Kızım da öyle aynı yemek bile olsa bizim tabaktan istiyor yaşına yaklaştı zaten bizim yemekleri ona uydurup yapıyorum öyle yiyor çoğu zamanBizim sofrada ne varsa onu yiyor artıkçünkü ona özel yapınca bizimkilere sulanıyor hiçbir anlamı kalmıyor yaaa
Aynen öylee canım ona göre yapıyorum zaten ııh yaparak istediğini yiyor çok değişik bir şey oldu bu kız yaa
merak etme az kaldıAy benimki de yürüse de şu kucak işi birazcık azalsa peşinde koşmaya razıyım.
Ekmeği kendin mi yapıyorsun hazır tohumlu ekmeklerden mi?Ben kullaniyorum ama ekmegin içinde var bunlar, üstüne labne peyniri sürüp veriyorum
Nasıl aklında kalmış ya evet Kars kaşarı seviyorcanim makarna kiymali sebzeli mükemmel oluyor dene benceseninkisi kars kaşari da seviyordu içine ekle ohh miss
Afiyet olsun ben pek çorba yapmiyorum ya doyurucu gelmiyor bana
Assssla unutamıyorum bak bir de çoook sevdiğim bir saatim vardı. Onu da evimizin vitrininden çaldılar, kimin çaldığını bile biliyorum şu an öğretmeninsan çocukluğuna dair hiç bir şeyi unutmuyor iyi kötü
Ben ona özel pirinç pilavı yapıyorum tek fark tuzsuz olması, yemiyor. Kendi pilavımızdan uzatıyorum yiyor sıpaBizim yemekleri daha zevkli yiyorlar zaten
Peki sebep neymiş söyledi mi?Teşekkür ederim, evet götürdüm. İmpetex diye bi krem verdi bakalım
Susam ve çörek otu veriyordum diğerlerine henüz başlamadım. Onları da alıp vereyimEvet canım ben veriyorum susamı omletlerde. Chia tohumunu yoğurtla chia puding şeklinde veriyorum muz ekliyorum vs. Kinoa çok faydalı aynı şekilde onu da çorbalarına koyuyorum.
Ya ben de şu an bir geçmişi yad ettim çok fazla kitap okurdum her gelen çocuk aldı götürdü şimdi mesela kimseye kitaplarımı vermem çocukluktan kaldı bu bende. Lego da güzel bir hediye bu arada aline lego duplodan az parçalı bir tane almıştım çok seviyor. Şimdi daha büyüğünü alıcam ben de tren de çok ilgisini çeker eminim seviyorlar böyle oyuncakları
Bezelyeyi olduğu gibi koymuş bunu yiyecek çocuk tanımıyorummakarna listemde hiç olmadı zaten
Cidden ne yapsam düşüncesi insanı yıpratıyor. Az önce sebzeli mercimek çorbası yaptım. Tuz atmadan oğlanınkini ayırdım, biraz ruşeym biraz ilik suyu ekledim.
Baktım hiçbir şey bulamıyorum mis gibi tarhanamız var zaten içinde yok yok
Cnm bezelye ve mercimek makarnası aldım ben makarnadan daha besleyici çok da seviyor oğlum. Chiaya da yarın başlıyorum şöyle ıslatıp meyveye katıp vereceğim.Kızlar bazı fonksiyonel beslenme uzmanları gün içinde tohum tüketmek gerektiğini vurguluyor.
Bebeklerinize susam, çörek otu, keten tohumu, chia tohumu vb kullananınız var mı? Varsa nerelerde nasıl kullanıyorsunuz? Yoksa erken mi?
Bezelye makarnası mı ilk defa duyuyorumCnm bezelye ve mercimek makarnası aldım ben makarnadan daha besleyici çok da seviyor oğlum. Chiaya da yarın başlıyorum şöyle ıslatıp meyveye katıp vereceğim.
