2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar 1 yaş sendromu başladı galiba bizde. Evdeki bilimum süpürge ve paspaslara takığız. Kendisi ayakta süpürmek silmek istiyor yapamayınca öfke krizlerine giriyor. Yardım da istemiyor asla. İlla kendisi yapacakmış. Boyundan büyük eşyalarla cebelleşiyor dakikalarca Eşimle başta güldük sevimli geldi ama ne yapmamız lazım siz nasıl baş ediyorsunuz bu tarz inatlaşmalarla?

Baş edemiyoruz ailecek çıldırmış durumdayız
Belki yapısı garip gelmiştir bir şeylerin içine de ekleyip verebilirsin yogurt meyve bal gibi
Olabilir canım ben şimdi üç gün gözlemler sonra deneyip deneyip veririm
Ben Tahın bal yapıp verdım ılk defa bugun denedım. Bal bır seylere pekmezden daha guzel tad verıyor ondan artık bal verebıldıgımıze sevındım
Onu da denerim canım ben şu hastalık kürünü yapabilecek olmama sevindim sarımsak bal limon şifa niyetine

Kürlere olan inancımı yıtırdımBence bır işe yaramıyorlar anlık rahatlatıyor

Benim kızım da masanın altına girip yapıyor Ben içgüdüsel olarak tuvaletini insanlar içinde yapmak istemiyor gibi yorumladım
Bir arkadaşım söyledi mahremiyeti öğreniyormuş o yüzden ben görmezden geliyorum rahat rahat yapsın
Kürlere olan inancımı yıtırdımBence bır işe yaramıyorlar anlık rahatlatıyor
Kendimde işe yaradı, önerdiğim kişilerde de işe yaradı. Umarım gerek duymam, oğlumda da ilaçlardan önce denerim mutlaka.

B
Bende oyleydım canım asırı derecede ılk dogala yonelırdım ve eve almadıgım sey kalmadı ama bu yıl oglum krese basladı sureklı hastalık getırdı ve ben daha hasta olmadan kullanmama ragmen hıc işe yaramadılar.

Organik nerde bulabildiniz? Hindide antibiyotik olamaz diyorlar onu bulmak da mesele. Tavuk da güzel bir çeşit oluyor keşke bulabilsek ben küçük bir ilçedeyim tavuk yetiştirenler parayla bile vermiyor.
Instagramda köy tavuğu satan sayfalar var canım ama ben almadim
Ekin'in de boğazları kızarmış ateş ve ishal var nasil oldu sizin toparladı mi?
Benim kızım 11 aylık yürüdü bahsettigin hareketleri yapiyordu o da çok müdahale etme zorlama cesaret gelince birden basliyorlar yürümeye
Kızlar oğlum epey zamandır kakasını yapacağı zaman bir yerlere gizlenip öyle yapıyor. Bunun anlamını bilen var mı?
Tuvalet eğitimine hazır olduğunun işaretlerinden biri canım

Sonucu haber ver canım
Kan verdik , kanı düşük kızlar ya 11.3 çıktı şimdide asla 12 yi görmedik, demir kullanmama rağmen yemesi de kötü değil ette yediriyorum, gribal enfeksiyon geçirmiş kanı düşük bide egzama birleşmiş ağır geçiriyor dedi, hiç bi grip belirtimiz de yok,ilaçları değiştirdi antibiyotik yazdı alerji şurubu yazdı bunlar da ağır geldi kullanmasam mı dedim bilmiyorum , çok moralim bozuldu ya kanına

Geçmişler olsun. Enfeksiyon durumunda kan değeri hatalı çıkabiliyor demişti bizim Dr. Kan değerimiz 9.4 tü ondan bu konuya ben de çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…