Bu marka alternatifi indirim oluyor sık sık parça sayısı 100 olan 200 olan arabalı setleri varCnm ben de almayı planladıklarımı yazayım, busy board meşguliyet panosu alabilirsin kilitler fermuarlar puzzlelar bir arada tam ince motor gelişimi için ahşap pano veya kumaş çanta şeklinde var, biryerlere de götürmelik olduğundan çanta daha mantıklı geldi bana, yumurta eşleme oyunu var onu da almayı düşünüyorum. Legolara başlayacağım ufaktan, minik bir set lego duplo çiftlik hayvanları almayı düşünüyorum. Pop it aldım çok sevdi parmakla ittirmeyi öğrendi, bir de magna tiles almak istiyorum ileri vadede ama çok pahalı , uygun ama kaliteli alternatifini arıyorum.
Eveeet mutlaka zerdeçal katarım ben deBen de hıc sade yapmam mercimeği ıcıne 1 dıs sarımsakta atarım zerdecalda cok yakısıyor zerdacalsız yapmam
Cızzz öğrettik biz. İstemediğimiz bir şeye yanaştığında veya yaptığında cızzz diyoruz anlıyor yapmıyor..Kızlar minos çok ısırıyor beni her yerimi ısırıyor hem de… ısırma diyorum yok anlamıyor düşünün tişörtü ısırıp yırtıyor napıcam ya sinirlerim bozuldu ve kızdıkça gülüyor oyun sanıyor
Evet canım denedim mercimekle daha dün dediklerinin aynısını yaptım ona kustuMercımek corbası ıle baya bır sebze yedırebılırsın denedın mı bılmıyorum ama ben ıcıne havuc, patates, brokolı atıyorum guzel oluyor
Canım mercimek herkes dedi kurtarır tadı hoşuna gider yok ama bir türlü sevdiremedin önceden yiyordu son 2/3 aydır yemiyor mücver deneyeceğim amaMercimek çorbasının içine katsan canım? Ben artık mercimeği sade yapmıyorum havuç, kereviz, kapya, tatlı patates, soğan hatta sarımsak
Mücver deneyebilirsin, tuzlu kek diyorlar ondan deneyebilirsin
Tarhanayla karıştırmayı denemedim hiç öyle de deneyeyim o zaman bir daha yaptığımda tarhanayı seviyor çok şükürSebze çorbasını pisirince bi kasede tarhanayi erit çorbanın icine dök pisene kadar karıştır bu sekilde yer sebzeli tarhana
Oyun grupları artık çok yaygın benim arkadaşımda görüyor çocuk konuşmayı orda söktü diyebilirim ona da pedagog önermiş konuşmadığı için 2 yaşına gelecek 1 ay sonra. Alyayı da istiyorum ama evime yakın olsun istiyorum bana çok uzak kalıyor en azından yaza kadar götürsem iyi yazın zaten sabit durmuyorum evde. İnşallaj buralarda vardır merkezi yerde oturuyorum araştıracağım yan sokağımda var ama ben instagtamdan baktım 16/14 ay yazıyor inşallah 12 ay da vardır.Çok güzel geçti 3 ay büyüktü gruptakiler ama Derin epey aktif oynadı etkinliklere katıldı diğerleri baktı kaldıbizim de uyku saatimiz yarim saat geç oldu o gün ama eve gelince mis gibi uyudu arkadaşımın yeri zaten hafta içi de serbest oyun alanına götürmeyi düşünüyorum çok sevdi
Sebzeleri değiştirip şunu da deneyebilirsin canım kek tarzı şeyleri ellerine alıp yemeyi de seviyorlar genelde.Canım mercimek herkes dedi kurtarır tadı hoşuna gider yok ama bir türlü sevdiremedin önceden yiyordu son 2/3 aydır yemiyor mücver deneyeceğim ama
Ben de haftada bir değiştiriyorum da emin olamamıştım uzun bir süre mi bebek için diye sağol cnm.Cam rendede rendeleyip veriyorum
Haftada bir değiştiriyorum çarşafını dazaten doğru dürüst yatağında yattığı yok hep yanımızda
Cnm kızdığımız şeyleri yapmadan önce aslında bize bir sn bakıyorlar o bakışı yaptığını anladığın an otoriter ama kızmadan dur demek ve ilgisini dağıtmak gerekiyormuş, kızmak hayır fln demek yerine böyle öneriyorlar.Kızlar minos çok ısırıyor beni her yerimi ısırıyor hem de… ısırma diyorum yok anlamıyor düşünün tişörtü ısırıp yırtıyor napıcam ya sinirlerim bozuldu ve kızdıkça gülüyor oyun sanıyor
Bence de öyle, birinin storysinde gördüm de şaşırdım bir sorayım dedim.Cam rende ile rendeleyip veriyorum şuan bana tehlikeli görünüyor
Aslında 2 de iyi canım. Bence kilo vermez 2 defa yapıyor ise... Benim yemediği zaman 2 günde bir idi.Ne pahalı değil ki artık
Pankekli kakaolu karışım var ekstra hurma da ekledim daha bi güzel oldu. Geçen hafta bir gün yedi onu sonra tekrar yememeye başladı
Ben eline ne verirsem atıyor ya buna da üzülüyorum neden böyle yapıyor diye. Halbuki baştan beri bir şeyler vermeye çalışıyorum
Ben olabilirim demir deposu diye bahsetmiştimpcfl ye. Şifa olsun lezzeti de zaten o biçim
Yoğurda bayılıyor bu ara yediği tek şey yoğurt ve biraz da olsa meyve. Ama sürekli yoğurda alışmasını istemiyorum ben
Tamam bunu not aldım yapayım bakalım inşallah yer
Normalde 4-5 yapardı şimdi 2
Kilo verdi canım. Vermez diye üstüne düşmedim zorlamadım. Dün yaptığım çorbayı içti bugün kahvaltı vermek istedim yemediAslında 2 de iyi canım. Bence kilo vermez 2 defa yapıyor ise... Benim yemediği zaman 2 günde bir idi.