Canım benimkisi yürümediği için henüz uyku sıkıntım yok şu an. Ya dişten ya da dediğin gibi bende duymuştum bir doktordan yürümeye başladıklarında sürekli akılları yürümekte kalıyor gece bile kalkıp yürümek istiyorlarmış. Bence iyice alışınca düzelir canımKızlar bu ara bebislerinizde gündüz-gece uykudan ağlayarak uyanma olayi var mi? Yürüme ile bir alakası olabilir mi acaba? Yürümeye yeni basladiklarinda uykularinda bozulma oluyor diye okumuştum yoksa yine diş mi geliyor
Canım hayırlısı olsun çok iyi olmuş bence. İkisini aynı anda büyüteceksin. Benim büyük kızımla Alya arasında yaş farkı var inan peş peşe olsaydı hemen beraber büyüselerdi bende rahat etseydim ama denedim olmadı tüp bebekte yaptım olmadı çok fazla düşük yaptım. Bende bebek olsun diye uğraşmıştım. Hiç stres yapma en fazla 2 sene sonra iyi ki yapmışım diyeceksin. Aradan zaman geçince daha zor oluyor inan bana. Ben yaza giren popomu kışa geri soktumKızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Ben deldirdim 1 ay oldu sanırım
Grubun ilk süslü bebesi ortaya çıktıBen deldirdim 1 ay oldu sanırım
Bende bazen bizim yemekleri ezip veriyorum ona kıyamlı krnabar vs böyle şeyler yaptığım zaman. Haşlama yapsam veriyorum. Kuru fasülye bile verdin sabaha kadar Mozart gibiydKızım da öyle aynı yemek bile olsa bizim tabaktan istiyor yaşına yaklaştı zaten bizim yemekleri ona uydurup yapıyorum öyle yiyor çoğu zaman
Denedim bir kere öyle bizim yemekler hic lezzetli olmadıben alıştım ona ayri yapmaya ben mesela asla kabak kereviz kaşar vs yemem kendimize de yapmam ama ona yapıyorum ben yemiyorum diye o mahrum kalmasın ben ne versem yiyor eşime yaptiklarimi da beraber yiyorlar ama sorun şu ne zaman yese direkt kaka yapiyor 2 dk midede kalmiyor
Ben de aynı şeyi düşünüyorum kollarımda dermanım kalmıyor. Yürüteçe koyuykrum paçama yapışıyorAy benimki de yürüse de şu kucak işi birazcık azalsa peşinde koşmaya razıyım.
Böcek ısırığı olabilir ama yine de bi kan tahlili yapalım dedi yarın çıkacak sonuçları. Bir de dil bağı varmış onun kesilmesi lazımmış basit bi işlem dedi ama canım sıkıldı yine deEkmeği kendin mi yapıyorsun hazır tohumlu ekmeklerden mi?
Nasıl aklında kalmış ya evet Kars kaşarı seviyor
Benimkinin iştahı o kadar canım, çok zorlamıyor beni yiyor çok şükür ama fazla fazla yiyen bir bebek değil, doyuyor
Sebzeli makarna üzeri kıyma mı yoksa sebzelerle sos mu?
Assssla unutamıyorum bak bir de çoook sevdiğim bir saatim vardı. Onu da evimizin vitrininden çaldılar, kimin çaldığını bile biliyorum şu an öğretmenunutamıyorum kesinlikle. Hani bazı müziklerin bazı hislere çivilenmesi gibi adeta.
Ben ona özel pirinç pilavı yapıyorum tek fark tuzsuz olması, yemiyor. Kendi pilavımızdan uzatıyorum yiyor sıpa
Peki sebep neymiş söyledi mi?
