2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de 2 yaşında deldireceğim canım öyle karar verdim büyüdükçe ağrısı daha çok olur bence, korkusu da öyle Sen de iyi yapmışsın artık eczanelerden kaldırdılar kulak deldirmeyi sanırım kbb uzmanları yapıyor burda.

Artik akşama ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yabancilara bakim neler yediriyorlar fikir olur dedim kararsiz olan varsa buyursun fikir olur
Bezelyeyi olduğu gibi koymuş bunu yiyecek çocuk tanımıyorum makarna listemde hiç olmadı zaten
Cidden ne yapsam düşüncesi insanı yıpratıyor. Az önce sebzeli mercimek çorbası yaptım. Tuz atmadan oğlanınkini ayırdım, biraz ruşeym biraz ilik suyu ekledim.
Baktım hiçbir şey bulamıyorum mis gibi tarhanamız var zaten içinde yok yok

Kızlar bazı fonksiyonel beslenme uzmanları gün içinde tohum tüketmek gerektiğini vurguluyor.
Bebeklerinize susam, çörek otu, keten tohumu, chia tohumu vb kullananınız var mı? Varsa nerelerde nasıl kullanıyorsunuz? Yoksa erken mi?

Evet futbol kalesi basket potasi beyzbol hepsinin bir arada oldugu dijital ekranli olani vardi, vurdukça sayı yaziyor onu almayi düşünüyoruz 1 tane de tam altin eklicem hesabina
Çok hoş yatırımlık hediye

Kızlar bebislere dogumgunu hediyesi ne alacaksınız düşündünüz mü
Ya sen bunu sorunca benim içim ufak bir cız etti biliyor musun
Küçükken kocaman bir Lego setim vardı. Eksiksiz tüm parçalarıyla, yeşil plakası, ev çatısı, sarı pencereleri aklınıza gelebilecek her şey. Oyuncaklarını paylaşmayı çok seven bir çocuktum, her gelen bir parçayı aldı götürdü habersiz tabi.
Öyle öyle o Lego setinden geriye kalanlarla sadece bir ev yapabilmiş, onu da evimizin en yüksek yeri olan vitrinin tepesine koymuştum. Oynamaz gider gelir bakardım
Çocukluğuma götürdün beni
Şu sesli trenler varya çuf çuf giden, onlardan almayı çok istiyorum ama biraz daha aklı erdiğinde

Kendinize ne yapiyorsan onu yedirsene ben yabancilarin menüleri sevmiyorum bizim türk mutfağı kesinlikle daha zengin ve besleyici
Zaten bizim türk mutfagi daha zengin ama çocuk bizim yediklerimizi yerse 2 yasinda basur olur

Ben kullaniyorum ama ekmegin içinde var bunlar, üstüne labne peyniri sürüp veriyorum

canim makarna kiymali sebzeli mükemmel oluyor dene bence seninkisi kars kaşari da seviyordu içine ekle ohh miss
Afiyet olsun ben pek çorba yapmiyorum ya doyurucu gelmiyor bana

insan çocukluğuna dair hiç bir şeyi unutmuyor iyi kötü

Bizim yemekleri daha zevkli yiyorlar zaten

Teşekkür ederim, evet götürdüm. İmpetex diye bi krem verdi bakalım

Artik akşama ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yabancilara bakim neler yediriyorlar fikir olur dedim kararsiz olan varsa buyursun fikir olur
Bizim sofrada ne varsa onu yiyor artık çünkü ona özel yapınca bizimkilere sulanıyor hiçbir anlamı kalmıyor yaaa
Bizim yemekleri daha zevkli yiyorlar zaten
Aynen öylee canım ona göre yapıyorum zaten ııh yaparak istediğini yiyor çok değişik bir şey oldu bu kız yaa

Aynen öyleler ve bizim farklı bişey yediğimizi anlıyorlar

Ay benimki de yürüse de şu kucak işi birazcık azalsa peşinde koşmaya razıyım.
İlk kimden hamileyim haberi gelir acaba diye düşündüm dün bugün bunu gördüm canım sağlıkla kavuşursun umarım ne güzel ikiz gibi olurlar birlikte oynarlar bir anda büyütür rahatlarsın sonrasında

kız baharatını tuzunu atmadan ayır bir tabak neden basur olsun hahahah
Denedim bir kere öyle bizim yemekler hic lezzetli olmadı ben alıştım ona ayri yapmaya ben mesela asla kabak kereviz kaşar vs yemem kendimize de yapmam ama ona yapıyorum ben yemiyorum diye o mahrum kalmasın ben ne versem yiyor eşime yaptiklarimi da beraber yiyorlar ama sorun şu ne zaman yese direkt kaka yapiyor 2 dk midede kalmiyor

Allahtan ne versem yiyor o konuda sıkıntı çekmiyorum ama dedigin gibi bizimkileri de yiyor

Evet futbol kalesi basket potasi beyzbol hepsinin bir arada oldugu dijital ekranli olani vardi, vurdukça sayı yaziyor onu almayi düşünüyoruz 1 tane de tam altin eklicem hesabina
Harika erkek anneleri daha yaratıcı onu farkettim
Evet canım ben veriyorum susamı omletlerde. Chia tohumunu yoğurtla chia puding şeklinde veriyorum muz ekliyorum vs. Kinoa çok faydalı aynı şekilde onu da çorbalarına koyuyorum.
Ya ben de şu an bir geçmişi yad ettim çok fazla kitap okurdum her gelen çocuk aldı götürdü şimdi mesela kimseye kitaplarımı vermem çocukluktan kaldı bu bende. Lego da güzel bir hediye bu arada aline lego duplodan az parçalı bir tane almıştım çok seviyor. Şimdi daha büyüğünü alıcam ben de tren de çok ilgisini çeker eminim seviyorlar böyle oyuncakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…