• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba

Yaa çok güzel 🥰 Maşallah prensesee🧿 bizimde konseptlerden biri buu 😁 cumartesi çekilecek aşırı heyecanlıyım sizinki nasıl geçti? Ne kadara çektirdiniz ayıptırm sorması☺️
Ya inanılmaz bi şekilde çok iyi geçti hareketli ve yürüdüğü için ben bitane bile foto çekilemeyiz diye düşüniyodum ama poz verdi resmen 😂 inşallh sizinki de çok güzel geçer😍

Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba
Çok geçmiş olsun tedavisini bilmiyorum ama sıcak su altında manuel pompayla denedin mi? Sen sağana kadar aç kalmaması için mama vermen gerekir meme reddi yapmaması için de meme ucuna en yakın biberon comotomo onu tavsiye edebilirim.

Çok geçmiş olsun tedavisini bilmiyorum ama sıcak su altında manuel pompayla denedin mi? Sen sağana kadar aç kalmaması için mama vermen gerekir meme reddi yapmaması için de meme ucuna en yakın biberon comotomo onu tavsiye edebilirim.
Teşekkür ederim elektrikli ile sagmaya çalışıyorum. Manuel daha mı iyidir ondan mı alayım

Merhaba geçmiş olsun💐 Bebeğiniz 3 aylık ise boşaltabilir. Ama hızlı geldiği için istemiyorlar. Sağmak bir yere kadar çözüm oluyor. O yüzden emzirmek en iyi çözüm. Elinizle makas yaparak sütün akışını engelleyerek az gelmesini sağlayın. Zaten 2 dk sonra normal akışta gelmeye başlar. Bebeğiniz de keyfine varınca vakumlar.

Sağdıkça sonrasında daha fazla oluyor :KK43: bebek emmeyince de mecbur sağmalı. Sağarken de hepsini sağmayın, mümkün olduğunca sizi rahatsız etmiceği kadarı kalsın. Bu şekilde beyine ihtiyaç fazlası mesajı gider ve daha az üretir.

İnşallah faydalı olur. Tekrar geçmiş olsun 💐💐

Sizin doktorlar benim kızı görse diplomayı yırtarlar demek ki😀 yedi bucuk kilo ile zirvede kendisi😀 marrta gideceğiz bir daha bir yaş kontrolüne ama artık takmıyorum çünkü sıkıyorsa bir şeyler verme yemek yerken bağırış çağırış iştah yerinde ama hareketinden gram tutmuyor günde iki kez de kaka yaptığı için yediği çıkıyor😀
Valla bu kadar harekete kilo vermemeleri mucize eğer boyu uzuyorsa az da kilo alıyorsa hiç takma ben de aynı şekilde takmıyorum 😂 alinle birlikte ben de hareket halindeyim kilo veriyorum sayesinde sağolsun😂

Kızlaaarrr benim Alp cidden çok fena ya :D :D Biliyorsunuz bir zamanlar hep kucaktalardı bizde iş yaptık o şekilde... Şimdi bir bakıyorum Alp yok. Gidiyor çamaşır makinesi, bulaşık, tv hepsini çalıştırıyor :D sen nasıl öğrendin :D :D Görseniz gitara nasıl usta vuruyor aynı şekilde pc ile yazı yazıyor çıt çıt çıt 🤗🧿🤲

Valla bu kadar harekete kilo vermemeleri mucize eğer boyu uzuyorsa az da kilo alıyorsa hiç takma ben de aynı şekilde takmıyorum 😂 alinle birlikte ben de hareket halindeyim kilo veriyorum sayesinde sağolsun😂
Kuzu Alin yürümeye başladı mı? Ne durumda?

Merhaba geçmiş olsun💐 Bebeğiniz 3 aylık ise boşaltabilir. Ama hızlı geldiği için istemiyorlar. Sağmak bir yere kadar çözüm oluyor. O yüzden emzirmek en iyi çözüm. Elinizle makas yaparak sütün akışını engelleyerek az gelmesini sağlayın. Zaten 2 dk sonra normal akışta gelmeye başlar. Bebeğiniz de keyfine varınca vakumlar.

Sağdıkça sonrasında daha fazla oluyor :KK43: bebek emmeyince de mecbur sağmalı. Sağarken de hepsini sağmayın, mümkün olduğunca sizi rahatsız etmiceği kadarı kalsın. Bu şekilde beyine ihtiyaç fazlası mesajı gider ve daha az üretir.

