2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben cok huzursuz ıse gunde 3 tetagıl suruyor agzına dırek dokmuyorum parmagımla ovalayarak suruyorum baya rahatlıyor ve de karanfıl zeytın yagı suruyorum. Bızıöçm doktorumuz tetagıl harıcı bır sey onermıyor. Oglum aman aman huzursuz olmuyor bır ara sadece uyıturken tekrar aglayarak uyanıyordu ıste bazen gun ıcınde mız mız bır ara aksamları cok huzursuzdu bende duruyırdu sadece.

Hic
İnşallah öyledir canım seninkisi hiç mi konuşmadı şu ana kadar baba mama dede gibi ağzından çıkmadı mı böyle heceler 6 aylıkken falan sonra mı unuttu Alya gibi yoksa hiç demedi mi
Hiç demedi canım. Sadece ağlarken bana gelmek istediği zaman annn diyo o kadar

Kızlar bebislerin dil gelisim durumlari nasıl? Ekin 7. Sicramanin son haftasinda ve 2 gündür dili açıldı resmen evde sürekli baba, dede, anna, anana diye bağırıyor
Maşallah canım kaç gün sürdü bu sıçrama dönemi. Biz de o dönemdeyiz
Maşallah kuzuya. Konuşmaya teşvik için bir şeyler yaptınız mı acaba
Canım mesela yürüteçte ya da mama sandalyesinde otururken gel dediğinde kollarını açıyor mu gelmek için.
Şimdi bizim 6 tane dişi var, sonra alt yanlar mı çıkıyordu? Bir de ne kadar sonra çıkıyordu? Bizim kız da şuara canımıza okuyor geceleri, acaba gene dişi mi çıkacak..hepten unutmuşum ne nedir..
Üstte 4 tane mi var acaba. Bizim de altta 2 ustte 1 i çıktı yanlardan 3 tane kabarmış , sırası bu şekilde mi oluyordu
Hemen avuç avuç hüpletmeye başlıyorum o zaman zira anne babasına kalırsa 1.70 i zor görür
Tahin mükemmel olur
Aslinda tahin de susamdan yapiliyor ayni sey degil mi ben de tahin alip vericem
Cennet hurması ile tahin veriyorum ben çok seviyor. Cennet hurması c vitamini açısından zengin zaten
Geçmiş olsun ben de olmuştum sonra ufaklığa geçti. İnfluenza+ kovid bizimki ilk 3 gün çok zordu
Canım parmak diş kaşıyıcı var eczanelerde ondan aldım. Diş jelini ona sürüp o bölgeyi kasıyorum ve calpol ikisi rahatlatıyor

Dokundursa parmak fırça var onla masaj yapacağım da ağzını kilitliyor canım. Dün tetagili döktük biraz müsaade etti neyseki, öyle uyudu. Gece de aşırı kötü geçmedi.
Bakalım bu gece maceramız nasıl olacak, gün içinde iyi duruyor.

arwengsd bakacağım canım teşekkür ederim
Aycoregi1 tahin veriyorum mutlaka canım yukardaki mesajımda da yazdım damaklarına dokundurmuyor biraz masaj yapsak rahatlar aslında. 19 Ocakta on aylık olacak hiç dişi yok.
Huzursuzluk olmasa önemli değil ama gece huzursuzluğu zirve

Üstte 4 tane mi var acaba. Bizim de altta 2 ustte 1 i çıktı yanlardan 3 tane kabarmış , sırası bu şekilde mi oluyordu

Altta 2 üstte 4 tane var. Şimdi aşağıdakiler çıkacak heralde ama azılar mı ön dişin yanındakiler mi bilmiyorum. Kabartı filan da yok ama canımıza okuyor bu bir kaç gündür. Kızlar atak diyor ama bakalım

Kızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
Benım oglum oyle canım uykusu varsa acıkmıs ıse ya da baska bır derdı varsa bana yapısıyor babası alsa da aglıyor aglıyor benı ıstıyor ben aldıgım an da donup babasına gıcık verır gıbı guluyor.

Çok geçmiş olsun cnm bugün nasılsınız?

Kızlar bebisler sizede iyice yapıştı mı benim ki benden başka kimsede durmuyor ağlıyor babasında bile durmuyor sürekli beni al kucağına diyor çok yıprandım tek başıma hiçbir şey yapamıyorum
+1 sürekli beni istiyor kucağıma alıyorum öyle de durmuyor oyun oynat gezdir onu eğlendir onu isitor babası ya da ablası alınca da duruyor onlarda hatta babasını görünce çıldırıyor resmen kaldırıp havalarda gezdirdiği için. Benim artık pilim bitiyor belim inanılmaz ağlıyor kolum boynum. Taşınmıyorlarda artık

Sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda iyileşirsiniz

İrmik diş çıkarmayı kolaylaştırıyor aklında olsun. Kemik gelişimi için etkili olduğu için diş patlatırken aşırı etkiliymis bi doktorun paylaşımında görmüştüm. Ekin irmik çok yiyor ondan mi bilmem ama dişleri hep 2 şer 2 şer patlatti hatta 2 gün önce yan kesici dişini patlattı 1 gece huzursuzluk oldu sadece şimdi diğeri kabardi o da 2-3 güne patlar

Maşallah canım kaç gün sürdü bu sıçrama dönemi. Biz de o dönemdeyiz
1 ay sürüyor canım
Bizim bitmesine 3 gün kaldı başarılar diliyorum
Ayrılık kaygısını zirvede yaşadıkları bir dönem çok normal

Kızlar kızımın midesini nasıl büyütebilirim? 3-4 saatte bir 60 cc mama zor içiriyorum. Ne yapsam ne etsem acaba ? 10 aylık bir bebek için iştah şurubu kullansam olur mu acaba ???

Sağol canım denerim bugün bal kabağı çorbası yaptım belki onu içer dedim, yarım kase içti. İlk defa yaptım sırf beyefendi için... İçine de şehriye ekledim... Belki seninki de içer canım... Nasıl oldunuz? Bizim burun açık ama geğize yapışan uykusunu iştahını hala çok etkiliyor

Kızım yeter çok konuşkan başımız şişiyor, şaka bi yana kızım çok iletişim halinde ondan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…