Ben de 2 yaşında deldireceğim canım öyle karar verdim büyüdükçe ağrısı daha çok olur bence, korkusu da öyle Sen de iyi yapmışsın artık eczanelerden kaldırdılar kulak deldirmeyi sanırım kbb uzmanları yapıyor burda.Benimki 3 yaşında kendi istemişti. Hiç acımadan eczanede halletmiştik. Sonra annanesi altın küpe almıştı onu taktık. Kardeşine gebe kalınca eşim bana gebelik hediyesi alırken kızıma da küpe almıştı, şimdi onu hiç çıkarmıyor.
minseo anaokulunda dahi taktı, çekme vs hiç olmadı. Ama anaokulunda nohut küpe taktık. Şimdiki halka şeklinde.
Leedong bu şekilde yapmıştık kızımda küpe olayını
Kendinize ne yapiyorsan onu yedirseneArtik akşama ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yabancilara bakim neler yediriyorlar fikir olur dedim kararsiz olan varsa buyursun fikir olur
Bezelyeyi olduğu gibi koymuş bunu yiyecek çocuk tanımıyorumArtik akşama ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yabancilara bakim neler yediriyorlar fikir olur dedim kararsiz olan varsa buyursun fikir olur
Çok hoşEvet futbol kalesi basket potasi beyzbol hepsinin bir arada oldugu dijital ekranli olani vardi, vurdukça sayı yaziyor onu almayi düşünüyoruz 1 tane de tam altin eklicem hesabina
Ya sen bunu sorunca benim içim ufak bir cız etti biliyor musunKızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Zaten bizim türk mutfagi daha zengin ama çocuk bizim yediklerimizi yerse 2 yasinda basur olurKendinize ne yapiyorsan onu yedirseneben yabancilarin menüleri sevmiyorum bizim türk mutfağı kesinlikle daha zengin ve besleyici
Ben kullaniyorum ama ekmegin içinde var bunlar, üstüne labne peyniri sürüp veriyorumKızlar bazı fonksiyonel beslenme uzmanları gün içinde tohum tüketmek gerektiğini vurguluyor.
Bebeklerinize susam, çörek otu, keten tohumu, chia tohumu vb kullananınız var mı? Varsa nerelerde nasıl kullanıyorsunuz? Yoksa erken mi?
canim makarna kiymali sebzeli mükemmel oluyor dene benceBezelyeyi olduğu gibi koymuş bunu yiyecek çocuk tanımıyorummakarna listemde hiç olmadı zaten
Cidden ne yapsam düşüncesi insanı yıpratıyor. Az önce sebzeli mercimek çorbası yaptım. Tuz atmadan oğlanınkini ayırdım, biraz ruşeym biraz ilik suyu ekledim.
Baktım hiçbir şey bulamıyorum mis gibi tarhanamız var zaten içinde yok yok
kız baharatını tuzunu atmadan ayır bir tabak neden basur olsun hahahahZaten bizim türk mutfagi daha zengin ama çocuk bizim yediklerimizi yerse 2 yasinda basur olur
insan çocukluğuna dair hiç bir şeyi unutmuyor iyi kötüYa sen bunu sorunca benim içim ufak bir cız etti biliyor musun
Küçükken kocaman bir Lego setim vardı. Eksiksiz tüm parçalarıyla, yeşil plakası, ev çatısı, sarı pencereleri aklınıza gelebilecek her şey. Oyuncaklarını paylaşmayı çok seven bir çocuktum, her gelen bir parçayı aldı götürdü habersiz tabi.
Öyle öyle o Lego setinden geriye kalanlarla sadece bir ev yapabilmiş, onu da evimizin en yüksek yeri olan vitrinin tepesine koymuştum. Oynamaz gider gelir bakardım
Çocukluğuma götürdün beni
Şu sesli trenler varya çuf çuf giden, onlardan almayı çok istiyorum ama biraz daha aklı erdiğinde
Bizim yemekleri daha zevkli yiyorlar zatenBezelyeyi olduğu gibi koymuş bunu yiyecek çocuk tanımıyorummakarna listemde hiç olmadı zaten
Cidden ne yapsam düşüncesi insanı yıpratıyor. Az önce sebzeli mercimek çorbası yaptım. Tuz atmadan oğlanınkini ayırdım, biraz ruşeym biraz ilik suyu ekledim.
