• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sabah emzirdim kakasini yapti sonra kahvalti yapti yine kakasini yapti dedigin gibi ne yese direkt yapıyor. Annem de diyor bu normal degil nesi degil anlamadim doktor normal diyor ☺️☺️ su an 9850 gram ama nerdeyse 2 haftadir ayni kiloda hiç almadi da vermedi de. Zaten kilo takıntım yok şişko olmasinlar da kilo yine alınır 🤩 benim erkek kardesim de hep zayifti annem şort giydirmezdi bacaklari incecik diye 🤣🤣
Canım bagırsaklar 2.beyın valla aman kabızlık cekmesın de boylesı ıyı.Ben de Ogluma kaprı tarzı gıydırırdım bacaklardan sebep😁Ama suan daha ıyı toparladı da yıne yemesıne gore almıyor zaten gobeklı sısman cocukta olsun istemem bebekken ınsan sevıyor bıraz toplu bebekte😁Kılosu da gyzel oglunun gıdalarını alması onemlı olan

Ya sanki öyle olacak o kadar masraf organizasyon birkaç saat için stres olacak , heryerde uyuyan bir bebek olsa belki tamam ama uyumazsa akşamımız zor geçecek ben de göze alamayacağım galiba gruptan da dışarda kutlayan yok herhalde.
Canim inan çok yorucu foto cekiminde bile pertimiz çıktı bu tarz seyler zevk alırsan güzel geçiyor bilemedim tabi yine tercih meselesi 😂

Canım bagırsaklar 2.beyın valla aman kabızlık cekmesın de boylesı ıyı.Ben de Ogluma kaprı tarzı gıydırırdım bacaklardan sebep😁Ama suan daha ıyı toparladı da yıne yemesıne gore almıyor zaten gobeklı sısman cocukta olsun istemem bebekken ınsan sevıyor bıraz toplu bebekte😁Kılosu da gyzel oglunun gıdalarını alması onemlı olan
Sizinkinin boku benimkinin gazi bitmiyor 😂

Ben hiç sorun etmiyorum zaten günde 1 saatim bok yikamakla geciyor sol kolum 10 kg tasimaktan kas yapti yemin ederim 🤣🤣🤣 ben de sevmiyorum sisman cocuk ilerde kilolu olursa çok sıkıntı olur böyle iyiler 🙈🙈

Ben hiç sorun etmiyorum zaten günde 1 saatim bok yikamakla geciyor sol kolum 10 kg tasimaktan kas yapti yemin ederim 🤣🤣🤣 ben de sevmiyorum sisman cocuk ilerde kilolu olursa çok sıkıntı olur böyle iyiler 🙈🙈
Katılıyorum kızlar size. Şimdi kollar bacaklar tatlı geliyor ama ek gıda ile obezite yolunda ilerlerler. Sadece anne sütü olsa okey. Bence bebeklerimiz gayet sağlıklı 🧿 kilo olarak da ideal 👌🏻

Katılıyorum kızlar size. Şimdi kollar bacaklar tatlı geliyor ama ek gıda ile obezite yolunda ilerlerler. Sadece anne sütü olsa okey. Bence bebeklerimiz gayet sağlıklı 🧿 kilo olarak da ideal 👌🏻
Var benim öyle tanidiklarim. Bebekken zorla yediriyorlardi, bogum bogumdu kollar bacaklar. Şimdi büyümüşler gerçekten şişmanlar aşırı fazla yiyorlar. Zamaninda büyükleri zorlamasaydı belki o insanlar bu kadar kilolu olmayacakti 🤦🏻‍♀️

Benzer canım. Tutunarak her yere gidiyor. Elleri bırakıp dengede de duruyor. Ama adım yok hala... Bir iki kez bir adım attı sonra istemedi sanırım... Bence bu ay yürümez, 11. Ay bekliyorum🤗
Oy masallah.Bence de canım alinin 12.ayı bulur diye tahmin ediyorum çok isteği yok aşırı hızlı emekliyor o yüzden yürümeye heves etmiyor 🫠 inşallah güzel güzel yürürler zamanında🙏🏻🫶

