2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen simdi baska doktora geldik ona gosterdik gayet iyi dedi:)

Reactions: Cmz
Korkulacak bir sey yok canim ama yukseltmekte gerekir tabi.Siz hangi kan ilacini kullaniyorsunuz?
Ocean kullanıyoruz canım siz?
4 yasina kadar demir kullaniminin devam edilmesi gerektigi biliyorum bende arkadasin bebegi 3.5 yasindaymis
Yok küçük bebeği için söylüyor iki çocuğu var küçük olan bizimkilerle yaşıt
Çocuğa kendin bakmanın kafa rahatlığı çok başka cidden her şeyiyle kendin ilgilenmek tatmin ediyor beni de ama evde o kadar yoruluyorum ki yani yorgunluk bir insan olsaydı ben olurdum herhalde ise başladığımda dinlenicem muhtemelen hayırlısı olsun hakkımızda

Ben de ocean kullaniyordum ama cok duzenli kullanamadim hastalik donemi ve kabizlik yaptigi icin.Doktor ferrozinc basladi berbat tadi ocean yukseltmez dedi malesef,insallah size faydasi olur

Canım bana kalırsa kilosu gayet iyi ama pütürlü yedirme konusunda doktor gibi düşünüyorum. Pirinç, şehriye, kuskus gibi gıdaları çorbalarına ekleyerek başlayabilirsin.
Moralin bozulmasın minseo nun dediği gibi çocuklar çabuk öğreniyor, adapte oluyorlar.
Gece mama için uyanıyor muydu? Vermesen uyanır mı acaba?

Her zaman söylerim süreci zorlaştıran ebeveynler, bebekler her koşulda çok kolay adapte oluyorlar. Ama pes edip eski düzene dönersen kafası karışır bu şekilde kararli devam et bence
1 hafta falan mahvolacağım düşünüyordum ilk ve ikinci uykuda çok ağladı ama 3. Den itibaren sakinleşmeye başladı ne kadar hızlı öğreniyorlar şaşkınlık içindeyim bir kere daha denemiş ama ilk seferde çok ağlayınca dalmak üzereyken böyle ağlayarak uyumasına izin veremem deyip emzirmiştim annelik tecrübe işi gerçekten

Aslinda uyanmiyorda ben hak hik dese direkt mama veriyordum uyanip ağlamasın diye:)) zateb son 1 haftadir 11 de uyudugu icin gece kalkmiyor

Ben de ocean kullaniyordum ama cok duzenli kullanamadim hastalik donemi ve kabizlik yaptigi icin.Doktor ferrozinc basladi berbat tadi ocean yukseltmez dedi malesef,insallah size faydasi olur
Canım selam tekrar ben kidsfer kullaniyorum wellcare in. Onun etkisi var mıdır bilmiyorum ama Ekinin değeri 13 çıktı

Kızlar gece beslenmesini bırakan var mı? Normalde 9. Aydan sonra önerilmiyor (genel kanı) ama bazi görüşlerde 1 yaşta deniyor. Siz ne düşünüyorsunuz ben bu konuda çok kararsızım. Ekin hala geceleri 2 defa mama yiyor iştahla. Bazen denesem mi diyorum sonra anne yanım çocuk istiyor ki yiyor diyor. Aslında Ekin gece çok mama yemezdi ama hareketlenme basladiktan sonra sanirim çok fazla acikmaya başladı. Nasıl yapacağız bu işleri kendileri bırakmaz mı ki

Benim bu hafta biri ile görüşmem var. Biri vardı onda olumsuz bi duygu hissettim. Bunda pozitifim. Oğlumla tanışacaklar anlaşırsak gelmeye başlıcak. Birbirimize alışmak kaynaşmak için şimdiden başlatıcam. Ben de Nisan'da başlıcam... Senin için de hayırlısı olsun canım

Kesinlikle işe gidince dinlenirsin canım popon yer görür en azından. Ben de bugün inanılmaz yoruldum

Canım bir yaşında kesmek önemli bence. Ben de memeyi bir yaşından sonra azaltıcam. Gündüz vermiş olsaydım, gece hiç vermezdim açokçası. 18.aydan sonra meme geçişini yapmayo düşüyorum zaten...

2 ay daha yesin bakalım

Gece beslenmesi bitmedi ama azaldı. Öyle iki saatte bir uyanma yok çok şükür. Doktora sordum beş saate kadar kesintisiz uyuyabilir dedi. Keselim demedi canım.

Gece beslenmesi bitmedi ama azaldı. Öyle iki saatte bir uyanma yok çok şükür. Doktora sordum beş saate kadar kesintisiz uyuyabilir dedi. Keselim demedi canım.
Ekin de gece 1.30 ve sabah 6.30 istiyor bazen çok nadir 4.30 gibi de istiyor o zaman 6.30 da yemiyor ben de müdahale etmiyorum şimdilik vermeyince ya da gecikince de tepiniyor yatakta uykusunu açıyor bu defa

Ekin de gece 1.30 ve sabah 6.30 istiyor bazen çok nadir 4.30 gibi de istiyor o zaman 6.30 da yemiyor ben de müdahale etmiyorum şimdilik vermeyince ya da gecikince de tepiniyor yatakta uykusunu açıyor bu defa
Doktor anne sütünün devami icin gece beslenmesini oneriyoriz dedi ama mama veriyorsan kesebilirsin dedi. Bide gece yiyince sabah tok kalkiyorlar dedi sizde durum.nasil bilemiyorum ama. Acikcasi ben gece kalkarsa veririm.kalkmazsa vermem o moddayim suan:)

Yaa sevindim inşallah gönlündeki olur çok iyi anlaşırlar bebisle ve darısı başıma amin canım inşallah
Kesinlikle işe gidince dinlenirsin canım popon yer görür en azından. Ben de bugün inanılmaz yoruldum
Allah cidden yardımcımız olsun

Madem bu ocean yükseltmiyor doktorlar neden veriyor ya

Canım selam tekrar ben kidsfer kullaniyorum wellcare in. Onun etkisi var mıdır bilmiyorum ama Ekinin değeri 13 çıktı
Masallah Ekin minnoşa Bizim genetik sanirim buyuk kizimda da boyle dusuktu
Madem bu ocean yükseltmiyor doktorlar neden veriyor ya
Orasini bilemiyorum canim ferrozinc tadi berbat o kadar zor iciriyorum ki bakalim hic olmadi baska bir doktora daha gideriz.Bizim doktor cok onemsedi.

Kendi bebeğini yine en iyi sen bilirsin canım. Muhtemelen vermesen uykusu bölünür uyandırır kendini. Ben ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum. Sütümün azalmaması için gece iki defa uyanması işime gelir. Daha fazlasına gerek yok artık büyüdüler diye düşünüyorum
MelodiminEsi cnm bu arada tavsiyen icin teşekkür yayla corbasindaki pirincleri zorda olsa yedi yuttu. Bu sekilde devam edeyim alisir belki.
Kesinlikle alışıyorlar canım sen bu şekilde devam et hem doyurucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…