Çünkü kaba motorun atak yaptığı bir dönemEkin bu tarz seylerle oynamiyor arabalar ve hareketli kitaplar şuan favorisi bir de ev eşyaları
Geçmiş olsunKızlar başıma ne geldidün gece aniden bi kaşıntı tuttu sonra heryerim kabardı sabah doktorda aldım soluğu ve Kurdeşen olmuşum, kanlarıma bakıldı temiz doktor yorgunluk ve stresten olur dedi, ilaç verdi ama çok moralim bozuldu ya ben 9 ayda neden böyle oldum herkes çocuk büyütüyor dedim
Ben alt üst oldum ya sedefim vardı geçmişti stresten tekrardan çıktı hiç olmayan yerde bile var artık çok mutsuzum ve canım açıyorKızlar başıma ne geldidün gece aniden bi kaşıntı tuttu sonra heryerim kabardı sabah doktorda aldım soluğu ve Kurdeşen olmuşum, kanlarıma bakıldı temiz doktor yorgunluk ve stresten olur dedi, ilaç verdi ama çok moralim bozuldu ya ben 9 ayda neden böyle oldum herkes çocuk büyütüyor dedim
Canım ben hamileyken diş çektirdim o kadar ağrım vardı ki çektirmeden önce dayanayım dedim çok zor oldu İsmail Aras karanfil yağını pamukla sürüyordum beni bile uyuşturuyorduBir ara denemiştim tekrar yapayım canım
Herkes darklı yaşar canım, Bazı insanlar stresi böyle atıyor vucüdunda döküntü egzama falan oluyor benimde ayağımda cıkmıştı dr neye bu kadar taktın demişti birkaç sene önce hala biraz stres yapsam kasınır orası şükür ki dahası olmamış, sen biraz rahat olmaya bak lütfen ilaçla geçer inşallah geçmiş olsunKızlar başıma ne geldidün gece aniden bi kaşıntı tuttu sonra heryerim kabardı sabah doktorda aldım soluğu ve Kurdeşen olmuşum, kanlarıma bakıldı temiz doktor yorgunluk ve stresten olur dedi, ilaç verdi ama çok moralim bozuldu ya ben 9 ayda neden böyle oldum herkes çocuk büyütüyor dedim
Maşallah prensesimizeBazı kıslar on aylık teyzeleri
Onları da yapıyorum cnmÇünkü kaba motorun atak yaptığı bir dönemzaten kendileri ihtiyaçlarını ne güzel belli ediyor dimi benim oğlum da benzer...
İnce motor gelişsin istiyorsan yemeğini kendi yesin yeter☺Deisa bir de kağıt havlu verirsen eline onu parçalayarak iyi gelişir. Bizimki peçete görmeye görsün
Cırtlı kitap da favorimiz evet ama sadece söküyor yerine yapıştırmaca yokCanim böyle bir şey sende kolayca yapabilirsin suzgece renkli tüylü süsler var şönil diye geçiyor onları da çekerek geliştirebilir biz cırt cirtli kitapların faydasını çok gördük çok erken başladı onları çıkarmaya şimdi de neo bebek jelly stiker almayi düşünüyorum he birde yerdeki kırıntıları toplayarak ince motor geliştiriyoruz
Çok geçmiş olsun valla ben de stresli geçirdim bu dönemi neden stres yapıyorum diye kendime kızdıkça daha da streslendimKızlar başıma ne geldidün gece aniden bi kaşıntı tuttu sonra heryerim kabardı sabah doktorda aldım soluğu ve Kurdeşen olmuşum, kanlarıma bakıldı temiz doktor yorgunluk ve stresten olur dedi, ilaç verdi ama çok moralim bozuldu ya ben 9 ayda neden böyle oldum herkes çocuk büyütüyor dedim
Valla ben de hayatımda böyle bir kaşıntı böyle yoğun bir cilt kızarması yaşamadım canım gece nerdeyse zehirlendim mi noldu acile gidelim dedim eşime sonra da acil rezillik deyip vazgeçtik sabaha sabrettimBen alt üst oldum ya sedefim vardı geçmişti stresten tekrardan çıktı hiç olmayan yerde bile var artık çok mutsuzum ve canım açıyor
Sağol canım yapı olarakta böyleyim ben azvık yorulayım stres olayım hemen hastalanırım bişey olur ama kaşıntı çok kötüymüş, Rabbim çaresiz dert vermesin ya buna şükür napalımCanım ben hamileyken diş çektirdim o kadar ağrım vardı ki çektirmeden önce dayanayım dedim çok zor oldu İsmail Aras karanfil yağını pamukla sürüyordum beni bile uyuşturuyorduminnoşlara da fayda eder inşallah
Herkes darklı yaşar canım, Bazı insanlar stresi böyle atıyor vucüdunda döküntü egzama falan oluyor benimde ayağımda cıkmıştı dr neye bu kadar taktın demişti birkaç sene önce hala biraz stres yapsam kasınır orası şükür ki dahası olmamış, sen biraz rahat olmaya bak lütfen ilaçla geçer inşallah geçmiş olsun
Maşallah prensesimize
Valla öyle annem bile ne var sanki senden yemek bekleyen yok iş bekleyen yok niye bu kadar takıyorsun dedi aslında görünürde rahatım ama içten içe yoruldum demek ki ama büyükler için sanki biz çok abartıyoruz hep anlaşılamıyor gibi de hissettim ve bende mi sorun dedim yani ben niye bu kadar yoruldum ama gerçekten yoruldum ya çalışıyordum ücretsiz aldım tek başıma ailelerden uzak çocuk bakmak gerçekten zorÇok geçmiş olsun valla ben de stresli geçirdim bu dönemi neden stres yapıyorum diye kendime kızdıkça daha da streslendimkulağımda egzama çıktı benim de, her birimizin annelik deneyimi başka geçiyor takma kafaya demek kolay ama öyle olmuyor bazen herkes rahat ben niye böyleyim diye düşünüp üzülme yalnız değilsin cnm stresli anneler vardır
En sevdiği oyuncak su şişesi olup onca para verdiğim Beatbo köşede gariban kaldığından beri oyuncak falan almıyorumKızlar ince motor gelişimi için bu oyuncak tavsiye ediliyor, varsa sizin de memnun kaldığınız oyuncaklar arada atın buraya. Bu arada tekli puzzle yapmaya başlayan var mı alayım mı ilgisni çeker mi bilemedim.
