- 22 Ocak 2017
- 5.227
- 9.248
- 198
Evet canım memnunuz. Eski mesajlarda linkini atmıştım...pcfl canim sen yeni bir bebek arabasi almistin galiba yanlis hatirliyorsam kusura bakma. Eğer aldiysan memnun musun? Ben de almayi düşünüyorum da kararsizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım memnunuz. Eski mesajlarda linkini atmıştım...pcfl canim sen yeni bir bebek arabasi almistin galiba yanlis hatirliyorsam kusura bakma. Eğer aldiysan memnun musun? Ben de almayi düşünüyorum da kararsizim
Biz de hastayız canım. Korkma bağışıklık kazanmışlar. Benim oğlumun 37.3ü geçmedi ama geğiz akıntısı var. Burnuna dikkatKızlar sabah 40 dk uyudu sadece şimdi de uyuyalı bir saat oluyor uyandırayım mı 17.30da, saat 17.30 u geçince akşam uykusu sarpa sarıyor ama uyandırırsam da yine gündüz uykusu az olduğu için delirebilir gece çok arada kaldım.
Ya size de çok geçmiş olsun cnm hastalığı çok zor oluyor mutsuz yemek yemiyor uyumuyor çok üzülüyorum zaten menenjit aşısı sarsmıştı üstüne bu hastalık bir de daha kızamık aşısı olması gerekiyordu hastalıktan dolayı erteledim yine olamadı, of geçsin bir an önce iyi olsunlarBiz de hastayız canım. Korkma bağışıklık kazanmışlar. Benim oğlumun 37.3ü geçmedi ama geğiz akıntısı var. Burnuna dikkat![]()
Aynen canım 3 gündür sadece anne sütü... Bugün ilk defa bebek bisküvisi yedi. Uyku asla... Sürekli memede... Üstüne bende hastayım fena durumdayız... Bunlar normal, böyle büyüyorlar. İkinci olunca sanırım daha psikolojik olarak sağlam duumdayım ☺ endişelenme...Ya size de çok geçmiş olsun cnm hastalığı çok zor oluyor mutsuz yemek yemiyor uyumuyor çok üzülüyorum zaten menenjit aşısı sarsmıştı üstüne bu hastalık bir de daha kızamık aşısı olması gerekiyordu hastalıktan dolayı erteledim yine olamadı, of geçsin bir an önce iyi olsunlar![]()
Sanırım bugün 5.gün canım. Ve daha iyi ama gıcık tutuyor, hafif öhö öhö yapıyor tam öksürük gibi değil... Dişi de çıkıyor bizim ikisi birden zorluyor... Burnunu bu şekilde açık tutarsam bence 3 güne geçer. Kahvaltı yaptığı an biliyorum ki iyileşmişpcfl cnm ne kadardır sürüyor sizin hastalık?
İyi ki yaptırmışsın cidden ben doktor değiştirdim normalde 10.aydı menenjit bu doktor 9.ayda önerdi keşke dinlemeseydim ne olduysa aşıdan sonra toparlayamadık bir türlü. Bebe bisküvisi bizim de jokerimiz bir de hero babynin muzlu pirinçli sütlü hazır bir karışımı var aklında olsun onu da yiyor hasta da olsa. Ben çok stres yapıyorum ilk olduğundan mı karakterimden mi bilmiyorum şimdiden nasıl geçecek günler geceler diye kendimi yedim bitirdim yineAynen canım 3 gündür sadece anne sütü... Bugün ilk defa bebek bisküvisi yedi. Uyku asla... Sürekli memede... Üstüne bende hastayım fena durumdayız... Bunlar normal, böyle büyüyorlar. İkinci olunca sanırım daha psikolojik olarak sağlam duumdayım ☺ endişelenme...
Ben hemen 9aylık olunca iyiki yaptırmışım. Bizim de 10.ay menenjit var. İnşallah o zamana kalmaz hastalık yoksa yapmaz Dr..
Canım çok zorlanırsan calpol verebilirsin doktor bana eziyet etme ver demişti vermemeye direndim ama uykusu var uyuyamıyor ağlıyor diyelim başedemeyince vermiştim , soğan kökü ,havuç, soğuk diş kaşıyıcılar verebilirsin, bir hafta falan sürüyor max canım sonra rahatlatıyor geçmiş olsunKızlar bizim dişler çıkmak bilmiyor ama eziyeti bitmiyorkarı koca yorulduk, perişan olduk cidden. Uyumak istiyor uyuyamıyor, uyusa dönüp duruyor sabaha kadar
bir ses üstüne ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık.
