2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimki 3 yaşında kendi istemişti. Hiç acımadan eczanede halletmiştik. Sonra annanesi altın küpe almıştı onu taktık. Kardeşine gebe kalınca eşim bana gebelik hediyesi alırken kızıma da küpe almıştı, şimdi onu hiç çıkarmıyor.

minseo anaokulunda dahi taktı, çekme vs hiç olmadı. Ama anaokulunda nohut küpe taktık. Şimdiki halka şeklinde.

Leedong bu şekilde yapmıştık kızımda küpe olayını

Yaz için bakayım bende şimdiden zira fiyat şimdiden artmış baktığımda yaklaşık 1 ay önce daha uygundu canım aldım aldım

Hakkında hayırlısını dilerim sağlıkla ilerlesin inşallah, zaten ikinci bebek planın varmış. İşte belli olmuyor inan bazen ummadığı anda oluyor insanın bazı şeyler nasip :)
Öyle öyle aman istemeyenler iyi korunun çünkü ikinci gebelik daha kolay oluyormuş , doğruymuş

Ben de Ogluma kolye takmayı cok sevıyordum okula baslayana kadar hep boynundaydı. Baslayınca cıkardım. Boynunda cekerler oglumy bogarlar falan korktum. Aksesuarlara bende korkarım kız olsaydı okul ortamında kupe de taktırmazdım

Hayırlı olsun canım ınsallah her sey senin ıcın daha kolay olur. 2. de yıne olmaz da ugrasırız korkusu da yasamıssınız sanırım. Yanında ıyı bır destekcın olacaksa cok ıyı olur.

Minseocum Hindistan cevizi yağını duydum mideyi rahatlatmak için. Ben haftada üç dört kere veriyorum istersen dene. Sirkeyi de duymuştum ama denemedim. Bizimki de geğirmek değil ama arada bir reflüye bağlı öksürüyor garip işler kusma olmasın da

Tebrikler ne güzel mutlu etmiş seni... İnşallah sağlıklıca bir kızın olur gelişmeleri bize yaz tabii ki

Canım biz zaten konuşmuştuk. Tekrar tebrik ederim. Kolaylıkla gelsin, çok akıllı uslu bir bebek olsun, annesini yormasın çoook amin Gebelikte emziren çok kişi var. Oğlun bırakmak istemedikçe ve senin gücün yettiğince emzir Tahminim bu da erkek bebek, bakalım tutacak mı?

onu da araştırayım iyi geliyorsa veririm, bu arada çocuklarda muz tüketimi reflüsü varsa tetikliyormuş bilgin olsun ekin bu ara çok muz yemişti reflü diyetinde en az 1 ay yasak muz

onu da araştırayım iyi geliyorsa veririm, bu arada çocuklarda muz tüketimi reflüsü varsa tetikliyormuş bilgin olsun ekin bu ara çok muz yemişti reflü diyetinde en az 1 ay yasak muz
Tarhanayı duymuştum da muzu bilmiyordum canım umarım diyete kadar gitmez iş

Canım çok çok sevindim ne mutlu bir haber bu

Artık tecrübe ettin; bir bebeğe gebe kalabilmek, sağlıkla taşıyıp kucağına almak..bunların hepsi birer mucize ve bunu bir kez daha yaşayacaksın. Hem de daha çok tadına vararak. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin.

Karnın büyüyene kadar yaz gelir, oğlanı da alır gezersiniz parklarda. Yazın yedirmesi de daha kolay olur merak etme. Şuan çocuğuna yaptığın en büyük iyilik bu olduğunu da unutma. Hem 2. nin tadını çıkar hem 1. için sevin. Yüreğini ferah tut, Allah yardım edecek inşallah

Var cnm katlanıyor ve tentesi daha büyük ama üzülme hiç çünkü katlaması hiç pratik değil, şurada karşılaştırmışlar