Niye böyle oldu ya tühKızlar başıma ne geldidün gece aniden bi kaşıntı tuttu sonra heryerim kabardı sabah doktorda aldım soluğu ve Kurdeşen olmuşum, kanlarıma bakıldı temiz doktor yorgunluk ve stresten olur dedi, ilaç verdi ama çok moralim bozuldu ya ben 9 ayda neden böyle oldum herkes çocuk büyütüyor dedim
Canım gebelikte mi geçmişti? Genelde gebelik zamanı geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Şu süt ürünlerini kesebilsem ben de egzamadan kurtulacağım inşallahBen alt üst oldum ya sedefim vardı geçmişti stresten tekrardan çıktı hiç olmayan yerde bile var artık çok mutsuzum ve canım açıyor
Maşallah subhanallahBazı kıslar on aylık teyzeleri
Dünden beri benim diş fenalarda. Karanfil basıp duruyorum oğlanı unuttum o dereceCanım ben hamileyken diş çektirdim o kadar ağrım vardı ki çektirmeden önce dayanayım dedim çok zor oldu İsmail Aras karanfil yağını pamukla sürüyordum beni bile uyuşturuyorduminnoşlara da fayda eder inşallah
Bu arada sticker ben de bakayım, bir de buzdolabı magnetlerini diziyorum önüne bazen dolabın alt kısmına bazen fırın tepsisine yapıştırıp onları da sökmeyi çok seviyorlar cnm denemediysen fikir olsun.Canim böyle bir şey sende kolayca yapabilirsin suzgece renkli tüylü süsler var şönil diye geçiyor onları da çekerek geliştirebilir biz cırt cirtli kitapların faydasını çok gördük çok erken başladı onları çıkarmaya şimdi de neo bebek jelly stiker almayi düşünüyorum he birde yerdeki kırıntıları toplayarak ince motor geliştiriyoruz
Bizimkinde arabayla oynama modu açılmadı daha arabaları fırlatıp atıyor şimdilikEkin bu tarz seylerle oynamiyor arabalar ve hareketli kitaplar şuan favorisi bir de ev eşyaları
Fırın tepsisine denememistim onu deneyeyim teşekkür ederim canimBu arada sticker ben de bakayım, bir de buzdolabı magnetlerini diziyorum önüne bazen dolabın alt kısmına bazen fırın tepsisine yapıştırıp onları da sökmeyi çok seviyorlar cnm denemediysen fikir olsun.
Biz düttt düttt diye oynadık ilk başta hiç oralı olmaz gibi davrandı sonra baktık izliyor derken ben yemek yaparken geçen ay kendi sürüyordu. Şimdi baya baya oynuyorBizimkinde arabayla oynama modu açılmadı daha arabaları fırlatıp atıyor şimdilik
Canım bende cırtcırtlı kitap alacaktım bana link yollayabilir misin?Canim böyle bir şey sende kolayca yapabilirsin suzgece renkli tüylü süsler var şönil diye geçiyor onları da çekerek geliştirebilir biz cırt cirtli kitapların faydasını çok gördük çok erken başladı onları çıkarmaya şimdi de neo bebek jelly stiker almayi düşünüyorum he birde yerdeki kırıntıları toplayarak ince motor geliştiriyoruz
Valla öyle annem bile ne var sanki senden yemek bekleyen yok iş bekleyen yok niye bu kadar takıyorsun dedi aslında görünürde rahatım ama içten içe yoruldum demek ki ama büyükler için sanki biz çok abartıyoruz hep anlaşılamıyor gibi de hissettim ve bende mi sorun dedim yani ben niye bu kadar yoruldum ama gerçekten yoruldum ya çalışıyordum ücretsiz aldım tek başıma ailelerden uzak çocuk bakmak gerçekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?