Canım benim ben de her kontrol öncesi aynı sikinti ile gidiyorum ama her.seferinde com şükür daha güzel.haberler alıyorum içini ferah tutKızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
10+4 de belliyse net erkektir :) hayirlisi olsun saglikla alın kucağınızaMerhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
İnşallah iyi bişeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçekten..Her şey yolunda gidecek merak etme belirtiler hep zamanla kayboluyormus zaten yarın bizi haberdar et ama içini ferah tut
Valla sen bana umut oluyosun en azından yalnız değilim diyorumBelirti yok canm.. Hala aynı
İnşallah ben de yarın gülerek çıkarım hastane kapısındanCanım benim ben de her kontrol öncesi aynı sikinti ile gidiyorum ama her.seferinde com şükür daha güzel.haberler alıyorum içini ferah tut
Ben de doktora öyle dedim ama bilemem Dedi haftaya öğrenirsin dedi hayırlısı olsun da ama görüntü de pipisi var gibi10+4 de belliyse net erkektir :) hayirlisi olsun saglikla alın kucağınıza
Var canım ama çok hareketliydi doktor zor çektiYaaaa ilk cinsiyet tahminimiz geldi ultrason resmi yok mu biz de tahmin etseydikhadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah
Benim üçüz olduğu için zaten yanlış çıkıyormuş sonuç ben de perinatolog muayenesi alcam sanirim zaten riskli gebelik grubu oldugu icin gitmem gerekiyor
Ayy benim de benim de cuma günü 8.30da şuan 24 saatten az kaldı çok heyecanlı❤ iyi haberler alırız inşallah
Evet biz seninle erken doğum yapacak olan gruptayiz hatta ben azıcık araştırıyorum da ben ocakta bile doğum yapabilirim gibi duruyor ama bu grubu seviyorum ondan burada takiliyorum çoğunluklaayy evet sağlıkla doğum yapalım kulaklarımıza alalım bebislerimizi inşallah
Bebeklerimizi kucağımıza alalım da mutlu olacağız çoksanirim ilk doğuran ben olurum ama tabi belli olmaz o işler sağlıklı olsunlar da önemli değil gerçekten ❤
Ayy inşallah cinsiyet tahminleri gelir valla çok heyecanlı ben tahmin olsa da önce buraya resim atıp sizden tahmin isterim diye düşünüyorumsonra söylerim doktorun dediğini ama hepsini söylemez herhalde belki 1 veya 2sini öğrenirim iyi ihtimalle
Kız bende hiç belirti yok ya ben ne yapayimmmKızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
Hic yorum yapmadi. 30 haziranda sata gore 6+5 olmasi gerek ama kese boyuna gore 6+1 dedi, bebege dair olusum goremiyorum dedi. Tam bir hafta sonra gittik 6 agustosta 5 mm falandi bebek yine 6+1 dedi. Neden boyle diye sordum aslinda ama yorum yapmadi kaynadi aradi sorum da:) tekrar haftaya cumartesi gunune cagirdi. Bilmiyorum cok merak ediyorum endiseliyim. Cok midem bulaniyor benim bisey yiyemiyorum su icemiyorum dogru duzgun. Umarim her sey yolundadir. Dua edip sabretmekten baska bir sey gelmiyor ki elden. Hala tam olarak sevinemiyorum sahiplenemiyorum. Bir sey olacak diye cok korkuyorum. Programlara gore 8+3 olmam gerekirken, 6+6 oluyorum su an doktorun olcumune gore. Bilemiyorum arada bi doktora daha gitsem mi diye dusunmuyor degilim :)Öncelikle geçmiş olsun bende bu sebepten çok sıkıntı çektim benimde bir hafta geriden geliyor bebek 0.66 cm ve kalp atışını duyduk bir hafta sonra gel dedi 1.20 cm kalp atışı güzel dedi sonrasında üç hafta sonra görüşelim dedi bende muayene tarihini bekliyorum durumunun ne olduğunu gelişimini merak ediyorum inşallah herşey yolunda olur hepimiz güzel haberler alırız. Sizin peki kaç hafta geriden dedi doktor ölçümleri bi hafta sonrasında normal düzeye ulaştımı
Belirtiye neden bu kadar takılıyorsun hiç belirtim yok benim de, bence kendine eziyet ediyorsun böyle tabi ki belirtin azalacak vücut artık hamileliğe adapte olmaya başladı çünkü hormonları tolere edebiliyor bence kendini vücudunu bu kadar dinleme, incelemeKızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
Canım bacak arasında testis gördüm sanki ben deMerhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
İşte ilk zamanlar belirti olup sonradan kaybolunca daha kötü oluyor ya. En başından beri olmasa alışırdım heralde. Aman ne biliyim Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız artık hayırlısıCnim benim göğüslerin 9 ay boyunca hep büyüyecek olsaydı ooooooo yanmıştık vallacanını sıkma hiç ara ara yine göğüsler sisecek, sertlesecek dokununca acıyacak. O bahsettiğiniz beyaz kabarcıklar gebelikle alakalı olan bir durum değil ki bende hiç olmadı mesela beyaz kabarcık ki onlar yağ bezesi benim hoşuma girmediği için ben sıkardim hatta onları . Sivilce gibi birsey yani o. Belkide şuan olmaması benim düzenli olarak daha önceden sıkmam herhalde
Kız bende hiç belirti yok ya ben ne yapayimmm
Bencede çok fazla. Çocuğun eksiklerini alırsın boşver. Benim yaş 28 yırttım galibaBiz de öyle düşündük eşimle:) yaşım 39 olmak üzere, endişelerim var daha uygun ücretli olsa yaptırırdım ama bu fiyatlar zorluyor
Kesinlikle katılıyorum canım. Bende sanırım yaptırmayacağım.Ben yaptirmayacagim canim. Cunku o testte ne cikacagi bana bir aksiyon aldirmayacak. Tam tersi hicbirsey yokken supheli cikarsa bu sefer stres sıkıntı bos yere icimi yiyecek… o yuzden saglikli olsun diye dua ediyorum sadece.