İnşallah faydalı olur. Tekrar geçmiş olsun 💐💐
Çok teşekkür ederim deneyecegim🙏🙏

Cnm bizimki buna bayılıyor pirinçli olanı
Eki Görüntüle 3380089
Sadesinde stok yoktu bundan da alayim 😁
Kızlar dışarıda bir mekanda doğumgünü kutlamayı düşünen var mı? Bana bir akıl verin lütfen; iki tarafın da ailesi gelecek şehirdışından ev çok kalabalık olacak dışarda mı evde mi yapsak diye çok arada kaldım, dışarıda yaparsak bir iki arkadaş da çağırabiliriz evde üstüste insan problemi de olmaz ama dezavantajı öğlen uykudan uyanacak gidicez oraya toplam 3 saat uyanık kalabiliyor, gidicez mekana yarım saat sürer hazırlandık gittik kutladık döndük derken orada sadece toplam 2 saat kalabileceğiz, dönmesek olmaz o kadar kalabalıkta seste orada uyuyamaz dönmek zorunda kalırız eve her türlü iki saat için giyin orayı süsle masraf yap yemekleri ayarladığıma değmez gibi. Evde olursa da o kadar kalabalık ve seste yan odada nasıl uyur onu da düşünüyorum ay çok karışık kafam ya ben ne istiyorum onu da bilmiyorum şu an.
Valla canım bebekler ufakken bu tarz organizasyonlar bana aşırı külfetli ve yorucu geliyor ya. En az 3 yas olarak düşünüyorum ben çünkü çocuklara eziyet ve hastaliklarin inanilmaz fazla olduğu bir dönem bilemiyorum tabi tercih senin ama biz evde olacagiz kayinvalidem ve kayinbabam gelecek bir de annem babam kardesim 7 kişi sadece. Ekine pasta yapicam foto cekicem onlar da hatira cekilir öyle planladim. Gündüz ilk uykusundan uyandiktan sonra olacak sekilde ayarlayacagim akşama birakmadan

Sizin doktorlar benim kızı görse diplomayı yırtarlar demek ki😀 yedi bucuk kilo ile zirvede kendisi😀 marrta gideceğiz bir daha bir yaş kontrolüne ama artık takmıyorum çünkü sıkıyorsa bir şeyler verme yemek yerken bağırış çağırış iştah yerinde ama hareketinden gram tutmuyor günde iki kez de kaka yaptığı için yediği çıkıyor😀
Senin ki yine iyi 2 kez benim ki 4 garanti 5 oluyor bazen kakasi 🤣🤣 günde 5 kere kaka temizledigim oluyor 🤣

Benım buyuk oglum oyleydı halen daha yedıgı gıbı tuvalete gıder ve ne kadar cok yese de pek kılo almıyor. Ama bu kendısıne ılerıde avantaj olacak😁
Sabah emzirdim kakasini yapti sonra kahvalti yapti yine kakasini yapti dedigin gibi ne yese direkt yapıyor. Annem de diyor bu normal degil nesi degil anlamadim doktor normal diyor ☺️☺️ su an 9850 gram ama nerdeyse 2 haftadir ayni kiloda hiç almadi da vermedi de. Zaten kilo takıntım yok şişko olmasinlar da kilo yine alınır 🤩 benim erkek kardesim de hep zayifti annem şort giydirmezdi bacaklari incecik diye 🤣🤣

Valla canım bebekler ufakken bu tarz organizasyonlar bana aşırı külfetli ve yorucu geliyor ya. En az 3 yas olarak düşünüyorum ben çünkü çocuklara eziyet ve hastaliklarin inanilmaz fazla olduğu bir dönem bilemiyorum tabi tercih senin ama biz evde olacagiz kayinvalidem ve kayinbabam gelecek bir de annem babam kardesim 7 kişi sadece. Ekine pasta yapicam foto cekicem onlar da hatira cekilir öyle planladim. Gündüz ilk uykusundan uyandiktan sonra olacak sekilde ayarlayacagim akşama birakmadan
Ya sanki öyle olacak o kadar masraf organizasyon birkaç saat için stres olacak , heryerde uyuyan bir bebek olsa belki tamam ama uyumazsa akşamımız zor geçecek ben de göze alamayacağım galiba gruptan da dışarda kutlayan yok herhalde.

Yok canım şu an koltuklardan tutunup yan yan yengeç gibi sıralıyor 😄 kollarımı açtığımda bana doğru atılıyor ama adım yok öne doğru henüz. Alp napıyor?
Benzer canım. Tutunarak her yere gidiyor. Elleri bırakıp dengede de duruyor. Ama adım yok hala... Bir iki kez bir adım attı sonra istemedi sanırım... Bence bu ay yürümez, 11. Ay bekliyorum🤗

Katılıyorum Deisa Deisa ben de benzer planladım...

Back