar moralim çok bozukDr dan geldim perinatolog çağırmıştı arter damarımız tekti diye. Baktı boyu ve kafası normal ama suyumuz çok yükselmiş diyet yapmama rağmen. Karın bölgemiz 10 gün geriydi 3 haftayı bulmuş ve beyinde csp mi dedi neyse işte boşluk varmış tek başına bir anlamı yokmuş ama suyu fazla arteri tek csp de boşlukta var su alalım karnından dedi. Ama kalbinde sıkıntı yok genelde böyle hasta olan bebekte kalbinde sıkıntıda olur dedi. Eğer genetik hastalık varsa kalbini durdururuz dedi bende istemedim suyun alınmasını. Ama elim ayağım titriyor üzüntüden
Doğum yaptınız mı ?Gittik oda baktı suyun çok Yüksek ama bebekte büyüme geriliği var bunlar ters şeyler dedi 32+4 haftalığız ama 1622 gr çocuk karın çevresi 3 hafta geri bunlar genetik bir sıkıntı ihtimali olabilir dedi
Evet dogum yaptı arkadasımızDoğum yaptınız mı ?
Durumu nasılmış bebeği ve kendisi . Korkulacak bi durum yoktur insallahEvet dogum yaptı arkadasımız
Dogunca genetik test yapmıslardı hatırladığım kadarıyla sonuclar ıyı cıkmıstı. Gecmıs mesajlarını okuyabılırsınız yazmıstı detaylı.Durumu nasılmış bebeği ve kendisi . Korkulacak bi durum yoktur insallah
Kusura bakmayın çok eski bi zamanda kayıt oldum ama yeni aktifim geçmiş mesajlar nasıl okunuyor bi fikrim yok . Bebekgi sağlıklı mi doğdu . Benimde suan çok benzer sorunlarım var . Merak içerisindeyim . Cevaplarınız için teşekkür ederimDogunca genetik test yapmıslardı hatırladığım kadarıyla sonuclar ıyı cıkmıstı. Gecmıs mesajlarını okuyabılırsınız yazmıstı detaylı.
Estağfurullah anlıyorum sızı. Bebegı saglıklı ıdı sadece sanırım erken dogmustu ve kılo alamamasını sıkıntı ediyordu. Genetik testlerı de temızdı. Ara ara gırıp yazıyor yazınızı gorunce cevaplayacaktır.Kusura bakmayın çok eski bi zamanda kayıt oldum ama yeni aktifim geçmiş mesajlar nasıl okunuyor bi fikrim yok . Bebekgi sağlıklı mi doğdu . Benimde suan çok benzer sorunlarım var . Merak içerisindeyim . Cevaplarınız için teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum .Estağfurullah anlıyorum sızı. Bebegı saglıklı ıdı sadece sanırım erken dogmustu ve kılo alamamasını sıkıntı ediyordu. Genetik testlerı de temızdı. Ara ara gırıp yazıyor yazınızı gorunce cevaplayacaktır.
Hahahah kısmen haklı benceGeçen konuşturan bir kitap alacaktim bime gelmişti kadinin teki geldi yanima cocuguyla ne gerek var zaten zamani gelince konuşuyorlar bu sefer de susturmaya çalışacaksin boşver alma dedi
Kitap okuyunca ekin de garip garip sesler çıkararak konuşmaya çalışıyor mubizimkisi onu çok yapıyor
Gündüz 1 defa 90 cc, gece uyumadan 90 cc sabaha kadar da bazen 1 bazen 2 90 cc içiyor. Gece beslenmesi işini henüz bitiremedik malesef hastalıklar karışıncaKızlar günde kaç kez mama veriyorsunuz