- 12 Kasım 2018
- 5.170
- 7.777
Nerelerdesın nasılsınız canımHayırlı olsun takma kafana ben de acıkcası peş peşe istiyordum şartlardan ötürü erteledim ne var ki bunda ikisi beraber büyür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerelerdesın nasılsınız canımHayırlı olsun takma kafana ben de acıkcası peş peşe istiyordum şartlardan ötürü erteledim ne var ki bunda ikisi beraber büyür
Ay bizde yaaaEvettt çok memnun kaldık
Teşekkür ederim canım hala iyileşmedi zaten dün yine kustu tam iyi oldu diyotum ertesi gün yine aynı şeyler. Hiç iştahı yok zor yediriyorum öğünleriniCanım geçmiş olsun. Benimki de iki haftadır hasta daha bugün kahvaltı yaptı diyebilirim. Direkt iştahları gidiyor ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor.
Kuzum merihkafası var instagramda. Orda kusma ishal gönderisine bir bakar mısın? İnan benimki de üç gün oldu kahvaltıya döneli. Hasta oldukları zaman direk iştaha etki ediyorTeşekkür ederim canım hala iyileşmedi zaten dün yine kustu tam iyi oldu diyotum ertesi gün yine aynı şeyler. Hiç iştahı yok zor yediriyorum öğünlerini
Evdeyim hep minoşla ugrasıyorum sen napıyorsun nasılsınNerelerdesın nasılsınız canım
Aynıyım senınleNasıl yuruyor mu senın kızda yerınde duramayanlardandıEvdeyim hep minoşla ugrasıyorum sen napıyorsun nasılsın
Gecmıs olsun canım muhtemelen salgındır. Isal kusma salgını bu yıl hıc bıtmedı.Teşekkür ederim canım hala iyileşmedi zaten dün yine kustu tam iyi oldu diyotum ertesi gün yine aynı şeyler. Hiç iştahı yok zor yediriyorum öğünlerini
Yok ya yürümüyor ama tutunarak her seyi yapıyor cekmecelerin hepsini bosalttım girmediği delik yok senin ki nasılAynıyım senınleNasıl yuruyor mu senın kızda yerınde duramayanlardandı
İnek sütünü vermeyi düşünmüyorum ben.Kızlar bebişlere inek sütü vermeye başlayan var mı?
Benım Sç1 aydır tutunup kalkmaya basladı o da dolap kapaklarını acıyor boslatıyor. Tehlıkelı kısımlara koruma taktım ona zarar vermeyecek cekmeceler acık oynamasına ızın verıyorum plastık kaplar vs. Bu hafta baya Yurume arkadasıyla dolanmaya basladı. Adım adım yurumeye dogru gıdıyorlar bugunlere sukurYok ya yürümüyor ama tutunarak her seyi yapıyor cekmecelerin hepsini bosalttım girmediği delik yok senin ki nasıl
Yürüme arkadasıyla gidiyor ama tembel ya sürekli sesi açık olcak ki gider yanınaBenım Sç1 aydır tutunup kalkmaya basladı o da dolap kapaklarını acıyor boslatıyor. Tehlıkelı kısımlara koruma taktım ona zarar vermeyecek cekmeceler acık oynamasına ızın verıyorum plastık kaplar vs. Bu hafta baya Yurume arkadasıyla dolanmaya basladı. Adım adım yurumeye dogru gıdıyorlar bugunlere sukur
Bu damlayı uykusu çok bozuk olan bebislere veren doktorlar var 4. Ay atağında ben de incelemistim bitkisel bi icerik melisa falan içinde yani deneyebilirsin belki fayda eder bu şekilde bi yaşam çok zor çünkü anlıyorum seniEki Görüntüle 3381185
Kızlar benim kız hiç uyumuyor gece ya. Sürekli memede yemin ediyorum en uzun uyuduğu ara 1 saat. Yarım saat 15 dk da bir uyanıyor. Çok kötüyüm migrenimde var uykusuzluktan tetikliyor sürekli. Kendisi de uykusuz kalıyor. Geçen bi influcer da gördüm şunu. Hiç kullanan var mı aranızda , alıp kullansam mı yoksa illa doktora mı gitsem sorsam? Bu arada burada doktor muayene ücretleri 1400-1500 bandında
Benim kizin 2-3 gündür ilk gündüz uykusu bozulmaya başladı kisa uyuyor uyaniyor falan ben de tek uykuya mi düşecek diye düşünmeye başladım açıkçası. Normalde 18 ay diye biliyorum ama 12 ayda da tek uykuya düşen bebisler var. Bi yönden iyi tek uykuya düşünce gece uykulari daha iyi oluyormuş inşallah diyelimBebeği tek uykuya geçen var mı? Benim bebeğim düzenli 2 uyku uyurdu. Şimdi ikinci uykuyu uyumayı reddediyor. Daha çok erken gibi ama sizlere de danışmak istedim.
Kuzum normal bu tarz söylemler hassas olduğunu düşünebilseler keşke. Ama şimdi ben de hamile kalsam kesin bizimkiler de böyle söyler. Boşver canını sıkmaKızlar ya , benim hamilelik durumunu kv ye söyledi eşim demiş ki işte nerdeyse üzülür gibi yapmış eşim de nolcak anne ne var falan deyince oğlana üzüldüm ya çok küçük demiş, sonra bana da kızım işte hamileymişsin hayırlı olsun dedi arkasından oğlumda pek küçük ama neyse dedi, annemde benzer bi yorum yaptı zaten de neyse, özetle gıcık oldum ya hayırlı olsun deyin geçin niye bize sanki çocuğumuza ihanet etmişiz gibi hissettiriyorsunuz birde yani bu tamamen bizim elimizde mi ,haksız mıyım bişe de denmiyor insanın canı sıkılıyor yani çocuğuma acınacak ne var zaten hassasım
Uzun süre vermeyi düşünmüyorumKızlar bebişlere inek sütü vermeye başlayan var mı?
Ben de vermicem gittigi yere kadarKızlar bebişlere inek sütü vermeye başlayan var mı?
Maşallah grubun kızları pek prenses pozlar veriyor Ayrıca küçük hanım hiç de zayıf görünmüyor gayet iyi formdaNazar boncuklu bazı arkadaşlaraa selam vermeye geldik
Çok şükür kızlar bugün çekim çok güzel geçti resmen üzerimden beş ton ağırlık kalktı şu an kuş gibi hafifim beni ayrıntıcı takıntılı başaklar çok daha iyi anlar
şimdi yeni derdim doğum günü hadi bakalım gelsin yeni heyecanlar
Yaa gerçekten mi çok sevindim teşekkür ederimMaşallah grubun kızları pek prenses pozlar veriyor Ayrıca küçük hanım hiç de zayıf görünmüyor gayet iyi formda