Evet canım güveniyorum.. Yani aslında çok tanımıyorum ama.. iş yerinden birinin doktoruydu. Öyle kısmet oldu. Umarım güvendiğimiz gibi her şey denyolunda giderbence doktora güvenmek lazım, benim doktoru araştırdım kadın nerdeyse 30 yıllık doktor, zeynep kamilde falan çalışmış onun çalıştığı zamanlarda hastanede günde 60 normal doğum oluyormuş, şimdi ben bu doktora normal doğum yaptır bana desem şimdiden kadına hem işini öğretir gibi olur,hem de gerekli gördüğü yerde gerekli önlemi alacaktır diye düşünüyorum.
bence de sen ne zaman söyleyim diye sorduğun için senin doktor sana öyle demiştir, çok merak ettim bakalım seninki nasıl tepki verecek:) bizimki kimseye söyleme dedik diye kesinlikle söylemez...hatta şu an yaz okuluna gidiyor spora, orada bir arkadaşına bugün çok mutluyum demiş, çocuk neden diye sormuş ona bile söylememiş akşam böyle anlattı, aileden daha biz söyle demeden kimseye söylemez laf dinler :)
Ay iş yerinde o durumlar da çok gıcık yaabizimkiler de hiç beklemiyorlar benden umudu kesmişlerdibizimkiler de şok olacaklar, benim iş ortamı da şok olacak burada yöneticiyim,yöneticilik pozisyonu sonrası hamilelikte ciddi azalıyor, artık tüm banka konuşur herhalde ama hiç umrumda değil bu dakkadan sonra
sizinkilere söylerken oğlun söylerse videoya çek, bizim bir arkadaş öyle yaptı çok güzel hatıra oluyor.
Evet insan sabırsızlanıyor çokTesekkur ederimkalp atisi icin aldigim asil randevu ayin 16 sinda ama devlete de bi goruneyim dedim gitmisken kalp atisini da duyar miyim acaba diye merak ettim. Insallah duyarim daha duyamasam da erken oldugunu ogrenmis oldum insan hemen duymak istiyor
Ben 7+1deyim ve göğüs ağırlarım azaldı başka da belirtim yoktu zaten. Endişelenmiyorum da hiç bu konudaKızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
Ah yavrum nasıl pozlar vermiş çok tatlı. O ayaklara duruşa bittim ben. Normalde hiç göremem ama bu direkt erkek sanki. Maşallah sizeMerhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
Evet B beyzosh . Hormonlara alıştıkça vücudun normali o oluyor artık. Yoksa öyle olmasa bulantilar surekli surer mesela.. ne kötü.. ya da benim migren ağrılarım oluyor mesela. Hep yükselen değişen hormonlarla alakalı. 3 ay içinde geçecek diye umuyorum ki oğlumda öyle olmuştu. Çünkü vücut hormonlara alışacak. Belirtiler de işte aynı böyle.. Moral bozacak bir şey yok.. Hatta mutlu ol bence.. ne sıkıntılar çekenler var. Onun yerine belirti olmasa daha iyi. Kendini üzme lütfenBelirtiye neden bu kadar takılıyorsun hiç belirtim yok benim de, bence kendine eziyet ediyorsun böyle tabi ki belirtin azalacak vücut artık hamileliğe adapte olmaya başladı çünkü hormonları tolere edebiliyor bence kendini vücudunu bu kadar dinleme, inceleme
Ben de önce tahminleri alıp öyle söylemek istiyorum. Ah bi gelse o günlerAyy inşallah cinsiyet tahminleri gelir valla çok heyecanlı ben tahmin olsa da önce buraya resim atıp sizden tahmin isterim diye düşünüyorumsonra söylerim doktorun dediğini ama hepsini söylemez herhalde belki 1 veya 2sini öğrenirim iyi ihtimalle
Eee göstermiş bu minnoş galibaMerhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