Oy masallah.Bence de canım alinin 12.ayı bulur diye tahmin ediyorum çok isteği yok aşırı hızlı emekliyor o yüzden yürümeye heves etmiyor 🫠 inşallah güzel güzel yürürler zamanında🙏🏻🫶
Hiç belli olmaz ayakları güçlendi. Bir bakmışsın yürüyor. Bugün bizim babamızın doğum günü. Alp de 2 adım atmaya başladı 💙🤲 Sabah ne yazdım bak akşam ne oldu 🤗

Kızlar dışarıda bir mekanda doğumgünü kutlamayı düşünen var mı? Bana bir akıl verin lütfen; iki tarafın da ailesi gelecek şehirdışından ev çok kalabalık olacak dışarda mı evde mi yapsak diye çok arada kaldım, dışarıda yaparsak bir iki arkadaş da çağırabiliriz evde üstüste insan problemi de olmaz ama dezavantajı öğlen uykudan uyanacak gidicez oraya toplam 3 saat uyanık kalabiliyor, gidicez mekana yarım saat sürer hazırlandık gittik kutladık döndük derken orada sadece toplam 2 saat kalabileceğiz, dönmesek olmaz o kadar kalabalıkta seste orada uyuyamaz dönmek zorunda kalırız eve her türlü iki saat için giyin orayı süsle masraf yap yemekleri ayarladığıma değmez gibi. Evde olursa da o kadar kalabalık ve seste yan odada nasıl uyur onu da düşünüyorum ay çok karışık kafam ya ben ne istiyorum onu da bilmiyorum şu an.

Canım biz çocuklara 2020 Şubatta dışarda doğumgünü yapmıştık, yani sevdiğin dostlarınla güzel bir masa etrafında beraber olmak gerçekten unutulmaz olabilir. Biz de sonrasında pandemi de başladığı için gerçekten güzel bir akşam olarak hatırlıyorum hep. Şimdi olsa yapar mıyım, neden olmasın.. mekan güzel ve organizasyon iyiyse ve o kadar insanı eve toplamak zor olacaksa belki bu sene olmasa bile deneyebilirsiniz. Belki ilerde yani bizimkilerin o zamanki yaşı 5/8 gibi olsa o zaman arkadaşları gelir onlara da değişiklik olur. Benim kaliteli zaman geçirme konusunda bazen masrafı gözüm görmüyor diyebilirim, ama bu seneki fiyatlar da çoktur eminim.

İster evde olsun ister dışarda, 1 günlük uyku kayması sorun olmaz bence. Sonuçta etrafında bir sürü insan, onun da dikkati dağılacaktır mutlaka.

Merhaba anneler zor durumdayim , bebegim 3 aylik göğsümde galaktosel süt kisti olustu. Doktor bugun şırıngayla çekti akşamına tekrar aynı oldu. Göğsüm sert olduğundan bebek tutmak istemiyor makinede sagılmiyor. Masaj yapiyorum gecmiyor. Ne yapmaliyim başına gelen fikri olan var mi acaba

Merhaba çok geçmiş olsun, inşallah şuan daha iyisinizdir?

Bahsettiğiniz kist durumunu yaşamadım ama doktorun müdahale etme durumu yaşayan arkadaşlarım oldu. Zaman zaman ben de süt birikmesi problemi yaşadım. Elle sağmak beni çok rahatlatırdı diyebilirim. Makina ile sağım benim canımı çok yakıyordu, YouTube’dan elle doğru sağım videolarını izleyerek yaparsanız canınız yanmaz inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun 💐

Merhaba çok geçmiş olsun, inşallah şuan daha iyisinizdir?

