• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bizim de parmak böyle geçen konuşuldu da merak ettim bir şeyleri nasıl gösteriyorlar diye sorduğumuz şeyleri böyle gösteriyor Derin

Bizimki de bu günlerde işaret parmağını çok kullanıyor. Bilinçli işaret etme yok fakat elini o şekilde tutup kendince bir şeyler diyor. Allah bir zaten favorimiz ☝🏻☺️

Bizimki de bu günlerde işaret parmağını çok kullanıyor. Bilinçli işaret etme yok fakat elini o şekilde tutup kendince bir şeyler diyor. Allah bir zaten favorimiz ☝🏻☺️
Derin yaklasik 2 aydır anne baba ananeyi bir de kedi ve köpeği böyle gösteriyor 1 aydır falan da istediği her şeyi böyle gösteriyor ( çok fazla şey istiyor bu arada 😆)

Günaydın kızlar, gün içinde emzirme ya da mama durumunu ek gıda ile nasıl organize ediyorsunuz şuan? Her beslenmeden sonra meme/mama veriyor musunuz?
Bir öğün anne sütü bir öğün ek gıda şeklinde gidiyoruz biz. Hiçbir zaman ek gıda üstüne emen bir bebek olmadı. 🤷🏼‍♀️
Kızlar bebeklerineze şu nerede bu nerede diye sorduğunuzda nasıl gösteriyor anne nerde deyince mesela kafasını çevirip mi bakıyor işaret ediyor mu
Bakıyor ya da tüm vücudu ile o yöne doğru atılıyor. İşaret etmek yok şu an bizde.

Kafayı çeviriyor bakıyor anne nerde baba nerde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge nerde 🤣🤣🤣🤣 alin makine mühendisi mi olacak acaba :KK70:
Bizimki de elektrikçi olacak sanırım 😅 kabloları prizleri saklaya saklaya bir hâl olduk 😅

Bizim de parmak böyle geçen konuşuldu da merak ettim bir şeyleri nasıl gösteriyorlar diye sorduğumuz şeyleri böyle gösteriyor Derin
Yok biz de şuan parmakla işaret etme yok işaret parmağını hareketli kitaplarda, seni babana bir bir söyliycem yaparken ve babasına parmak sallarken kullanıyor. Bir de yerdeki kırıntıları toplarken 😂

Yok biz de şuan parmakla işaret etme yok işaret parmağını hareketli kitaplarda, seni babana bir bir söyliycem yaparken ve babasına parmak sallarken kullanıyor. Bir de yerdeki kırıntıları toplarken 😂
Offf kırıntı olayı bizde de fena ya bir de alıp getiriyor sonra süpürgeyi gösteriyor süpür diye ki cidden süpürmek durumunda kalıyorum en azından 2 dk bile olsa süpürge çalışmalı çok titiz 🤭

Biz fenalardayız gece 15-20 dk uyandı gündüz de çok huzursu salya iyice arttı tekrar önlük takmaya başladım, iştahıda azaldı, diş iyice zorluyor bizi inşallah çabuk çıkar😐 siz nasılsınız çıktı mı diş
Bizde diş falan yok canım 😕 huzursuzluğu var tabii ki…
Hasta olmasınlar da 🙏🏻 İnan uykusuzluk huzursuzluk her şeye razıyım hastalık kotamızı doldurmuş olalım lütfen 🙏🏻

İyi geceler teyzoşlar 🥰 ben bugün annemin bana aldığı ilk elbise ile gezmelere gittim ☺️
Ba yıl dımmm🧿 ne güzel olmuş maşallah bu kız sma ya saçları 😍😍😍 bizimkinin anca birinci sınıfta o hale gelir bence 😃😃
Bence de canım baksana örsen örülür 🤩benim kızda saçlı doğdu ama şok dökülür yanları arkaları da ben kestim sürekli keçe oluyor açılmıyordu kıyamıyorum taramaya canı yanar diye bende kesiyordum ucunda öyle öyle saçları çok kısalmıştı şimdi anca bu kadar uzadılar sadece önleri ve tepesi uzun 🤣🤣🤣bir ara kel kalacak sandım 😆
🧿❤️❤️ bize göre bu bile rapunzek😀
Kızlar bebişleriniz parmakla işaret ediyor mu bişeyleri?
Evet canım kitapta kediyi ve abiyi ayşegül ü gösteriyor çok komik😀
Kizlar benim oglum bana öpücük atiyor ya 🤣 ben ona atiyorum o bana tüm gün birbirimize öpücük atiyoruz 🤣🤣
yaa işte cok sevdiğim bi olaaay bende öğretiyorum bakalımmm😀😀

Şimdi bizim 6 tane dişi var, sonra alt yanlar mı çıkıyordu? Bir de ne kadar sonra çıkıyordu? Bizim kız da şuara canımıza okuyor geceleri, acaba gene dişi mi çıkacak..hepten unutmuşum ne nedir.
Defnenin de sekiz dişi var uzun zamandır yoktum sıçrama mı diyim atak mı bilemezken biz bir de alttan azı dişi çıkardık…
Tecrübeli anneler sizin büyük cocuklarınız ne zaman çıkarmıştı?
Masallah,parmak gosterme cok onemli bir gelisim basamagi, ozellikle otizm acisindan riski cok cok aza indiren bir bulgu.İlerleyen zamanlarda da bizim parmakla gosterdigimiz yone bakacaklar, bu da cok onemli.
Ayy cok Çok
sevindim, böyle bilgiler kalp ben❤️
Aslinda tahin de susamdan yapiliyor ayni sey degil mi 😅 ben de tahin alip vericem 🤣🤣
Ben de muhallebisine katıyorum bizim biraz kilo sınırda dr mutlaka yesin dedi

Defnenin de sekiz dişi var uzun zamandır yoktum sıçrama mı diyim atak mı bilemezken biz bir de alttan azı dişi çıkardık…
Tecrübeli anneler sizin büyük cocuklarınız ne zaman çıkarmıştı?

Hiç hatırlamıyorum canım ama sanki 1 yaşlarında 8 dişleri vardı. Üstlerden sonra alt azılar çıkmıştı sanki öyle geliyor aklıma 🤷🏻‍♀️

Yürümeye başladı mı senin tontiş?☺️

Back
X