Canım ben cok huzursuz ıse gunde 3 tetagıl suruyor agzına dırek dokmuyorum parmagımla ovalayarak suruyorum baya rahatlıyor ve de karanfıl zeytın yagı suruyorum. Bızıöçm doktorumuz tetagıl harıcı bır sey onermıyor. Oglum aman aman huzursuz olmuyor bır ara sadece uyıturken tekrar aglayarak uyanıyordu ıste bazen gun ıcınde mız mız bır ara aksamları cok huzursuzdu bende duruyırdu sadece.Calpol hakkımızı ateş dönemlerine saklıyorum ki inşallah gerek kalmaz. Zaten yeteri kadar ilaç kullandı bu aya kadar
Canım demek ki sizin bu kadar aralıksız olmadı. Gerçi bir iki gün olsa sabredeceğim ama her gün bu şekilde. E her gün de calpol veremem valla bi patlasa da rahatlasak
En son 9.ay kontrolünde gittik doktorumuza. Damaklarına bakıp dişler geliyor dedi ama jel vs yazmadı. Sormak da aklıma gelmedi hiç
Hiç demedi canım. Sadece ağlarken bana gelmek istediği zaman annn diyo o kadarİnşallah öyledir canım seninkisi hiç mi konuşmadı şu ana kadar baba mama dede gibi ağzından çıkmadı mı böyle heceler 6 aylıkken falan sonra mı unuttu Alya gibi yoksa hiç demedi mi
Maşallah canım kaç gün sürdü bu sıçrama dönemi. Biz de o dönemdeyizKızlar bebislerin dil gelisim durumlari nasıl? Ekin 7. Sicramanin son haftasinda ve 2 gündür dili açıldı resmenevde sürekli baba, dede, anna, anana diye bağırıyor
Maşallah kuzuya. Konuşmaya teşvik için bir şeyler yaptınız mı acaba+1 benimki de konuşuyor canım... Bilinçli anne, bana, abla, mama (yani anne sütü), ıhh(hayır) ıyy(evet), gel, ıhmm(istemiyorum) bunlar
İşaret parmağı konuşulmuş. 1 yaş onun dönemi arkadaşlar ☺
Canım mesela yürüteçte ya da mama sandalyesinde otururken gel dediğinde kollarını açıyor mu gelmek için.İşte orasını anlayamıyorum peşime mi geliyor elimdekine mi geliyor anladığı için mi geliyor belli olmuyor. Sevdiği bişeyi göstersem elimde ya da dikkatini çekecek birşey geliyor almaya. Elimde bişey yokken de geliyor çünkü kucağına al beni diye
Üstte 4 tane mi var acaba. Bizim de altta 2 ustte 1 i çıktı yanlardan 3 tane kabarmış , sırası bu şekilde mi oluyorduŞimdi bizim 6 tane dişi var, sonra alt yanlar mı çıkıyordu? Bir de ne kadar sonra çıkıyordu? Bizim kız da şuara canımıza okuyor geceleri, acaba gene dişi mi çıkacak..hepten unutmuşum ne nedir..
Tahin mükemmel olurHemen avuç avuç hüpletmeye başlıyorum o zamanzira anne babasına kalırsa 1.70 i zor görür
Cennet hurması ile tahin veriyorum ben çok seviyor. Cennet hurması c vitamini açısından zengin zatenAslinda tahin de susamdan yapiliyor ayni sey degil miben de tahin alip vericem
Geçmiş olsun ben de olmuştum sonra ufaklığa geçti. İnfluenza+ kovid bizimki ilk 3 gün çok zorduKızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmedensürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum
Canım parmak diş kaşıyıcı var eczanelerde ondan aldım. Diş jelini ona sürüp o bölgeyi kasıyorum ve calpol ikisi rahatlatıyorKızlar bizim dişler çıkmak bilmiyor ama eziyeti bitmiyorkarı koca yorulduk, perişan olduk cidden. Uyumak istiyor uyuyamıyor, uyusa dönüp duruyor sabaha kadar bir ses üstüne ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık.
Tetagil verdik az önce zar zor uyuttum
Dokundursa parmak fırça var onla masaj yapacağım da ağzını kilitliyor canım. Dün tetagili döktük biraz müsaade etti neyseki, öyle uyudu. Gece de aşırı kötü geçmedi.Canım ben cok huzursuz ıse gunde 3 tetagıl suruyor agzına dırek dokmuyorum parmagımla ovalayarak suruyorum baya rahatlıyor ve de karanfıl zeytın yagı suruyorum. Bızıöçm doktorumuz tetagıl harıcı bır sey onermıyor. Oglum aman aman huzursuz olmuyor bır ara sadece uyıturken tekrar aglayarak uyanıyordu ıste bazen gun ıcınde mız mız bır ara aksamları cok huzursuzdu bende duruyırdu sadece.
