Bizim de parmak böyle geçen konuşuldu da merak ettim bir şeyleri nasıl gösteriyorlar diye sorduğumuz şeyleri böyle gösteriyor Derin
Derin yaklasik 2 aydır anne baba ananeyi bir de kedi ve köpeği böyle gösteriyor 1 aydır falan da istediği her şeyi böyle gösteriyor ( çok fazla şey istiyor bu aradaBizimki de bu günlerde işaret parmağını çok kullanıyor. Bilinçli işaret etme yok fakat elini o şekilde tutup kendince bir şeyler diyor. Allah bir zaten favorimiz
Bir öğün anne sütü bir öğün ek gıda şeklinde gidiyoruz biz. Hiçbir zaman ek gıda üstüne emen bir bebek olmadı.Günaydın kızlar, gün içinde emzirme ya da mama durumunu ek gıda ile nasıl organize ediyorsunuz şuan? Her beslenmeden sonra meme/mama veriyor musunuz?
Bakıyor ya da tüm vücudu ile o yöne doğru atılıyor. İşaret etmek yok şu an bizde.Kızlar bebeklerineze şu nerede bu nerede diye sorduğunuzda nasıl gösteriyor anne nerde deyince mesela kafasını çevirip mi bakıyor işaret ediyor mu
Bizimki de elektrikçi olacak sanırımKafayı çeviriyor bakıyor anne nerde baba nerde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge nerdealin makine mühendisi mi olacak acaba
Alin de kulaklığımı yedi sağ taraf yok şu anBizimki de elektrikçi olacak sanırımkabloları prizleri saklaya saklaya bir hâl olduk
Bak onu babasına yaptı işteAlin de kulaklığımı yedi sağ taraf yok şu anoff canları sağolsun da bu nedir ya
Yok biz de şuan parmakla işaret etme yok işaret parmağını hareketli kitaplarda, seni babana bir bir söyliycem yaparken ve babasına parmak sallarken kullanıyor. Bir de yerdeki kırıntıları toplarkenBizim de parmak böyle geçen konuşuldu da merak ettim bir şeyleri nasıl gösteriyorlar diye sorduğumuz şeyleri böyle gösteriyor Derin
Offf kırıntı olayı bizde de fena ya bir de alıp getiriyor sonra süpürgeyi gösteriyor süpür diye ki cidden süpürmek durumunda kalıyorum en azından 2 dk bile olsa süpürge çalışmalı çok titizYok biz de şuan parmakla işaret etme yok işaret parmağını hareketli kitaplarda, seni babana bir bir söyliycem yaparken ve babasına parmak sallarken kullanıyor. Bir de yerdeki kırıntıları toplarken
Biz fenalardayız gece 15-20 dk uyandı gündüz de çok huzursu salya iyice arttı tekrar önlük takmaya başladım, iştahıda azaldı, diş iyice zorluyor bizi inşallah çabuk çıkar
Bizde diş falan yok canımBiz fenalardayız gece 15-20 dk uyandı gündüz de çok huzursu salya iyice arttı tekrar önlük takmaya başladım, iştahıda azaldı, diş iyice zorluyor bizi inşallah çabuk çıkarsiz nasılsınız çıktı mı diş
Biz iyiyiz canım
Amin amin biz 2. Ateşlenmeyi antibiyotiksiz atlattık heralde o dişmiş ama dişte bizi çok sallıyorBizde diş falan yok canımhuzursuzluğu var tabii ki…
Hasta olmasınlar daİnan uykusuzluk huzursuzluk her şeye razıyım hastalık kotamızı doldurmuş olalım lütfen
Oh çok şükürY66
Biz iyiyiz canımteşekkürler anne sütü ile devam ama en azımdan uykusu düzeliyor
Ba yıl dımmmİyi geceler teyzoşlarben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim
Bence de canım baksana örsen örülürbenim kızda saçlı doğdu ama şok dökülür yanları arkaları da ben kestim sürekli keçe oluyor açılmıyordu kıyamıyorum taramaya canı yanar diye bende kesiyordum ucunda öyle öyle saçları çok kısalmıştı şimdi anca bu kadar uzadılar sadece önleri ve tepesi uzun bir ara kel kalacak sandım
Evet canım kitapta kediyi ve abiyi ayşegül ü gösteriyor çok komikKızlar bebişleriniz parmakla işaret ediyor mu bişeyleri?
yaa işte cok sevdiğim bi olaaay bende öğretiyorum bakalımmmKizlar benim oglum bana öpücük atiyor yaben ona atiyorum o bana tüm gün birbirimize öpücük atiyoruz
İyiyim arkadaşım sen nasılsın nasıl gidiyor
Defnenin de sekiz dişi var uzun zamandır yoktum sıçrama mı diyim atak mı bilemezken biz bir de alttan azı dişi çıkardık…Şimdi bizim 6 tane dişi var, sonra alt yanlar mı çıkıyordu? Bir de ne kadar sonra çıkıyordu? Bizim kız da şuara canımıza okuyor geceleri, acaba gene dişi mi çıkacak..hepten unutmuşum ne nedir.
Ayy cok ÇokMasallah,parmak gosterme cok onemli bir gelisim basamagi, ozellikle otizm acisindan riski cok cok aza indiren bir bulgu.İlerleyen zamanlarda da bizim parmakla gosterdigimiz yone bakacaklar, bu da cok onemli.
Ben de muhallebisine katıyorum bizim biraz kilo sınırda dr mutlaka yesin dediAslinda tahin de susamdan yapiliyor ayni sey degil miben de tahin alip vericem
Defnenin de sekiz dişi var uzun zamandır yoktum sıçrama mı diyim atak mı bilemezken biz bir de alttan azı dişi çıkardık…
Tecrübeli anneler sizin büyük cocuklarınız ne zaman çıkarmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?