2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızım da öyle aynı yemek bile olsa bizim tabaktan istiyor yaşına yaklaştı zaten bizim yemekleri ona uydurup yapıyorum öyle yiyor çoğu zaman

Ben kullaniyorum ama ekmegin içinde var bunlar, üstüne labne peyniri sürüp veriyorum
Ekmeği kendin mi yapıyorsun hazır tohumlu ekmeklerden mi?
canim makarna kiymali sebzeli mükemmel oluyor dene bence seninkisi kars kaşari da seviyordu içine ekle ohh miss
Afiyet olsun ben pek çorba yapmiyorum ya doyurucu gelmiyor bana
Nasıl aklında kalmış ya evet Kars kaşarı seviyor
Benimkinin iştahı o kadar canım, çok zorlamıyor beni yiyor çok şükür ama fazla fazla yiyen bir bebek değil, doyuyor
Sebzeli makarna üzeri kıyma mı yoksa sebzelerle sos mu?
insan çocukluğuna dair hiç bir şeyi unutmuyor iyi kötü
Assssla unutamıyorum bak bir de çoook sevdiğim bir saatim vardı. Onu da evimizin vitrininden çaldılar, kimin çaldığını bile biliyorum şu an öğretmen unutamıyorum kesinlikle. Hani bazı müziklerin bazı hislere çivilenmesi gibi adeta.
Bizim yemekleri daha zevkli yiyorlar zaten
Ben ona özel pirinç pilavı yapıyorum tek fark tuzsuz olması, yemiyor. Kendi pilavımızdan uzatıyorum yiyor sıpa
Teşekkür ederim, evet götürdüm. İmpetex diye bi krem verdi bakalım
Peki sebep neymiş söyledi mi?
Susam ve çörek otu veriyordum diğerlerine henüz başlamadım. Onları da alıp vereyim
O çocukluğumdaki legoyu bulsam kendime alacağım

Cnm bezelye ve mercimek makarnası aldım ben makarnadan daha besleyici çok da seviyor oğlum. Chiaya da yarın başlıyorum şöyle ıslatıp meyveye katıp vereceğim.

Cnm bezelye ve mercimek makarnası aldım ben makarnadan daha besleyici çok da seviyor oğlum. Chiaya da yarın başlıyorum şöyle ıslatıp meyveye katıp vereceğim.
Bezelye makarnası mı ilk defa duyuyorum nerden aldın canım? Ben de chia bakıyordum almak için

Canım benimkisi yürümediği için henüz uyku sıkıntım yok şu an. Ya dişten ya da dediğin gibi bende duymuştum bir doktordan yürümeye başladıklarında sürekli akılları yürümekte kalıyor gece bile kalkıp yürümek istiyorlarmış. Bence iyice alışınca düzelir canım

Canım hayırlısı olsun çok iyi olmuş bence. İkisini aynı anda büyüteceksin. Benim büyük kızımla Alya arasında yaş farkı var inan peş peşe olsaydı hemen beraber büyüselerdi bende rahat etseydim ama denedim olmadı tüp bebekte yaptım olmadı çok fazla düşük yaptım. Bende bebek olsun diye uğraşmıştım. Hiç stres yapma en fazla 2 sene sonra iyi ki yapmışım diyeceksin. Aradan zaman geçince daha zor oluyor inan bana. Ben yaza giren popomu kışa geri soktum hep peş peşe 2 çocuğum olsun beraber büyüsünler bende birkaç sene sonra rahat ederim diyordum ama gerçekten de öyle olmadı işte. Bunu seni motive etmek için söylemiyorum. Gerçekten de en iyisi peş peşe yapmak eğer 2ya da 3 çocuk istiyorsan. Ama aradan zaman geçince daha zor oluyor. Tecrübe konuşuyor. Şimdi diyorum ki keşke Ablasının peşine hemen yapsaydım ama şartlar el vermedi sonrasında da olmadı. Buna da şükür.
Tebrik ediyorum seni sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucuk

Son düzenleme:
Kızım da öyle aynı yemek bile olsa bizim tabaktan istiyor yaşına yaklaştı zaten bizim yemekleri ona uydurup yapıyorum öyle yiyor çoğu zaman
Bende bazen bizim yemekleri ezip veriyorum ona kıyamlı krnabar vs böyle şeyler yaptığım zaman. Haşlama yapsam veriyorum. Kuru fasülye bile verdin sabaha kadar Mozart gibiyd ama yine de horul horul uyuyordu sevdi bile koca kaseyi yedi

Bizimki de son dönemde böyle, bir şey yedikten hemen sonra kaka yapıyor. Neden böyle oluyor biliyor musun?

Ben biraz takip ettim, tahin yediği ya da benim tahin yediğim gün artıyor kaka sayısı. Sebebi nedir anlamadım

Ay benimki de yürüse de şu kucak işi birazcık azalsa peşinde koşmaya razıyım.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum kollarımda dermanım kalmıyor. Yürüteçe koyuykrum paçama yapışıyor yere koyuyorum sürünüyor sıkışıyor bir yerde yine beni istiyor. Ayaklarının üstüne basıyor ben tutunca ama adım attırınca L harfi gibi ayaklarını öne doğru dikiyor yürümemek için koltuğa tutunup kendisini çekiyot destekle kaldırıyorum geri oturuyor hemen 2/3 saniye duruyor sadece. Benim kız 14 aydan önce yürümez bence çok tembel kız bu ya
Yürüse de rahatlasam ben de artık

Böcek ısırığı olabilir ama yine de bi kan tahlili yapalım dedi yarın çıkacak sonuçları. Bir de dil bağı varmış onun kesilmesi lazımmış basit bi işlem dedi ama canım sıkıldı yine de

Annesi alış artık senin kız anne meyveee anne çaaay diye hizmet bekleyecek belli ki
Şimdiye kadar nasıl fark edilmedi dil bağı? Emziyor muydun? Dil bağı ile bebekler zorlanıyormuş.

Azı dişler diye tahmin ediyorum ben de bakalım altından ne çıkacak
hahaha mozart gibiyken uyuyorsa ne güzel ekin gazı olunca uyanıp bağırıyor pırtlarken
iyi beslendiklerinde kaka sayısı artar diye biliyorum ben eğer ishal vs durum yoksa, ya da yediği besin sindirimi kolaylaştırıyordur

Azı dişler diye tahmin ediyorum ben de bakalım altından ne çıkacak

hahaha mozart gibiyken uyuyorsa ne güzel ekin gazı olunca uyanıp bağırıyor pırtlarken
İnşallah dişlerdendir cnm onlar çıkınca rahat ediyorlar Alya hiç gazdan hiç uyanmıyor sabaha kadar çıkartsa yine de bana mısın demiyor. Belki de rahat çıkarttığı için sancı çekmiyor. Gevşek ya aynen benim kız biraz gevşek o yüzden hep ağırdan alıyor emekle yürüme konuşma vs

Annesi alış artık senin kız anne meyveee anne çaaay diye hizmet bekleyecek belli ki

Şimdiye kadar nasıl fark edilmedi dil bağı? Emziyor muydun? Dil bağı ile bebekler zorlanıyormuş.
Bazıları emerken zorlanıyormuş bazıları da konuşmaya başlayınca bazı harfleri zor söylüyormuş. Biz emerken hiç sıkıntı yaşamadık

Kuru fasulye mercimek brokoli en favori yemekleri kızımın kimyon atıyorum gaz sorunu olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…