2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkürler canım sizleri korusun Allah...
Amin cümlemizi inşallah bizde yemi atlattık teyzesi hepimiz ailece hasta oldyk Alyanın burnu sürekli aktı ateşi yoktu ilaç kullanmadım ama ıhlamur kaynatmıştım bize ondan içirdim ılık ılık çok şükür kötü olmadan iyileştik.böyle böle bağlılıkları daha da güçlenecek inşallah

Kızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
Canım benim ki ya hele başka birinde isek beni delirtiyor ama benim ki aşırı babacı da ya ben ya baba olcak başka kimse de durmuyor, evde en azından oyalayabiliyorum ama başka yerde çok zor oluyor valla başka birine gidesim gelmiyor

Kızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
Ya ben bu durumu 8.ayda zirve yaşadım tekrar olmasın lütfen okula gidip gelişim işkenceye dönüşmüştü
İrmik neredeyse hiç yemiyor diyebilirim canım en son ne zaman verdiğimi bile hatırlamıyorum ta tadım zamanı aldığım irmik dolapta duruyor

Yalnız değilmişim şimdi bununla kendimi telkin edicim

Cnm kaç sene kalacaksınız orada, bence uzun kalacaksanız yabancı dil zemini mantıklı ama 1-2 sene sonra dönecekseniz çok da gerekli değil gibi geldi bana dönünce ingilizce desteği alırsınız.
Canım geç cevap vermiş oluyorum ama fransizca değilde ingilizce bilen bakıcı konusunda değiştirdik sonrasında fikrimizi ingilizce bilen biri ile anlastık bu hafta carsamba baslayacak inşallah , arkdasımın kızı 18 aylık ilbeyden 8ay buyuk 9 aylıkken baslamıslar onlarda dil bilen bakıcı ile calısmaya cocuk suan öznesi yuklemi nesnesi olan uzun cümleleri fransızca sekılde anlayıp kucuk kısa kelimeler ile cevap verebılıyor ben bunu görünce tutmaya karar verdim , alıcı dili gelişir birazda ifade edici dili gelişirse türkiyede desteklerim sonrasında diye dusundum ,biz 2025 ortasına kadar burdayız gibi duruyor hayırlısı artık bu sekılde biraz bende dinlenebilirim belki tek basıma cok yoruluyorum cunku

Kızlar bebislerin dil gelisim durumlari nasıl? Ekin 7. Sicramanin son haftasinda ve 2 gündür dili açıldı resmen evde sürekli baba, dede, anna, anana diye bağırıyor
Canım bizimki baba dede anne gel gel su mama diyor ama oynarken bağıra bağıra dede baba türküsü çağırıyor acıkınca mamamam diyor aglarkende anne diyor suyu içince de buu diyor ama bu hafta mahvolduk uyutuyorum 10 dk sonra çığlık bağlık uyanıyor kucağıma alıyorum uykuyu almış gülücükler saçıyor alkış yapıyor bu atak mi diş mi neyse bir an önce bitse de gitse

Hemen hemen aynı şeyler Evet canım 7. Sıçrama malesef biraz zor bir atak uykularin içine eden cinsten

Günaydın kızlar, gün içinde emzirme ya da mama durumunu ek gıda ile nasıl organize ediyorsunuz şuan? Her beslenmeden sonra meme/mama veriyor musunuz?

Kızlar bebeklerineze şu nerede bu nerede diye sorduğunuzda nasıl gösteriyor anne nerde deyince mesela kafasını çevirip mi bakıyor işaret ediyor mu

Günaydın kızlar, gün içinde emzirme ya da mama durumunu ek gıda ile nasıl organize ediyorsunuz şuan? Her beslenmeden sonra meme/mama veriyor musunuz?
Gunaydın canım. Her ekgıdadan 1 saat sonra muhakkka canım. Iyı de yese oyle

Ben de uyku öncesi veriyorum canım
Benım de sabah uyku oncesıne denk gelmıs oluyor canım. Gun ıcınde de uyumadan olmus oluyor. Ben şuan 3 öğün verıyorum ara da verdıgım bır ıkı meyveyı saymasam oyle. Sıızn şuan kaç.

Sabah uyanınca emiyor kahvaltı ediyor sonra ek gıdadan hemen sonra meme vermiyorum 30 40 dk koyuyorum araya

Kızlar bebeklerineze şu nerede bu nerede diye sorduğunuzda nasıl gösteriyor anne nerde deyince mesela kafasını çevirip mi bakıyor işaret ediyor mu
Kafayı çeviriyor bakıyor anne nerde baba nerde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge nerde alin makine mühendisi mi olacak acaba

Canım sabah uyandı kahvaltı iki saat sonra mama uyku. Uyanınca öğlen yemeği iki saat sonra falan mama uyku. Aksam da yedi gibi yemek sekiz buçuk gibi mama uyku.

Kafasını çevirip bakıyor işaret etme yok

Kafayı çeviriyor bakıyor anne nerde baba nerde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge nerde alin makine mühendisi mi olacak acaba
Bizim de parmak böyle geçen konuşuldu da merak ettim bir şeyleri nasıl gösteriyorlar diye sorduğumuz şeyleri böyle gösteriyor Derin

Eklentiler

• 20240108_151731.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…