2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Fena bir yemekleri tükürme sürecine girdik, artık bir öğünde 4-5 çeşit hazırlıyorum ne yer ne yemez asla kestiremıyorum çünkü, bir onu deniyorum bir onu deliricem artık bugün ilk defa sesimi yükselttim tükürünce sonra çok üzüldüm, iki gün önce bayıla bayıla yediği brokoliyi ya da makarnayı bugün tükürüyor. Yemeyen çocuk ne kadar zor, bir sıkıntısı mı var acaba bir de çığlık atıp ağlamaları vardı tüm gün

Belli ki bir sıkıntısı vardı annesi Diş olabilir o zamanlarda çok huzursuz oluyorlar

Kuzu bu dönem oluyor bu... Benimki de suyu yapıyor... Keşke yemeği yapmasa ama işte her şeyi oyun yapıyorlar...

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bebeğinin uykusu kesintisiz olan var mi, gece beslenmesi ve emzik bıraktıran var mı merak ettim Biz hala gece 1.30 ve sabah 5.30 iki defa beslenmeye devam, emzikte uykuda kullanıyoruz. 1 yaş sonrası önce gece beslenmesini sonra emziği bıraktırma planım var bakalım hayırlısı

Ah canım nerdeee... Olan varsa söylemesin nazar ederim gece 4-5 defa emiyor canım. Dadımız başladığı için ben de bir aya işe başlarım gündüz biberon almıyor o yüzden gece emsin istiyorum 18 ay boyunca kesmicem. Emziği 8 aylıkken vermedim, oğlum da istemedi zaten... İnşallah planın istediğin gibi olur

Tünaydın canım
Ben Alya’ya gün içersinde emzik vermemeye çalışıyorum. Akşam son öğününü 8:30/ 9 gibi veriyorum sabah 7/7:30 a kadar uyuyor 100 cc mama içiyor uykulu bir şekilde sonda tekrar uyuyor 10:30 gibi uyanıyor. Hastalıktan sonra uykuda iyice düzeldi çok şükür. O uyanmadıkça ben de kaldırıp beslemiyorum. Emziği de uykuya daldığında çıkarıyor kendisi ya da bazen ben çıkarıyorum. Böyle böyle emziği bırakır zamanla diye düşünüyorum. Ama diş dönemleri ne zaman bilmiyorum değişiyor o süreçlerde bazen saat başı uyanıyor bu süreçte 10 günü buluyor. Diş çıkarırken anlıyorum ateş olmuyor ama hem huzursuz oluyor hemde yanakları kalemle boyamışım gibi kıpkırmızı oluyor kuruyor yanakları. Pütür pütür oluyor. Onun haricinde uykusu düzene girdi.

maşallah canım sizin uyku iyiymiş bizimkine sabaha kadar mama versen yok içmicem demiyor

maşallah canım sizin uyku iyiymiş bizimkine sabaha kadar mama versen yok içmicem demiyor
Olsun düzene girer benimkisi de suya karşı öyle ne zaman versen sanki o gün su içmemiş gibi içiyor. Yemek sonrası bile aynı Uyku da düzene girer bu aydan sonra. Ablası da gece hep kalkardı ağlayarak 1 yaşından sonra maşallah o gün bugündür aralıksız bıraksan öğlene kadar uyuyor emzirenler için bişey diyemem onlar emzirdiği sürecek bebekler alışkanlık olduğu için gece 2/3 kez kalkıyor. Kardeşiminkisi keyiften kalkıyordu iki yaşına kadar emip emip yatıyordu

ay inşallah canım inşallah yarın sihirli bir değnek değer kızıma

ay inşallah canım inşallah yarın sihirli bir değnek değer kızıma
Herkes öyle diyor ama genelde bir den yaptı birden oldu birden değişti diye. İnşallah öyle olur benimkisi de inşallah adımlamaya başlar sihirli değnek bizim kıza da değsin.

Herkes öyle diyor ama genelde bir den yaptı birden oldu birden değişti diye. İnşallah öyle olur benimkisi de inşallah adımlamaya başlar sihirli değnek bizim kıza da değsin.
inşallah güzel güzel şeyler olsun alya ekinle 2 gün takılsa direk koşmaya başlar

inşallah güzel güzel şeyler olsun alya ekinle 2 gün takılsa direk koşmaya başlar
Bunlar hep yalnızlıktan zaten yatmayı seviyor o yüzden yormuyor kendisini. Oyun gruplarıda hep 1,5 yaştan sonra alıyor. Evime en yakın olanlar öyle. 6/12 ay arası alanlar bana çok uzak kalıyor istanbul trafiğinde yol yapmam gerekiyor o yüzden gidemiyoruz maalesef. Arkadaşıma yakın götürüyor çok memnun. Burda sitede herkes yabani akranı yok çocuğun soğukta parka götürüyorum çocuk yok. Bi ben bir de Aşya terledilmiş sokakta elinde bebesiyle kalmış gibi gözüküyoruz

Keşke ama 4-5 kere emmek için kalkıyor

Gece kesintisiz uyku mu var mı öyle bir şey gerçekten Yağız en az 4-5 kez uyanıyor. 2 saat deliksiz uyursa şükür diyorum :/ Emziği bizimki kendi kendine bıraktı ek gıdaya ilk başladığı zamanlarda nasıl oldu anlamadım almamaya başladı sonra artık büyük istiyor herhalde diye düşündüm 6-18 ay emzik aldım onu da çiğneyip durdu emmedi hiç. O zaman çok zorlanmıştım çünkü emzik elim ayağımdı ama şimdi iyi oldu kendiliğinden bırakması diyorum

Cnm gece uykusundan önce mama içmiyor mu? Akşamüstü uyanınca 120cc sonra akşam yemeği sonra tam uyumadan önce kitap okurken 90cc veriyorum ben. Gece mama veriyorum bu arada 3 gibi ama ben tercih ettiğim için veriyorum, vermesem uyansa da uykuya dönüyor tekrar aslında ama bu sefer de sabah çok erken uyanıyor ondan veriyorum.

Ben yatağa bırakıyorum, kitap okuyayım uyusun diye... Ama sürekli yatak içinde gezinip çığlık atıyor, hiç ciddiye almıyor beni... Nasıl başardın bunu? Bu arada yürüme ne durumda canım, bizimkiler yakın ya merak ediyorum senin oğlunu

İçiyor canim 180 cc akşam 9 da içiyor, gece 1.30 gibi 120 cc sabah 4.30-5.30 civari bi 120 cc daha içiyor 8.30-9.00 civari da uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…