2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ekin bu tarz seylerle oynamiyor arabalar ve hareketli kitaplar şuan favorisi bir de ev eşyaları
Çünkü kaba motorun atak yaptığı bir dönem zaten kendileri ihtiyaçlarını ne güzel belli ediyor dimi benim oğlum da benzer...

İnce motor gelişsin istiyorsan yemeğini kendi yesin yeter☺ Deisa bir de kağıt havlu verirsen eline onu parçalayarak iyi gelişir. Bizimki peçete görmeye görsün

Geçmiş olsun olabilir... Bebek büyütmek zor. Bu da geçer

Ben alt üst oldum ya sedefim vardı geçmişti stresten tekrardan çıktı hiç olmayan yerde bile var artık çok mutsuzum ve canım açıyor

Bir ara denemiştim tekrar yapayım canım
Canım ben hamileyken diş çektirdim o kadar ağrım vardı ki çektirmeden önce dayanayım dedim çok zor oldu İsmail Aras karanfil yağını pamukla sürüyordum beni bile uyuşturuyordu minnoşlara da fayda eder inşallah
Herkes darklı yaşar canım, Bazı insanlar stresi böyle atıyor vucüdunda döküntü egzama falan oluyor benimde ayağımda cıkmıştı dr neye bu kadar taktın demişti birkaç sene önce hala biraz stres yapsam kasınır orası şükür ki dahası olmamış, sen biraz rahat olmaya bak lütfen ilaçla geçer inşallah geçmiş olsun
Bazı kıslar on aylık teyzeleri
Maşallah prensesimize

Onları da yapıyorum cnm bu oyuncağı da faydalı buldum.

Cırtlı kitap da favorimiz evet ama sadece söküyor yerine yapıştırmaca yok bu oyuncağın pat pat gibi basmalı yerleri de var bir de farklı dokuları olmasını sevdim dışarı çıkarken tam çantaya atmalık oyalamalık.

Çok geçmiş olsun valla ben de stresli geçirdim bu dönemi neden stres yapıyorum diye kendime kızdıkça daha da streslendim kulağımda egzama çıktı benim de, her birimizin annelik deneyimi başka geçiyor takma kafaya demek kolay ama öyle olmuyor bazen herkes rahat ben niye böyleyim diye düşünüp üzülme yalnız değilsin cnm stresli anneler vardır

Ben alt üst oldum ya sedefim vardı geçmişti stresten tekrardan çıktı hiç olmayan yerde bile var artık çok mutsuzum ve canım açıyor
Valla ben de hayatımda böyle bir kaşıntı böyle yoğun bir cilt kızarması yaşamadım canım gece nerdeyse zehirlendim mi noldu acile gidelim dedim eşime sonra da acil rezillik deyip vazgeçtik sabaha sabrettim

Sağol canım yapı olarakta böyleyim ben azvık yorulayım stres olayım hemen hastalanırım bişey olur ama kaşıntı çok kötüymüş, Rabbim çaresiz dert vermesin ya buna şükür napalım

Valla öyle annem bile ne var sanki senden yemek bekleyen yok iş bekleyen yok niye bu kadar takıyorsun dedi aslında görünürde rahatım ama içten içe yoruldum demek ki ama büyükler için sanki biz çok abartıyoruz hep anlaşılamıyor gibi de hissettim ve bende mi sorun dedim yani ben niye bu kadar yoruldum ama gerçekten yoruldum ya çalışıyordum ücretsiz aldım tek başıma ailelerden uzak çocuk bakmak gerçekten zor

En sevdiği oyuncak su şişesi olup onca para verdiğim Beatbo köşede gariban kaldığından beri oyuncak falan almıyorum kovalarla oynuyor fakir ruhlum

Niye böyle oldu ya tüh herkes çocuk büyütüyor ama herkesin yetiştirme şekli, stres seviyesi, kaygı düzeyi çok farklı canım.
Canım gebelikte mi geçmişti? Genelde gebelik zamanı geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Şu süt ürünlerini kesebilsem ben de egzamadan kurtulacağım inşallah
Bazı kıslar on aylık teyzeleri
Maşallah subhanallah

Dünden beri benim diş fenalarda. Karanfil basıp duruyorum oğlanı unuttum o derece

Bu arada sticker ben de bakayım, bir de buzdolabı magnetlerini diziyorum önüne bazen dolabın alt kısmına bazen fırın tepsisine yapıştırıp onları da sökmeyi çok seviyorlar cnm denemediysen fikir olsun.

Bu arada sticker ben de bakayım, bir de buzdolabı magnetlerini diziyorum önüne bazen dolabın alt kısmına bazen fırın tepsisine yapıştırıp onları da sökmeyi çok seviyorlar cnm denemediysen fikir olsun.
Fırın tepsisine denememistim onu deneyeyim teşekkür ederim canim

Bizimkinde arabayla oynama modu açılmadı daha arabaları fırlatıp atıyor şimdilik
Biz düttt düttt diye oynadık ilk başta hiç oralı olmaz gibi davrandı sonra baktık izliyor derken ben yemek yaparken geçen ay kendi sürüyordu. Şimdi baya baya oynuyor çok tatlı görünüyor oynarken... Kızım da arabalardan kukla oynatır gibi oyun yapıyor, bence en çok onun etkisi oldu.

Canım bende cırtcırtlı kitap alacaktım bana link yollayabilir misin?

Geçmiş olsun canım üzülme, bazen hepimizde böyle şeyler olabiliyor. Ne kadar rahatım desek de bir yerden çıkabiliyor. Benim de ilk dönem 1 hafta arayla 2 kere uçuk çıkmıştı dudağımda. Annenin tam olarak toparlanması gerçekten 2 yılını alıyor, ya dişi ağrıyor ya başı işte böyle. Geçer inşallah kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…