- 23 Haziran 2022
- 3.821
- 6.646
- 88
- 37
Seninle aynı şeyleri yaşamışız benimde 6 kimyasalım var ilki 8 haftalıktı bir tanesi de 6 ikisinin de kalp atışlarını duymuştum tüp bebek aşılama yaptırdım tutmadı son 3 senedir de gene kalamıyordum ne zaman ki mfk kullanmaya başladım o zaman kaldım ne eşimde ne de bende bir sıkıntı çıkmadı genetiklerde. Ben ilk önce women man plus eş paketini ve adendo aldım sonra doktorun 3/2 ilişki kuralını uyguladım 1 ayda sonuç aldım. Şimdi diğerlerine nazaran bu gebeliğimde bşr sıkıntı yaşamadım diğerlerinin hepsinde belirtilerim ya olmazdı ya birden kaybolurdu kan sepetlerim düzensiz artardı ya sa lekelenmem oluyordu hep yatış veriyorlardı. Sende kürtaj olmadıysan kullan 2/3 ayda sonuç alırsın hatta belki de 1 ay sonra bile gebe olduğumu öğrendiğimde doktor minera, fodega ve ferris te verdi şimdi düzenli kullanıyorum canım. Yine de korkuyorum her an bişey olacak gibi Hep kanamam olacak düşük yapıcam gibi hissediyorum rabbim büyük hayırlsı neyse onu versin canımbilmiyorum hatırlıyormusun geçen hafta bende bu topikte hamilelik sevincimi yazmıştım sonadet tarihim 30 mayıstı ama kardeşimin kına günü cuma başladı kanamam ve bugün bitiyor adetim gibi 5 gün sürdü 4.kimyasalımı yaşamış oldum diğer kimyasallarımda daha fazla sürdü kanamam şaşırdım hatta kaset test vardı yaptım dün çizgi tamamen yok olmuş.. bir kerede 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum 9 yıllık evliyim 7 yılda korunmamıza ve hiç bir sorunumuz olmamasına ragmen sadece 5 kez hamile kaldım son kimyasalım geven sene nisan ayındaydı bir senedir hiç hamile kalamadım dr mfk ürünlerini kullanana kadar. sormak istediğim neler kullandınız yada kullanıyorsunuz çünkü ben daha önce tüp bebek ve aşılamada gördüm onlarda hiç hamilelik yaşamadım doğal yollarla hamile kalabiliyorum ama süre çok uzun ve kimyasalla sonuclanıyor