2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benim ben de her kontrol öncesi aynı sikinti ile gidiyorum ama her.seferinde com şükür daha güzel.haberler alıyorum içini ferah tut

Var canım ama çok hareketliydi doktor zor çekti

Cnim benim göğüslerin 9 ay boyunca hep büyüyecek olsaydı ooooooo yanmıştık valla canını sıkma hiç ara ara yine göğüsler sisecek, sertlesecek dokununca acıyacak. O bahsettiğiniz beyaz kabarcıklar gebelikle alakalı olan bir durum değil ki bende hiç olmadı mesela beyaz kabarcık ki onlar yağ bezesi benim hoşuma girmediği için ben sıkardim hatta onları . Sivilce gibi birsey yani o. Belkide şuan olmaması benim düzenli olarak daha önceden sıkmam herhalde
Kız bende hiç belirti yok ya ben ne yapayimmm

Hic yorum yapmadi. 30 haziranda sata gore 6+5 olmasi gerek ama kese boyuna gore 6+1 dedi, bebege dair olusum goremiyorum dedi. Tam bir hafta sonra gittik 6 agustosta 5 mm falandi bebek yine 6+1 dedi. Neden boyle diye sordum aslinda ama yorum yapmadi kaynadi aradi sorum da:) tekrar haftaya cumartesi gunune cagirdi. Bilmiyorum cok merak ediyorum endiseliyim. Cok midem bulaniyor benim bisey yiyemiyorum su icemiyorum dogru duzgun. Umarim her sey yolundadir. Dua edip sabretmekten baska bir sey gelmiyor ki elden. Hala tam olarak sevinemiyorum sahiplenemiyorum. Bir sey olacak diye cok korkuyorum. Programlara gore 8+3 olmam gerekirken, 6+6 oluyorum su an doktorun olcumune gore. Bilemiyorum arada bi doktora daha gitsem mi diye dusunmuyor degilim :)

Belirtiye neden bu kadar takılıyorsun hiç belirtim yok benim de, bence kendine eziyet ediyorsun böyle tabi ki belirtin azalacak vücut artık hamileliğe adapte olmaya başladı çünkü hormonları tolere edebiliyor bence kendini vücudunu bu kadar dinleme, inceleme
Canım bacak arasında testis gördüm sanki ben de

İşte ilk zamanlar belirti olup sonradan kaybolunca daha kötü oluyor ya. En başından beri olmasa alışırdım heralde. Aman ne biliyim Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız artık hayırlısı

Ben yaptirmayacagim canim. Cunku o testte ne cikacagi bana bir aksiyon aldirmayacak. Tam tersi hicbirsey yokken supheli cikarsa bu sefer stres sıkıntı bos yere icimi yiyecek… o yuzden saglikli olsun diye dua ediyorum sadece.
Kesinlikle katılıyorum canım. Bende sanırım yaptırmayacağım.

Daha önce 2 kaybım olduğu için aslında bu endişem. Yine kaybetme korkusu.. İnşallah boşuna evham yapıyorumdur yarın bu düşüncelerime güler geçerim

Progestan destegi kullaniyor musun?
Ben simdiden 4 aylik gibi oldum ama kalcadan, gobekten, vajinal her turlu progesteron destegini aldigim icin oldugunu dusunuyorum…

Daha önce 2 kaybım olduğu için aslında bu endişem. Yine kaybetme korkusu.. İnşallah boşuna evham yapıyorumdur yarın bu düşüncelerime güler geçerim
Benim de var canım anlıyorum ama evham yapma sakin kalmaya çalış belirtiler 7/24 sürmüyor zaten, sen ne kadar kendini sıksan da olacak olanın önüne geçilmiyor o yüzden kendini çok dinleme vücudunu inceleme

Benim de 1 kaybım var ama sadece kendini sakinleştirmeye calis yoksa evet insan malesef kötü şeyleri düşünmeden edemiyor ben bugün iyiyim mesela bir sonraki kontrol 20 Ağustos birkaç gün sonra yine acaba bir şey olmuş mudur diye düşünmeye başladım

Haftaya cumartesi ye de var baya neyse sabrederek beklemekten başka çaremiz yok inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…