Tetagil verdik az önce zar zor uyuttum![]()
Hangi bir hafta kuzum zaten on gündür böyleCanım çok zorlanırsan calpol verebilirsin doktor bana eziyet etme ver demişti vermemeye direndim ama uykusu var uyuyamıyor ağlıyor diyelim başedemeyince vermiştim , soğan kökü ,havuç, soğuk diş kaşıyıcılar verebilirsin, bir hafta falan sürüyor max canım sonra rahatlatıyor geçmiş olsun
Aynen canım gecen ablam da soyluyor diş ıcın huzursuz ise calpol ver hangı gun vereyım bugun verdım yarın ne olacak dedım. Calpol da karacıgerı tahrıp edebılıyormus. Agır sonuclar alacagına bu sekilde ıdare edecegız.Hangi bir hafta kuzum zaten on gündür böylecalpol çözüm değil ki her gün her gün veremem sonuçta
çıkacaksa çıksın içten beyaz beyaz görünüyor ama hiç kabartı falan da yok. Uyku bastırdığı zaman öyle kaşımak için bir şeyleri kabul de etmiyor. Tam huysuzluk tavan, bitiğiz
![]()
Hangi bir hafta kuzum zaten on gündür böylecalpol çözüm değil ki her gün her gün veremem sonuçta
çıkacaksa çıksın içten beyaz beyaz görünüyor ama hiç kabartı falan da yok. Uyku bastırdığı zaman öyle kaşımak için bir şeyleri kabul de etmiyor. Tam huysuzluk tavan, bitiğiz
![]()
Canım gün aşırı değil tabi ki çok huzursuzken dedim o anı anlıyorsun zaten çocuk uyuyamıyor , tabi kii son çare ama ben bu dönemlerde 2 kez falan vermişimdir , doktordan duyduğum için söyledim, çok çok geçmiş olsun geçiyorsa bizi de bitiriyorAynen canım gecen ablam da soyluyor diş ıcın huzursuz ise calpol ver hangı gun vereyım bugun verdım yarın ne olacak dedım. Calpol da karacıgerı tahrıp edebılıyormus. Agır sonuclar alacagına bu sekilde ıdare edecegız.
Ben jel sürüyordum inanir misin hiç dişten çekmedik o bölgeyi uyuşturuyordu sanırım. Bazilari doktor onermiyor falan dedi ama hiç zararini görmedik, hatta dis tedavisi gördugum dis hekimine de sormustum dozunda kullandigin sürece kullanabilirsin demiştiHangi bir hafta kuzum zaten on gündür böylecalpol çözüm değil ki her gün her gün veremem sonuçta
![]()
Calpol hakkımızı ateş dönemlerine saklıyorum ki inşallah gerek kalmaz. Zaten yeteri kadar ilaç kullandı bu aya kadarAynen canım gecen ablam da soyluyor diş ıcın huzursuz ise calpol ver hangı gun vereyım bugun verdım yarın ne olacak dedım. Calpol da karacıgerı tahrıp edebılıyormus. Agır sonuclar alacagına bu sekilde ıdare edecegız.
Canım demek ki sizin bu kadar aralıksız olmadı. Gerçi bir iki gün olsa sabredeceğim ama her gün bu şekilde. E her gün de calpol veremem valla bi patlasa da rahatlasakCanım gün aşırı değil tabi ki çok huzursuzken dedim o anı anlıyorsun zaten çocuk uyuyamıyor , tabi kii son çare ama ben bu dönemlerde 2 kez falan vermişimdir , doktordan duyduğum için söyledim, çok çok geçmiş olsun geçiyorsa bizi de bitiriyor
En son 9.ay kontrolünde gittik doktorumuza. Damaklarına bakıp dişler geliyor dedi ama jel vs yazmadı. Sormak da aklıma gelmedi hiçBen jel sürüyordum inanir misin hiç dişten çekmedik o bölgeyi uyuşturuyordu sanırım. Bazilari doktor onermiyor falan dedi ama hiç zararini görmedik, hatta dis tedavisi gördugum dis hekimine de sormustum dozunda kullandigin sürece kullanabilirsin demişti
Bana da doktor yazmadi annem almanyadan getirmisti daha doğmadanCalpol hakkımızı ateş dönemlerine saklıyorum ki inşallah gerek kalmaz. Zaten yeteri kadar ilaç kullandı bu aya kadar
Canım demek ki sizin bu kadar aralıksız olmadı. Gerçi bir iki gün olsa sabredeceğim ama her gün bu şekilde. E her gün de calpol veremem valla bi patlasa da rahatlasak
En son 9.ay kontrolünde gittik doktorumuza. Damaklarına bakıp dişler geliyor dedi ama jel vs yazmadı. Sormak da aklıma gelmedi hiç![]()
Yalniz 2 kere uyku yazmisim sjxjwj ne aci çektiBana da doktor yazmadi annem almanyadan getirmisti daha doğmadanben de kullandim ne uyku sorunu çektik ne de çocuk uykusuz kaldi
![]()
Adı ne canım?Bana da doktor yazmadi annem almanyadan getirmisti daha doğmadanben de kullandim ne uyku sorunu çektik ne de çocuk uykusuz kaldi
![]()
Bu canim baktim da eczanelerde varmis internette yokAdı ne canım?
Teşekkür ederim canım bakayım buna bi. Zaten netten almaya güvenemem eczane her zaman daha iyi seçenekBu canim baktim da eczanelerde varmis internette yok
Yorumlara falan bakarsin burda da satiliyormus diye atacaktim ama ondan yokmuş dedimTeşekkür ederim canım bakayım buna bi. Zaten netten almaya güvenemem eczane her zaman daha iyi seçenek![]()