Baktım hiçbir şey bulamıyorum mis gibi tarhanamız var zaten içinde yok yok
Teşekkür ederim, evet götürdüm. İmpetex diye bi krem verdi bakalımAh geliyor gelmekte olan
Geçmiş olsun, götürdünuz mu doktora ? Benim büyük oğlumun sivri sinek , böcek vs alerjisi var ısırınca böyle ucu irinli şekilde şişip kabarıyor. Sizin de öyle olabilir mi acaba
3 tekerlekli ebeveyn kontrolü olan bisiklet aldık biz, yaza güzel olur diye düşündüm
Doğru olanın da bu olduğunu söylüyor aslında uzmanlar.
Ay nasıl oldu, çok üzücü bir şey
Bizim sofrada ne varsa onu yiyor artıkArtik akşama ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yabancilara bakim neler yediriyorlar fikir olur dedim kararsiz olan varsa buyursun fikir olur
Aynen öylee canım ona göre yapıyorum zaten ııh yaparak istediğini yiyor çok değişik bir şey oldu bu kız yaaBizim yemekleri daha zevkli yiyorlar zaten
Aynen öyleler ve bizim farklı bişey yediğimizi anlıyorlarBizim sofrada ne varsa onu yiyor artıkçünkü ona özel yapınca bizimkilere sulanıyor hiçbir anlamı kalmıyor yaaa
Aynen öylee canım ona göre yapıyorum zaten ııh yaparak istediğini yiyor çok değişik bir şey oldu bu kız yaa
Ay benimki de yürüse de şu kucak işi birazcık azalsa peşinde koşmaya razıyım.Yürüsünler bence ya yürüyene kadar olan evre ayrı dert çünküEn olayli evre şu yürüme onu hallettiler mi sanki geriye pek bişi kalmıyor bu arada kocaman poposu ile minik adımlar atarak penguen gibi ilerliyor
İlk kimden hamileyim haberi gelir acaba diye düşündüm dün bugün bunu gördümKızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Denedim bir kere öyle bizim yemekler hic lezzetli olmadıkız baharatını tuzunu atmadan ayır bir tabak neden basur olsun hahahah
Allahtan ne versem yiyor o konuda sıkıntı çekmiyorum ama dedigin gibi bizimkileri de yiyorBizim sofrada ne varsa onu yiyor artıkçünkü ona özel yapınca bizimkilere sulanıyor hiçbir anlamı kalmıyor yaaa
Aynen öylee canım ona göre yapıyorum zaten ııh yaparak istediğini yiyor çok değişik bir şey oldu bu kız yaa
Ben deldirdim 1 ay oldu sanırımKızlar bebişlerin kulaklarını deldirdiniz mi? Ya da ne zaman deldirmeye düşünüyorsunuz?
HarikaEvet futbol kalesi basket potasi beyzbol hepsinin bir arada oldugu dijital ekranli olani vardi, vurdukça sayı yaziyor onu almayi düşünüyoruz 1 tane de tam altin eklicem hesabina
Evet canım ben veriyorum susamı omletlerde. Chia tohumunu yoğurtla chia puding şeklinde veriyorum muz ekliyorum vs. Kinoa çok faydalı aynı şekilde onu da çorbalarına koyuyorum.Kızlar bazı fonksiyonel beslenme uzmanları gün içinde tohum tüketmek gerektiğini vurguluyor.
Bebeklerinize susam, çörek otu, keten tohumu, chia tohumu vb kullananınız var mı? Varsa nerelerde nasıl kullanıyorsunuz? Yoksa erken mi?
Ya sen bunu sorunca benim içim ufak bir cız etti biliyor musun
Küçükken kocaman bir Lego setim vardı. Eksiksiz tüm parçalarıyla, yeşil plakası, ev çatısı, sarı pencereleri aklınıza gelebilecek her şey. Oyuncaklarını paylaşmayı çok seven bir çocuktum, her gelen bir parçayı aldı götürdü habersiz tabi.
Öyle öyle o Lego setinden geriye kalanlarla sadece bir ev yapabilmiş, onu da evimizin en yüksek yeri olan vitrinin tepesine koymuştum. Oynamaz gider gelir bakardım
Çocukluğuma götürdün beni
Şu sesli trenler varya çuf çuf giden, onlardan almayı çok istiyorum ama biraz daha aklı erdiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?