Daha önce 2 kaybım olduğu için aslında bu endişem. Yine kaybetme korkusu.. İnşallah boşuna evham yapıyorumdur yarın bu düşüncelerime güler geçerimBelirtiye neden bu kadar takılıyorsun hiç belirtim yok benim de, bence kendine eziyet ediyorsun böyle tabi ki belirtin azalacak vücut artık hamileliğe adapte olmaya başladı çünkü hormonları tolere edebiliyor bence kendini vücudunu bu kadar dinleme, inceleme
Canım bacak arasında testis gördüm sanki ben de
Aynen ben de gördümBen de doktora öyle dedim ama bilemem Dedi haftaya öğrenirsin dedi hayırlısı olsun da ama görüntü de pipisi var gibi
Progestan destegi kullaniyor musun?Kızlar bi de göbeği çıkan var mı hiç? Ben kabız olunca şişkinlik oluyordu ama tuvalete çıkınca iniyordu. Şimdi tuvalete çıkıyorum karnımın şişliği gitmiyor. 11.haftada karın belirginleşir mi acaba
Benim de var canım anlıyorum ama evham yapma sakin kalmaya çalış belirtiler 7/24 sürmüyor zaten, sen ne kadar kendini sıksan da olacak olanın önüne geçilmiyor o yüzden kendini çok dinleme vücudunu incelemeDaha önce 2 kaybım olduğu için aslında bu endişem. Yine kaybetme korkusu.. İnşallah boşuna evham yapıyorumdur yarın bu düşüncelerime güler geçerim
Benim de 1 kaybım var ama sadece kendini sakinleştirmeye calis yoksa evet insan malesef kötü şeyleri düşünmeden edemiyor ben bugün iyiyim mesela bir sonraki kontrol 20 Ağustos birkaç gün sonra yine acaba bir şey olmuş mudur diye düşünmeye başladımDaha önce 2 kaybım olduğu için aslında bu endişem. Yine kaybetme korkusu.. İnşallah boşuna evham yapıyorumdur yarın bu düşüncelerime güler geçerim
Haftaya cumartesi ye de var baya neyse sabrederek beklemekten başka çaremiz yok inşallah herşey yolundadırHic yorum yapmadi. 30 haziranda sata gore 6+5 olmasi gerek ama kese boyuna gore 6+1 dedi, bebege dair olusum goremiyorum dedi. Tam bir hafta sonra gittik 6 agustosta 5 mm falandi bebek yine 6+1 dedi. Neden boyle diye sordum aslinda ama yorum yapmadi kaynadi aradi sorum da:) tekrar haftaya cumartesi gunune cagirdi. Bilmiyorum cok merak ediyorum endiseliyim. Cok midem bulaniyor benim bisey yiyemiyorum su icemiyorum dogru duzgun. Umarim her sey yolundadir. Dua edip sabretmekten baska bir sey gelmiyor ki elden. Hala tam olarak sevinemiyorum sahiplenemiyorum. Bir sey olacak diye cok korkuyorum. Programlara gore 8+3 olmam gerekirken, 6+6 oluyorum su an doktorun olcumune gore. Bilemiyorum arada bi doktora daha gitsem mi diye dusunmuyor degilim :)
Evet fitil olarak kullanıyorumProgestan destegi kullaniyor musun?
Ben simdiden 4 aylik gibi oldum ama kalcadan, gobekten, vajinal her turlu progesteron destegini aldigim icin oldugunu dusunuyorum…