Üstte 4 tane mi var acaba. Bizim de altta 2 ustte 1 i çıktı yanlardan 3 tane kabarmış , sırası bu şekilde mi oluyordu
Benım oglum oyle canım uykusu varsa acıkmıs ıse ya da baska bır derdı varsa bana yapısıyor babası alsa da aglıyor aglıyor benı ıstıyor ben aldıgım an da donup babasına gıcık verır gıbı guluyor.Kızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
Çok geçmiş olsun cnm bugün nasılsınız?Kızlar ben 3-4 gündür ateşli ve halsizdim bugün korktuğum oldu bebişin de ateşi çıkmış öğlene doğru burnu akmaya başladı, burnunu çekicem sık sık, ateş için şurup önerdi doktor, yatak başına soğan koyucam, yakaya cold mix damlatırım var mı başka öneriniz tüm tuşlara basmalıyım ciğerlere inmedensürekli ağlıyor uyuyamıyor çok zavallı halde kuzum
+1 sürekli beni istiyor kucağıma alıyorum öyle de durmuyor oyun oynat gezdir onu eğlendir onu isitor babası ya da ablası alınca da duruyor onlarda hatta babasını görünce çıldırıyor resmen kaldırıp havalarda gezdirdiği için. Benim artık pilim bitiyor belim inanılmaz ağlıyor kolum boynum. Taşınmıyorlarda artıkKızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
Sana da çok geçmiş olsun cnmAynen canım 3 gündür sadece anne sütü... Bugün ilk defa bebek bisküvisi yedi. Uyku asla... Sürekli memede... Üstüne bende hastayım fena durumdayız... Bunlar normal, böyle büyüyorlar. İkinci olunca sanırım daha psikolojik olarak sağlam duumdayım ☺ endişelenme...
Ben hemen 9aylık olunca iyiki yaptırmışım. Bizim de 10.ay menenjit var. İnşallah o zamana kalmaz hastalık yoksa yapmaz Dr..
İrmik diş çıkarmayı kolaylaştırıyor aklında olsun. Kemik gelişimi için etkili olduğu için diş patlatırken aşırı etkiliymis bi doktorun paylaşımında görmüştüm. Ekin irmik çok yiyor ondan mi bilmem ama dişleri hep 2 şer 2 şer patlatti hatta 2 gün önce yan kesici dişini patlattı 1 gece huzursuzluk oldu sadece şimdi diğeri kabardi o da 2-3 güne patlarKızlar bizim dişler çıkmak bilmiyor ama eziyeti bitmiyorkarı koca yorulduk, perişan olduk cidden. Uyumak istiyor uyuyamıyor, uyusa dönüp duruyor sabaha kadar bir ses üstüne ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık.
Tetagil verdik az önce zar zor uyuttum
1 ay sürüyor canımMaşallah canım kaç gün sürdü bu sıçrama dönemi. Biz de o dönemdeyiz
Bizim bitmesine 3 gün kaldı başarılar diliyorumBen bitmişim dostlarEki Görüntüle 3365110
Ayrılık kaygısını zirvede yaşadıkları bir dönem çok normalKızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
Eliyle bir şeyi işaret etmiyor ama babasına parmak sallıyor, hareketli kitapta parmağını koyup hareket ettirmeye çalışıyor canımKızlar bebişleriniz parmakla işaret ediyor mu bişeyleri?
Sağol canım denerimİyi ki yaptırmışsın cidden ben doktor değiştirdim normalde 10.aydı menenjit bu doktor 9.ayda önerdi keşke dinlemeseydim ne olduysa aşıdan sonra toparlayamadık bir türlü. Bebe bisküvisi bizim de jokerimiz bir de hero babynin muzlu pirinçli sütlü hazır bir karışımı var aklında olsun onu da yiyor hasta da olsa. Ben çok stres yapıyorum ilk olduğundan mı karakterimden mi bilmiyorum şimdiden nasıl geçecek günler geceler diye kendimi yedim bitirdim yine
Kızım yeterMaşallah canım kaç gün sürdü bu sıçrama dönemi. Biz de o dönemdeyiz
Maşallah kuzuya. Konuşmaya teşvik için bir şeyler yaptınız mı acaba
Canım mesela yürüteçte ya da mama sandalyesinde otururken gel dediğinde kollarını açıyor mu gelmek için.
Üstte 4 tane mi var acaba. Bizim de altta 2 ustte 1 i çıktı yanlardan 3 tane kabarmış , sırası bu şekilde mi oluyordu
Tahin mükemmel olur
Cennet hurması ile tahin veriyorum ben çok seviyor. Cennet hurması c vitamini açısından zengin zaten
Geçmiş olsun ben de olmuştum sonra ufaklığa geçti. İnfluenza+ kovid bizimki ilk 3 gün çok zordu
Canım parmak diş kaşıyıcı var eczanelerde ondan aldım. Diş jelini ona sürüp o bölgeyi kasıyorum ve calpol ikisi rahatlatıyor
Teşekkürler canımSana da çok geçmiş olsun cnminşallah tez zamanda iyileşirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?