2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Seninle aynı şeyleri yaşamışız benimde 6 kimyasalım var ilki 8 haftalıktı bir tanesi de 6 ikisinin de kalp atışlarını duymuştum tüp bebek aşılama yaptırdım tutmadı son 3 senedir de gene kalamıyordum ne zaman ki mfk kullanmaya başladım o zaman kaldım ne eşimde ne de bende bir sıkıntı çıkmadı genetiklerde. Ben ilk önce women man plus eş paketini ve adendo aldım sonra doktorun 3/2 ilişki kuralını uyguladım 1 ayda sonuç aldım. Şimdi diğerlerine nazaran bu gebeliğimde bşr sıkıntı yaşamadım diğerlerinin hepsinde belirtilerim ya olmazdı ya birden kaybolurdu kan sepetlerim düzensiz artardı ya sa lekelenmem oluyordu hep yatış veriyorlardı. Sende kürtaj olmadıysan kullan 2/3 ayda sonuç alırsın hatta belki de 1 ay sonra bile gebe olduğumu öğrendiğimde doktor minera, fodega ve ferris te verdi şimdi düzenli kullanıyorum canım. Yine de korkuyorum her an bişey olacak gibi Hep kanamam olacak düşük yapıcam gibi hissediyorum rabbim büyük hayırlsı neyse onu versin canım

Ayy benim ilk gebeliğin öyle geçti hem de 14. haftaya kadar tam 6+0da başlamıştı. Valla bana doktor inatla ilaç vermedi benim etkiler de kendi kendine geçmek bilmedi tüm arkadaşlarıma ilaç vermişlerdi ben çektim doktorum ilaç vermediği için. Sen doktoruna söylersin bence ilaç verecektir ben kış aylarında hamileydim o zamanlar ayva iyi gelmişti bazılarına da elma gelmiş bir şey bulursan böyle rahat ettiriyor biraz. Ama denemen lazım umarım bulursun. Dediğim gibi ilaç verirler bir şansını dene herkes benim ilk ve vicdansız doktorum gibi degildir

bende pıhtılaşma testi ve genetik yaptırdım geçen sene temiz çıktı sonuçlar. bende karışım olan eş pektini kullandım 2 ayımda gebe kaldım adendoyu gebe kaldığımı öğrendiğimde sipariş verdim fakat kargo bana ulaşmadan kanamam başladı. sen adendoyu karışımlarla birliktemi başladın günde nekadar kullandın karışımları adendoyu ? ben karışımlara ek olarak fodega advictor valsed kullanmıştım onlar şimdi bitti karşımımda bitti tekrar sipariş vericem ? ozaman bende minera fodega ve ferris te vereyim sipariş onları nasıl kullanıyorsun?
korkularında okadar haklısınki insanın elinde değil eşime çift cizgiyi gösterdiğimde gülümserken bile okadar temkinliydiki bende öyleydim ama gönlünü ferah tut allahım çok büyük vakti saati inşallah bu zamandır bu ilaçlarda vesile olmuştur

Dr mfk ile ben hamile kaldım 2 yıl denedim yurtta geliştirme ilaçları folik asit falan filan yok yok Dr mfk ile iki ayda çok yürüdüm bol yesillik yedim biraz kilo verdim sonra ikinci ayrı tuttu şükür hep dusukte yapiyordum adalis advictor ve sirke kullanıyordum hamile kaldim şimdi tutunsun diye edendo aldım bugün başlayacam işte kesinlikle bu adam işini biliyor

Hamileler de kulanabilir ürünlerini hep söylüyorsa ben advictoru iki gün kulandim cekimiyorum kulanmaya ama kilo vermemde lazım tutundum diye adendo aldım simdi

Canım benim gibi yap o zaman ben adendoyu gebe kalmadan önce women ve man plusla birlikte söyledim keşke onu alsaydın düşük önleyici zaten adendo asıl almamız gereken ben adendoyu günde 2 defa alıyorum sabah akşam doğuma kdar da alacağım. Karşısından da günde 1 tatlı kaşığı aldık eşimle beraber. Sonra gebe kaldıktan sonra minera fodega ve ferris söyledim ben. Sen de öyle yap gene kalmadan önce adendo başka günde 2 tane 1 ayda sonuç aldın ben. Sen adendoya geç kalmışsın demekki. Bakalım ben de daha netleşmedim şuan bşr sıkıntım yok ama hala tedirginim ilk 3 ay dolana kadar da tedirgin olacağım sanırım. Kese yolk görüldü ama kalp atışı görülmedi yarın randevum vsr inşalah duyarım şuan 5+2 yim hayırlısı olur inşallah bilmiyorum daha riskli zamanlarımdayım