Bahsettiğiniz kist durumunu yaşamadım ama doktorun müdahale etme durumu yaşayan arkadaşlarım oldu. Zaman zaman ben de süt birikmesi problemi yaşadım. Elle sağmak beni çok rahatlatırdı diyebilirim. Makina ile sağım benim canımı çok yakıyordu, YouTube’dan elle doğru sağım videolarını izleyerek yaparsanız canınız yanmaz inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun 💐
Doktorun müdahalede bulunduğu arkadaşlarinız fayda gördü mü, çok ağrım var herşeyi denedim umudum bitiyor😔

Valla bu kadar harekete kilo vermemeleri mucize eğer boyu uzuyorsa az da kilo alıyorsa hiç takma ben de aynı şekilde takmıyorum 😂 alinle birlikte ben de hareket halindeyim kilo veriyorum sayesinde sağolsun😂
Aynen öyle canım bende bir aralar cok takıyordum buraya yazıyordum hep ama şimdi sağlıklı oldugunu ve hiçbir sorunu olmadığını gördükçe rahatladım🙏 Ay ne güzel keşke bende verebilsem biraz😄 kaldım bu kiloda hareketlenince veririm diyordum ama yok güzelce yediğim için zor😄
Ya sanki öyle olacak o kadar masraf organizasyon birkaç saat için stres olacak , heryerde uyuyan bir bebek olsa belki tamam ama uyumazsa akşamımız zor geçecek ben de göze alamayacağım galiba gruptan da dışarda kutlayan yok herhalde.
Ben varım canım şu an ayarlamaya calışıyorum ayrıntıları birazdan yazacağım🥰
Bende öyle düşünüyorum, o kadar erken döndü o kadar erken emekledi ki herkes 9. 10 ayında yürür diyorudu bende heveslenmiştim ama aşırı hızlı emeklemep istediği her şeye kolayca ulaştığı üçin alintoş gibi yürümeye yanaşmıyor😞 olsun nasıl isterlerse öyle yapsınlar sağlıkları yerinde olsun da ama bir parantez açayım😁 doğum gününde yürümesini cok isterim😇
Hiç belli olmaz ayakları güçlendi. Bir bakmışsın yürüyor. Bugün bizim babamızın doğum günü. Alp de 2 adım atmaya başladı 💙🤲 Sabah ne yazdım bak akşam ne oldu 🤗
Yaaaa ne güzel 🧿 heveslendim bak şimdi🥹 hadı hayırlısı yoksa salladım selaya yapacağım bizim trakyalılar bilir 😄
Canım biz çocuklara 2020 Şubatta dışarda doğumgünü yapmıştık, yani sevdiğin dostlarınla güzel bir masa etrafında beraber olmak gerçekten unutulmaz olabilir. Biz de sonrasında pandemi de başladığı için gerçekten güzel bir akşam olarak hatırlıyorum hep. Şimdi olsa yapar mıyım, neden olmasın.. mekan güzel ve organizasyon iyiyse ve o kadar insanı eve toplamak zor olacaksa belki bu sene olmasa bile deneyebilirsiniz. Belki ilerde yani bizimkilerin o zamanki yaşı 5/8 gibi olsa o zaman arkadaşları gelir onlara da değişiklik olur. Benim kaliteli zaman geçirme konusunda bazen masrafı gözüm görmüyor diyebilirim, ama bu seneki fiyatlar da çoktur eminim.

İster evde olsun ister dışarda, 1 günlük uyku kayması sorun olmaz bence. Sonuçta etrafında bir sürü insan, onun da dikkati dağılacaktır mutlaka.
Bende böyle düşünüyorum galiba canım🌸
şu anda araştırmalarım sürüyor ayrıntılı anlatacağım inşallah hem birbirimize fikir de vermiş oluruz 😇

