2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Valla biz sürekli oyun oynuyoruz canım çünkü oyun istiyor devamlı. Bizim de ortada dört beş oyuncak var bu ara en cok evcilik seti gibi bir oyuncak almıştım onunla oynuyoruz çay yapıyor bana sözde yemek yapıyor ikram ediyor falan baya alıştı buna zaman geçiriyor. Onun dışında kitap okuyoruz bol bol. Mutfakta önüne tencere tava koyuyorum onlarla oyalanıyor buzdolabına magnet yapıştırıyor. Her gün iki saat dışarı çıkmaya başladık parka bayılıyor zaten benim için de iyi oluyor nefes alıyorum.

Gunaydın kızlar ek gıdayı kac ogun verıyorsunuz ve de kac saatte bır her bebek farklı tabı bılıyorum ama aclık surenızı merak ettım buyuduler ya artık aclık surelerı uzamıstır. Bır de anne sutu ya da mama ara öğün mu sayılıyor

Gunaydın kızlar ek gıdayı kac ogun verıyorsunuz ve de kac saatte bır her bebek farklı tabı bılıyorum ama aclık surenızı merak ettım buyuduler ya artık aclık surelerı uzamıstır. Bır de anne sutu ya da mama ara öğün mu sayılıyor
Günaydın canım üç ana öğün alıyor sabah 7 gibi kahvaltı dokuz gibi muz yiyor onda mama içip uyuyor üç saat sonra öğlen yemeği bir saat falan geçince bir bardak kefir yanında kek falan yiyor bazen akşam da yedi gibi akşam yemeği bir saat sonra da mama ve uyku 😴 ❤️

Günaydın canım üç ana öğün alıyor sabah 7 gibi kahvaltı dokuz gibi muz yiyor onda mama içip uyuyor üç saat sonra öğlen yemeği bir saat falan geçince bir bardak kefir yanında kek falan yiyor bazen akşam da yedi gibi akşam yemeği bir saat sonra da mama ve uyku 😴 ❤️
Iyı canım duzenınız cok guzel. Sabah baya erken kalkıyorlar ya onceden yıne 8 de kalkıyordu buyudukce erkene aldılar

Iyı canım duzenınız cok guzel. Sabah baya erken kalkıyorlar ya onceden yıne 8 de kalkıyordu buyudukce erkene aldılar
Sorma bu benim kanayan yaram resmen önceden yedi buçuk gibi kalkardı sekizi falan görürdük bazen şimdi 6-6 buçuk. 😓😓

Sade kefir mi veriyorsunuz meyveli mi

Bu arada yeme duzenımız aynı sayılır ama soyle bır fark var ben ara öğünü zor sıkıstırıyorum bazen yapamıyorum cok erken kalktıgı ıcın uyku bastırıyor mecbur uyutuyorum. Sonra uyanınca oglen yemek ardından yıne uyku basıyor😃 ıkı uyku yapmasak cok huzursuz oluyor.

İnşallah en yakın zamanda kesersin alin kendiliğinden kesti sağolsun cok iyi oldu benim için 🥲

Sade canim altıncı aydan beri veriyorum günde bir bardak
Aha ha Alın de Yıgıt olabılır mı😁 9. Aydan berı asla gece beslenmesı ıstemedı memegı agzına koyunca öğürdu basta uzuldum ama sonra baktım işime gelıyor uyansa da su içip uyuyor

Bu arada yeme duzenımız aynı sayılır ama soyle bır fark var ben ara öğünü zor sıkıstırıyorum bazen yapamıyorum cok erken kalktıgı ıcın uyku bastırıyor mecbur uyutuyorum. Sonra uyanınca oglen yemek ardından yıne uyku basıyor😃 ıkı uyku yapmasak cok huzursuz oluyor.
Yaa alinin de uykuyla işi yok yemek yemeyi daha cok seviyor ben mutfakta iş yaparken falan eline bir şey vermezsem durmuyor 😂😂 Çınar ne zaman bırakmıştı iki uykuyu? İki uyku yaparken alin de ara öğün cok yapamıyordu şimdi öğleden sonra uyku işi bitince akşam olmak bilmiyor yiye yiye duruyoruz 🤣🤣
Aha ha Alın de Yıgıt olabılır mı😁 9. Aydan berı asla gece beslenmesı ıstemedı memegı agzına koyunca öğürdu basta uzuldum ama sonra baktım işime gelıyor uyansa da su içip uyuyor
Ay masallah ya böylesi cok iyi gerçekten deliksiz uyumak kalp ben😂 alin de sabah beş gibi uyanıyor yanımıza alıyoruz elini falan tutunca dalıyor çok şükür 🙌

Yaa alinin de uykuyla işi yok yemek yemeyi daha cok seviyor ben mutfakta iş yaparken falan eline bir şey vermezsem durmuyor 😂😂 Çınar ne zaman bırakmıştı iki uykuyu? İki uyku yaparken alin de ara öğün cok yapamıyordu şimdi öğleden sonra uyku işi bitince akşam olmak bilmiyor yiye yiye duruyoruz 🤣🤣

Ay masallah ya böylesi cok iyi gerçekten deliksiz uyumak kalp ben😂 alin de sabah beş gibi uyanıyor yanımıza alıyoruz elini falan tutunca dalıyor çok şükür 🙌
Çınar 1.5 yasından falandı canım 2. Uykuyu bıraktıgında cunku 1. 5 yasında ıtıbaren sabah uyanma saatı gec olmaya basladı o zaman bıraktı. Çınar gecen seneye kadar oglen uykusu yapıyordu yapmasa cok huysuz olurdu okula baslayınca bıraktı ama halen evde ıse uyur. Benımkılerın işi de uyumak. Öğünlerını vermıssem karınları toksa atıatırma vs yapmazlar. Abısı oyle Yıgıt de oyle olacak gıbı. Alın kıme cekmıs oyle😁😁Aman yesın yemeyen bebek aşırı zor oluyor. Diş sıkıntısı olmuyor demek Alının cunku diş cıkarırken genelde iştahsızlar

Kızlar 1 yaş sendromu başladı galiba bizde. Evdeki bilimum süpürge ve paspaslara takığız. Kendisi ayakta süpürmek silmek istiyor yapamayınca öfke krizlerine giriyor. Yardım da istemiyor asla. İlla kendisi yapacakmış. Boyundan büyük eşyalarla cebelleşiyor dakikalarca😅 Eşimle başta güldük sevimli geldi ama ne yapmamız lazım siz nasıl baş ediyorsunuz bu tarz inatlaşmalarla?
Benim oğlumun da süpürge takıntısı var. Kablosuz süpürgeyi gördü mü ittire ittire bana getiriyor, açmam için

Kizlar bebislerle oyun oynuyor musunuz? Kitap okuyor musunuz? Neler yapıyorsunuz gün içerisinde beraber?
Kitap okumamı ve dinlemeyi çok seviyor. Bebeklikten beri alıştığı için sanırım. Onun dışında oyuncak bırakıyorum önüne, kendi kendine oynuyor

X