Ay süper çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dünyada bir tek bunu yaşayan sen değilsin emin ol bir sürü bebek var arasında bu kadar az yaş farkı olan beraber büyüyecekler sen çok rahata ermeden ikisini birden çıkartacaksın sonra rahatlayacaksın biz belki de sonradan olduğunda büyüdükten sonra tekrardan geri döneceğiz bazı konulara her şeyin bir zorluğu her şeyin ayrı bir güzelliği var senin de kısmetinde böylesi varmış canım hiç üzülme Rabbine sana verdiği ve mucizeyi en güzel şekilde taşımaya bak bence çünkü sen de zor yollardan geçmişsin emin ol onlar için de çok güzel olur ne kadar az yaş farkı o kadar iyi inşallah ben de bir gün o cesareti ve sağlığı bulup (
Benim de düşük amh bebeğim seninki gibi oldu aynı farklı bir doktora gittik deneyip olmayınca tüpe başlayın demişti sonra hamile olduğumu öğrenmiştim) ayrıca galiba benim bir tane tüpüm de yokmuş doğuştan doğumda fark etmişler) bunu bir şekilde doktor eşime söylemiş onlar da bana söylemişti ama bilerek değil denk gelmişti konunun üzerine o zaman çok düşünmemiştim üzülmeye fırsat bulamadım lohusayım hastanedeyim diye sonra eve geldiğimde de o anlatmadı öyle kapandı gitti konu bi daha da hiç konuşmadık inş kendimde deneyimleyebilirim

Hayırlı olsun canım ınsallah her sey senin ıcın daha kolay olur. 2. de yıne olmaz da ugrasırız korkusu da yasamıssınız sanırım. Yanında ıyı bır destekcın olacaksa cok ıyı olur.
İnşallah canımKaynanamdan umutluyum bunda çok destek olmadı çünkü ben talep etmedim ama ikinci de şart gibi
Tebrikler ne güzel mutlu etmiş seni... İnşallah sağlıklıca bir kızın olur gelişmeleri bize yaz tabii ki
Amin,ederim ederim daha doktor bile görmedi, 2. Rahatlığı
Çok teşekkür ederim canım gerçekten bu kadar hızlı beklemiyordum ama gerçekten mucize yani bu kadar kolay gebe kalmam sanki tüm amh konularına arkadaşlar olur acele etmeyin yazmak istiyorum, sen de inşallah bir daha istediğinde hayırlı zamanda kolaylıkla hamile kalırsın
Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar

Ay inşallah gerçekten öyle sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilmek dünyanın en büyük hediyesi bence de inşallah ilk gebeliğim beni hiç zorlamadı son ay hariç bu da öyle olur

Kızlar oğlumun bu hafta 2.doz menenjit aşısı var. Doktora sordum kızına da yapalım dedi. Kızım 7.5 yaşında. Aile hekimi çok önemsemedi, iyi olur dedi sadece. Sizce kızıma yaptırmalı mıyım?

Burda hekim bir arkadaş vardı. Hatırlayamadım kimdi. Sen de yazarsan çok sevinirim

Bu arada aşının koruması 2 yılmış. 6 yaş öncesi ve 60 yaş sonrası risk grubundaymış. Açıkçası yaptırmak mantıklı gelmedi. Sürekli aşı yaptırmam çünkü... Ama oğlum küçük, ona yaptırıyorum.

Menenjit aşıları tam koruma için 5 doz yapılmalı eğer 5 dozun altında yapılırsa tam koruma sağlamıyor canım ve koruma süresi kısa oluyor. 5 dozda ömür boyu koruma var. Tabi kızın yaşı büyük olduğu için artık 5 doz olamaz hatırlatma dozu gibi bir doz vururlar o da bexero olur diye tahmin ediyorum.

bizim doz uygulaması şu şekilde; (3 doz bexero 2 doz nimenrix olması gerekiyor)
nimenrix
bexero
bexero+nımenrix
bexero

Bu durumda kızımda tam koruma olmuyor. 2 yılda bir canım 6 yaş üstüne. Tam koruma yok. Teşekkürler Bizimki de seninki gibi oğluma...

Artik akşama ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yabancilara bakim neler yediriyorlar fikir olur dedim kararsiz olan varsa buyursun fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_20240124_133012_YouTube.webp
    23 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20240124_133318_YouTube.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20240124_133227_YouTube.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20240124_133201_YouTube.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Evet futbol kalesi basket potasi beyzbol hepsinin bir arada oldugu dijital ekranli olani vardi, vurdukça sayı yaziyor onu almayi düşünüyoruz 1 tane de tam altin eklicem hesabina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…