• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Off yine kaçırdım fırsatları ya sen bana whatsappdan yazsan ya koş kaçırma diye 😂 kış için bir montumuz var küçüldü küçülecek idare edebiliriz umarım 😁

Cnm uyku işini nasıl yapacaksın en merak ettiğim o 😁 benimki uyumazsa chucky’ye dönüşür orada 😂
At numarani canim özelden denk geldikçe atarım 🤩

Cnm anı biriktirmek gibisi yok, iyi ki yapmışsınız pandemi öncesi ne güzel 😍 Ama benim oğlum mesela mükemmel uyuyor gece de gündüz de ama bunu her durumda saatini geçirmeden eve gelip uyutmaya borçluyum dışarda uyuttum diyelim 1.5 saat yerine yarım saat uyudu eyvahlar akşam kabus geçiyor sürekli ağlıyor erken uyuyor gece sürekli uyanıyor ertesi sabah da çok erken kalkıyor o günün de saati kayıyor akşam yine huysuzluk ağlamalar fln iki günümüzü etkiliyor bir dışarda uyuttum diye. Bir yandan böyle planlı olmanın sayesinde ben diğer arkadaşlar gibi uyku sorunu hiç yaşamıyorum koyuyorum yatağına pıt uyuyor uyanmıyor hatta ben zorla uyandırıyorum, bir yandan da hiç bir plan yapamıyorum robot gibi saatinde evde olmalıyız doğum günü bile planlayamadım bu yüzden dikkati dağılmıyor valla deli gibi ağlıyor uyku saati geçerse 🙈 Uzun yazmışım pardon 😂 seneye çok istiyorum sanırım bu sene cesaret edemeyeceğime karar verdim.
Woww taktir ve tebrik ettim seni👏
Maşallah diyim ne diyeyim vallahi. Hiç böylesini de duymadım yani uykuları bizimde çok aşırı saçma değil ama seninde biraz fazla mükemmel gibii😄
Evet nasıl alıştırdıysan öyle gider gerçekten bozmak seni zorlayacaksa tabi kendin bilirsin ☺️

Hiç belli olmaz ayakları güçlendi. Bir bakmışsın yürüyor. Bugün bizim babamızın doğum günü. Alp de 2 adım atmaya başladı 💙🤲 Sabah ne yazdım bak akşam ne oldu 🤗
Yaa harika bir hediye 🥲💖 bakalım belki alin de bize bir sürpriz yapar belli mi olur 🫶🫶🫶

Aynen öyle canım bende bir aralar cok takıyordum buraya yazıyordum hep ama şimdi sağlıklı oldugunu ve hiçbir sorunu olmadığını gördükçe rahatladım🙏 Ay ne güzel keşke bende verebilsem biraz😄 kaldım bu kiloda hareketlenince veririm diyordum ama yok güzelce yediğim için zor😄

Ben varım canım şu an ayarlamaya calışıyorum ayrıntıları birazdan yazacağım🥰

Bende öyle düşünüyorum, o kadar erken döndü o kadar erken emekledi ki herkes 9. 10 ayında yürür diyorudu bende heveslenmiştim ama aşırı hızlı emeklemep istediği her şeye kolayca ulaştığı üçin alintoş gibi yürümeye yanaşmıyor😞 olsun nasıl isterlerse öyle yapsınlar sağlıkları yerinde olsun da ama bir parantez açayım😁 doğum gününde yürümesini cok isterim😇

Yaaaa ne güzel 🧿 heveslendim bak şimdi🥹 hadı hayırlısı yoksa salladım selaya yapacağım bizim trakyalılar bilir 😄

Bende böyle düşünüyorum galiba canım🌸
şu anda araştırmalarım sürüyor ayrıntılı anlatacağım inşallah hem birbirimize fikir de vermiş oluruz 😇
Canım iki öğün beslenmeye çalış o şekilde gitti benim yani öğle yemeği yemeye fırsat bulamadım hep bir bardak kefir birkaç badem ceviz falan yiyorum öğlen. O şekilde çok farketmiş🫠🫠

