• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla vücuduna onun isteği haricinde müdahale yapmak istemiyorum. İlerde küpe takmak isterse birlikte gider deldiririz. Misal ben hiç küpe takmam ve kulaklarimda gereksiz 2 delik var 🤷🏻‍♀️ ayrıca küçük çocuklarda güvenlik açısından tehlikeli olduğunu düşünüyorum özellikle kreş dönemi ya da akranlari ile oynarlarken kulağından çekme asılma gibi durumlar çok oluyor
Evet bende o yönden düşündüm ablasına küpe takmadım hala da takmıyor en azından anlamazlar kulaklarını deldireyim dedim şuan bende 1 sene takılı kalsa daha da kapanmaz herhalde delikleri ilerde de takarsa takar. Ablası arada takıyor özel günler olduğunda böyle güzel çocuk küpeleri oluyor. Ama kreş vs gidenler için bence de dediğin gibi tutuş çekme olur hepsi çocuk sonuçta anlamazlar bilemedim ki canım

Aslında Turuncu değil saçları. İlginç bir sarı :KK70: anasına benzemiş saci ama gozleri benzetemedim cok uzuluyorum :KK70: Benim gözlerim mavi-yesil . Oglaninki kahve kızın ki Ela kaldı.

Kızım 3.5 yaşında hala deldirmedim. Arada soruyorum küpe takmak istermisin diye hayır diyor. İstediği zaman deldiririm.
Ya böyle kızıl çocuk duruyor turunçgil çok tatlı ya bayılıyorum bu tonlara ben de. 😍
Bende deldirmek istemezdim ama ileride bilinçlenirse korkudan istemiyorlar böyle geçiyor gidiyor işte. Ablasının deldirdim kaldı 1 sene ye yakın sonra hiç takmadık arada özel günlerde takıyor delikleri kapanmadı. Kararsız kaldım o yüzden

Üzücü bir anı 😂😂

Ay altın gelse yeter zaten bakalım bizimkiler ne getirecek 😂

Hızlı şoför geliyor 🤣

Ocağımıza incir ağacı dikildi diyebilir miyiz 🤣 alintosun dedesi de globber aldı bayılıyor ya gerçekten çok mantıklı bir yatırım güle güle kullansınlar 😍

Ahhahahah erkek analarının kaderi diyebilir miyiz 🤣
Her yanımız araba topla topla bitmiyor ev ama minik elleriyle öyle güzel sürüyor ki hatta en sevdiği uzaktan kumandalilar minik parmaklarla basması çok komik gidince üzülüyor bide 😂

scoot and ride canım bu. ekini bindirdik çok sevdi sürmeye çalışıyor :D yaza oturarak sürer diğer yaza da ayakta inşallah
Yaa bende bundan baktım kararsız kaldım sağlam mi canım nasıl

Her yanımız araba topla topla bitmiyor ev ama minik elleriyle öyle güzel sürüyor ki hatta en sevdiği uzaktan kumandalilar minik parmaklarla basması çok komik gidince üzülüyor bide 😂
Ben de uzaktan kumandalı alayım diyorum canım seninki nasıl bir şey?

Senle konuştuğumuzdan beri epey azaldı canım. Dönemsel miydi anlamadım. Şu an haftada üç dört kez anca oluyordur. 🙏🏻 Sizin nasıl?
Canim yemeklerden sonra geğirme oluyor 1 kere okun haricinde bi belirti yok ama neden gegiriyor diye sürekli düşünme modundayim🙃 reflü için doktorun verdiği ilacı da bulamadik ne depoda ne eczanede var dün 1 çay kasığı sirke verdik sulandırıp bi doktorun videosunda görmüştüm bakalim bi kaç gün düzenli vericem mide asidi düzene girer inşallah
Araba dışında hicbir oyuncakla oynamıyor artık kopekcikler felan hikaye artık ayagiyla itiyor 😂ekintoş hızlı şoför olacak scoterler arabalar felan 😀
Şoför nebahat diyoruz kendisine🤣
Yaa bende bundan baktım kararsız kaldım sağlam mi canım nasıl
Güzel canim biz beğendik sağlam

Kızlar bu ara bebislerinizde gündüz-gece uykudan ağlayarak uyanma olayi var mi? Yürüme ile bir alakası olabilir mi acaba? Yürümeye yeni basladiklarinda uykularinda bozulma oluyor diye okumuştum yoksa yine diş mi geliyor 🦷

Kızlar ben hamile olduğumu öğrendim🙂 Olumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum🌸

Kızlar ben hamile olduğumu öğrendim🙂 Olumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum🌸
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın canım. Nasıl hissettin öğrendiğinde sürpriz bir gebelik miydi? Şu an nasılsın kaç haftalık :dondurma:

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın canım. Nasıl hissettin öğrendiğinde sürpriz bir gebelik miydi? Şu an nasılsın kaç haftalık :dondurma:
Amin canım,buraya da kesin yazmışımdır benim amh düşüklüğüm var tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldım oğluma yumurtaların çok zayıf yaşıma göre demişlerdi hatta amhımdan bile kötü denmişti, bende zaten çok ara vermeyi düşünmüyordum ama hemen de olmaz zaten problemimiz var dedim, bu ay korunmadım ve hemen olmuş gebelik, çok çok şaşırdım çünkü gerçekten doktordan duyduğum şeylere o zaman çok ağlamıştım, tahminim 4 haftalık oğlan küçük emiyor memeye düşkün işler baya karışık ama bi yandan da ikinci mucizem

Amin canım,buraya da kesin yazmışımdır benim amh düşüklüğüm var tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldım oğluma yumurtaların çok zayıf yaşıma göre demişlerdi hatta amhımdan bile kötü denmişti, bende zaten çok ara vermeyi düşünmüyordum ama hemen de olmaz zaten problemimiz var dedim, bu ay korunmadım ve hemen olmuş gebelik, çok çok şaşırdım çünkü gerçekten doktordan duyduğum şeylere o zaman çok ağlamıştım, tahminim 4 haftalık oğlan küçük emiyor memeye düşkün işler baya karışık ama bi yandan da ikinci mucizem
Hakkında hayırlısını dilerim sağlıkla ilerlesin inşallah, zaten ikinci bebek planın varmış. İşte belli olmuyor inan bazen ummadığı anda oluyor insanın bazı şeyler nasip :)

Ben de uzaktan kumandalı alayım diyorum canım seninki nasıl bir şey?
Şundan var canım ama anteni çıkarttım çekim gücü azaldı ama yetiyor bize tehlike ortadan kalkti😂 basması felan da kolay Screenshot_20240124-104320_Hepsiburada.webp

Back