Susam ve çörek otu veriyordum diğerlerine henüz başlamadım. Onları da alıp vereyim
O çocukluğumdaki legoyu bulsam kendime alacağım
Annesi alış artık senin kız anne meyveee anne çaaay diye hizmet bekleyecek belli kiBen de aynı şeyi düşünüyorum kollarımda dermanım kalmıyor. Yürüteçe koyuykrum paçama yapışıyoryere koyuyorum sürünüyor sıkışıyor bir yerde yine beni istiyor. Ayaklarının üstüne basıyor ben tutunca ama adım attırınca L harfi gibi ayaklarını öne doğru dikiyor yürümemek için koltuğa tutunup kendisini çekiyot destekle kaldırıyorum geri oturuyor hemen 2/3 saniye duruyor sadece. Benim kız 14 aydan önce yürümez bence çok tembel kız bu ya
Yürüse de rahatlasam ben de artık
Şimdiye kadar nasıl fark edilmedi dil bağı? Emziyor muydun? Dil bağı ile bebekler zorlanıyormuş.Böcek ısırığı olabilir ama yine de bi kan tahlili yapalım dedi yarın çıkacak sonuçları. Bir de dil bağı varmış onun kesilmesi lazımmış basit bi işlem dedi ama canım sıkıldı yine de
Sağlık olsun ona da razıyım olmadı ablasını yollarım mutfağaAnnesi alış artık senin kız anne meyveee anne çaaay diye hizmet bekleyecek belli ki
Azı dişler diye tahmin ediyorum ben de bakalım altından ne çıkacakCanım benimkisi yürümediği için henüz uyku sıkıntım yok şu an. Ya dişten ya da dediğin gibi bende duymuştum bir doktordan yürümeye başladıklarında sürekli akılları yürümekte kalıyor gece bile kalkıp yürümek istiyorlarmış. Bence iyice alışınca düzelir canım
hahaha mozart gibiyken uyuyorsa ne güzelBende bazen bizim yemekleri ezip veriyorum ona kıyamlı krnabar vs böyle şeyler yaptığım zaman. Haşlama yapsam veriyorum. Kuru fasülye bile verdin sabaha kadar Mozart gibiydama yine de horul horul uyuyordu sevdi bile koca kaseyi yedi
iyi beslendiklerinde kaka sayısı artar diye biliyorum ben eğer ishal vs durum yoksa, ya da yediği besin sindirimi kolaylaştırıyordurBizimki de son dönemde böyle, bir şey yedikten hemen sonra kaka yapıyor. Neden böyle oluyor biliyor musun?
Ben biraz takip ettim, tahin yediği ya da benim tahin yediğim gün artıyor kaka sayısı. Sebebi nedir anlamadım
İnşallah dişlerdendir cnm onlar çıkınca rahat ediyorlarAzı dişler diye tahmin ediyorum ben de bakalım altından ne çıkacak
hahaha mozart gibiyken uyuyorsa ne güzelekin gazı olunca uyanıp bağırıyor pırtlarken
Bazıları emerken zorlanıyormuş bazıları da konuşmaya başlayınca bazı harfleri zor söylüyormuş. Biz emerken hiç sıkıntı yaşamadıkAnnesi alış artık senin kız anne meyveee anne çaaay diye hizmet bekleyecek belli ki
Şimdiye kadar nasıl fark edilmedi dil bağı? Emziyor muydun? Dil bağı ile bebekler zorlanıyormuş.
Kuru fasulye mercimek brokoli en favori yemekleri kızımın kimyon atıyorum gaz sorunu olmadiBende bazen bizim yemekleri ezip veriyorum ona kıyamlı krnabar vs böyle şeyler yaptığım zaman. Haşlama yapsam veriyorum. Kuru fasülye bile verdin sabaha kadar Mozart gibiydama yine de horul horul uyuyordu sevdi bile koca kaseyi yedi
Kuzu yok yaşamadım hiçbir sorun. Sadece deldirken ağladı babasıyla adliyeye gidiyoduk az kalsınGrubun ilk süslü bebesi ortaya çıktısıkıntı yaşadın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?