Kızlar bu kitap elinizde yoksa almanızı çok tavsiye ederim bugün bimde denk gelip aldım coook tatlı bir hikaye 🫠🫠 özellikle ayrılık kaygısı açısından. Çocuklar kreşe başlarken vs çok yardımı dokunur. 💖

Eklentiler

• IMG_5661.png
    IMG_5661.png
    358,6 KB · Görüntüleme: 109
Yaaaa ne güzel 🧿 heveslendim bak şimdi🥹 hadı hayırlısı yoksa salladım selaya yapacağım bizim trakyalılar bilir 😄
Biz yaptık valla denk mi geldi bilmiyorum ama Derin ekinden tutup asla yürümeyi istemezdi o günden sonra elinden tutup yürüttük hala bağımsız yürümüyor ama en azından tay tay durabiliyor 🤣🤣

Sürekli takip mi ediyorsunuz bildirim mi geliyor bende bir türlü yakalayamiyorim 🙃
Bildirim gelmiyor canim ben sürekli takip ediyorum. Şimdiden önümüzdeki kış için dolap diziyorum. Indirimde e bebekten çok daha ucuza alıyorum ve kaliteli 🤩 gece kuzey uyandiginda bile onu emzirirken bakiyorum 🤣🤣 bi de indirim dönemi oluyor işte o süre boyunca sürekli takip etmek lazim. Sweat tshirt falan da aldim hep kışın alırsam daha pahali olacak. Sanirim 1 marta kadar indirim var yarim saatte bir kontrol edersen denk gelirsin

Kızlar bu kitap elinizde yoksa almanızı çok tavsiye ederim bugün bimde denk gelip aldım coook tatlı bir hikaye 🫠🫠 özellikle ayrılık kaygısı açısından. Çocuklar kreşe başlarken vs çok yardımı dokunur. 💖
Ayy çok seviyorum bu kitabı bende okudum ama anlamadı tabi😃 ahaha büyüdüğünde en çok okuyacağım kitaplardan olacak bence cünkü okula gidiyorum gitmeyi bir şekilde anlatmam lazım 😒
Biz yaptık valla denk mi geldi bilmiyorum ama Derin ekinden tutup asla yürümeyi istemezdi o günden sonra elinden tutup yürüttük hala bağımsız yürümüyor ama en azından tay tay durabiliyor 🤣🤣
Yaaaa cidden mi😀
Ellerinden tutup derken iki elinden birinden sen birinden baba gibi öi yoksa sen arkasından mı yürüyorsun elleri tutup? Bende hemen bu cumaya yapayım bugün unuttum 😃

Benim oglan geceleri saat başı uyaniyor 2 ay olacak hâla sebebini çözemedim. Karni tok 6 dişi var ama sanki diğerleri de geliyor elimle kontrol ettim dişi hissediyorum . 1 yaşa girmeden çikar mi 7. 8. dişler? Agri kesici de verdim gece ama yok işe yaramadi. Agrisi mi yok niye oluyor çözemedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Canım yağızın 7 aylıktan beri 8 dişi var çıkabilir yani. Bu ara biz de öyleyiz sanırım azı dişleri geliyor. Atak ya da gaz problemi de olabilir
Kızlar nazar boncuğu koyduğu inanamıyorum ama bazı kıslar 1 yaş fotileri çekildi😍
Maşallah minnoşa 🧿 Bizim 1 yaş çekimimiz de çok keyifli geçti 🤩 Bu arada fotoğrafçımız aynı sanırım bu konsepti görmüştüm 😌

Eklentiler

• B1516234-6135-489A-B040-CD4903227124.jpeg
    B1516234-6135-489A-B040-CD4903227124.jpeg
    92,3 KB · Görüntüleme: 90
Ayy çok seviyorum bu kitabı bende okudum ama anlamadı tabi😃 ahaha büyüdüğünde en çok okuyacağım kitaplardan olacak bence cünkü okula gidiyorum gitmeyi bir şekilde anlatmam lazım 😒