Güzel fikir verdi bu, bu sabah yaptım besleyici olsun diye havuç lor ve yoğurtla yaptım ben azıcık da karbonat pufidik pufidik ekmek kek arası bişey oldu bayıldı bizimki.Sebzeleri değiştirip şunu da deneyebilirsin canım kek tarzı şeyleri ellerine alıp yemeyi de seviyorlar genelde.
Çok sevindim afiyet şifa olsun miniğeGüzel fikir verdi bu, bu sabah yaptım besleyici olsun diye havuç lor ve yoğurtla yaptım ben azıcık da karbonat pufidik pufidik ekmek kek arası bişey oldu bayıldı bizimki.
Evet bakıyor böylr bi bana gülüyor o sıraCnm kızdığımız şeyleri yapmadan önce aslında bize bir sn bakıyorlar o bakışı yaptığını anladığın an otoriter ama kızmadan dur demek ve ilgisini dağıtmak gerekiyormuş, kızmak hayır fln demek yerine böyle öneriyorlar
Aaa üzüldüm yaa... İnşallah düzelir canımKilo verdi canım. Vermez diye üstüne düşmedim zorlamadım. Dün yaptığım çorbayı içti bugün kahvaltı vermek istedim yemediçat pat gidiyoruz bakalım hayırlısı..
Sizin yememe durumu ne kadar sürdü? Tahminen yememe sebebi neydi acaba?
Aman maşallah maşallah hep güzel güzel yesinlerAaa üzüldüm yaa... İnşallah düzelir canımDoktora, süreci anlattığımda hastalıkta tat alma duyuları değişir ve bir ay sürebilir bu durum demişti. Gerçekten de bir ay sürdü ve şuan iyi canım bir haftadır maşallah nazar olmasın darısı yemeyen tüm bebeklere
Bunları doymak için yemiyor canım kemiriyor yemeye çalışıyor ama genellikle çiğnemeden yuttuğu için boğazında kalıyor. Bazen çiğniyor yutuyor bazende çiğnemeden ısırdığını ditek yutuyor. Zaten 3-4 kez ısırsa yutsa yemiyor daha. En azından çorbalarla doyduğunu anlıyorum canım.Sebzeleri değiştirip şunu da deneyebilirsin canım kek tarzı şeyleri ellerine alıp yemeyi de seviyorlar genelde.
Ben de çorba yedirdiğim zaman tamam doydu diyorum. Bunlar da çeşit olsun hep aynı yiyip bıkmasın diye alternatif.Bunları doymak için yemiyor canım kemiriyor yemeye çalışıyor ama genellikle çiğnemeden yuttuğu için boğazında kalıyor. Bazen çiğniyor yutuyor bazende çiğnemeden ısırdığını ditek yutuyor. Zaten 3-4 kez ısırsa yutsa yemiyor daha. En azından çorbalarla doyduğunu anlıyorum canım.
Dişleri çıkmadan bile damaklarıyla çiğneyip ezip yutuyorlar ama benimkisi alışmadı katı verdiğim halde. Yiyor ama çiğnemiyor pek. O yüzden çorbayla tamamlıyorum iyice alışana kadar. En iyi çiğneme zamanı üstten 4 alttan 4 diş çıkardıkları zamanmış. O yüzden yavaş yavaş alıştırıyorum. Çok şükür iştahsız değil. Elbet doya doya çiğnediği zamanlarda gelecekBen de çorba yedirdiğim zaman tamam doydu diyorum. Bunlar da çeşit olsun hep aynı yiyip bıkmasın diye alternatif.
Bazen benim oğlan da çiğnemeden yutuyor, dişi yok diye düşünüyordum ama onla alakalı değil demek ki.