Adendo günde 2 defa kullan canım gebeler 2 defa kullansın diyor doktor. Evet adama gerçekten güvendim eşime dedim bana dediki bu ne biçim doktor dolandırıcı dedi hatta tüp bebek yaptık olmadı bununla mo olacak dedi. Bende bu doktora inanıyorum dedim hep takip ettim eşim almak istemedi takviyelerini sonra onların iş yerinden bir kadın doğumcu mfk yı duydunuz mu demiş onun takviyelerini kullanın biraz demiş. :) düşün adamIn vitaminlerini kadın doğumcu öneriyor. Ben de aldım şimdi eşim başkalarına tavsiye diyor doktoru :)))

Kızlar selam 🖐
Bir süre yazliktaydim ben, Minik supriz haberini de yazlikta almıştım. Bu sabah hemen evime dönüş yaptım. Eve gelirkende kan tahlili yaptırdım. Üzerine de gitmeyi planladığım doktorun bir randevusu iptal edilince bu akşam üstüne randevuyu da kaptim.
Minik bir fanatik geliyor aileye 1907 çıktı beta hcg

Hadı hayırlsı olsun canım bizi de haberdar et muayeneden sonra

Benim bugün randevum vardı kese göründü de yolkta vardır bahsetmedi herşey yoldunda dedi şükür adendoyu ilk üç ay kullanırım bende sen kullanıyorsun dimi ben hamilelikte herşey kulanamam panik oluyorum üçüncü bebeğim olacak kısmetse geç kalmışım evet ama düşük önleyici diye veriyor ben hakikaten beklemiyordum bir kere birlikte olup memlekete geldim mucize gibi bu hamileliğim hangi şehirde sin

Hakikaten okadar ısrar ediyorduki önceleri benimde aklıma dolandiricimi diye geldi ama memleketimin bildiğim Hastanesi'nde görev yapıyordu ve cokk güzel yorumlar okudum tamamd edim bu adama gerçekten bende çok güvendim hakikaten güvenilir çıktı korkmayın bişe olmaz inşallah bende adendo iki ile baslayacam

İstanbuldayım cnm ben Beylikdüzü’nde. Gerçekten de adendo mucizevi bende 1 ay önceden başladım kullanmaya hatta tam 1 ay bile olmadı günde 2 defa alıyorum. Deli gibi takip ediyorum adamı çok dinledim gebe kalanlarla mesajlaştım en sonunda uygulamaya geçtik yoksa bayramdan sonraki haftaya tüp bebek planlamıştık hatta. Diyorum ya bi bildiği vardır rabbimin karşımıza çıkarttı MFK yı. Sen hangi şehirdesin cnm. Kaçıncı haftan şuan?

Ben varım geçen hafta daha çok batma vardı bu hafta pek yok arada oluyor tabi

Rheaa bilgilerimizide yazıyormuşuz yeni farkettim ben ekleyebilir misin ? ellerine sağlık
Yaş 33
Sat 7 Haziran
Kilo 55
Şehir Antalya
İlk çocuk olacak inşallah

Bende hatayliyim şuanda hataydayim bodrumda yaşıyorum aynen peki bilgim varmı adendoyla progestan bir kulanilir mi bende 5 +3 sat 30 mayis

Kizlar pazartesi beta 97 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 192 çıktı nasıl sizce daha fazla artar diye umuyordum ama iyi mi sizce

Kizlar pazartesi beta 97 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 192 çıktı nasıl sizce daha fazla artar diye umuyordum ama iyi mi sizce
Yo gayet iyi iki katı artmış iste. Iciniz rahat etsin istiyorsanız iki gün sonra tekrar verin. Bayramdan sonra kese gözükür.

Yo gayet iyi iki katı artmış iste. Iciniz rahat etsin istiyorsanız iki gün sonra tekrar verin. Bayramdan sonra kese gözükür.
Cuma günü doktora gidecem tekrar o zaman yine ölçüm yapılır bu arada progesteron 17 idi lekelenmem vardı az progesteron verdi inada tekrar baktırdım 26 olmuş. Çok pinpirikli oldum ya inşallah sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…