Yaaaa cidden mi😀
Ellerinden tutup derken iki elinden birinden sen birinden baba gibi öi yoksa sen arkasından mı yürüyorsun elleri tutup? Bende hemen bu cumaya yapayım bugün unuttum 😃
Birinden ben diğerinden babası 🥰

Bildirim gelmiyor canim ben sürekli takip ediyorum. Şimdiden önümüzdeki kış için dolap diziyorum. Indirimde e bebekten çok daha ucuza alıyorum ve kaliteli 🤩 gece kuzey uyandiginda bile onu emzirirken bakiyorum 🤣🤣 bi de indirim dönemi oluyor işte o süre boyunca sürekli takip etmek lazim. Sweat tshirt falan da aldim hep kışın alırsam daha pahali olacak. Sanirim 1 marta kadar indirim var yarim saatte bir kontrol edersen denk gelirsin
Çok teşekkür ederim

Canım yağızın 7 aylıktan beri 8 dişi var çıkabilir yani. Bu ara biz de öyleyiz sanırım azı dişleri geliyor. Atak ya da gaz problemi de olabilir

Maşallah minnoşa 🧿 Bizim 1 yaş çekimimiz de çok keyifli geçti 🤩 Bu arada fotoğrafçımız aynı sanırım bu konsepti görmüştüm 😌
çok güzel 😍😍 hadi darısı yarın bizim başımıza artık 💕💕

Yaaaa maşallahhh😍 didem dimi😍

IMG_4108.png

Kızlar benim kız hiç uyumuyor gece ya. Sürekli memede yemin ediyorum en uzun uyuduğu ara 1 saat. Yarım saat 15 dk da bir uyanıyor. Çok kötüyüm migrenimde var uykusuzluktan tetikliyor sürekli. Kendisi de uykusuz kalıyor. Geçen bi influcer da gördüm şunu. Hiç kullanan var mı aranızda , alıp kullansam mı yoksa illa doktora mı gitsem sorsam? Bu arada burada doktor muayene ücretleri 1400-1500 bandında 😏 ne oluyor bu ülkeye ya bu fiyat ne anlamıyorum

Kızlar ya , benim hamilelik durumunu kv ye söyledi eşim demiş ki işte nerdeyse üzülür gibi yapmış eşim de nolcak anne ne var falan deyince oğlana üzüldüm ya çok küçük demiş, sonra bana da kızım işte hamileymişsin hayırlı olsun dedi arkasından oğlumda pek küçük ama neyse dedi, annemde benzer bi yorum yaptı zaten de neyse, özetle gıcık oldum ya hayırlı olsun deyin geçin niye bize sanki çocuğumuza ihanet etmişiz gibi hissettiriyorsunuz birde yani bu tamamen bizim elimizde mi ,haksız mıyım bişe de denmiyor insanın canı sıkılıyor yani çocuğuma acınacak ne var zaten hassasım😑

Ay bime bakalım diyorduk şimdi iyice heves ettim gitmem lazım 😂

Kızlar ya , benim hamilelik durumunu kv ye söyledi eşim demiş ki işte nerdeyse üzülür gibi yapmış eşim de nolcak anne ne var falan deyince oğlana üzüldüm ya çok küçük demiş, sonra bana da kızım işte hamileymişsin hayırlı olsun dedi arkasından oğlumda pek küçük ama neyse dedi, annemde benzer bi yorum yaptı zaten de neyse, özetle gıcık oldum ya hayırlı olsun deyin geçin niye bize sanki çocuğumuza ihanet etmişiz gibi hissettiriyorsunuz birde yani bu tamamen bizim elimizde mi ,haksız mıyım bişe de denmiyor insanın canı sıkılıyor yani çocuğuma acınacak ne var zaten hassasım😑

Hayırlı olsun takma kafana ben de acıkcası peş peşe istiyordum şartlardan ötürü erteledim ne var ki bunda ikisi beraber büyür🤩

Hayırlı olsun cnm ☺️ boşver kv ve anneni. Kimsenin gönlünü hoş tutamazsın. Sağlıkla gelsin inşşş. Hayırlı olacak inş aileniz için. Ardarda büyütürsün inşşş. Rabbim eylediyse güzel eylemiştir.

Back