Çok teşekkür ederim normalde kontrol günümüz bugün değildi ben biraz evham yaptım gidelim görelim bebeği dedim aynen hiç zorluk çıkarmadan gösterdi gibiEee göstermiş bu minnoş galibaSizi yormayacak dürüst net bir cocuk olacak galiba ohh Erkek gibi geldi bana daa Allah bagislasin canım yaa
Bende hiç göremem ama bu kadar erken görünmesi de garip.geldi doktor çok detaylı bakıyor hep renkli ultrason görüntüsü veriyor bir çıktı veriyor 1000 tlik alışveriş fişi gibi bir sürü fotoğrafı var.hem.siyah beyaz hem renkliAh yavrum nasıl pozlar vermiş çok tatlı. O ayaklara duruşa bittim ben. Normalde hiç göremem ama bu direkt erkek sanki. Maşallah size
Ay bi cikinti gordum gibi ben de sankiiiMerhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
İnşallah güzel haberler alacaksın canım merak etme inanıyorum herşey iyi olacak. Bir çok arkadaşın belirtileri yok zaten belki de tamamen kaybolmuştur senin belirtilerin erken bitmiştir keşke benimde kaybolsa belirtilerim de ben rahat etsem canım benim.Kızlar içim bi sıkkın. Paylaşabilecek kimsem de yok şuan. Son zamanlardaki tek belirtim göğüslerimdi onlar da yumuşadı etrafındaki beyaz kabarcıklar yok oldu. Canım iyice sıkıldı kendimi kötü hissediyorum.. İçimde tuhaf bi his var. Yarın kontrolüm var hepinizin duasına ihtiyacım var
Yaaa keşke sorsaydın canım ya merak ettik erkek olabilir mi acaba yaMerhabalar kontrolden geliyorum 10+4 hiçbir sıkıntı sorun yok hatta doktor %99 cinsiyet belli dedi ama.biz.ogrenmek istemedik ama ultrason görüntüsünden bir tahminim var.muhtemelen erkek haftaya 2 li test için gideceğiz o zaman soyleyecekEki Görüntüle 3111479 Eki Görüntüle 3111480
Benim en büyük sıkıntım uyku valla başka hiç bir şey yaşamama izin vermiyorKizlar bende cok duygusal, hafif melankolik bir psikoloji var… her gun aglamak icin bi bahane buluyorum, yani filmde dizide bi sahne, bi sarki, bi haber gibi… sizde var mi benzer durum yasayan?
Bir de kupkuru cildim var ergenlikte bile tek tuk sivilcem olurdu su an yuzumde 3 sivilce varhic olmadigi icin nasil bas edildigini bilmiyorum bu sivilcelere ne yapmak lazim??
Ben duygusallığın dibine vurdum canımKizlar bende cok duygusal, hafif melankolik bir psikoloji var… her gun aglamak icin bi bahane buluyorum, yani filmde dizide bi sahne, bi sarki, bi haber gibi… sizde var mi benzer durum yasayan?
Bir de kupkuru cildim var ergenlikte bile tek tuk sivilcem olurdu su an yuzumde 3 sivilce varhic olmadigi icin nasil bas edildigini bilmiyorum bu sivilcelere ne yapmak lazim??
Valla canım o bende de olmaya başladı dün instagramda bi köpeğin otobüs bagajına kapatılıp havasızlıktan öldüğü videoyu gördüm 1 saat ağladım kendi köpeğimizi de düşünerek insanlar nasıl bu kadar acımasız vicdansız diyeKizlar bende cok duygusal, hafif melankolik bir psikoloji var… her gun aglamak icin bi bahane buluyorum, yani filmde dizide bi sahne, bi sarki, bi haber gibi… sizde var mi benzer durum yasayan?
Benim değil de ablamın ve yegenlerimin supriz olması hevesi var haftaya bir kağıt içinde alıp balon yapacaklarmışYaaa keşke sorsaydın canım ya merak ettik erkek olabilir mi acaba ya