- 20 Mart 2011
- 13.706
- 32.217
Bir yaş olduk biz de. Vermek istiyorum ama korkuyordum. Ufak ufak deneyeyimBen 1 aydır falan veriyorum canim. Ilk küçük boyunu aldim bayildi sonra gidip büyük boyunu da aldim
Hangi balı verdiniz acaba organik mi?Ben 1 aydır falan veriyorum canim. Ilk küçük boyunu aldim bayildi sonra gidip büyük boyunu da aldim
Eskiden organik takıntım vardı da şimdi bakmıyorum artık ona. Anavarza bal aldım çiçek balı ama bir daha farkli bir marka alıcam yüksek yayla çiçek balı daha yoğun ve güzel görünüyor.Hangi balı verdiniz acaba organik mi?
ay canim bayilacak kesinlikleBir yaş olduk biz de. Vermek istiyorum ama korkuyordum. Ufak ufak deneyeyim
Hahahha çok güldüm bunaay canim bayilacak kesinlikleben pankeklerin üstüne de sürüp veriyorum cok hoşuna gidiyor senin oğlan ağzının tadını bilir güzel bir şey al
Ay bal midesini bulandırdıay canim bayilacak kesinlikleben pankeklerin üstüne de sürüp veriyorum cok hoşuna gidiyor senin oğlan ağzının tadını bilir güzel bir şey al
Şanslı bu çocuk boşuna demiyorum ağzının tadını biliyor diyeHahahha çok güldüm bunakendi peteğimiz var canım ordan yiyecek, deneyeyim yarın
Belki yapısı garip gelmiştirAy bal midesini bulandırdıpankek üzerine denerim bir sonrakine
Ben Tahın bal yapıp verdım ılk defa bugun denedım. Bal bır seylere pekmezden daha guzel tad verıyor ondan artık bal verebıldıgımıze sevındımAy bal midesini bulandırdıpankek üzerine denerim bir sonrakine
Baş edemiyoruz ailecek çıldırmış durumdayızKızlar 1 yaş sendromu başladı galiba bizde. Evdeki bilimum süpürge ve paspaslara takığız. Kendisi ayakta süpürmek silmek istiyor yapamayınca öfke krizlerine giriyor. Yardım da istemiyor asla. İlla kendisi yapacakmış. Boyundan büyük eşyalarla cebelleşiyor dakikalarcaEşimle başta güldük sevimli geldi ama ne yapmamız lazım siz nasıl baş ediyorsunuz bu tarz inatlaşmalarla?
Olabilir canım ben şimdi üç gün gözlemler sonra deneyip deneyip veririmBelki yapısı garip gelmiştirbir şeylerin içine de ekleyip verebilirsin yogurt meyve bal gibi
Onu da denerim canım ben şu hastalık kürünü yapabilecek olmama sevindimBen Tahın bal yapıp verdım ılk defa bugun denedım. Bal bır seylere pekmezden daha guzel tad verıyor ondan artık bal verebıldıgımıze sevındım
Sonucu haber ver canımBizim de kaşıntı geçmedi kızlar bugün tekrar doktora götüreceğim
Benim kızım da masanın altına girip yapıyorKızlar oğlum epey zamandır kakasını yapacağı zaman bir yerlere gizlenip öyle yapıyor. Bunun anlamını bilen var mı?
Kürlere olan inancımı yıtırdımBaş edemiyoruz ailecek çıldırmış durumdayız
Olabilir canım ben şimdi üç gün gözlemler sonra deneyip deneyip veririm
Onu da denerim canım ben şu hastalık kürünü yapabilecek olmama sevindimsarımsak bal limon şifa niyetine
Bir arkadaşım söyledi mahremiyeti öğreniyormuş o yüzden ben görmezden geliyorum rahat rahat yapsınBenim kızım da masanın altına girip yapıyorBen içgüdüsel olarak tuvaletini insanlar içinde yapmak istemiyor gibi yorumladım
Kendimde işe yaradı, önerdiğim kişilerde de işe yaradı. Umarım gerek duymam, oğlumda da ilaçlardan önce denerim mutlaka.Kürlere olan inancımı yıtırdımBence bır işe yaramıyorlar anlık rahatlatıyor
Bende oyleydım canım asırı derecede ılk dogala yonelırdım ve eve almadıgım sey kalmadı ama bu yıl oglum krese basladı sureklı hastalık getırdı ve ben daha hasta olmadan kullanmama ragmen hıc işe yaramadılar.Bir arkadaşım söyledi mahremiyeti öğreniyormuş o yüzden ben görmezden geliyorum rahat rahat yapsın
Kendimde işe yaradı, önerdiğim kişilerde de işe yaradı. Umarım gerek duymam, oğlumda da ilaçlardan önce denerim mutlaka.
Instagramda köy tavuğu satan sayfalar var canım ama ben almadimOrganik nerde bulabildiniz? Hindide antibiyotik olamaz diyorlar onu bulmak da mesele. Tavuk da güzel bir çeşit oluyor keşke bulabilsek ben küçük bir ilçedeyim tavuk yetiştirenler parayla bile vermiyor.
Ekin'in de boğazları kızarmış ateş ve ishal varKızlar yarım saat içinde dördüncü bezi taktım kıyafetinden çıkıyor o derece sulu ishal olmuş. Başka bir belirti yok şimdilik.
İshal ile başlayan bir hastalık var mı? Üşüttü diye düşünüyorum aslında. Neler yapabilirim?
Benim kızım 11 aylık yürüdü bahsettigin hareketleri yapiyordu o da çok müdahale etme zorlama cesaret gelince birden basliyorlar yürümeyeBebeği yürümeye başlayan var mı? 11 ay 20 günlüğüz, yürüteçle fır dönüyor evi, tutunup kalkıyor ve yine tutunarak geziyor tüm evi ama desteksiz olunca hemen oturuyor. Bazen desteksiz birkaç saniye ayakta duruyor ama adım atmıyor, yada biz yürütmek istediğimizde hemen oturuyor.
Tuvalet eğitimine hazır olduğunun işaretlerinden biri canımKızlar oğlum epey zamandır kakasını yapacağı zaman bir yerlere gizlenip öyle yapıyor. Bunun anlamını bilen var mı?
Kan verdik , kanı düşük kızlar ya 11.3 çıktı şimdide asla 12 yi görmedik, demir kullanmama rağmen yemesi de kötü değil ette yediriyorum, gribal enfeksiyon geçirmiş kanı düşük bide egzama birleşmiş ağır geçiriyor dedi, hiç bi grip belirtimiz de yok,ilaçları değiştirdi antibiyotik yazdı alerji şurubu yazdı bunlar da ağır geldi kullanmasam mı dedim bilmiyorum , çok moralim bozuldu ya kanınaSonucu haber ver canım
Geçmişler olsun. Enfeksiyon durumunda kan değeri hatalı çıkabiliyor demişti bizim Dr. Kan değerimiz 9.4 tü ondan bu konuya ben de çok üzülüyorum.Kan verdik , kanı düşük kızlar ya 11.3 çıktı şimdide asla 12 yi görmedik, demir kullanmama rağmen yemesi de kötü değil ette yediriyorum, gribal enfeksiyon geçirmiş kanı düşük bide egzama birleşmiş ağır geçiriyor dedi, hiç bi grip belirtimiz de yok,ilaçları değiştirdi antibiyotik yazdı alerji şurubu yazdı bunlar da ağır geldi kullanmasam mı dedim bilmiyorum , çok moralim bozuldu ya kanına