Kizlar yetisen alir minseo minseo ve benim aldigim mont stokta 350 tl https://www.zara.com/TR/tr/citcit-d...e_sharing_Android&utm_source=red_social_movil iyice pazarcilara döndüm wjjsje
Off yine kaçırdım fırsatları ya sen bana whatsappdan yazsan ya koş kaçırma diye 😂 kış için bir montumuz var küçüldü küçülecek idare edebiliriz umarım 😁
Aynen öyle canım bende bir aralar cok takıyordum buraya yazıyordum hep ama şimdi sağlıklı oldugunu ve hiçbir sorunu olmadığını gördükçe rahatladım🙏 Ay ne güzel keşke bende verebilsem biraz😄 kaldım bu kiloda hareketlenince veririm diyordum ama yok güzelce yediğim için zor😄

Ben varım canım şu an ayarlamaya calışıyorum ayrıntıları birazdan yazacağım🥰

Bende öyle düşünüyorum, o kadar erken döndü o kadar erken emekledi ki herkes 9. 10 ayında yürür diyorudu bende heveslenmiştim ama aşırı hızlı emeklemep istediği her şeye kolayca ulaştığı üçin alintoş gibi yürümeye yanaşmıyor😞 olsun nasıl isterlerse öyle yapsınlar sağlıkları yerinde olsun da ama bir parantez açayım😁 doğum gününde yürümesini cok isterim😇

Yaaaa ne güzel 🧿 heveslendim bak şimdi🥹 hadı hayırlısı yoksa salladım selaya yapacağım bizim trakyalılar bilir 😄

Bende böyle düşünüyorum galiba canım🌸
şu anda araştırmalarım sürüyor ayrıntılı anlatacağım inşallah hem birbirimize fikir de vermiş oluruz 😇
Cnm uyku işini nasıl yapacaksın en merak ettiğim o 😁 benimki uyumazsa chucky’ye dönüşür orada 😂

Cnm anı biriktirmek gibisi yok, iyi ki yapmışsınız pandemi öncesi ne güzel 😍 Ama benim oğlum mesela mükemmel uyuyor gece de gündüz de ama bunu her durumda saatini geçirmeden eve gelip uyutmaya borçluyum dışarda uyuttum diyelim 1.5 saat yerine yarım saat uyudu eyvahlar akşam kabus geçiyor sürekli ağlıyor erken uyuyor gece sürekli uyanıyor ertesi sabah da çok erken kalkıyor o günün de saati kayıyor akşam yine huysuzluk ağlamalar fln iki günümüzü etkiliyor bir dışarda uyuttum diye. Bir yandan böyle planlı olmanın sayesinde ben diğer arkadaşlar gibi uyku sorunu hiç yaşamıyorum koyuyorum yatağına pıt uyuyor uyanmıyor hatta ben zorla uyandırıyorum, bir yandan da hiç bir plan yapamıyorum robot gibi saatinde evde olmalıyız doğum günü bile planlayamadım bu yüzden dikkati dağılmıyor valla deli gibi ağlıyor uyku saati geçerse 🙈 Uzun yazmışım pardon 😂 seneye çok istiyorum sanırım bu sene cesaret edemeyeceğime karar verdim.

Off yine kaçırdım fırsatları ya sen bana whatsappdan yazsan ya koş kaçırma diye 😂 kış için bir montumuz var küçüldü küçülecek idare edebiliriz umarım 😁

Cnm uyku işini nasıl yapacaksın en merak ettiğim o 😁 benimki uyumazsa chucky’ye dönüşür orada 😂
Bizimki 3 mart tam da pazar gününe denk geliyor belediyenin çok güzel bir kafesi evimin cok yakınında sosyal tesis gibi orayla görüştüm kahvaltı olarak anlaştım 11-1 gibi ( uykusu da Allaha emanet çünkü bir defaya mahsus olabilir böyle şeyler dedim) ama ufak bir sorun var tadilata girebiliriz bir hafta sonra arayın tekrar dediler inşallah olur cok beğendim çünkü olmazsa başka bir kafe var orasıda öğretmen bir arkadaşımın tanıdığı orayla konuşacağım

Back